lidka_77 13.10.10, 09:43 kurwa mać. i tyle. a byłam takim spokojnym, niesmiałym człowiekiem kiedyś dobrego dnia. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kitek1 Re: szukam pracy 13.10.10, 13:29 na melynie zawsze sie znajdzie jakas robota dla porzadnej kobiety Odpowiedz Link
leziox Re: szukam pracy 13.10.10, 14:00 Zaklela i poszla w swiat. Tak dlugo szuka tej pracy? Odpowiedz Link
lidka_77 Re: szukam pracy 13.10.10, 14:18 nie, no siedzę w robocie i nawet znowu wlazłam na forum Odpowiedz Link
lidka_77 wrrr 13.10.10, 14:14 może ja dubluję jakoś te posty? bo znów mi zżarlo... pisałam tylko, że ciekawi mnie kto zweryfikuje czym porządną kobietą i kto wystawi certyfikat porządności no i czas pracy, praca zespołowa czy sama, zakres obowiązków, kto będzie moim przełożonym, no i kiedy wypłata? Odpowiedz Link
lidka_77 Re: szukam pracy 13.10.10, 14:06 i znowu mi wcięlo posta napisze raz jeszcze - nie wywalono mnie i raczej nie wywalą póki co, chociaz zwolnienia trwają. po prostu pewne rzeczy mnie irytują, ale nie ma sensu o tym pisać, bo napiszę tu, a powinnam powiedzieć co myślę im... w sumie już napomykamy, bo to nie tylko ja widzę, wkurzam się... nawet padają pytania wprost, ale pomijane milczeniem i nie wiem o co chodzi. może to jakaś gra na przeczekanie. może coś się wyjaśni w piątek, bo pierwszy raz zostało rzucone hasło.. spotkania po pracy w jakims hm pubie... kurcze, dziwne no nie? a co się zakłada do takiego pubu? heh Odpowiedz Link
leziox Re: szukam pracy 13.10.10, 14:16 To co sie chce,raczej sportowo niz elegancko.Albo elegancko sportowo To raczej taki wielki barak niz pub no ale jakis tam ci urok ma. Odpowiedz Link
exman Re: szukam pracy 13.10.10, 14:18 Ja lubię jak babka w pubie ma dobrze zrobione oko Odpowiedz Link
lidka_77 Re: szukam pracy 13.10.10, 17:34 > Ja lubię jak babka w pubie ma dobrze zrobione oko ale znaczy, że jak? podbijac kobiecie oko.. no też coś Odpowiedz Link
lidka_77 Re: szukam pracy 13.10.10, 17:36 a nie, ja jeszcze nie wiem jaki pub, o to ubranie pytałam a propos pubu, do którego po robocie, ale w sumie bez sensu spytałam, bo przecież to będzie po robocie, to w roboczych ciuchach a o lolka to sie nie pytam, na razie się nie zastanawiam, pomyśle o tym jutro, chociaż hm faktycznie ni mam jakiejś kapoty na grzbiet cieplejszej, porządniejszej, ale nic to, zobaczę Odpowiedz Link
lidka_77 Re: szukam pracy 13.10.10, 17:33 potrafię.. wypełniac polecenia kurcze, trudne pytanie, niestety nie mam żadnego porządnego konkretnego fachu w ręku - nie jestem stolarzem nie tynkuję itd... ale mogę się naumieć. różnych rzeczy... Odpowiedz Link
lidka_77 Re: szukam pracy 13.10.10, 17:45 wycielo mnie w dzień, gdzie pisałam, że coś dorywczego byłoby fajne, układanie towaru na półkach, mcdonalds czy coś na ulicę to mnie nie ma co wysyłac, bo nawet za darmochę nie chcą no chyba, że do zamiatania ulic. mam biurową robotę. mam ten komfort, że pracuję od.. do, teraz już nie zostaję tyle co kiedyś musiałam, mam stałą kasę, małą, ale mam i jakiś sens życia, bo tak to nie byłoby po co wstawać. jedyna alternatywa to jakaś praca fizyczna, po pracy do którejś tam, druga praca jakaś, albo weekendy. ale większośc takich nieskomplikowanych prac wykonują studenci, ich sie opłaca zatrudniać. musze sobie chyba wszystko od nowa poukładać w głowie. uporac z problemem schodów i takich tam dzieki za udział w wątku Odpowiedz Link
kolczasty_nemo Re: szukam pracy 13.10.10, 17:54 > dzieki za udział w wątku Ok...nie było pytania.. Odpowiedz Link
lidka_77 Re: szukam pracy 13.10.10, 17:57 a gdyby była porządna odpowiedź z mojej strony to co byś napisał? odesłałabyś mnie pewno na stronę z ogłoszeniami... głupio mi, że założyłam taki watek, bo każdy ma pewnie takie chwile w pracy, a u mnie nałożyo sie jeszcze to, że mam za mały dochód na coś i przydałoby się coś dodatkowego, ale oczywiście na razie o tym mówię... jak zwykle mówię tylko i nie działam Odpowiedz Link
kolczasty_nemo Re: szukam pracy 13.10.10, 18:10 Gdyby... To nie obiecując , że coś na pewno ... powiedziałbym, że mogę przy okazji porozmawiać i może coś się znajdzie. Albo, że nie mogę pomóc. Kwestia branży, miejsca .... Takie tematy/ praca/ zaliczam do poważnych i tak je traktuję... Odpowiedz Link
lidka_77 Re: szukam pracy 13.10.10, 18:30 w sumie jak trudno jest napisać co się umie.... trochę znam kadry mogę coś pisać/przepisywać/bawilam się w zrobienie strony netowej, ale to kompletna amatorszczyzna i tutaj nawet pytałam o coś z czym sobie nie radzę prowadziłam kiedyś hm takie tam zajęcia, ale to pochłania mnóstwo czasu a miejsce, no mieszkam na północy, no i mozna mnie znaleźc w necie acha.. czasami umiem rozmawiać/pisać z... osobnikami o określonym zakrzywieniu psychicznym heh Odpowiedz Link
lidka_77 Re: szukam pracy 13.10.10, 18:33 przegaduję cały wąek sama z sobą własciwie heh, ale bo tak się zastanawiałam, co zwiększa szanse na hm na nie wiem na co... inna prace? lepsza pracę/płacę? zastanawiałam się czy może jakies podyplomowe, może jakaś rachunkowość, albo kadry, póki mam pracę i mogę wygospodarować jakąs kwotę/zaoszczęzić i zapłacić za uczelnię. teraz chodze na takie.. zajęcie - udało mi sie dostać do programu finansowanego przez unię (dostałam nawet darmowy długopis ) Odpowiedz Link
leziox Re: szukam pracy 13.10.10, 19:07 Darmowy dlugopis to rzeczywiscie wspanialy prezent Lidzia,my tu nie posrednictwo pracy wprawdzie,ale czasem ktos zna kogos kto zna kogos etc.Wiadomo ze z Wawki na Mazury daleko ale tez trzeba wiedziec czego sie chce,co by sie chcialo zmienic,jak to sobie czlowiek wyobraza etc. Wtedy ktos ma dostatecznie duzo informacji ab yprzynajmniej sprobowac pomoc. Jedno jest pewne,miejsca zamieszkania zmieniac nie zamierzasz,prawda? Oj tam,tak czy siak wazne ze sie ma kontakt,zawsze czlek pogadac przynajmniej moze. Odpowiedz Link
lidka_77 Re: szukam pracy 13.10.10, 20:05 wiem, wiem, że muszę sama co do miejsca zamieszkania to pogodziłam się z tym, że nie mam szans na zmianę, że do końca już tu...jak spróbowałam zapytać gdzieś ostatnio, to dostałam oficjalne pismo, że noł łej, nie mam szans. w sumie to podoba mi się cmentarz w tczewie, mały (jeszcze), kameralny taki, na obrzezach, jedna linia autobusowa co godzinę, tylko szkoda ze w kwiaciarni przycmentarnej nie mają róż Odpowiedz Link
kolczasty_nemo Re: szukam pracy 13.10.10, 20:57 > zastanawiałam się czy może jakies podyplomowe, może jakaś rachunkowość.... Nooo, pomyśl może o czymś związanym z funduszami unijnymi..np. Studia Podyplomowe "Fundusze strukturalne dla przedsiębiorstw" lub coś podobnego. To nadal i długo jeszcze będzie dla wielu firm czarna magia i to jest przyszłość. Kadry są łatwiejsze ale w końcu skoro coś wybierać i za to płacić , to ten wysiłek powinien Ci zagwarantować ... chlebek i coś do chlebka... Odpowiedz Link