leziox Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA 15.12.10, 11:58 Czego sie drze i co sie znowu stalo? Odpowiedz Link
kajetan-3 Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA 15.12.10, 12:02 I czego tak się wydziera ? Nie widziała, że w " gościnnym " śpię ?! Odpowiedz Link
leziox Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA 15.12.10, 12:07 Juz po szóstej to sie drzec moze. Odpowiedz Link
kajetan-3 Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA 15.12.10, 12:10 Po szóstej to ja szedłem dopiero spać. Zapomniałem włożyć do uszu stopery. Mogłem domyślić się, że tu spanie graniczy z cudem. Odpowiedz Link
kajetan-3 Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA 15.12.10, 12:18 Dycha do dychy i dzwonią kielichy. Odpowiedz Link
kajetan-3 Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA 15.12.10, 12:21 Może być nafta, byle kręciło. Lepiej umrzeć z pijaństwa niż z nudów.Wybywam, warga wisi. Miłego. Odpowiedz Link
leziox Ciiichutko...ludzie spia tu nagrzani... 15.12.10, 12:18 Pospac to sie tu nie pospi.Pomijam ze wydzieranie sie dla samego wydzierania sie bez grzecznej odpowiedzi na pytanie na temat zasadnosci i celu darcia sie graniczy tak troche z szalenstwem. No ale niby kto tu jest w zasadzie nornalny... Odpowiedz Link
kolczasty_nemo Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA 15.12.10, 12:23 Lipcuś...żyjesz.. To fajnie...może jakiś horoskop.. Odpowiedz Link
nawrotka1 Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA 15.12.10, 13:04 Lipcuś....nawet Kolczastego zwabiłaś swoim syrenim głosem... Miło Was widzieć, oboje Horoskop jest niezbędny, bo nie wiem do tej pory, czy mi dziś jakaś robota pisana... Niby coś tam robię, ale może nie powinnam? Odpowiedz Link
ravenheart1 Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA 15.12.10, 15:23 dobrze się czujesz ? Odpowiedz Link
leziox Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA 15.12.10, 15:45 No i widzicie.Rozedrze rylko na caly regulator.Ludzi spokojnie w malignie pijackiej spiacych pobudzi.Slodkie delirium po kwasiorze przerwie.I zniknie,nie mowiac ani slowa. Co za cholera niewychowane sie ludziska takie teraz porobili to historia.Psem poszczuc i psa szkoda. Odpowiedz Link
17lipiec1976 Re: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA 16.12.10, 17:25 wiedziałam, że podziała Odpowiedz Link
leziox Re: BEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE 16.12.10, 12:36 Przyznam sie ze mnie sie to Beee itd skojarzylo sie ze slicznym pawiem po salatce warzywnej i sledziach. Odpowiedz Link
debi_bebi Re: BEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE 16.12.10, 16:52 Tymczasem to raczej objaw niespójności osobowościowej debi_bebi. Nagle wydało się jej, że jest też barankiem! Odpowiedz Link
dunajec1 Re: Masz rozwarcie.... 16.12.10, 17:22 Debi, transwertysta (tak to sie pisze?) sie zrobilas? Raczej owieczka. No chyba ze ja nie wiem co masz miedzy, hmmm, nogami. Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Masz rozwarcie.... 16.12.10, 18:41 Mnie się zdaje, że nie mam między nogami tego, co tam ma owieczka Odpowiedz Link
leziox Re: Masz rozwarcie.... 16.12.10, 20:46 Owieczka miedzy nogami ma puszyste runo.Do ktorego milo sie przytulic. I mozna sweterek z tego zrobic i czapeczke i rekawiczki. Wniosek,owieczki sie ludzkosci przydaja.Kobiety podobno tez,jak glosi niepotwierdzona wiesc gminna. Odpowiedz Link
leziox Re: Masz rozwarcie.... 16.12.10, 21:02 Naturalnie.Miesko,mleko daja,welnè,mordy nie drá bez potrzeby,a kobieta co?Oprocz tego ze dzieki niej istnieje ludzkosc to przyczynia sie regularnie do podnoszenia poziomu stressu u mencizn. Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Masz rozwarcie.... 18.12.10, 07:28 No właśnie! To co się dziwicie, że czasem zachce mi się być barankiem? Odpowiedz Link
teletoobis Re: Masz rozwarcie.... 16.12.10, 21:37 Owieczka miedzy nogami ma wymiona. Podejrzewasz, ze Pteros tez? To bylaby sensacja anatomiczna Odpowiedz Link
leziox Re: Masz rozwarcie.... 16.12.10, 22:30 Na temat Pterosa nie moge sie wypowiadac,ale przypuszczam,iz sa tacy ktorzy cos o tym wiedza wiecej... Odpowiedz Link
teletoobis Re: Masz rozwarcie.... 17.12.10, 08:56 To trzeba koniecznie sie innych dopytac! Odpowiedz Link
zapomi-najka Re: AAAAAAAAAA 16.12.10, 23:07 Ja naprawde chcialam cos madrego napisac, ale Lipcowa tak mnie wystraszyla, ze zapomnialam-co chcialam Witam .. Odpowiedz Link
rudka-a Re: AAAAAAAAAA 16.12.10, 23:16 zapomi-najka napisała: > Ja naprawde chcialam cos madrego napisac, ale Lipcowa tak mnie wystraszyla, ze > zapomnialam-co chcialam > Witam .. Kogo to moje stare oczy dostrzegły ) Zapominajkaa )...jak daawno Cię nie 'widziałam' Pozdrawiam... Odpowiedz Link
zapomi-najka Re: AAAAAAAAAA 16.12.10, 23:25 Trzy razy przetarlam moje slepe oczyska Witaj Rudziaszki Odpowiedz Link
rudka-a Re: AAAAAAAAAA 16.12.10, 23:35 Witaj Cieszę się, że mogłam tu spotkac Cię ) Mam nadzieję, że będziesz tu zaglądać ) Odpowiedz Link
zapomi-najka Re: AAAAAAAAAA 16.12.10, 23:37 Lubie otwarta Melyne ... Taka-jakas przyjazna sie zrobila Mam nadzieje, ze Ciebie tu tez czesciej zobacze ... Odpowiedz Link
rudka-a Re: AAAAAAAAAA 16.12.10, 23:41 da się zrobić... otwarte..kluczyka nie potrzeba, to jest właśnie ten plus ) Odpowiedz Link
zapomi-najka Re: AAAAAAAAAA 16.12.10, 23:45 Trzymam za slowo Rudzielcu -mily zmykam ... Odpowiedz Link
rudka-a Re: AAAAAAAAAA 16.12.10, 23:49 Uważaj ..bo śliskooo...zmykajjjj...dobrej nocyyy ))))))) Odpowiedz Link
leziox Re: AAAAAAAAAA 17.12.10, 22:19 Owszem,slisko,ktos znajomy o tym sie dzis przekonal i lezy na intensywnej po operacji wlasnie.Wiec rzeczywiscie uwazajta ludziska. Odpowiedz Link
zapomi-najka Re: AAAAAAAAAA 17.12.10, 23:08 Jezeli moja sasiadka zalozyla welniane skarpety -na buty (zeby przejsc 150 m do parkingu) to musi byc naprawde slisko ;D Odpowiedz Link
leziox Re: AAAAAAAAAA 17.12.10, 23:21 I co?to funkcjonuje?Jak sie zalozy welniane skarpety na buty to nie poleci sie na ryja na lodzie i sniegu? Odpowiedz Link
zapomi-najka Re: AAAAAAAAAA 17.12.10, 23:29 Sasiadka doszla bez poslizgu ... chyba cos w tym jest Odpowiedz Link