z_oddali 08.01.11, 12:02 Ciekawi mnie, jak wygląda Wasz wolny dzień. Planujecie? Idziecie na żywioł? Odrabiacie tygodniowe zaległości? Czy to dzień sobotnich przyjemności? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
teletoobis Re: Plany na sobotę 08.01.11, 12:28 Bylem za sklepem, pozniej w oborze, teraz gotuje strawe i popisowywuje na forumie. Co bedzie pozniej xuj wie. Barek prawie pelny, wiec... Odpowiedz Link
leziox Re: Plany na sobotę 08.01.11, 12:30 No popatrz,tez nie mam co robic,zebys nie byl tak daleko to mozna by bylo jakas flaszkie obalic sobotniá.I pojsc popodziwiac dziouchy okoliczne. Odpowiedz Link
teletoobis Re: Plany na sobotę 08.01.11, 13:05 tez bardzo zaluje, ze tak wielka odleglosc nas dzieli. I choc niektorzy maja blizej niz Ty do mnie, to i tak nikt mnie nie odwiedzi Odpowiedz Link
leziox Re: Plany na sobotę 08.01.11, 13:07 Wiesz,dalej u Niemca nie znaczy blizej w kraju.U nas odleglosci trzeba mnozyc razy 3,wiec np.300 km to tak jakby bylo 900 w przeliczeniu na czas dojazdu. A poza tym niektorzy uwazaja zes ty zbój co sie w górach ukrywa no to co myslisz,stracha maja ze ich zatluczesz i upieczesz na roznie za Geesem. Odpowiedz Link
teletoobis Re: Plany na sobotę 08.01.11, 13:20 Tyle, ze wiele osob zna tego zboja i doskonale wie ze nikogo na roznie nie pieke. A odleglosci? Hmmm. Z katowic np jedzie sie do mnie 2 godz samochodem.... Odpowiedz Link
z_oddali Re: Plany na sobotę 08.01.11, 20:46 Tak mi się wydaje, że to nie kilometry mają znaczenie przy chęci spotkania się, a raczej coś całkiem innego. Ludzie wolą siedzieć w domu niż się gdzieś ruszyć, bo trzeba by sporo energii zainwestować, a na to już niewielu ma ochotę. Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Plany na sobotę 08.01.11, 16:11 U mnie jest wszystkiego po trochu, obowiązki pomieszane z przyjemnościami, planowane lub żywiołowe, w zależności co mi przyjdzie do głowy i na co mam ochotę. Dziś taki ładny dzień był, niemal wiosenny Odpowiedz Link
teletoobis Re: Plany na sobotę 08.01.11, 17:06 Jakie przyjemnosci sobie uskuteczniasz? Odpowiedz Link
leziox Re: Plany na sobotę 08.01.11, 19:45 Ot i zatkala sie Debusiowa na dobre po takim pytaniu. Odpowiedz Link
teletoobis Re: Plany na sobotę 08.01.11, 19:50 Bo robi sobie przyjemnosci. To po co ma pisac? Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Plany na sobotę 08.01.11, 20:04 Aha! Teraz zrobię sobie kolejną przyjemność, i trochę popiszę Odpowiedz Link
teletoobis Re: Plany na sobotę 08.01.11, 20:08 nie jest wazne co bedziesz robic teraz, wazne co robilas dotychczas przyjemnego sobie Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Plany na sobotę 08.01.11, 20:12 Różne przyjemne rzeczy, które lubię sobie robić Odpowiedz Link
z_oddali Re: Plany na sobotę 08.01.11, 20:44 A to zaszaleliście sobotnio Jak widzę, jedynie Debusia oddała się przyjemnościom. Śmiem tylko zauważyć, że nie wszędzie dzień był wiosenny, raczej listopadowy. Odpowiedz Link
teletoobis Re: Plany na sobotę 08.01.11, 20:46 A bylo przyjemnie: najpierw Justysia, pozniej Adas, a w miedzyczasie do gospodarzy ksiadz z koleda przylazl i musialem z nim sie napic Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Plany na sobotę 09.01.11, 06:44 Co Adaś, bo nic nie wiem? Widziałam tylko reklamę z Teekane, i przelot Stocha w 1 rundzie. Odpowiedz Link
teletoobis Re: Plany na sobotę 09.01.11, 09:07 Adas byl trzeci, chociaz skakal z wiatrem Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Plany na sobotę 08.01.11, 21:17 Drobiazgi, które radują duszę. I żołądeczek, bo upiekłam ciasteczka. Takie cudowne platanie sie po domku i robienie nierobienia. Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Plany na sobotę 09.01.11, 06:45 Czy ciasteczek starczy na niedzielę? Zjadłabym do porannej kawy Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Plany na niedzielę: 09.01.11, 10:04 Jedne są potrójnie czekoladowe, drugie owsianosłonecznikowe. Proszę, wybierz Odpowiedz Link
leziox Re: Plany na niedzielę: 09.01.11, 15:05 A nie masz czegos na zdrowych pokrzywach albo innym perzu? Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Plany na niedzielę: 09.01.11, 16:49 Potrójnieczekoladowe!!! To coś w sam raz dla mnie Odpowiedz Link
z_oddali Re: Plany na niedzielę: 09.01.11, 16:54 Zwyczajowo napisałabym, że i dla mnie, ale po dzisiejszym deserze lodowym mówię dość. Odpowiedz Link
leziox Re: Plany na niedzielę: 09.01.11, 19:29 Supergigant kac?Wlasnie pracuje nad tym.A wy? Odpowiedz Link
z_oddali Re: Plany na niedzielę: 09.01.11, 19:41 Debi, a czy to byczenie nic a nic nie męczy? Bo mnie jakoś dziś umęczyło, pewnie dlatego, że jednak miało byc coś całkiem innego. Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Plany na niedzielę: 09.01.11, 19:45 Mnie nic a nic, delektuję się nim i już, póki mogę Odpowiedz Link
z_oddali Re: Plany na niedzielę: 09.01.11, 19:51 Jednym słowem byczenie się masz we krwi Mnie zabrakło aktywności, co nie znaczy, że chciałabym, by to lenistwo już się skończyło Odpowiedz Link
z_oddali Sobotnie lenistwo 15.01.11, 12:11 Nadal się obijacie w sobotę? Wiem pogoda nie zachęca do niczego, ale może jednak... Kto idzie ze mną na zakupy? A potem na kawę. A potem kino. Odpowiedz Link
leziox Re: Sobotnie lenistwo 15.01.11, 12:45 Ide z toba.Moge dla treningu nawet dzwigac ci siaty do samochodu.Kawa moze byc.Kino tez. Odpowiedz Link
z_oddali Re: Sobotnie lenistwo 15.01.11, 19:11 A ile miałam czekać? I nie potrzebny mi tragarz, a raczej ktoś, kto by podpowiedział, czy wybrać: czarny czy zielony, a że nie mogłam się zdecydować to wybrałam obydwa Odpowiedz Link