tropem_misia1 06.11.12, 06:12 takie zdolne do adaptacji...............akceptacji.......... jak wczoraj bez czuć tak dzisiaj chętne do życia to chyba dobrze?...przetrwać można Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rybka.11 Re: a ciało takie zdolne, 06.11.12, 06:30 A u mnie na odwrót - wczoraj jeszcze jako tako, a dzisiaj - tragedia - wszystko mnie boli, kwa nie wchodzi, a i psychika jakoś się nie podnosi... Ratunku! Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: a ciało takie zdolne, 06.11.12, 06:39 stawiam na kawę przecież rybka nie jest kaczuszką zgadłam? Odpowiedz Link
anus-hka Re: a ciało takie zdolne, 06.11.12, 06:41 ciało poruszone raz porusza sie cały czas...dopóki nie padnie na pysk....pozdrawiam porannie Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: a ciało takie zdolne, 06.11.12, 06:43 jakim ruchem? a w sumie to najlepiej temu ciału byłoby z górki ech... a nie kurna pod górę Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: a ciało takie zdolne, 06.11.12, 07:19 anus-hka napisała: > ruchem jednostajnie przyśpieszonym a co z tarciem? Odpowiedz Link
anus-hka Re: a ciało takie zdolne, 06.11.12, 07:57 albo posmarowac albo wejść pod odpowiednim, kątem Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: a ciało takie zdolne, 06.11.12, 10:02 anus-hka napisała: > albo posmarowac albo wejść pod odpowiednim, kątem Odpowiedz Link
leziox Re: a ciało takie zakłopotane, 07.11.12, 21:25 I tak nie mam fioletowego pojecia,o co chodzi w tym watku. Odpuszczam. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: a ciało takie zakłopotane, 08.11.12, 05:36 nic to u mię wszystko zależy od skołatania(: Odpowiedz Link
debi_bebi Re: a ciało takie zakłopotane, 08.11.12, 07:18 No wiesz co? Napisz po prostu cokolwiek; cokolwiek też ma sens Odpowiedz Link
leziox Re: a ciało takie zakłopotane, 08.11.12, 12:39 TEZ?! A to wszystko tutaj to niby takie sensowne.Yhm. Odpowiedz Link
m.maska Re: a ciało takie zakłopotane, 08.11.12, 14:32 jak wiadomo im dluzej sie "plecie" tym wieksze bzdury z tego wychodza (z wlasnego doswiadczenia) Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re:ciało takie rozżalone 08.11.12, 18:38 co tu wyjaśniać: kaczuszka się pojawiła , bo Rybka zamiast kawa napisała kwa a że zaczęło się od bezsilności ciała , bo zostało zerwane zbyt wcześnie, a skończyło na tym ,że ciało się zakłopotało - to już wynikło ze zmiany torów myślowych dopisujących komentarze a ja żech wcześniej uznała,że Melyna to jedno z niewielu miejsc ,gdzie można pisać do woli bez narażenia na szwank opinii swego zdrowia psychicznego to żech zachodziła z przyjemnością Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re:a w ogóle i w szczególe 08.11.12, 18:41 to bajdurzenie i pisanie pierdów wzrasta u mnie wprost proporcjonalnie do problemów w realu to mię pomaga,leczy i odpędza złe moce no! Odpowiedz Link
debi_bebi Re:a w ogóle i w szczególe 08.11.12, 22:28 Mnie też pomaga, kiedy piszesz. Włażę, patrzę - jest Tropcia, i zaraz mi lepiej od samego widoku nicka. Serio, serio, serio. A jak potem jeszcze czytam i przychodzi mi (zamiast o własnych bolączkach) pomyśleć o tym, co poetka mogła mieć na myśli, to czuję się szczęśliwie oderwana od rzeczywistości. No! Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re:a w ogóle i w szczególe 09.11.12, 05:11 Debi byłam stropiona ,Ty mię pocieszyłaś ) Odpowiedz Link
debi_bebi Re:a w ogóle i w szczególe 09.11.12, 05:37 Widocznie to działa na zasadzie wzajemności Odpowiedz Link
euroxia Re:ciało takie rozżalone 08.11.12, 19:10 tropem_misia1 napisała: > a ja żech wcześniej uznała,że Melyna to jedno z niewielu miejsc ,gdzie można pisać do woli > bez narażenia na szwank opinii swego zdrowia psychicznego to żech zachodziła z > przyjemnością Tropciu.... a jest kto całkiem zdrowy? Mądrzy twierdzą, że nie - są tylko nie zdiagnozowani. I proszę ten czas przeszły zamienić na teraźniejszy, no! Odpowiedz Link
leziox Re:ciało takie rozżalone 08.11.12, 22:45 W zasadzie Tropcia,ja slyszalem kiedys od pewniej mi przyjaznej pani,ze moze nie zawsze,ale przewaznie zachodzi sie z przyjemnoscia. Tylko potem wychowywanie zajebiscie dlugo trwa Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re:ciało takie rozżalone 09.11.12, 05:09 Ja tam się nie skarżę, bo czy mi cokolwiek zaciążyło.......chiba nie. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re:cicho sza 09.11.12, 05:13 euroxia napisała: > tropem_misia1 napisała: > > a ja żech wcześniej uznała,że Melyna to jedno z niewielu miejsc ,gdzie mo > żna pisać do woli > bez narażenia na szwank opinii swego zdrowia psychicz > nego to żech zachodziła z > przyjemnością > > Tropciu.... a jest kto całkiem zdrowy? Mądrzy twierdzą, że nie - są tylko nie z > diagnozowani. > > I proszę ten czas przeszły zamienić na teraźniejszy, no! ale to Wyprani uciekli z Domu Wariatów ) Odpowiedz Link