08.10.12, 12:03
Tu Ci odpowiem bo na analogowym mam bana mimo że zostałem tam zaproszony /dlaczego ?/ ktoś tam mną się bawi a ja to kręcę i spadam stamtąd. Nie musisz się 'profilować' jeśli nie chcesz ,Twoja sprawa. Ale powiedz, masz coś do ukrycia że się nie profilujesz ? ściga Cię Interpol na ten przykład ? smile ale mówię, nic nie musisz. Pić gorzały i wędkować także nie musisz smile
Obserwuj wątek
    • leziox Re: Zorro 08.10.12, 12:37
      Zorro zajmuje sie kafelkami przede wszystkim big_grin
      Armatura obrazowa to sie nazywa.
      • 1zorro-bis Re: Zorro 08.10.12, 12:43
        a pod kafelkami montujem roznego rodzaju wancki....big_grinsmirk
    • 1zorro-bis Re: Zorro 08.10.12, 12:42
      Interpol? Nie! KGB! Bo ja dla Mossad pracuje....smirk
      • leziox Re: Zorro 08.10.12, 12:50
        A co z tym twoim banem na analogowym,jesli jeszcze przed godzina tam pisales?
        • czarek.777 Re: Zorro 08.10.12, 12:59
          Co napiszę to ukazuje się - zgłoś akces. Wczoraj tak było i zgłosiłem to Halusi. Miało być oki ,obiecała, ale nie jest. Po prostu ktoś bawi się a ja domyślam się kto /inna osoba jako moderator/ chrzanię taką ciuciubabkę smile
    • anus-hka Re: Zorro 08.10.12, 12:50
      agent 0,75..wink)
      • leziox Re: Zorro 08.10.12, 12:56
        Niekoniecznie,sa jeszcze kwasiory w litrowych butelkach.
        • anus-hka Re: Zorro 08.10.12, 13:02
          tj klasyka
        • 1zorro-bis Re: Zorro 08.10.12, 13:05
          tego nie pijam....big_grinsmirk
          leziox napisał:

> Niekoniecznie,sa jeszcze kwasiory w litrowych butelkach.
        • czarek.777 Re: Zorro 08.10.12, 13:07
          Kwasibory są w trzyczwartówkach - w 0,75 smile
      • 1zorro-bis Re: Zorro 08.10.12, 13:05
        zgadza sie! I w dodatku....rouge....big_grinbig_grinbig_grinsmirk
        anus-hka napisała:

> agent 0,75..wink)
        • czarek.777 Re: Zorro 08.10.12, 13:15
          analogowe

KOMUNIKAT FORUM
          Forum analogowenależy do użytkownika: super.halusia

Aby móc na nim pisać musisz zostać wpisany na listę uczestników.

To sprzed chwili Zorro a jeszcze przed tą chwilą mogłem się wpisać i tak w kółko od wczoraj smile domyślam się kto to robi - to pewna osoba z salonu o. kobieta. Domyśl się kto. Pisze tam.
          • 1zorro-bis Re: Zorro 08.10.12, 13:22
            Anoagata?smirk
            • czarek.777 Re: Zorro 08.10.12, 13:30
              smile
              • 1zorro-bis Re: Zorro 08.10.12, 13:31
                musisz uwazac. Z kobietami zartow nie ma....big_grinsmirk
                • czarek.777 Re: Zorro 08.10.12, 13:36
                  Nigdy nie klękałem przed Nimi ani nie płaszczyłem się - no może nieraz ,w chwili słabości albo upojenia alkoholowego smile

Masz rację Zorro, nie wierz nigdy kobiecie smile
                  • czarek.777 Re: Zorro 08.10.12, 13:43
                    I taka nauczka - nigdy więcej nie wejdę na żaden wątek gdzie trzeba coś akceptować. Tu się zgina dziób pingwina wink
                    • 1zorro-bis Re: Zorro 08.10.12, 13:54
                      zawsze trzeba sie .....przynajmniej minimalnie dostosowac.big_grin
                      • leziox Re: Zorro 08.10.12, 13:59
                        Przyznam ze jesli juz od dawna jestem na jakims forum i nie musze sie tam zglaszac,to bywam.
                        Jakiekolwiek inne fora zamkniete na kluczyk,gdzie musialbym prosic o wpuszczenie,nie istnieja dla mnie.Sam staram sie byc dosc transparentny i wychodze z zalozenia,ze nie mam nic do ukrycia na wlasnym forum,a jesli sa klopoty,to zalatwiam je w systemie doraznym i jesli nawet ktos wyleci na ryja to wie dokladnie za co,bo jest to opisane publicznie.
                        Poza tym przez ten dlugi czas wylecialo tylko pare osób które poza jednym niechlubnym wyjátkiem zadufanej w sobie,aroganckiej i glupiej mlodej cipki,wrócily i jest dobrze.
                        • czarek.777 Re: Zorro 08.10.12, 14:05
                          Dlatego Lezio Twoje forum nazywa się Melyna. Bo Melyna jest dla każdego, każdy 'spragniony' może do niej wejść, napić się a nawet powiedzieć - KURWA ŻESZ MAĆ !!!! smile aby tylko nie robił demolki i nie obrażał bo pawia to może puścić aby nie za często smile
                          • 1zorro-bis Re: Zorro 08.10.12, 14:07
                            pawia to prosze puszczac w toalecie. Albo w.....ZOObig_grin
                            • leziox Re: Zorro 08.10.12, 14:16
                              Z tym pawiem to bywa czasami tak smiesznie,ze czlek nie chce a pusci w dowolnym miejscu i czasie.I nie zawsze wtedy kiedy jest spity do obucha.Bo zoládek nie lubi nerwów,stressu oraz nadpsutego jedzenia.
                              • czarek.777 Re: Zorro 08.10.12, 14:28
                                A wiesz Zorro ! moja od urodzenia jest abstynentką ,jest wrogiem alkoholu a jak zaczęła pawiować to szok - cały pokój zarzygała i zamiast lecieć do kibelka poleciała na balkon i tam zasłabła. Leży w wymiocinach nieprzytomna a nic nie piła smile jakoś doszła do siebie ale w nocy dostała ciężkiego krwotoku /z macicy/ po badaniach okazało się że to choroba nowotworowa - gruczolakorak. Także różnie bywa z tym puszczaniem pawia smile
                                • 1zorro-bis Re: Zorro 08.10.12, 14:48
                                  ja sie jakos trzymam.....big_grinsmirk
                                  • super.halusia Re: Zorro 08.10.12, 16:13
                                    jak się jakoś trzymasz,to napisz jakiś ciekawy wątek,na zdrowie Ci to wyjdziebig_grin
                                    • 1zorro-bis Re: Zorro 08.10.12, 17:46
                                      o czym? Ostatnio z powodu "ciekawych watkow" wojne rozpetalem....big_grin
                                      Teraz sie wyciszam....big_grinbig_grinbig_grinsmirk
                                      super.halusia napisała:

> jak się jakoś trzymasz,to napisz jakiś ciekawy wątek,na zdrowie Ci to wyjdziebig_grin
                      • czarek.777 Re: Zorro 08.10.12, 17:36
                        Zorro napisał
                        zawsze trzeba sie .....przynajmniej minimalnie dostosowac.big_grin

Nigdy Zorro, w żadnym wypadku w żadnej sytuacji smile nigdy nikomu nie nadskakiwałem i nie zamierzam.
                        • 1zorro-bis Re: Zorro 08.10.12, 17:46
                          a czy ja Czarek cos o nadskakiwaniu pisze?smirk
                          • czarek.777 Re: Zorro 08.10.12, 18:01
                            No tak jakbyś napisał - może nie wprost ale agitowanie do 'dostosowania' się brzmi jak nadskakiwanie smile nie Zorro, do niczego ani do nikogo nie będę się dostosowywał. Bo to tak, że gdy ktoś zarzuca mi bezpodstawnie kłamstwo, to ja, aby dostosować się, potwierdzam je. Nie uważasz, że wtedy byłbym sam dla siebie szmatą ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka