Dodaj do ulubionych

Jaś Wędrowniczek :)

26.01.13, 19:57
taki zapasik przyniosłam na otwarcie dzisiejszego wieczoru smile
ze co ze za wcześnie ze dopiero po 22
Nic nie słyszę cisza .ale co tam na pewno się melinka zapełni niebawem big_grin

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTNqdRMgSMfMmqvZys_cfcgpiBdzxZeHHRacEHsaFgcWMahSdXr
Obserwuj wątek
    • super.halusia Re: Jaś Wędrowniczek :) 26.01.13, 20:10
      ja upiekłam francuskie ciasteczka z budyniem,ale prawie już ich nie ma,a szkodabig_grin
      • lidka449 Re: Jaś Wędrowniczek :) 26.01.13, 20:25
        ciasteczka no tak to byśmy na deserek poprosili ,a teraz to co jakaś przystaweczka
        by się zdała jakiś tatar,łosoś,śledzik albo inne propozycje smile
        • super.halusia Re: Jaś Wędrowniczek :) 26.01.13, 20:27
          ja wybieram,tatara i śledzikabig_grin
          • dunajec1 Re: Jaś Wędrowniczek :) 26.01.13, 20:34
            No wlasnie, sledzie.
            Jak sa sledzie to i do sledzi cosi bedzie.
            • lvova Re: Jaś Wędrowniczek :) 26.01.13, 20:38
              Wiem,że narażę się ortodoksyjnym smakoszom whisky ,ale mi najbardziej smakuje Famous Grouse,jakoś tak mi przypasował smile

https://www.whiskyboys.com/wp-content/uploads/2009/09/famous-grouse-whisky.jpg
              • leziox Re: Jaś Wędrowniczek :) 26.01.13, 20:53
                Nie wiem co tam zlego w Famous Grouse,calkiem fajna szkockaLubie zwlaszcza Grouse Gold Reserve dwunastoletnia.
                • lidka449 Re: Jaś Wędrowniczek :) 26.01.13, 20:56
                  taki trunek rzecz jasna spróbujemy big_grin
          • lidka449 Re: Jaś Wędrowniczek :) 26.01.13, 20:37
            a co my tak same mamy wędrować z jasiem trzeba nam przewodnika big_grin
            • super.halusia Re: Jaś Wędrowniczek :) 26.01.13, 20:41
              ciekawe kto się zgodzi być przewodnikiembig_grin
              • leziox Re: Jaś Wędrowniczek :) 26.01.13, 20:55
                Wszystko zalezy od tego,kochaniutkie,co wy tam sobie w skrytosci ducha pod pojeciem przewodnika wyobrazacie.
                Ale jesli chodzi o zalozenie jakiejs ciekawej sekty np.milosnikow i milosniczek cipek,fallusa i orgii,to podpisuje sie pod projektem wszystkimi czlonkami.
                Howgh!
                • super.halusia Re: Jaś Wędrowniczek :) 26.01.13, 21:01
                  big_grin
                • lidka449 Re: Jaś Wędrowniczek :) 26.01.13, 21:02
                  wyobraźnia ....
                  różne myśli pokorne i niepokorne błąkają się po głowach
                  zależy tylko od nas samych wink
                  • leziox Re: Jaś Wędrowniczek :) 26.01.13, 21:14
                    Tymczasem proponuje otworzyc ktoras z najlepszych lidziowych flaszek i zaczac je oprózniac .
                    Dlaczego od najlepszej?Ano dlatego,ze najpierw czuje sie ten smaczek,a w miare picia smak staje sie rzecza drugorzedná.
                    • lidka449 Re: Jaś Wędrowniczek :) 26.01.13, 21:18
                      to kulturalnie prosimy o nalanie do szklaneczek,ja wrzucę trochę lodu,żeby nas nie zapalił
                      ogień piekielny big_grin
                      • super.halusia Re: Jaś Wędrowniczek :) 26.01.13, 21:20
                        a zakąska,śledzik i tatar?big_grin
                        • czarek_sz Re: Jaś Wędrowniczek :) 26.01.13, 21:26
                          Gorzałę i śledzia to ja na milę wywącham. Dlatego wdepnąłem wink
                          • czarek_sz Re: Jaś Wędrowniczek :) 26.01.13, 21:43
                            Dżemik plus whisky. Paw pewny smile
                            • lidka449 Re: Jaś Wędrowniczek :) 26.01.13, 21:45
                              oby nam się nie zdarzyło smile
                              • lidka449 Re: Jaś Wędrowniczek :) 26.01.13, 21:50
                                ale muzyczny paw ? może być ? smile
                                • super.halusia Re: Jaś Wędrowniczek :) 26.01.13, 21:52
                                  Bardzo lubię ten zespół
                                  • czarek_sz Re: Jaś Wędrowniczek :) 26.01.13, 21:58
                                    Dżem po śmierci lidera jest jeszcze bardzie popularny. Ojca próbuje zastąpić syn i nawet nawet Mu idzie chociaż to już nie to samo.
                                  • lidka449 Re: Jaś Wędrowniczek :) 26.01.13, 22:00
                                    ja również,,ale smutno się zrobi na melinie jak zaleję ją taką smętną muzyką wink
                                    • leziox Re: Jaś Wędrowniczek :) 26.01.13, 22:09
                                      Co tam,mozna przeciez i troche posmucic,nie zawsze trzeba udawac wesolosc,jesli sie nie da.
                                    • girl_32 Re: Jaś Wędrowniczek :) 26.01.13, 22:09
                                      To ja się przy okazji grzecznie pożegnam.
                                      I niech mi ktoś przypomni jak likwiduje się nick i jak likwiduje się gg .
                                      • czarek_sz Re: Jaś Wędrowniczek :) 26.01.13, 22:11
                                        A co się stało Girll ???
                                      • rudka-a Re: Jaś Wędrowniczek :) 26.01.13, 22:14
                                        girl_32 napisała:

> To ja się przy okazji grzecznie pożegnam.
                                        > I niech mi ktoś przypomni jak likwiduje się nick i jak likwiduje się gg .

A to nie wiesz, że gazeta zlikwidowała taką opcję? smile nie da się smile
                                      • lidka449 Re: Jaś Wędrowniczek :) 26.01.13, 22:24
                                        a co sie stało Girlasko ?
                                        mów ty jak na spowiedzi smile
                                        • rudka-a Re: Jaś Wędrowniczek :) 26.01.13, 22:28
                                          Prześpi się, to i emocje Jej opadną smile nic pochopnie smile
                                          • lidka449 Re: Jaś Wędrowniczek :) 26.01.13, 22:36
                                            rozsądnie rzekłaś co nagle to po diable jak mówią smile
                                            • rudka-a Re: Jaś Wędrowniczek :) 26.01.13, 22:44
                                              To się nazywa "kryzysem forumowym" smile)) nicka szkoda...Girla jest tylko jedna smile
                                              • lidka449 Re: Jaś Wędrowniczek :) 26.01.13, 22:51
                                                no pewnie natychmiast tworzymy grupę wsparcia Girlasko głowa do góry jestesmy z Tobą big_grin
                                                • super.halusia Re: Jaś Wędrowniczek :) 26.01.13, 22:55
                                                  pewnie że tak,będzie dobrzekiss
                                                  • lidka449 Re: Jaś Wędrowniczek :) 26.01.13, 23:33
                                                    i cisza nastała to dziwne o tak wczesnej porze ....
                                                  • leziox Re: Jaś Wędrowniczek :) 27.01.13, 00:47
                                                    Jak ona sie cholera jasna zlikwiduje,to ja pojade ja chyba w lyzce wody utopic,depresje chodzaca,psiakrew!!!
                                                  • czarek_sz Re: Jaś Wędrowniczek :) 27.01.13, 09:27
                                                    Lezio przecież kobieta zmienną jest smile może ma trudny czas, jakiś dokuczliwy problem Ja trapi. Każdy ma w życiu tzw momenty w których wszystkiego się odechciewa. Będzie dobrze bo za oknem minus piętnaście a tu trzeba wyjść z ciepłej chałupy big_grin udanego dnia także dla Girll smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka