Dodaj do ulubionych

Uzdrawiajcie sie

29.01.13, 17:01
Leccie na stadion narodowy.Tam mozecie sie uzdrowic.Przylatuje cudotwórca z Afryki.
Spiesz sie Narodzie!Podobno juz niewiele biletów zostalo!
Obserwuj wątek
    • cieplanata Re: Uzdrawiajcie sie 29.01.13, 17:37
      a z czego on leczy w szczególnosci, bo np na głupotę to nikt nie wymyslił lekarstwa big_grin
      • leziox Re: Uzdrawiajcie sie 29.01.13, 18:30
        Wiesz Ciepla,to akurat prawda-z glupoty nie wyleczy...
        No ale moze z reumatyzmu,homoseksualizmu,zwiazków nieformalnych,nie chodzenia do kosciola czyli heretyctwa,dawania zbyt malo kasy na tace itd.
        Rózne sa przeciez choroby,nie?
        • cieplanata Re: Uzdrawiajcie sie 29.01.13, 20:09
          no przecież to jest właśnie głupota........
    • anus-hka Re: Uzdrawiajcie sie 29.01.13, 19:47
      Tak coś właśnie mi mówiło, że narodowy tak skończysmile)
      • cieplanata Re: Uzdrawiajcie sie 29.01.13, 20:10
        jeszcze Afrykanów nie ma z towarem, więc nie jest tak źle wink
        • lidka449 Re: Uzdrawiajcie sie 29.01.13, 21:38
          ja nie wierzę w takie rzeczy,a Kaszpirowskiego pamiętacie
          on chciał uzdrawiać nawet przez ekran telewizora wink
          • leziox Re: Uzdrawiajcie sie 29.01.13, 23:41
            Kaszpirowski mial blizej,hehe.A ten z samej Afryki do nas pospieszyl.Skad on wlasciwie wiedzial gdzie Bolanda lezy?
            • m.maska Re: Uzdrawiajcie sie 29.01.13, 23:45
              Wybierasz sie tam Leziox? ... no bo niby co to znaczy "do nas"?
              • leziox Re: Uzdrawiajcie sie 30.01.13, 03:16
                Piszac "do nas"mam na mysli Polske,która jest krajem,w którym sie urodzilem i z którym to krajem cos mnie láczy i láczyc bédzie.Niezaleznie od tego,w którym miejscu Ziemi aktualnie sie znajduje-zawsze to bedzie brzmialo-"u nas".Wlasnych korzeni nigdy sie nie wypieralem,mimo ze dosc macosza byla ta matka Polska.
                • m.maska Re: Uzdrawiajcie sie 30.01.13, 03:38
                  No wiesz... tylko, ze jak tak to "do nas", ale poniewaz ten kraj opusciles, to juz krytykowac Ci nie wolno, wtedy to juz nie bardzo jest z tym "u nas"... glupia sprawa - bo jak stali mieszkancy uskuteczniaja krytyke to im wolno - no wlasnie. To jak to jest? co wolno? a czego nie?
                  Dobranoc smile
                  • leziox Re: Uzdrawiajcie sie 30.01.13, 06:01
                    Mnie wolno równiez krytykowac.
                    Nie uwazam wcale,ze w zwiazku ze znajdowaniem sie poza krajem jestem ubezwlasnowolnionym przez male kundle kretynem,co nie ma nic do powiedzenia.A jak sie komus to nie podoba,moge jeszcze jako premie pierdolnac w zéby.Moze sie wtedy cos w malych mózgach przejasni.
                    • leziox Re: Uzdrawiajcie sie 30.01.13, 06:05
                      PS.Pierdolniecia w zeby nie traktuje jako element przekonywujacy w dyskusji,lecz jedynie jako akcjé uswiadamiajácá.
                      • m.maska Re: Uzdrawiajcie sie 30.01.13, 11:30
                        Spac nie mogles?
                        A nie moglbys uzywac innych metod "perswazji"? wink
                      • m.maska Re: Uzdrawiajcie sie 30.01.13, 11:35
                        A tak wracajac do glownego tematu... to skad wiesz, czy w tym jednak cos nie tkwi? jakies ziarenko prawdy? ja tam do uzdrowicieli nie biegam, jeszcze nie musze wink ale... ponoc "wiara przenosi gory" - juz sama wiara moze pomoc a i zapelnienie stadionu przyniesie wymierne korzysci. W koncu zostaly te stadiony wybudowane i tak sobie teraz beda stac...
                        • leziox Re: Uzdrawiajcie sie 30.01.13, 12:35
                          Efekt placebo mozna w sobie wywolac,zrác zamiast aspiryny np.gips i jest to sprawa ogólnie znana.
                          A jesli cos w tym jest,to niech sobie bedzie-osobiscie bylbym ciekaw,kto za tym calym szumem stoi.
                          Biorac pod uwage wyglad ogloszen na plakatach,mozna sie zreszta domyslac.
                          • m.maska Re: Uzdrawiajcie sie 30.01.13, 13:24
                            Leziox... jesli nie wiadomo o co chodzi to chodzi najczesciej o kase... wiem, ze to malo odkrywcze, ale niekiedy trzeba sobie o tym przypominac wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka