Dodaj do ulubionych

Dumbi bumbi

09.11.10, 18:27
bumbi dum
tipiti pum
pititi tum
plum !
smile
Obserwuj wątek
    • teletoobis Re: Dumbi bumbi 09.11.10, 18:37
      Znow ogladalas Kunta-Kinte?
      • debi_bebi Re: Dumbi bumbi 09.11.10, 18:54
        Nie, za to zdaje się, że powtarzaja "Kobietę za ladą " , ale to zupełnie nie dlatego smile
        • teletoobis Re: Dumbi bumbi 09.11.10, 19:08
          zena za pultem i nemocnica na kraji mesta to bylo ono! smile
          • debi_bebi Re: Dumbi bumbi 09.11.10, 19:11
            To drugie też powtarzają , serio! smile
            • teletoobis Re: Dumbi bumbi 09.11.10, 19:12
              To ja czekam az beda powtarzac Arabele.
              Rumburak zawsze byl moim idolem smile
    • nawrotka1 Re: Dumbi bumbi 09.11.10, 18:46
      Debi, nadajesz z wanny czy spod prysznica big_grin
      • teletoobis Re: Dumbi bumbi 09.11.10, 18:47
        myslisz ze to odglos tzw bulgotnika wannowego?
        • nawrotka1 Re: Dumbi bumbi 09.11.10, 18:54
          Nie, to mi nie przyszło do głowy,, chociaz Twoja sugestia jest bardzo interesująca big_grin
          Radosny spiew i motyw plumkania kojarzy mi się z kapielą smile
          • teletoobis Re: Dumbi bumbi 09.11.10, 19:08
            no! i w czasie kompieli mozna sobie jackuzzy samemu zrobic, stad te bul bul smile
            • debi_bebi Re: Dumbi bumbi 09.11.10, 19:12
              Tubiś, ten ortograf jest wykalkulowany, czy to wypadek przy pracy? Jak wykalkulowany, to przyznam, że pomysłowo smile
              • teletoobis Re: Dumbi bumbi 09.11.10, 19:15
                pewnie ze o komp-iel chodzilo
                • debi_bebi Re: Dumbi bumbi 09.11.10, 19:42
                  To pomysłowo smile
                  • teletoobis Re: Dumbi bumbi 09.11.10, 19:46
                    tere fere, ze tak powiem w znanym Ci jezyku smile
                    • debi_bebi Re: Dumbi bumbi 09.11.10, 19:50
                      Każdy ma jakieś ulubione powiedzonka, a co! smile
                      • teletoobis Re: Dumbi bumbi 09.11.10, 19:55
                        to akurat jest bardzo blaskomiotne smile
                        • debi_bebi Re: Dumbi bumbi 09.11.10, 19:58
                          Zdecydowanie bardziej, niż gumka wyskakująca z impetem z majtek by strzelić prosto w głowę właścicielowismile
                          • teletoobis Re: Dumbi bumbi 09.11.10, 20:00
                            te gumke nalezy samemu wyciagnac smile
                            • debi_bebi Re: Dumbi bumbi 09.11.10, 20:03
                              Iiiii, teraz już nie produkują takich majtek z wciąganą gumką smile
                              • teletoobis Re: Dumbi bumbi 09.11.10, 20:12
                                widzialas kiedys majtki bez gumki?
                                • debi_bebi Re: Dumbi bumbi 09.11.10, 20:26
                                  Owszem, widziałam - na sznurek. Dziadzio takie miał smile
                                  • teletoobis Re: Dumbi bumbi 09.11.10, 20:36
                                    To Ty dziadkowi w majtki zagladalas?
                                    • debi_bebi Re: Dumbi bumbi 09.11.10, 20:47
                                      Nie, ale kiedyś na strychu je znalazłam, kiedy szukałam gorsetu babci. Chciałam nawet ten gorset sobie przysposobić, ale okazał się za wielki, bo babcia zawsze za puszysta była smile
                                      • teletoobis Re: Dumbi bumbi 09.11.10, 20:52
                                        Moglas przynajmniej jakas podwiazke przysposobic smile
                                        • debi_bebi Re: Dumbi bumbi 09.11.10, 21:03
                                          Nie było. Był za to stary patefon, ale wtedy nie przyszło mi do głowy, żeby o niego poprosić, a szkoda. W sumie po dziadkach nic nie dostałyśmy z mamą, żadnej pamiątki.
                                          • teletoobis Re: Dumbi bumbi 09.11.10, 21:07
                                            Ja mam.
                                            Zegarek po dziadku.
                                            Zatrzymaj sie dokladnie w minucie jego smierci
                                            Po drugim dziadku mam cylinder smile
                                            • debi_bebi Re: Dumbi bumbi 09.11.10, 21:18
                                              Ja mam chyba jednak pierścionek z koralem po babci. Ale po dziadku, to już zupełnie nic, oprócz Trylogii z jego dedykacją, co ja dostałam na komunię.
                                              • teletoobis Re: Dumbi bumbi 09.11.10, 21:21
                                                No widzisz, jednak cos tam jest smile
                                                Ciekawe co moje wnuki po mnie dostana?
                                                medale i dyplomy sportowe? smile
                                                • debi_bebi Re: Dumbi bumbi 09.11.10, 21:28
                                                  Było im zaformalinować Twoją przepuklinę - takiej pamiątki to chyba nikt by nie miał smile
                                                  • teletoobis Re: Dumbi bumbi 09.11.10, 21:32
                                                    alez mi niczego nie usunieto smile
                                                    Tylko zalatano
                                                  • debi_bebi Re: Dumbi bumbi 09.11.10, 21:34
                                                    No to tym bardziej big_grin
                                                  • teletoobis Re: Dumbi bumbi 09.11.10, 21:37
                                                    Wiec nie bylo czego do formaliny klasc
                                                  • rudavve Re: Dumbi bumbi 09.11.10, 22:02
                                                    Ciekawe, czy by się ucieszyły mając całego dziadka w formalinie big_grin big_grin
                                                    no, co..zażartowałam big_grin
      • debi_bebi Re: Dumbi bumbi 09.11.10, 18:53
        Nadaję z głębi siebie, coś mnie rozsadza od środka, no takie coś jak to tam na górze. Nie mogłam się powstrzymać, żeby tego z siebie nie wydobyć w jakiś sposóbsmile
        • nawrotka1 Re: Dumbi bumbi 09.11.10, 19:01
          Takie dumbiące bumkanie, albo bumbiące plumkanie nie dzieje się bez powodu. Ono na pewno coś oznacza. Ale co? smile
          • debi_bebi Re: Dumbi bumbi 09.11.10, 19:05
            Chyba, że mi radośnie jest smile
          • debi_bebi Re: Dumbi bumbi 09.11.10, 19:07
            W dodatku udało mi się kupić tak pysznie ukwaszone ogórki, że kiedy ugryzłam jednego, to WOW big_grin
            • teletoobis Re: Dumbi bumbi 09.11.10, 19:12
              i wszysto jasne
              Dostalas sraczki po ogorkach, to i drum i brum i plum smile
              • debi_bebi Re: Dumbi bumbi 09.11.10, 19:13
                Pfe! Że też zawsze musisz wszystko skanalizować smile
                • teletoobis Re: Dumbi bumbi 09.11.10, 19:16
                  Nie ja zarlem ogorki i nie ja wydaje z siebie dziwne odglosy smile
                  • debi_bebi Re: Dumbi bumbi 09.11.10, 19:43
                    Owszem, ja zżarłam i ja wydaję odgłosy, ale nie tą stroną tongue_out
                    • teletoobis Re: Dumbi bumbi 09.11.10, 19:46
                      Kto Cie tam wie do czego jestes zdolna po kiszonych ogorkach smile
                      • debi_bebi Re: Dumbi bumbi 09.11.10, 19:58
                        Do wszystkiego
                        poza tym, do czego nie jestem zdolna smile
                        • teletoobis Re: Dumbi bumbi 09.11.10, 20:02
                          dobra, a do czego nie jestes zdolna? Do wszystkiego? smile
                          • debi_bebi Re: Dumbi bumbi 09.11.10, 20:06
                            Np. do zrobienia pompki, albo gwiazdy.
                            W sumie sporo jest rzeczy, do których nie jestem zdolna smile
                            • teletoobis Re: Dumbi bumbi 09.11.10, 20:13
                              a rundaka zrobisz? smile
                              • debi_bebi Re: Dumbi bumbi 09.11.10, 20:20
                                Nawet nie wiem, co to jest ??
                                • teletoobis Re: Dumbi bumbi 09.11.10, 20:37
                                  Podobne do gwiazdy, ale latwiejsze do wykonania smile
                                  Ty na w-f w gume skakalas?
                                  • debi_bebi Re: Dumbi bumbi 09.11.10, 20:49
                                    Gorzej- skakałam przez jakieś kozły i łaziłam po równoważni, co zazwyczaj nigdy za długo nie trwało, bo zaraz z niej spadałam smile
                                    • teletoobis Re: Dumbi bumbi 09.11.10, 20:56
                                      Dla tego widoku warto umrzec. Debi na rownowazni. W szaeawarach i gimnastycznej koszulce smile
                                      • debi_bebi Re: Dumbi bumbi 09.11.10, 21:04
                                        Na szczęście nie umrzesz, bo to se ne wrati smile
                                        • teletoobis Re: Dumbi bumbi 09.11.10, 21:10
                                          zawsze mozesz sie ubeac stosownie i wylezc na rownowaznie. Tylko nie zapomnij mnie o tym powiadomic smile
                                          • debi_bebi Re: Dumbi bumbi 09.11.10, 21:19
                                            Nie znoszę równoważni, odrywania nóg od ziemi, i balansowania na krawędzi, więc chyba się nie doczekasz smile
                                            • teletoobis Re: Dumbi bumbi 09.11.10, 21:21
                                              To moze zobacze Cie w jakiejs innej dyscyplinie?
                                              Podstawa jednak sa szorty smile
                                              • debi_bebi Re: Dumbi bumbi 09.11.10, 21:29
                                                A guzik- nie mam zamiaru wystawiać na widok publiczny mojego cellulitu smile
                                                • teletoobis Re: Dumbi bumbi 09.11.10, 21:33
                                                  rzecz nie musi sie odbyc publicznie smile
                                                  A mnie tam celulit nie jest dziwny smile
                                                  • debi_bebi Re: Dumbi bumbi 09.11.10, 21:47
                                                    A coś Ty taki jakiś ...wyrozumiały jakby? smile
                                                  • teletoobis Re: Dumbi bumbi 09.11.10, 21:51
                                                    co ma wyrozumialosc, do przyzwyczajenia sie do pewnych.... widokow? smile
            • nawrotka1 Re: Dumbi bumbi 09.11.10, 19:13
              Zaśpiewałas dla ogórka smile big_grin
              • debi_bebi Re: Dumbi bumbi 09.11.10, 19:15
                Ojej, to całkiem możliwe, chociaż tak o tym nie pomyślałam smile
                Przy okazji przypomniało mi się, jak ostatnio zamówiłaś kiełbaskę z grilla, żeby jej było mniej smile
                • nawrotka1 Re: Dumbi bumbi 09.11.10, 19:19
                  Planowanie to jedno, a przeznaczenie - drugie big_grin
                  • debi_bebi Re: Dumbi bumbi 09.11.10, 19:40
                    Ostatnio przestałam wierzyć w przeznaczenie, bo jakieś okropnie felerne się okazało smile
    • tropem_misia1 Re: Dumbi bumbi 09.11.10, 19:26
      Guldu bene
      kusz,kusz
      fri lafurte
      to mój busz!
      • tropem_misia1 Re: Dumbi bumbi 09.11.10, 19:27
        a tak naprawdę ryknęłam :kuszfe jak za mną cyganka wyzywała po romsku.
        Nie wiem co rzekłam, ale babę zatkało.
        • debi_bebi Re: Dumbi bumbi 09.11.10, 19:39
          Mnie też ZATKAŁO big_grin
          • tropem_misia1 :))) 09.11.10, 19:46
            Mam czasem napady niestosownego zachowania.Potem sama sobie sie dziwuję.
            Wnerwiłam sie ,że nie rozumiem co ta gada.A to był na pewno zły jazgot.
            • debi_bebi Re: :))) 09.11.10, 19:53
              Pewnie nie chciałaś dać sobie powróżyć, albo na biedne dzieciątko?
              • tropem_misia1 Re: :))) 09.11.10, 19:57
                pieniążka nie dałam (:
                • debi_bebi Re: :))) 09.11.10, 20:04
                  Ja też im nie daję, o nie!
                  • leziox Re: :))) 09.11.10, 20:38
                    Ja niesmialo poprosze o zakupienie tychze ogorkow albo pojscie z Leziem do punktu gdzie takowe ogorki sprzedaja.Moge sie wybrac nawet za Wiselkie.
                    • debi_bebi Re: :))) 09.11.10, 20:46
                      Leziątko, co tylko zechcesz smile
                      • leziox Re: :))) 09.11.10, 21:01
                        Wydrukuje to sobie i wezme do kieszeni.Ot,tak na wszelki wypadek,gdy spotkamy sie na piwku big_grin
                        • debi_bebi Re: :))) 09.11.10, 21:17
                          W Lolku też mają dobre ogórki, no nie? smile
                          • leziox Re: :))) 09.11.10, 21:24
                            No maja,ale na takich zapuszczonych smierdzacych bazarkach maja jeszcze lepsze...
                            Tylko trzeba sie tam dotoczyc.
                            • debi_bebi Re: :))) 09.11.10, 21:29
                              Mam taki jeden niedaleko całkiem, i prócz ogórków mają tam boska kwaszoną kapustkę smile
    • z_oddali Re: Dumbi bumbi 09.11.10, 21:29
      Myślałam, że to jakiś nowy język. Taki intrygującysmile
      Ale czytając dalej widzę, że to wątek kulinarnybig_grin

Ja dopiero wróciłam, ale jestem tak zmęczona, że zasypiam nad klawiaturą i zamiast nadrabiać braki w spaniu to jeszcze dodaję ujemnych godzin.
      • debi_bebi Re: Dumbi bumbi 09.11.10, 21:36
        Witaj, z_oddali smile
        Nie ociągaj się, tylko daj sobie na luz - i siup do łóżka. Nagadamy się jeszcze- obiecuję smile
        Mnie też już morzyć zaczyna.
        • leziox Re: Dumbi bumbi 09.11.10, 21:38
          I tak cuda niewidy ze Debusia na forum urzedzuje praktycznie do 22ej a czasami nawet do pozniej.
          • z_oddali Re: Dumbi bumbi 09.11.10, 21:43
            A dodaj do tego, że Debusia tu śmiga od 5, albo i wcześniej. Medal dla niej!

Kurde, mnie tu nikt nie wita w południesad
          • debi_bebi Re: Dumbi bumbi 09.11.10, 21:46
            To nie cuda, tylko nałóg smile
        • z_oddali Re: Dumbi bumbi 09.11.10, 21:41
          Debuś, nie mogę jeszcze muszę popracować, ale jutro odpocznę.
          Trzymam Cię jednak za słowo, że będzie czas na słowasmile
          • debi_bebi Re: Dumbi bumbi 09.11.10, 21:45
            Będzie czas, żeby się nagadać, więc nie martw się tym.
            Szybciutko skończ, co musisz, i weź się za odpoczywanie smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka