tropem_misia1 29.11.10, 18:41 ach...gdyby Lezio tak sie postarał.... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
teletoobis relacja z ostatniej imprezy melinowej 29.11.10, 19:08 zaczelo sie milo: Jako pierwsze padly Leziowe koty: Nieprzyzwyczajeni za to znani tez szybko padli: Znani, ale przyzwyczajeni trzymali sie zdrowo: Jednak na nalewki nie ma silnych: Niektorzy udali sie w objecia Morfeusza Niektorzy uparli sie by trwac: Niektorych suszylo Kupka kacowka powalila najwiekszych Po litrze na leb, nawet nasze kolezanki z forum byly ladne Odpowiedz Link
leziox Re: relacja z ostatniej imprezy melinowej 29.11.10, 19:26 Chcialbym tylko wiedziec co wy dzisiaj piliscie tak naprawde,porábana bando Odpowiedz Link
vizjonerka Re: relacja z ostatniej imprezy melinowej 29.11.10, 19:31 Przecie dziś wróżby Andrzejkowe się wyczynia. Tak o suchym pysku widocznie kiepskie wychodzą, więc co się ludziom dziwisz...? Odpowiedz Link
teletoobis Re: relacja z ostatniej imprezy melinowej 29.11.10, 19:43 Lezio, to co sie pije, to nie do ogladania jest. Odpowiedz Link
leziox Re: relacja z ostatniej imprezy melinowej 29.11.10, 19:44 No nie wiem,osobiscie wole jednak zawsze wiedziec jak wyglada to co wlasnie wlewam w siebie. Odpowiedz Link
teletoobis Re: relacja z ostatniej imprezy melinowej 29.11.10, 19:50 a ja nie zawsze Ostatnio wypilem i ruszylem Tropem Misia Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: relacja z ostatniej imprezy melinowej 30.11.10, 07:34 dwa mówi się do trzech razy sztuka Odpowiedz Link
vizjonerka Re: relacja z ostatniej imprezy melinowej 01.12.10, 08:02 Tropciu, Ty się nie nerwuj, szkoda zdrowia. Zaparzyłam kawę - przysiądźmy spokojnie z papieroskiem, hę? Miłego dnia wszystkim Odpowiedz Link
nawrotka1 Re: relacja z ostatniej imprezy melinowej 30.11.10, 09:37 Bardzo mało smieszne Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: relacja z ostatniej imprezy melinowej 30.11.10, 10:00 raczej chore, ale nie postawię diagnozy , bo mi się nie chce już drugi raz synek se grabi Odpowiedz Link
nawrotka1 Re: relacja z ostatniej imprezy melinowej 30.11.10, 10:24 ..."Ostatnio wypilem" To będzie chyba wyjaśnienie. Ale nie usprawiedliwienie Odpowiedz Link
teletoobis Re: relacja z ostatniej imprezy melinowej 30.11.10, 10:24 bez komentarza. Ktos jest przeczulony i to bardzo Odpowiedz Link
dunajec1 Re: relacja z ostatniej imprezy melinowej 30.11.10, 15:15 Tropciu, czy Lezio mial Ci zaspiewac "..tak bardzo sie staralem a Ty teraz nie chcesz mnieeee?......." Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: relacja z ostatniej imprezy melinowej 30.11.10, 18:03 Ja do Lezia nic nie mam.Dystans odpowiedni i pełen szacunku jak to do szefa Odpowiedz Link
leziox Re: relacja z ostatniej imprezy melinowej 30.11.10, 18:06 A to zaraz cos trzeba do mnie miec zeby mnie do czegos przekonac/naklaniac? Odpowiedz Link
nawrotka1 Re: relacja z ostatniej imprezy melinowej 30.11.10, 18:08 Bo Lezio nas kocha, to gołym okiem widać... Im bardziej kocha, tym bardziej klnie Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: relacja z ostatniej imprezy melinowej 30.11.10, 18:21 Jakby kochał to by dbał a nie patrzył obojętnie na poniewierkę. Odpowiedz Link
leziox Re: relacja z ostatniej imprezy melinowej 30.11.10, 18:26 Czyja poniewierke,jaka poniewierke,kogo mam zaadoptowac jak tak? Odpowiedz Link
nawrotka1 Re: relacja z ostatniej imprezy melinowej 30.11.10, 18:41 Do piersi przytul Tropcię i chroń przed paskudnym zboczeńcem Tubisiem Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: relacja z ostatniej imprezy melinowej 30.11.10, 18:43 może bez tej piersi Tubiś chyba nie jest zboczeńcem- zoofilia to przesada myślę ,że potrzebuje wsparcia tak Odpowiedz Link
leziox Re: relacja z ostatniej imprezy melinowej 30.11.10, 18:50 Toz tamten suchar na zdjeciu bioracy kamiennego misia od tylca to nie byl Tubis. Ja to na jego miejscu nie za zboczka bym sie obrazal ale za powrownanie go do kogos takiego,no ale skoro sam to zdjecie zamiescil to pozostawiam juz to bez komentarza. HIEHIEHIEHIEH! Odpowiedz Link
teletoobis Re: relacja z ostatniej imprezy melinowej 30.11.10, 18:54 czy ja napisalem, ze osobiscie misia .... ten tego? Ja go tylko tropilem i przylapalem in flagranti Odpowiedz Link
nawrotka1 Re: relacja z ostatniej imprezy melinowej 30.11.10, 19:03 Aha, to Ty paparazzi jesteś.... mów tak od razu... Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: relacja z ostatniej imprezy melinowej 30.11.10, 19:05 wiem,że lubisz koty ale.. tolerować odwracanie kota ogonem ..oj, be Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: relacja z ostatniej imprezy melinowej 30.11.10, 19:05 kota do góry ogonem oczywista Odpowiedz Link
nawrotka1 Re: relacja z ostatniej imprezy melinowej 30.11.10, 19:29 Nie, Tropciu, nie toleruję. Mnie się to wszystko nadal bardzo nie podoba, ale na cudzą niereformowalność nie mam lekarstwa. I nawet nie bardzo umiem reagować, bo nie wiem, co łagodzi, a co zaogni sytuację. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: relacja z ostatniej imprezy melinowej 30.11.10, 19:44 no doooooooooobra................. Odpowiedz Link
teletoobis Re: relacja z ostatniej imprezy melinowej 30.11.10, 19:58 Sory. Ale na zdjeciu jak juz, przedstawione jest bzykanie misia, a nie tej co go tropi. Wiec naprawde nie rozumiem tego ambarasu. Odpowiedz Link
leziox Re: relacja z ostatniej imprezy melinowej 30.11.10, 20:14 Ot jakie zgrabne wybrniecie z klopota Odpowiedz Link
nawrotka1 Re: relacja z ostatniej imprezy melinowej 30.11.10, 20:18 Myslę, że rozumiesz Bo ja - mimo sklerozy, która mnie gnębi - pamiętam, jak reagowałes, kiedy Twoim nickiem ktos sobie dziobiszcze wycierał i niewybredne pośmiechujki robił. Odpowiedz Link
teletoobis Re: relacja z ostatniej imprezy melinowej 30.11.10, 20:21 dalej nie wiem o co chodzi, bo ja zdjecia/karykatury/uosobienia Tropci nigdzie nie wkleilem O! A tropic misia i zaskakiwac aparatem w sytuacjach roznych, to kazdy moze Odpowiedz Link