leziox 14.10.10, 18:47 Przylazlo takie cos jak zimna wilgoc.Ohydne,oblepiajace morde cós. Powoli nastepuje powrot do nienormalnosci. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jootro2010 Re: Na fali jesieni 14.10.10, 19:17 Typowa jesień,jak co roku ... z większym bagażem życiowym, z radościami i smętkami u boku Ot jesień urokliwie-smętkowacie-refleksyjna... tam w mgły spowita,tu słoneczkiem rozjaśniona, taka dama w wszelkie gam szarości przybrana...a ja i tak ją lubię Miłego wieczoru wszystkim życzę...Dobry wieczór w jesiennym zmroku Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Na fali jesieni 14.10.10, 19:56 Dobry wieczór Postanowiłam nie zwracać uwagi na jesienne tere fere, jak tylko kupię sobie nowy beret w krwistoczerwonym kolorze. Niestety, buraczkowy nieopatrznie wpadł mi do pralki i doznał straszliwego skurczu na zawsze. Odpowiedz Link
teletoobis Re: Na fali jesieni 14.10.10, 20:35 Z beretami wykonanymi z moheru czasem tak wlasnie sie dzieje Odpowiedz Link
jootro2010 Re: Na fali jesieni 14.10.10, 20:44 Biedny beret...w pralce...i po beretce...oooj to się narobiło. Odpowiedz Link
teletoobis Re: Na fali jesieni 14.10.10, 20:47 Debi msci sie na antenkach przy okazji robi se jaja z beretami Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Na fali jesieni 15.10.10, 07:15 Phi! Za chwilę będzie Boże Narodzenie, więc do Wielkanocy już wcale nie tak daleko. Tylko mi tu nie wyjeżdżaj ze skrobaniem pisanek Odpowiedz Link
teletoobis Re: Na fali jesieni 15.10.10, 07:20 wyjezdzam z beretami na jaja. Zreszta nie mam wplywu na to, co wieszasz na choince Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Na fali jesieni 15.10.10, 07:27 I dobrze Nic nie wieszam na choince, bo już od kilku lat nie ubieram choinki z powodów przeróżnych Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Na fali jesieni 15.10.10, 07:30 Kiedy gołej też nie wystawiam A niech se rośnie w lesie, albo gdzie ją posadzono, tam jej miejsce Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Na fali jesieni 14.10.10, 23:06 Jemu się tak narobiło, że przestał mi włazić na głowę. Wcale nie jestem pewna, czy tego akurat tego po nim oczekiwałam Odpowiedz Link
ginger43 Re: Na fali jesieni 14.10.10, 21:36 debi_bebi napisała: > Dobry wieczór No nie mogę, jaka pełna kultura, jeszcze pewnie dygnęłaś na przywitanie : > tylko kupię sobie nowy beret w krwistoczerwonym kolorze. Ja lubię czerwony, ale przy moim czerwieniejącym z zimna nosie, to nie zbyt dobry pomysł Nawet włosy zrobiłam sobie mniej czerwone, żeby czerwony nochal nie wychodził na pierwszy plan ................................................................ Obowiązkiem każdego szczęśliwego kota jest radosne mruczenie! Mru, mru, mru... Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Na fali jesieni 14.10.10, 23:04 Może i dygnęłam, diabli wiedzą. Przy tych nawykowych czynnościach najczęściej nie zastanawiam się, co robię. To coś jak z zamykaniem drzwi od mieszkanie przy wychodzeniu, co to potem nie wiadomo, czy się zamknęło je, czy nie . Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Na fali jesieni 14.10.10, 23:01 Ledwo człowiek ruszy pupkę trzy kroki dalej, a już go obgadują Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Na fali jesieni 14.10.10, 23:14 O, zapomniałam o meritum. No więc w kwestii meritum, to pralka dostarcza mi nieustannych...wzruszeń Odpowiedz Link
kolczasty_nemo Re: Na fali jesieni 15.10.10, 07:52 O guziku przecież nie wspomniałem.. Miłego.. Odpowiedz Link
lidka_77 zaraz zaraz 14.10.10, 22:04 jak to nie będzie buraczkowego beretu? i jak ja Cię rozpoznam na zlocie? no jak? Odpowiedz Link
lidka_77 Re: zaraz zaraz 14.10.10, 22:10 bardzo ładna, nie wiedziałam, że potrafisz tak malowac Odpowiedz Link
lidka_77 no co Ty ;) 14.10.10, 22:08 przeciez jesień to facet, taki brunet wieczorową porą w czerwonym kapeluszu Odpowiedz Link
lidka_77 Re: Nieprawda 14.10.10, 22:20 ale w zasadzie czemu Jesien to Pani a nie Pan? Pan w tweedowej marynarce, ze skórzanymi łatami na łokciach, z fajką w zębach i hm.. i czyms tam jeszcze Odpowiedz Link
lidka_77 zadania 14.10.10, 22:06 napal w kominku tudziez podkręć kaloryferek lub przywab do siebie sierściuchy co by Cie pogrzały jesień jest fajna. Lubię czas do gwiazdki, bardzo. Tylko lepiej nie powiem czemu, bo nie chce smucić Odpowiedz Link
jootro2010 Czyżby Lezia porwała... 14.10.10, 22:49 ...fala jesiennych liści Hmm a moż Pani Jesień uwiodła sprowadazjąc na... Odpowiedz Link
lidka_77 Re: Czyżby Lezia porwała... 14.10.10, 23:01 pójdę se precz hen za dużo coś piszę. narka Odpowiedz Link
leziox Re: Czyżby Lezia porwała... 14.10.10, 23:05 A co,spieszysz sie gdzies? Nie idz,pisz dalej.Interesujacych rzeczy mozna sie na tym watku dowiedziec Odpowiedz Link