Dodaj do ulubionych

Awans na trolla

14.06.12, 12:34
Zgodnie z tym,co przeczytalem nie tak dawno w czelusciach internetu,trollem w Gazecie Wyborczej zostaje sie po uzyskaniu co najmniej 30.000 wpisów.
Niewazne w ciagu jakiego czasu,niewazne tez o czym sie pisze.Awans nastepuje niejako automatycznie.
Jako ze niedlugo osiagne ilosc wpisów 30.000,czeka mnie awans.
Bede trollem!
Nareszcie mój nick zacznie wywolywac u niektórych drzenie rák,agresje,niepoczytalne napasci,knowania i spiski.
Bedzie sie dzialo!
Obserwuj wątek
    • m.maska Re: Awans na trolla 14.06.12, 12:48
      Ja nie mam jeszcze tej magicznej liczby a juz jestem trollem http://emots.yetihehe.com/3/tancze.gif.... powitam Cie w klubie big_grin
      • leziox Re: Awans na trolla 14.06.12, 12:57
        A to cie tak w takim razie-jako uznanego trolla-zapytam-mozna byc trollem nie zmieniajac nicka czesciej niz raz na tydzien?I co jest,jesli sie uzywa tego samego nicka?To wtedy co-tez mozna byc trollem,czy w regulaminie trolli nie jest taka sytuacja przewidziana?
        • m.maska Re: Awans na trolla 14.06.12, 13:14
          Hahaha....... to masz problem... wyglada na to, ze cos sie w definicji trolla zmienilo.
          Piszesz co myslisz, nie ciumkasz i nie cmoktasz - jestes troll.
          Masz dobra pamiec i pamietasz ze x wczoraj mial diametralnie inne poglady niz dzisiaj jestes troll.
          A jak chcesz przeniesc Polske do Ameryki Poludniowej, to... daruja Ci to, bos z Melyny.
          • leziox Re: Awans na trolla 14.06.12, 13:29
            To nie dlatego daruja ze z Melyny,tylko dlatego,ze tego rodzaju perspektywa dla sporej czesci ludnosci moglaby sie okazac bardzo kuszaca.
            No bo co z domku pod Milanówkiem,jesli mozna byloby miec sliczna hacjende,na polach z 200 hektarow marychy,parenascie polnagich senioritas krecacych sie po ogródku niespiesznie...
            I tylko koszty zakupu broni-ze wzgledu na wrednych sasiadow-moglyby powaznie uszczuplac budzet.
            • m.maska Re: Awans na trolla 14.06.12, 13:54
              leziox napisał:

> To nie dlatego daruja ze z Melyny,tylko dlatego,ze tego rodzaju perspektywa dla
              > sporej czesci ludnosci moglaby sie okazac bardzo kuszaca.

A wierzby placzace?....
              • leziox Re: Awans na trolla 14.06.12, 14:10
                Mozna wziac ze soba sadzonki.Na bank sie przyjma w takim cieple a moze nawet zostana plagá kontynentu.
                • m.maska Re: Awans na trolla 14.06.12, 14:18
                  Leziu, dusza, "szczipatielnyja" nie przyjmie sie w "cieplym klimacie"
                  • leziox Re: Awans na trolla 14.06.12, 18:07
                    Ja tu nie o duchowosci gadam,bo ta przy wódce zawsze wróci tylko o wierzbach.
                    Wierzby czy topole,to swinstwo w kazdym klimacie rosnie tylko wierzby o tyle lepsze iz alergików nie denerwuja.
                    • al-szamanka Re: Awans na trolla 14.06.12, 18:45
                      leziox napisał:

> Wierzby czy topole,to swinstwo w kazdym klimacie rosnie tylko wierzby o tyle le
                      > psze iz alergików nie denerwuja.

Nie mów tak brzydko na drzewa, co one winne, że (wierzby także) podczas pylenia działają alergennie. Gdyby tak o Tobie ktoś powiedzial, że gdy zapylasz, to ktoś tam dostaje wysypkę. Jakby się wtedy czuł?
                      • m.maska Re: Awans na trolla 14.06.12, 18:57
                        Wiesz AL, poniewaz wydmuchalo Ci nicka masz jeszcze duuuuuzo czasu do tej magicznej liczby od ktorej zaczyna sie byc trollem...
                      • izydor88 Re: Awans na trolla 14.06.12, 18:57
                        Ja Ci powiem Lezio,jakie to samopoczucie.Podłe.
                        Ale co tam,mogą być wierzby,topole,dzikie bzy,a nawet koty.
                        Człowiek totalnie usmarkany,a zwierza nie wyrzuci.
                        Taki duszoszczypatielnyj żal...smile
    • m.maska Re: Awans na trolla 14.06.12, 18:44
      Leziu... troll to czarny charakter, to wcale nie jest latwa rola do odegrania, chociaz szybciej sie zyskuje slawe big_grin takie grzeczne, nijakie i sliskie charaktery przemijaja niezauwazone big_grin
      Jesli chcesz swiadomie prowadzic Melyne, to musisz byc trollem a przynajmniej postarac sie zeby wszyscy tak mysleli.
      • leziox Re: Awans na trolla 14.06.12, 20:18
        Alka,jakby mnie kto powiedzial ze ode mnie wysypki dostaje,to przede wszystkim nie doszloby do zapylania oraz jego prób.
        Uwazam ze to co z topoli sie wydobywa to jest swinstwo,poniewaz lata kolo nosa,przeszkadza w koncentracji i czasami swedzi gdy sie osadzi na ciele.
        Ja tam sie do topoli nie musze wprawdzie dostosowywac ani one do mnie,ale jak ja to nazywam,to tez raczej moja rzecz.Topole moga zglosic reklamacje.
        A nad trollem pracuje usilnie,w koncu niedlugo bedzie awans.
        Nie mam pojecia notabene,kto ta nomenklature wymyslil.
        • al-szamanka Re: Awans na trolla 14.06.12, 20:31
          leziox napisał:

> Uwazam ze to co z topoli sie wydobywa to jest swinstwo,poniewaz lata kolo nosa,
          > przeszkadza w koncentracji i czasami swedzi gdy sie osadzi na ciele.

Najgorzej jak wpadnie toto w oko, wyciągnąć nie da rady
          • leziox Re: Awans na trolla 14.06.12, 20:44
            Robie uniki jak bohaterscy bracia Kliczko.Przewaznie sie udaje.
            • al-szamanka Re: Awans na trolla 14.06.12, 20:45
              Mam do tego wachlarz
              • m.maska Re: Awans na trolla 14.06.12, 20:50
                moze zafundujcie sobie "odczulanie" wink
                • izydor88 Re: Awans na trolla 14.06.12, 21:10
                  Bracia Kliczko są smilesmilesmile nie do pobicia.
                  W przeciwieństwie do Braci Czechów.
                  Już nie pamiętam,za co ich tak bardzo lubię,ale kciuki będę trzymać za naszych.
                  Zew krwi...
                  • leziox Re: Awans na trolla 15.06.12, 13:56
                    Juz nie tak dlugo i bedziemy mieli okazje sie przekonac,co z tego wszystkiego wyjdzie.
    • m.maska Re: Awans na trolla 16.06.12, 10:06
      Ups... a teraz to juz nie tylko awansem ale i iloscia postow, osiagnelam te szczyty a do tego przegapilam te magiczna liczbe big_grin
      • 1zorro-bis Re: Awans na trolla 16.06.12, 15:04
        to mnie jeszcze daleko.....big_grin
        No, to moze bede na razie TROLECZKIEM?big_grinsmirk
        • m.maska Re: Awans na trolla 16.06.12, 15:42
          Zorro... Ty to lepiej nie udawaj - nie aktywowales profilu, zeby nikt nie wiedzial ile masz na koncie wink
          • 1zorro-bis Re: Awans na trolla 16.06.12, 17:13
            rozrobek?big_grinbig_grinbig_grinsmirk
            • m.maska Re: Awans na trolla 16.06.12, 17:16
              wpisow....
              No popatrz jakie Ty masz skojarzenia wink
    • girl_32 Cholera ! 16.06.12, 18:42
      To ja już jestem trollem...
      Powinnam się cieszyć czy płakać?
    • debi_bebi Ale trolle są brzydkie i be. 16.06.12, 18:44
      Też zbrzydniesz i będziesz be?
      • girl_32 Re: Ale trolle są brzydkie i be. 16.06.12, 18:50
        Phi...,już jestem brzydka i jestem be to mi nie zaszkodzi tongue_out
        • leziox Re: Ale trolle są brzydkie i be. 16.06.12, 22:30
          Wlasnie,zapomnialem.Prawdziwy troll musi byc brzydki jak noc listopadowa.Do niektórych forumek taka definicja nie pasuje. smile
          • m.maska Re: Ale trolle są brzydkie i be. 16.06.12, 22:34
            Ja tam mam maske.... to kto to wie?
            • leziox Re: Ale trolle są brzydkie i be. 16.06.12, 22:45
              Ktos tam wie.Ta twoja maska to tylko po to zeby denerwowac nieswiadomych smile
              • m.maska Re: Ale trolle są brzydkie i be. 16.06.12, 22:53
                leziox napisał:

> Ktos tam wie.Ta twoja maska to tylko po to zeby denerwowac nieswiadomych smile

Leziu... problem w tym, ze im bardziej ktos sie ukrywa, tym wiecej o nim wiadomo big_grin
                Mowisz jak jest - to Ci nie wierza... i to jest piekne, bo nawet klamac nie trzeba i pamietac co sie naklamalo - piszesz prawde i ona jest najbardziej niewiarygodna big_grin
                • leziox Re: Ale trolle są brzydkie i be. 16.06.12, 23:07
                  No dobra.Ale do dobrego tonu nalezy aby byc z Maska na stopie wojennej.
                  Wyobrazanie sobie tego,ze powyzsza osoba jest trollem i do tego brzydkim,pomaga w uzyskaniu satysfakcji.
                  • m.maska Re: Ale trolle są brzydkie i be. 16.06.12, 23:19
                    to ja Ci zycze powodzenia... big_grin
                    a Lizbona? shock na wojennej stopie? musze to przemyslec...
                    • leziox Re: Ale trolle są brzydkie i be. 17.06.12, 00:14
                      Ale dlaczego zyczysz MNIE powodzenia?
                      Moje rozwazania byly li tylko czysto teoretyczne.
                      • m.maska Re: Ale trolle są brzydkie i be. 17.06.12, 01:51
                        leziox napisał:

> Ale dlaczego zyczysz MNIE powodzenia?

Nooo, myslalam, ze to juz jest stwierdzenie i w takim wypadku oznaczaloby to, ze Leziox, jak wielu innych, slucha podszeptow "zyczliwych" i to jakos mi tu nie pasuje...

> Moje rozwazania byly li tylko czysto teoretyczne.

Kazda teorie nalezy sprawdzic w praktyce smile
                        • leziox Re: Ale trolle są brzydkie i be. 17.06.12, 11:48
                          Czasami za duza ilosc myslenia tez moze przeszkadzac.
                          Najlepiej brac rzeczy takimi jakimi one sa,a nie zastanawiac sie nad drugim dnem tematu.
                          • debi_bebi Re: Ale trolle są brzydkie i be. 17.06.12, 12:34
                            Właśnie. W razie czego o drugie dno zawsze można zapytać wprost powód naszych rozterek.
                        • 1zorro-bis Re: Ale trolle są brzydkie i be. 17.06.12, 13:21
                          to w Danii same TROLLE som....big_grinbig_grinsmirk
                          • leziox Re: Ale trolle są brzydkie i be. 17.06.12, 15:49
                            Tak,ale sa dobrze schowane w swoich jaskiniach...
                            • debi_bebi Re: Ale trolle są brzydkie i be. 17.06.12, 16:01
                              Za to u nas publikują się, zanim jeszcze zostaną trollami smile
                              • girl_32 Re: Ale trolle są brzydkie i be. 17.06.12, 16:26
                                Wszyscy tu jesteśmy trollami i tyle. A ci co nie są niech zazdroszczą wink
                            • 1zorro-bis Re: Ale trolle są brzydkie i be. 17.06.12, 18:02
                              e.... nie! Laza oficjalnie po ulicach!big_grinsmirk
                              leziox napisał:

> Tak,ale sa dobrze schowane w swoich jaskiniach...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka