nawrotka1 04.11.10, 10:45 tylko poważne odpowiedzi proszę... to nie sekstelefon Moja odpowiedź brzmi: dżinsy i koszula w kratkę. Wyjątkowo udomowiona dzis jestem. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
teletoobis Re: Co masz teraz na sobie? :) 04.11.10, 10:48 blondynke z wielkiem temperamentem Odpowiedz Link
leziox Re: Co masz teraz na sobie? :) 04.11.10, 10:57 Kota. Siedzi mnie na ramieniu i przeszkadza w pisaniu glupot. Odpowiedz Link
nawrotka1 Re: Co masz teraz na sobie? :) 04.11.10, 11:00 To wdzięczne pole dla wyobraźni...Lezio przed komputerem, ubrany tylko w kota.... Odpowiedz Link
leziox Re: Co masz teraz na sobie? :) 04.11.10, 11:04 Wiedzialem. Nie,mam na sobie rowniez wdzieczna koszule flanelowa,tudziez gacie pokryte portkami. Odpowiedz Link
nawrotka1 Re: Co masz teraz na sobie? :) 04.11.10, 11:18 O okładach z kota słyszałam, że podobno niwelują promieniowanie ujemne. To znaczy, że będziesz dziś bardzo dodatni, Leziu spokojny, wyrozumiały, cierpliwy - a jak kot poleży odpowiednio długo - może nawet flaszkę postawisz swoim forumowiczom Odpowiedz Link
nawrotka1 Re: pantaleony 04.11.10, 11:14 Szlafmycę z kutasikiem zostaw w domu. błąd...... zostaw samą szlafmycę Odpowiedz Link
nawrotka1 Re: pantaleony 04.11.10, 11:26 Tubiś mnie skręcił na myslenie aluzyjne. Chciałam być dziś prostolinijna jak Kubuś Puchatek Odpowiedz Link
kitek1 Tubusiu Ruchatku powiedz raz szczerze 04.11.10, 15:04 ogladasz czasami serial pt. Ratownicy ? Odpowiedz Link
kitek1 przypomina mi dmuchanie blizniaczek napieralskiego 04.11.10, 16:49 przez olejniczaka wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,8612617,Olejniczak_oglasza_koniec_zaloby_po_tragedii_smolenskiej.html Odpowiedz Link
teletoobis Re: przypomina mi dmuchanie blizniaczek napierals 04.11.10, 18:26 Masz nizle skojarzenia. Tyle ze musisz byc tolerancyjny. Nie wszyscy, tak jak Ty, beda sie umartwiac po smierci Prezydenta Tysiaclecia Odpowiedz Link
kitek1 czerwone i czarne 04.11.10, 18:47 jak napisal kiedys Stendhal ale nie bede Ci juz gugla meczyl Odpowiedz Link
kitek1 Re: czerwone i czarne 04.11.10, 20:42 ogolnie wiadomo ze w episskopacie i stawiaj tego kretynskiego slonka na koncu Odpowiedz Link
ginger43 Re: Co masz teraz na sobie? :) 04.11.10, 11:40 Nie wiem czy o tej godzinie można się przyznać, że jeszcze ganiam w błękitnym szlafroczku z kapturem w różowe hipopotamy i w skarpetkach frote. Gdyby nie fakt, że muszę młodą odebrać ze szkoły cały dzień bym się tak dzisiaj relaksowała ................................................................ Obowiązkiem każdego szczęśliwego kota jest radosne mruczenie! Mru, mru, mru... Odpowiedz Link
kitek1 Re: Co masz teraz na sobie? :) 04.11.10, 11:44 dobrze ze o 2-giej w nocy nawrotka nie przeprowadza swoich badan Odpowiedz Link
nawrotka1 Re: Co masz teraz na sobie? :) 04.11.10, 11:46 Oczywiście, że wypada. Robi się ciekawie.... Różowe hipopotamy na powitanie dnia to jest to, chyba pomyślę o jakiejś podobnej dawce optymizmu dla siebie Odpowiedz Link
ginger43 Re: Co masz teraz na sobie? :) 04.11.10, 11:52 Hipcio to mój ulubieniec w Zoo co do optymizmu, to przy dzisiejszej, jesiennej pogodzie taki przytulny/przygłupawy strój trochę rozwesela a może raczej sama świadomość, że dzisiaj nie muszę nigdzie gnać z wywieszonym ozorem ................................................................ Obowiązkiem każdego szczęśliwego kota jest radosne mruczenie! Mru, mru, mru... Odpowiedz Link
leziox Re: Co masz teraz na sobie? :) 04.11.10, 12:34 Gingerowa.Samo spojrzenie na twoj radosny ryjek schowany za parawanem ryzego koloru moze juz rozweselic.Mysle ze dawka z hipopotamami bylaby jednak dla mnie zbyt humorystyczna Odpowiedz Link
ginger43 Re: Co masz teraz na sobie? :) 04.11.10, 12:51 Patrzę w lustro z hipciami w tle i dla porównania bez... i druga wersja jest zabawniejsza ................................................................ Obowiązkiem każdego szczęśliwego kota jest radosne mruczenie! Mru, mru, mru... Odpowiedz Link
rudavve Re: Co masz teraz na sobie? :) 04.11.10, 17:46 nawrotka1 napisała: > tylko poważne odpowiedzi proszę... Zatem odpowiadam poważnie Dres w kolorze żółto - różowym Odpowiedz Link
nawrotka1 Re: Co masz teraz na sobie? :) 04.11.10, 18:10 A czym go zasłaniasz, jak przychodzi listonosz? Odpowiedz Link
17lipiec1976 Re: Co masz teraz na sobie? :) 04.11.10, 18:19 w tej chwili mam na sobie bawełnianą koszulkę z krótkim rękawem w czarno-szare paski i czarne figi. i to by było na tyle bo jestem już w domu i po prysznicu. Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Co masz teraz na sobie? :) 04.11.10, 18:22 Mam czarne bawełniane spodnie, t-shirt i narzucony na niego sweterek. I chce mi się jeść, ale nie chce mi się zjeść, i jestem kompletnie rozkojarzona. Odpowiedz Link
teletoobis Re: Co masz teraz na sobie? :) 04.11.10, 18:27 O! skarpetki wdziejesz dopiero na noc? Odpowiedz Link
17lipiec1976 Re: Co masz teraz na sobie? :) 04.11.10, 18:30 a ja jestem po obfitym obiedzie i chce mi się spać, ale nie mogę Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Co masz teraz na sobie? :) 04.11.10, 18:39 Mnie ściska z głodu w żołądku, ale na myśl o jedzeniu robi mi się niedobrze Odpowiedz Link
17lipiec1976 Re: Co masz teraz na sobie? :) 04.11.10, 18:43 źle się czujesz? zatrułaś się? Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Co masz teraz na sobie? :) 04.11.10, 18:54 Lipcusia, powiem Ci , jak się spotkamy. Odpowiedz Link
17lipiec1976 Re: Co masz teraz na sobie? :) 04.11.10, 18:56 ok trzymam Cię za słowo. ale może nie warto się denerwować? znaczy to coś/ktoś nie jest warte Twoich nierwów? Odpowiedz Link
nawrotka1 Re: Co masz teraz na sobie? :) 04.11.10, 18:45 Co to jest? chyba stres? Mam nadzieję, ze to nie moja wina, ja dziś dla odmiany jem przez cały dzień, prawie bez przerwy....może natura w ten sposób walczy o rownowagę? Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Co masz teraz na sobie? :) 04.11.10, 18:52 Nawrotko, a jaka by miała być w tym Twoja wina? Nic z tych rzeczy To jest stres, i to długotrwały. Idę zjeść coś "na siłę". Nerwy nerwami, ale wrzodów nie zamierzam sobie wyhodować. Odpowiedz Link
nawrotka1 Re: Co masz teraz na sobie? :) 04.11.10, 19:07 Wiem, że nie moja, bo ja Ciebie za bardzo lubię, żebym chciała byc przyczyną Twojego stresu kiedykolwiek Współczuję bardzo, zjedz coś koniecznie i w ogóle życzę pozytywnego rozwiązania problemow Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Co masz teraz na sobie? :) 04.11.10, 19:22 Dziękuje, Nawrotko, ale to chyba nieprędko. I właśnie ta niepewność jest najbardziej ...ech! Odpowiedz Link
ginger43 Re: Co masz teraz na sobie? :) 04.11.10, 18:57 To mamy różne natury, bo mnie zjadł stres i jeść nie mogę, bo mi się jakiś głaz w kichach robi jak zjem ................................................................ Obowiązkiem każdego szczęśliwego kota jest radosne mruczenie! Mru, mru, mru... Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Co masz teraz na sobie? :) 04.11.10, 18:30 Skarpetki to u mnie element nieodłączny, więc pominęłam. Kapcie też pominęłam, oraz majteczki pod spodniami. Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Co masz teraz na sobie? :) 04.11.10, 18:40 Zdjęte. Za chwilę zaczęłoby mnie dusić Odpowiedz Link
teletoobis Re: Co masz teraz na sobie? :) 04.11.10, 19:41 To dobrze. Nie chce zebys puchla Odpowiedz Link
nawrotka1 Re: Co masz teraz na sobie? :) 04.11.10, 18:42 17lipiec1976 napisała: > w tej chwili mam na sobie bawełnianą koszulkę z krótkim rękawem w czarno-szare > paski i czarne figi. i to by było na tyle bo jestem już w domu i po prysznicu. Nie zawiodłas mnie Lipcusia jak zwykle seksowna, chociaz liczyłam też na opis pielęgniarskiego stroju Odpowiedz Link
17lipiec1976 Re: Co masz teraz na sobie? :) 04.11.10, 18:46 hehehe hehehe od 7.00 do 14.35 zielona spodniczka przed kolano, biały fartuszek z zielonymi wstawkami, rajstopy cieliste i białe buty Odpowiedz Link
ginger43 Re: Co masz teraz na sobie? :) 04.11.10, 18:54 nawrotka1 napisała: > A czym go zasłaniasz, jak przychodzi listonosz? A może robisz błędne założenie? Być może wcale nie zasłania - są dwa inne wyjścia może go zakłada dla niego, albo radzi sobie inaczej Odpowiedz Link
nawrotka1 Re: Co masz teraz na sobie? :) 04.11.10, 19:19 Musi być w tym jakis tajny plan, bo nie posądzam Rudki o zwykłą sadystyczną chęć straszenia Odpowiedz Link
ginger43 Re: Co masz teraz na sobie? :) 04.11.10, 20:30 Też tak sądzę, a pomysłów mam na to kilka - co najmniej dwa W przeciwieństwie do Ciebie, najbardziej skłaniam się do wersji sadystycznej, wręcz z wątkiem kryminalnym w tle ................................................................ Obowiązkiem każdego szczęśliwego kota jest radosne mruczenie! Mru, mru, mru... Odpowiedz Link
vizjonerka Re: Co masz teraz na sobie? :) 04.11.10, 19:13 Normalnie, jak to tuż po przyjściu z pracy do domciu - żakiet i spódniczka. Reszta to detale Odpowiedz Link
vizjonerka Re: Co masz teraz na sobie? :) 04.11.10, 19:37 "pracowo..." taka robota Zresztą, lubię i nie narzekam Odpowiedz Link