leziox 05.01.11, 19:38 W odroznieniu od olbrzymiej ilosci wátkow bardzo mádrych zakladanych naturalnie nie tylko przeze mnie,zakladam wátek idiotyczny. Naturalnie moga sie tu wpisywac nie tylko idioci. Do katucha do katucha hopsasa. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tropem_misia1 Re: Wátek wreszcie idiotyczny 05.01.11, 19:49 Na mojej twarzy pojawił się identyczny, ...nie!...miało być idiotyczny uśmiech. Odpowiedz Link
leziox Re: Wátek wreszcie idiotyczny 05.01.11, 19:54 Laczmy sie w idiotycznym usmiechu!Nie,w idiotycznych usmiechach. Wolno zachichotac. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Wátek wreszcie idiotyczny 05.01.11, 20:39 Zachichotać dowolnie czy frywolnie? Odpowiedz Link
czarn_a_iwka Re: Wátek wreszcie idiotyczny 05.01.11, 20:05 cudownie, wreszcie watek dla mnie. Nie mogłam nic napisać bo wszystko było za mondre dla czarnej blondynki. Dziękuję i ucałowania noworocznie idiotyczne Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Wátek wreszcie idiotyczny 05.01.11, 21:31 Nie potrzeba tak się przejmować. To, co się wydaje tak piękne, że aż niemożliwe, na pewno takie nie jest Odpowiedz Link
gab.bo Re: Wátek wreszcie idiotyczny 05.01.11, 20:29 cieszę się niezmiernie, może wreszcie się odnajdę Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Wátek wreszcie idiotyczny 05.01.11, 21:14 Nie wiem, co jest, ale jest mi tak dobrze, że kurde! już chciałam mieć wyrzuty sumienia, ale myślę sobie - o nieeeee, na to musiałabym doszczętnie skretynieć Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Wátek wreszcie idiotyczny 05.01.11, 21:23 Słoneczko kochane Lipcowe, skoro już zrobiłaś jeden, to może dasz się skusić na drugi? Odpowiedz Link
17lipiec1976 Re: Wátek wreszcie idiotyczny 05.01.11, 21:27 ok. zdążę zrobić przed Thelma i Louise na tvn Odpowiedz Link
z_oddali Re: Wátek wreszcie idiotyczny 05.01.11, 22:17 czas na reklamę, czasem na zrobienie herbaty z cytryną Ups.... Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Wátek wreszcie idiotyczny 05.01.11, 22:19 Popieram! Właśnie stoi obok mnie - trzecia. Chyba na mróz idzie Odpowiedz Link
z_oddali Re: Wátek wreszcie idiotyczny 05.01.11, 22:21 Trzecia? - To już uzależnienie Moja pierwsza, ale może usprawiedliwi mnie to, że dopiero wróciłam, bo zaskoczyła mnie wiadomość, że jutro wszystko pozamykane. Dziwny ten kraj, gdzie wolne wypada w czwartek... Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Wátek wreszcie idiotyczny 05.01.11, 22:27 Lepiej, że w czwartek, niż w sobotę, bo co by wtedy za wielka korzyść odpoczynkowa z tego była, jak i tak sobota jest wolna? Poza tym ponoć i tak pracujemy najwięcej w całej Unii Odpowiedz Link
z_oddali Re: Wátek wreszcie idiotyczny 05.01.11, 22:29 Optymistka na 100 %. Niech będzie i tak, choć coś wypada zrobić z piątkiem. Ukryć go? Wymazać? Nie mam pomysłu. Odpowiedz Link
marijola1 Re: Wátek wreszcie idiotyczny 05.01.11, 23:14 A ja wciaz czekam na te idiotyzmy!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
leziox Re: Wátek wreszcie idiotyczny 05.01.11, 23:41 Wiesz co,z twoim racjonalnym podejsciem do swiata,szanowna panno Maryziu,nie doczekasz sie chyba nigdy. Bo skoro nie widzi sie idiotyzmow codziennych,tygodniowych,miesiecznych i innych no to co mozna na to powiedziec?Ot,mádrutka nieuleczalna i tyle. Dzien dobry jestem z kobry Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Wátek wreszcie idiotyczny 06.01.11, 07:41 Wystarczy go godnie przeżyć, i już będzie sobota Odpowiedz Link
leziox Re: Wátek wreszcie idiotyczny 06.01.11, 12:13 Czy ktos k.rwa wytlumaczy mnie w koncu co to znaczy godnie przezyc dzien?Bo ciagle sie uzywa tego jakze modnego sloganu,a tak naprawde to malo kto wie o co biega. Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Wátek wreszcie idiotyczny 06.01.11, 12:47 Tak, żeby być zadowolonym z siebie i nie wywołać kataklizmu Odpowiedz Link
leziox Re: Wátek wreszcie idiotyczny 06.01.11, 13:04 Bardzo wyczerpujace wyjasnienie. Ktos jeszcze? Odpowiedz Link
leziox Re: Wátek wreszcie idiotyczny 06.01.11, 13:08 Szla kózka trawkom Machala sikawkom Co tam jej sie zdarzy Chciala isc do strazy. Ihehehehehehe! Odpowiedz Link
leziox Re: Wátek wreszcie idiotyczny 06.01.11, 13:50 Podbijam ten watek zeby wam sie znowu w oczka rzucil bo czuje ze krazy we mnie dzisiaj sporo idiotyzmów.Uprzedzajac odpowiedz Maryjoli:-Nie,nie zawsze. Odpowiedz Link
teletoobis Re: Wátek wreszcie idiotyczny 06.01.11, 14:24 to Marycha ma inne, uzasadnione zdanie na ten temat? Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Wátek wreszcie idiotyczny 06.01.11, 14:41 Z tego, co pisze Lezio, wynikałoby, że wg Lezia Mari myśli, że idiotyzmy trzymają się go zawsze. Natomiast na mój gust wtedy, kiedy (wg mnie) rzeczywiście się go trzymają- wtedy mówi do rzeczy Odpowiedz Link
teletoobis Re: Wátek wreszcie idiotyczny 06.01.11, 14:46 To chyba ma jakis bezposredni zwiazek ze stanem trzezwosci, lub nie... Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Wátek wreszcie idiotyczny 06.01.11, 14:51 Sądzisz, że przez umysłowość rozcieńczoną alkoholem widzi się wyraźniej? Odpowiedz Link
leziox Re: Wátek wreszcie idiotyczny 06.01.11, 15:23 Wiecej to moze ale ze dalej-to nie powiedzialbym. Odpowiedz Link
teletoobis Re: Wátek wreszcie idiotyczny 06.01.11, 15:27 No pewnie ze nie dalej. Od tego sa romantycy- siegaja tam gdzie wzrok nie siega Odpowiedz Link
nawrotka1 Re: Wátek wreszcie idiotyczny 06.01.11, 16:13 leziox napisał: > Czy ktos k.rwa wytlumaczy mnie w koncu co to znaczy godnie przezyc dzien? Chodzi o gody. Teraz wybierz, czy chcesz byc jeleniem, czy cietrzewiem i do roboty pl.wikipedia.org/wiki/Gody Odpowiedz Link
leziox Re: Wátek wreszcie idiotyczny 06.01.11, 16:33 Zostane tym kim zawsze chcialem byc.Mysliwym.I zrobie-jebut z dubeltówki.I po jeleniach i po cietrzewiach.Na modliszki tez przyjdzie czas. Odpowiedz Link
nawrotka1 Re: Wátek wreszcie idiotyczny 06.01.11, 17:58 Powoli zmierzamy do tego, aby wątek był zgodny z tytułem Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Wátek wreszcie idiotyczny 06.01.11, 19:15 Nie myślałam, że jestem zboczona! To znaczy myślałam, ale nie w tym momencie Odpowiedz Link
leziox Re: Wátek wreszcie idiotyczny 06.01.11, 20:13 A co,znowu gdzies zabladzilas do tego stopnia ze poczulas sie zbládzonym zboczencem,czy zboczonym zablakancem?Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!Podaje azymuty dachu wlasciwego:Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!! Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Wátek wreszcie idiotyczny 07.01.11, 05:52 Dzięki, Latarnio Zbłądzonych, już jestem na właściwym lądowisku Odpowiedz Link
leziox Re: Wátek wreszcie idiotyczny 07.01.11, 11:14 No,wiedzalem ze moje wolanie zostanie uslyszane bo to nie bylo wolanie na puszczy. Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Wátek wreszcie idiotyczny 07.01.11, 22:09 Idąc tym tropem dochodzę do wniosku, że na pustynię też się nie udałeś, by wołać, bo piach ma niezaprzeczalnie właściwości wytłumiające. Co innego woda- po wodzie głos niesie. Odpowiedz Link
wzrokowski Prosz 07.01.11, 15:12 Panna Aniela frunąc pod obłoki napotkała jaskółeczkę co wiosny nie czyniąc immanentną posuchę abstrakcji kontemplowała. ja pieprzę takie opowiadanie zawołała panna Aniela i poszła do Mediamarktu. Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Prosz 07.01.11, 17:29 Posuchę abstrakcji i ja bym pokontemplowała. Może nawet bez pieprzenia ? Odpowiedz Link
wzrokowski Re: Prosz 07.01.11, 17:37 To łap 3 sroki za lotki i każ się zalecieć do wężowego gniazda jaskółki. Odpowiedz Link
leziox Re: Prosz 07.01.11, 19:56 3 sroki`?Wolne zarty panie kolego.Wprawdzie kol.Debodaktylowa jest leciutka jak piorko ale zaniesienie jej do gniazdka jakiegokolwiek wymagaloby nieco wiekszej ilosci srok.Moze mniejszej kondorów ale to do przedyskutowania.Nalezaloby obliczyc ilosc ptaków mechanicznych koniecznych do uniesienia Debi w góre w ogole. Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Prosz 07.01.11, 22:11 Myśl ma, zapłodniona obliczeniami Lezia, zaczęła dumać nad tym, ilu nadmuchanych baloników (nazwijmy je balonikami dla niepoznaki) potrzebowałaby moja cielesność , by oderwać się od ziemi. Odpowiedz Link
leziox Re: Prosz 07.01.11, 22:17 Wszystko zalezy od tego czym napelnia sie te baloniki. Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Prosz 07.01.11, 22:24 No tak. Bowiem w pewnych przypadkach napełnienia niewłaściwą substancją można by wznieść się w kierunku przeciwnym do oczekiwanego. Odpowiedz Link
leziox Re: Prosz 07.01.11, 22:34 Zwlaszcza jezeli w balonikach bylby powiedzmy chlor.Chociaz wodór jest znacznie weselszy poniewaz eksploduje przy zetknieciu sie z powietrzem wiec gdyby taki balonik pekl no to smiesznie mogloby byc.Chociaz w sumie...chlor tez ma swoje zalety. Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Prosz 07.01.11, 22:41 Może i ma, ale ja nie wiem, co by zrobił chlor? Co by zrobił ze mną? Odpowiedz Link
leziox Re: Prosz 07.01.11, 22:45 Nie unioslby cie do góry bo jest ciezszy od powietrza. A co by zrobil?Jesli nie zdazylabys uciec no to marnie widze... Odpowiedz Link
wzrokowski Re: Prosz 07.01.11, 22:54 Moim zdaniem jeśli chodzi o cug górnowznośny to należy napełnić dymem od paliwa rakietowego. Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Prosz 07.01.11, 23:06 Jak dymem, to tylko pokolorowanym, żeby efekt artystyczny zostawiać wznosząc się. Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Tak? 08.01.11, 08:26 Tak też może być, tylko ta smuga w dół, to za wcześnie Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Tak? 08.01.11, 20:07 Nie chodzi, że już ta godzina, tylko, że za nisko było, żeby już spadać. Mnie kręci głównie wznoszenie. Odpowiedz Link
wzrokowski Re: Tak? 08.01.11, 22:50 Jak spadasz to subiektywnie też się wznosisz tylko, że w kierunku powierzchni a nie na odwrót. Odpowiedz Link
leziox Re: Tak? 08.01.11, 23:17 E tam.Wyglada na to ze w pare chwil potem gdzies tam niedaleko cos niezle pierdolnelo. Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Tak? 09.01.11, 06:35 A Ty wiesz, że to by się całkiem logicznie wpisywało w koncepcję wznoszenia poprzez spadanie? Nie no, jestem Ci bardzo wdzięczna za te uwagę, sama bym tego nie dostrzegła. Odpowiedz Link
wzrokowski Re: Prosz 07.01.11, 22:53 Panie kolego. Chciałeś pan wątek idiotyczny w teraz mi tu logika jedziesz? Wstydź się!!! Odpowiedz Link
leziox Re: Prosz 07.01.11, 22:54 Wstydze sie strasznie.Kuuuuuuuurrrrrrrr.a jak mnie wstyyyyyyyyyyyyyddd!!!! Odpowiedz Link
leziox Re: Prosz 07.01.11, 22:56 No wlasnie jakos nie.Nie mam pojecia z czego to moze wynikac. Odpowiedz Link
wzrokowski Re: Prosz 07.01.11, 22:58 Bym Ci powiedział, ale to by było niekulturalnie idiotycznie Oraz najpierw bym musiał to wymyślić a jakoś mnie sie nie chce Odpowiedz Link
leziox Re: Prosz 07.01.11, 23:03 Nie szkodzi.Wszystko juz bylo,na forach i w zyciu.Nie krepuj sie. Odpowiedz Link
leziox Re: Prosz 07.01.11, 23:15 No to sie len,co mnie to w sumie obchodzi.Mam wystarczajaco duzo klopotów z lenistwem wlasnym. Odpowiedz Link
leziox Re: Prosz 07.01.11, 23:23 Wiec pasuje do wátku,nie ma po co szukac dziury w calym. Odpowiedz Link
leziox Re: Prosz 08.01.11, 19:55 Czekam az sie kto w koncu najebie jak szpak zeby móc porozmawiac z kims jak równy z równym. Odpowiedz Link