rudka-a 20.01.13, 19:54 w necie prawdziwa jest tylko godzina i data...))) hm..prawda to? ) )) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarek_sz Re: Podobno...:)) 20.01.13, 20:11 Nie prawda. Ci którzy piszą posty też są prawdziwi. Jak Ty Rudka kimkolwiek nie jesteś Odpowiedz Link
rudka-a Re: Podobno...:)) 20.01.13, 20:19 Pewnie, że są prawdziwi nie smaruje na forach robot, tylko jakiś tam człowieczek... chłopczyk, lub dziewczynka )))))) Odpowiedz Link
k-amea Re: Podobno...:)) 20.01.13, 20:28 rudka-a napisała: > Pewnie, że są prawdziwi nie smaruje na forach robot, tylko jakiś tam człowie > czek... > chłopczyk, lub dziewczynka )))))) w tym cały smaczek raz dziewczynka raz chłopaczek Odpowiedz Link
rudka-a Re: Podobno...:)) 20.01.13, 20:45 super.halusia napisała: > Dobre ale co? mogłabys rozwinac te skromna, swoja mysl? Odpowiedz Link
super.halusia Re: Podobno...:)) 20.01.13, 20:56 za skromna jestem żeby rozwinąć tę myśl Odpowiedz Link
rudka-a Re: Podobno...:)) 20.01.13, 21:13 super.halusia napisała: > za skromna jestem żeby rozwinąć tę myśl Skromność w rozmowie też jest wskazana...jeśli ktoś wchodzi w wątek, to rozumiem, że chce rozmawiać.....zatem co chciałaś nam powiedzieć? Odpowiedz Link
rudka-a Re: Podobno...:)) 20.01.13, 20:34 > w tym cały smaczek raz dziewczynka raz chłopaczek Noo, weeeżż nie rób mi tego Odpowiedz Link
black-sandra Re: Podobno...:)) 20.01.13, 20:20 No cóż najprawdopodobniej jest to prawda niestety.... Odpowiedz Link
rudka-a Re: Podobno...:)) 20.01.13, 20:35 black-sandra napisała: > No cóż najprawdopodobniej jest to prawda niestety.... Pewnie, że tak...możemy być kim chcemy...przecież nie widać, nie słychać.... Odpowiedz Link
black-sandra Re: Podobno...:)) 20.01.13, 20:49 rudka-a napisała: > Pewnie, że tak...możemy być kim chcemy...przecież nie widać, nie słychać.... Dlatego tak kochamy neta , możęmy tutaj flirtowac oklamywac udawac kogos kim nie jestesmy a chcielibysmy byc i lepiej sie z tym czujemy , ogolnie swietnie sie bawic Odpowiedz Link
rudka-a Re: Podobno...:)) 20.01.13, 20:58 k-amea napisała: > ja jestem wszędzie taka sama ;P Myślisz, że w necie warto być szczerym i uczciwym...? Odpowiedz Link
super.halusia Re: Podobno...:)) 20.01.13, 21:01 chyba nie,bo ktoś będzie Ci dopieprzał co jakiś czas lub......ach szkoda pisać Odpowiedz Link
k-amea Re: Podobno...:)) 20.01.13, 21:03 rudka-a napisała: > k-amea napisała: > > > ja jestem wszędzie taka sama ;P > > Myślisz, że w necie warto być szczerym i uczciwym...? a to cecha której na potrzeby netu nie można się wyzbyć, albo się jest uczciwym albo nie i nie ma znaczenia gdzie Odpowiedz Link
black-sandra Re: Podobno...:)) 20.01.13, 21:20 k-amea napisała: > a to cecha której na potrzeby netu nie można się wyzbyć, albo się jest uczciwym > albo nie i nie ma znaczenia gdzie I tutaj pojawia sie pytanie czy warto byc uczciwym w necie ? Odpowiedz Link
k-amea Re: Podobno...:)) 20.01.13, 21:27 black-sandra napisała: > k-amea napisała: > > > a to cecha której na potrzeby netu nie można się wyzbyć, albo się jest uc > zciwym > > albo nie i nie ma znaczenia gdzie > > I tutaj pojawia sie pytanie czy warto byc uczciwym w necie ? odpowiedzią jest to co napisałam wyżej Odpowiedz Link
black-sandra Re: Podobno...:)) 20.01.13, 21:37 k-amea napisała: > odpowiedzią jest to co napisałam wyżej Ale tam wlasnie nie pisze czy sie oplaca czy warto ? To ze ktos jest uczciwy i inaczej nie potrafi nie jest odpowiedzia czy warto? Odpowiedz Link
k-amea Re: Podobno...:)) 20.01.13, 21:55 black-sandra napisała: > k-amea napisała: > > > odpowiedzią jest to co napisałam wyżej > > Ale tam wlasnie nie pisze czy sie oplaca czy warto ? > To ze ktos jest uczciwy i inaczej nie potrafi nie jest odpowiedzia czy warto? szóstki w lotto się nie wygra ale sumienie czyste jest warte wiele Odpowiedz Link
black-sandra Re: Podobno...:)) 20.01.13, 22:12 k-amea napisała: > szóstki w lotto się nie wygra ale sumienie czyste jest warte wiele A czy zartujac i udawajac kogos innego masz brudne sumienie ? przeciez to tylko net z nikim nie musisz zyc obcowac na codzien za to nie karaja ze mozna sobie czasem puscic wodze wyobrazni . Odpowiedz Link
k-amea Re: Podobno...:)) 20.01.13, 22:40 black-sandra napisała: > k-amea napisała: > > > szóstki w lotto się nie wygra ale sumienie czyste jest warte wiele > > A czy zartujac i udawajac kogos innego masz brudne sumienie ? przeciez to tylko > net z nikim nie musisz zyc obcowac na codzien za to nie karaja ze mozna sobie > czasem puscic wodze wyobrazni . nie umiem udawać Odpowiedz Link
k-amea Re: Podobno...:)) 20.01.13, 22:41 k-amea napisała: > black-sandra napisała: > > > k-amea napisała: > > > > > szóstki w lotto się nie wygra ale sumienie czyste jest warte wie > le > > > > A czy zartujac i udawajac kogos innego masz brudne sumienie ? przeciez to > tylko > > net z nikim nie musisz zyc obcowac na codzien za to nie karaja ze mozna > sobie > > czasem puscic wodze wyobrazni . > > nie umiem udawać orgazmów też nie udaje Odpowiedz Link
black-sandra Re: Podobno...:)) 20.01.13, 22:55 k-amea napisała: > orgazmów też nie udaje A masz je w ogole ? Odpowiedz Link
black-sandra Re: Podobno...:)) 20.01.13, 22:55 k-amea napisała: > nie umiem udawać czyli nie masz zadnych fantazji? Odpowiedz Link
black-sandra Re: Podobno...:)) 20.01.13, 21:16 k-amea napisała: > ja jestem wszędzie taka sama ;P Bo w taka rolę się wcieliłas Odpowiedz Link
k-amea Re: Podobno...:)) 20.01.13, 21:18 black-sandra napisała: > k-amea napisała: > > > ja jestem wszędzie taka sama ;P > > Bo w taka rolę się wcieliłas ja się w nic nie muszę wcielać krówki się cielą ;P Odpowiedz Link
black-sandra Re: Podobno...:)) 20.01.13, 21:22 k-amea napisała: > ja się w nic nie muszę wcielać krówki się cielą ;P Oj tam przecie ja nie o cieleniu sie ino wcielaniu Odpowiedz Link
rudka-a Re: Podobno...:)) 20.01.13, 21:01 black-sandra napisała: > rudka-a napisała: > > > Pewnie, że tak...możemy być kim chcemy...przecież nie widać, nie słychać. > ... > > Dlatego tak kochamy neta , możęmy tutaj flirtowac oklamywac udawac kogos kim ni > e jestesmy a chcielibysmy byc i lepiej sie z tym czujemy , ogolnie swietnie sie > bawic : wiesz....do czasu..prędzej, czy póżniej i tak wylezie prawda.... chyba, że ktoś potrzebuje dowartościować się...ale po zamknięciu kompa i tak jest tym, kim był.... Odpowiedz Link
super.halusia Re: Podobno...:)) 20.01.13, 21:10 a najlepiej nakleić sobie kartkę na lustrze,jestem sobą i nic i nikt tego nie zmieni Odpowiedz Link
leziox Re: Podobno...:)) 20.01.13, 21:13 Znam pare kobiet z netu a one znaja mnie.Na pajacowaniu i robieniu z siebie Batmana daleko nie zajechalbym.Bo wiele kobieta zniesc moze,ale zaklamanych facetów nie znosi i szybko usuwa ich ze swojego zyciorysu. Odpowiedz Link
rudka-a Re: Podobno...:)) 20.01.13, 21:22 leziox napisał: > Znam pare kobiet z netu a one znaja mnie.Na pajacowaniu i robieniu z siebie Bat > mana daleko nie zajechalbym.Bo wiele kobieta zniesc moze,ale zaklamanych facetó > w nie znosi i szybko usuwa ich ze swojego zyciorysu. A jeśli nawet się nie zna, to pajacowanie kiedyś sie konczy.... będąc sobą nie muszę się kontrolować...reaguję, jak w realu, wypowiadam się itp... a będąc kimś innym trzeba mieć non stop włączoną lampkę...to bywa męczące chyba muszę spróbować z pewnością wnioskami sie podzielę )))))))) Odpowiedz Link
rudka-a Re: Podobno...:)) 20.01.13, 21:30 super.halusia napisała: > jesteś tym,czym wierzysz,że jesteś No, chyba i stwórz sobie swój świat )))))))))) Odpowiedz Link
super.halusia Re: Podobno...:)) 20.01.13, 21:33 ale ja bez tworzenia mam swój świat,jak każdy Odpowiedz Link
black-sandra Re: Podobno...:)) 20.01.13, 21:26 rudka-a napisała: > wiesz....do czasu..prędzej, czy póżniej i tak wylezie prawda.... > chyba, że ktoś potrzebuje dowartościować się...ale po zamknięciu kompa i tak je > st tym, kim był.... Jasne , że wszystko jest do czasu . Wszystko zależy od tego z kim piszemy i o czym , czego oczekujemy . Mamy też rózne dni , raz jesteśmy dretwi raz spontaniczni a innym razem mamy ochotę na fantazje i wtedy możemy sobie pofolgowac . Ważne aby umieć wyczuć rozmówcę i jego nastrój . Ogólnie swirow w necie nie brakuje i trzeba byc ostroznym . Odpowiedz Link
rudka-a Re: Podobno...:)) 20.01.13, 21:36 Zgadzam się z tym, co napisałaś...a co jeśli koleżanka z którą pisałaś, wygłupiałaś się na forach okazuje się..kolegą? ma to jakieś znaczenie dla Ciebie..uznajesz to za żart? Odpowiedz Link
black-sandra Re: Podobno...:)) 20.01.13, 21:56 Naprawde to uslyszalas czy przeczytalas ? A swoja droga chyba jeszcze nie mialam tak aby kobieta byla mezczyzna , i jesli by sie tak zdarzylo , że piszę z nią a si epotem okazuje facet to nie wiem co bym zrobila w takiej sytuacji , chyba bym pekla z nerwow Odpowiedz Link
k-amea Re: Podobno...:)) 20.01.13, 22:04 black-sandra napisała: > Naprawde to uslyszalas czy przeczytalas ? > A swoja droga chyba jeszcze nie mialam tak aby kobieta byla mezczyzna , i jesli > by sie tak zdarzylo , że piszę z nią a si epotem okazuje facet to nie wiem co > bym zrobila w takiej sytuacji , chyba bym pekla z nerwow nie pękaj da się z tym żyć Odpowiedz Link
black-sandra Re: Podobno...:)) 20.01.13, 22:14 k-amea napisała: > nie pękaj da się z tym żyć pewnie , z rakiem tez mozna zyc ale siedzisz jak na bombie Odpowiedz Link
rudka-a Re: Podobno...:)) 20.01.13, 22:33 Po tyl Po tyl, az wpadnie do dupy motyl....kłamstwo ma króciutkie nóżki.... Sprzedawać kit można do czasu....bo co za dużo, to nie zdrowo..... Odpowiedz Link
black-sandra Re: Podobno...:)) 20.01.13, 22:57 Jasne , klamstwo to okrucienstwo , zgadzam sie , lepiej powiedziec nieprawde Odpowiedz Link
cieplanata Re: Podobno...:)) 21.01.13, 06:56 ale o co chodzi? bo czytam i nie wiem Ja kilka osób znam osobiście, z kilkoma rozmawiałam przez telefon tylko ale wiem z kim rozmawiałam, są osoby które znają osobiście inne osoby i koniec.......nie bardzo wiem kto co udaje i o kim mowa, ja jestem dawną blondynką mnie to trzeba powiedzieć jasno i na temat Odpowiedz Link
leziox Re: Podobno...:)) 20.01.13, 23:41 A w ogole Kamusia witamy Cie po tak dlugim okresie nie widzenia sie tutaj. Tesknilem.Nie wiem jak inni. Odpowiedz Link
k-amea Re: Podobno...:)) 21.01.13, 00:03 leziox napisał: > A w ogole Kamusia witamy Cie po tak dlugim okresie nie widzenia sie tutaj. > Tesknilem.Nie wiem jak inni. > ach jak miło postaram się żebyś już nie tęsknił Odpowiedz Link