Dodaj do ulubionych

czy masz problem z zimnymi

11.02.13, 15:18
stopami i dłońmi?
Obserwuj wątek
    • czarek_sz Re: czy masz problem z zimnymi 11.02.13, 15:39
      Mi marzną dłonie i stopy. Nieraz dotknę Janeczkę, do pleców dłońmi albo stopami to krzyk smile mam niskie ciśnienie i to podobno stąd. Jeszcze lata pracowałem przy żelastwie, zimą zwłaszcza. Dlatego potrzebuję ciepełka od Janeczki i Ona daje mi je. Nie za darmo oczywiście nie mniej i tak jestem na plus wink
      • super.halusia Re: czy masz problem z zimnymi 11.02.13, 16:08
        z pewnością problem jest z nadciśnieniem
        • czarek_sz Re: czy masz problem z zimnymi 11.02.13, 16:27
          Halusiu chyba z niedociśnieniem !! odkąd pamiętam zawsze je miałem i zawsze marzłem. Janeczka przeciwnie, ma za duże i zawsze gorąca. Często śpiewa mi, kobiety ,kobiety są gorące smile a jak się przycisnę do Niej to rybka mnie wygania smile
          • super.halusia Re: czy masz problem z zimnymi 11.02.13, 16:34
            sorki z niedociśnieniem
            • czarek_sz Re: czy masz problem z zimnymi 11.02.13, 16:51
              Nie ma za co smile Ty jesteś szczuplutka Halusia to pewnie masz to co ja, niedociśnienie. Podobno szczupli tak mają. Chociaż, moja wpierw miał 48 kg /gdy pobieraliśmy się/ i niedociśnienie a później, gdy po dzieciach przytyła ma nad. Po drodze miała ciężki zawał. Myślałem że już po Niej ale wykaraskała się.
              • leziox Re: czy masz problem z zimnymi 11.02.13, 17:08
                Stopy natrzec spirytusem,ráczki natrzec spirytusem,plecki natrzec spirytusem a potem pierdyknac po secie spirytusu i juz jest cieplutko.
                Tez jest sie czym przejmowac.
                • czarek_sz Re: czy masz problem z zimnymi 11.02.13, 17:18
                  Smarowanie zewnętrzne i wewnętrzne smile tak trzymać a będzie git.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka