Dodaj do ulubionych

a ciało takie zdolne,

06.11.12, 06:12
takie zdolne do adaptacji...............akceptacji..........
jak wczoraj bez czuć tak dzisiaj chętne do życia
to chyba dobrze?...przetrwać można
Obserwuj wątek
    • rybka.11 Re: a ciało takie zdolne, 06.11.12, 06:30
      A u mnie na odwrót - wczoraj jeszcze jako tako, a dzisiaj - tragedia - wszystko mnie boli, kwa nie wchodzi, a i psychika jakoś się nie podnosi...
      Ratunku!
      • tropem_misia1 Re: a ciało takie zdolne, 06.11.12, 06:39
        stawiam na kawę
        przecież rybka nie jest kaczuszką
        zgadłam?
    • anus-hka Re: a ciało takie zdolne, 06.11.12, 06:41
      ciało poruszone raz porusza sie cały czas...dopóki nie padnie na pysk....pozdrawiam porannie
      • tropem_misia1 Re: a ciało takie zdolne, 06.11.12, 06:43
        jakim ruchem?

a w sumie to najlepiej temu ciału byłoby z górki
        ech...

a nie kurna pod górę
        • rybka.11 Re: a ciało takie zdolne, 06.11.12, 06:47
          Czekam na to "z górki" smile ...
        • anus-hka Re: a ciało takie zdolne, 06.11.12, 06:51
          ruchem jednostajnie przyśpieszonym
          • 1zorro-bis Re: a ciało takie zdolne, 06.11.12, 07:05
            do czego?big_grin
            • tropem_misia1 Re: a ciało takie zdolne, 06.11.12, 07:18
              do życia
          • tropem_misia1 Re: a ciało takie zdolne, 06.11.12, 07:19
            anus-hka napisała:

> ruchem jednostajnie przyśpieszonym

a co z tarciem?
            • anus-hka Re: a ciało takie zdolne, 06.11.12, 07:57
              albo posmarowac albo wejść pod odpowiednim, kątem
              • 1zorro-bis Re: a ciało takie zdolne, 06.11.12, 10:02
                big_grinbig_grinbig_grinsmirk
                anus-hka napisała:

> albo posmarowac albo wejść pod odpowiednim, kątem
                • tropem_misia1 Re: a ciało takie zakłopotane, 07.11.12, 07:17
                  widać to w oczkach.
                  • euroxia Re: a ciało takie zakłopotane, 07.11.12, 20:36
                    Ach, te diabliki.... smile

• leziox Re: a ciało takie zakłopotane, 07.11.12, 21:25
                      I tak nie mam fioletowego pojecia,o co chodzi w tym watku.
                      Odpuszczam.
                      • tropem_misia1 Re: a ciało takie zakłopotane, 08.11.12, 05:36
                        nic to

u mię wszystko zależy od skołatania(:
                      • debi_bebi Re: a ciało takie zakłopotane, 08.11.12, 07:18
                        No wiesz co? Napisz po prostu cokolwiek; cokolwiek też ma sens smile
                        • leziox Re: a ciało takie zakłopotane, 08.11.12, 12:39
                          TEZ?!
                          A to wszystko tutaj to niby takie sensowne.Yhm.
                          • m.maska Re: a ciało takie zakłopotane, 08.11.12, 14:32
                            jak wiadomo im dluzej sie "plecie" tym wieksze bzdury z tego wychodza (z wlasnego doswiadczenia) wink
                            • tropem_misia1 Re:ciało takie rozżalone 08.11.12, 18:38
                              co tu wyjaśniać: kaczuszka się pojawiła , bo Rybka zamiast kawa napisała kwa

a że zaczęło się od bezsilności ciała , bo zostało zerwane zbyt wcześnie, a skończyło na tym ,że ciało się zakłopotało - to już wynikło ze zmiany torów myślowych dopisujących komentarze

a ja żech wcześniej uznała,że Melyna to jedno z niewielu miejsc ,gdzie można pisać do woli bez narażenia na szwank opinii swego zdrowia psychicznego
                              to żech zachodziła z przyjemnością
                              • tropem_misia1 Re:a w ogóle i w szczególe 08.11.12, 18:41
                                to bajdurzenie i pisanie pierdów wzrasta u mnie wprost proporcjonalnie do problemów w realu
                                to mię pomaga,leczy i odpędza złe moce
                                no!
                                • debi_bebi Re:a w ogóle i w szczególe 08.11.12, 22:28
                                  Mnie też pomaga, kiedy piszesz. Włażę, patrzę - jest Tropcia, i zaraz mi lepiej od samego widoku nicka. Serio, serio, serio.
                                  A jak potem jeszcze czytam i przychodzi mi (zamiast o własnych bolączkach) pomyśleć o tym, co poetka mogła mieć na myśli, to czuję się szczęśliwie oderwana od rzeczywistości.
                                  No!
                                  • tropem_misia1 Re:a w ogóle i w szczególe 09.11.12, 05:11
                                    smile
                                    Debi byłam stropiona ,Ty mię pocieszyłaś smile)
                                    • tropem_misia1 Re:a w ogóle i w szczególe 09.11.12, 05:15
                                      miało być strapiona
                                    • debi_bebi Re:a w ogóle i w szczególe 09.11.12, 05:37
                                      Widocznie to działa na zasadzie wzajemności smile
                              • euroxia Re:ciało takie rozżalone 08.11.12, 19:10
                                tropem_misia1 napisała:
                                > a ja żech wcześniej uznała,że Melyna to jedno z niewielu miejsc ,gdzie można pisać do woli > bez narażenia na szwank opinii swego zdrowia psychicznego to żech zachodziła z > przyjemnością

Tropciu.... a jest kto całkiem zdrowy? Mądrzy twierdzą, że nie - są tylko nie zdiagnozowani.
                                big_grin
                                I proszę ten czas przeszły zamienić na teraźniejszy, no! big_grin
                                • leziox Re:ciało takie rozżalone 08.11.12, 22:45
                                  W zasadzie Tropcia,ja slyszalem kiedys od pewniej mi przyjaznej pani,ze moze nie zawsze,ale przewaznie zachodzi sie z przyjemnoscia.
                                  Tylko potem wychowywanie zajebiscie dlugo trwa big_grin
                                  • tropem_misia1 Re:ciało takie rozżalone 09.11.12, 05:09
                                    Ja tam się nie skarżę, bo czy mi cokolwiek zaciążyło....tongue_out...chiba nie.
                                • tropem_misia1 Re:cicho sza 09.11.12, 05:13
                                  euroxia napisała:

> tropem_misia1 napisała:
                                  > > a ja żech wcześniej uznała,że Melyna to jedno z niewielu miejsc ,gdzie mo
                                  > żna pisać do woli > bez narażenia na szwank opinii swego zdrowia psychicz
                                  > nego to żech zachodziła z > przyjemnością
                                  >
                                  > Tropciu.... a jest kto całkiem zdrowy? Mądrzy twierdzą, że nie - są tylko nie z
                                  > diagnozowani.
                                  > big_grin
                                  > I proszę ten czas przeszły zamienić na teraźniejszy, no! big_grin

ale to Wyprani uciekli z Domu Wariatów smile)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka