leziox Re: Leziuuu 30.01.13, 23:37 Nogi mam zadziwiajaco proste,co zreszta potwierdzaja moje kochanki. Podczas srania nogi w zasadzie tez sie nie wykrzywiaja,poniewaz sa spokojnie oparte na podlodze kibelka. Jedyne co moze spowodowac wykrzywienie nóg to choroba zwana krzywica,powstajaca z powodu braku witamin albo milosci albo jednego i drugiego. A tego mam wystarczajaco Odpowiedz Link
k-amea Re: Leziuuu 31.01.13, 11:06 to teraz wszystko jasne dlaczego mam wyjątkowo ładne nogi mimo że nie mam wzrostu modelki potrafisz wyłożyć temat jasno, niejednemu profesorowi tak dobrze to nie wychodzi Odpowiedz Link
leziox Re: Leziuuu 31.01.13, 11:33 Nigdy nie mialem jakos ochoty,aby zostac profesorem. A zreszta moge byc menelem i tez wykladac.Kawe na lawe,albo flaszki na stól. Odpowiedz Link
black-sandra Re: Leziuuu 31.01.13, 12:05 A ja zawsze chcialam mieć nogi modelki i nie wiem czemu nie mam skoro prosto sram Odpowiedz Link
leziox Re: Leziuuu 31.01.13, 20:54 Zaczyna nam sie calkiem niezly temat wydalniczy rozwijac oraz rozmowa o technikach siadania na kibelku Odpowiedz Link