z_oddali 06.11.10, 20:02 wylegiwania się Pora na przyjemny sobotni wieczór. A tak a propos, jaki jest ten "przyjemny" wieczór? Albo jaki powinien być? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
17lipiec1976 Re: Dość tego 06.11.10, 20:10 to zależy na co masz w danej chwili ochotę no ja mam dzisiaj ochotę właśnie na wylegiwanie, bo przed chwilą wróciłam ze szkolenia i trochę zmarzłam na mieście no i jestem trochę zmęczona. czasem mam ochotę na jakieś wyjście ze znajomymi, piwo, tańce, kino itp Odpowiedz Link
z_oddali Re: Dość tego 06.11.10, 20:28 Masz rację, wszystko zależy od nastroju i ochoty, dla mnie najprzyjemniejsze w sobocie jest to, że nic nie muszę Odpowiedz Link
mankatoja Re: Dość tego 06.11.10, 22:04 przyjemny to przede wszystkim w dobrym towarzystwie Odpowiedz Link
leziox Re: Dość tego 06.11.10, 23:07 Kobiety,wino i spiew.No,moze byc whisky albo piwo.Dwa pozostale czynniki sa niezmienne. Odpowiedz Link
nawrotka1 Re: Dość tego 07.11.10, 10:28 z_oddali napisała: A tak a propos, jaki jest ten "przyjemny" wi > eczór? Albo jaki powinien być? Ja na imprezie. Mąż - w domu, bo dzień wczesniej zapracował na ciężkiego kaca i odmówił towarzyszenia mi. Kwintesencja przyjemnego wieczoru. Cud miód i orzeszki. Odpowiedz Link
z_oddali Re: Dość tego 07.11.10, 20:36 leziox napisał: > Kobiety,wino i spiew.No,moze byc whisky albo piwo.Dwa pozostale czynniki sa nie > zmienne. A fałszujesz? Odpowiedz Link
z_oddali Re: Dość tego 07.11.10, 20:34 vizjonerka napisała: > Że NIC nie muszę.... Wolność ponad wszystko Odpowiedz Link
z_oddali Re: Dość tego 07.11.10, 20:37 Leśny, marzy Ci się ciepłe miejsce? I odpowiednie światło? Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Dość tego 07.11.10, 20:45 Albo może plątanina lian w dżungli, a Leśny gdzieś na czubku drzewa podglądający ekscentryczne orangutany Odpowiedz Link
z_oddali Re: Dość tego 07.11.10, 20:48 Może i podglądający, ale stawiałabym, że podgląda turystki Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Dość tego 07.11.10, 20:52 Nooo, ale turystki to z mniejszej wysokości i ubrany w barwy ochronne, co by się nie odróżniać od listowia Odpowiedz Link
z_oddali Re: Dość tego 07.11.10, 20:53 Czyli wersja pierwsza była Leśny, jako tarzan? /On nas obydwie ukatrupi/ Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Dość tego 07.11.10, 20:58 Nie tam, jaki Tarzan. Wyobrażasz go sobie skaczącego po drzewach w skąpym przyodziewku i wydającego odgłosy karetki na sygnale? Odpowiedz Link
z_oddali Re: Dość tego 07.11.10, 21:10 Wyobraźnię mam sporą. I jakoś umiem to sobie wyobrazić Może tylko zamiast piskliwego głosu Tarzana, miałby bardziej metaliczny głos A i zamiast dzidy w dłoni dzierżyłby pewnie coś innego Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Dość tego 08.11.10, 17:51 Zabierz się kiedy z Leziem do niego, pewnie w kilometrach tak to właśnie mniej więcej wypadnie Odpowiedz Link