euroxia 02.08.13, 20:57 Ogłaszam godzinę duchów i wszelakich istot zagubionych w czasoprzestrzeni Witajcie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tropem_misia1 Re: Siema :-) 02.08.13, 21:23 Jestem zagubiona inaczej. a na godzinę duchów la mię za wcześnie jeszcze pohukuję Cześć Odpowiedz Link
leziox Re: Siema :-) 02.08.13, 21:27 Siemasz z rana duszo pokutujaca. I Ty duszo pohukujáca równiez. Odpowiedz Link
leziox Re: Siema :-) 02.08.13, 21:57 No bo to Ty Tropcia pohukiwac mialas a Europa pokutowac. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Siema :-) 03.08.13, 05:23 Wiem , wiem..ale tak patrzę ,bo patrzę gdyż czytam no to ja tak patrzę .... i co? Widzę różnice.. Odpowiedz Link
m.maska Re: Siema :-) 02.08.13, 21:53 euroxia napisała: > Ogłaszam godzinę duchów i wszelakich istot zagubionych w czasoprzestrzeni > Witajcie No bardzo w czasoprzestrzeni - przelecialas jak kometa - nawet szybciej Odpowiedz Link
m.maska Re: Siema :-) 02.08.13, 22:22 Wole jednak komety, nie powoduja tylu strat i ladnie sie prezentuja a potem dlugo sie je wspomina Odpowiedz Link
m.maska Re: Siema :-) 03.08.13, 01:28 To wcale nie bylo zlosliwe, no kurcze, tajfun - Ty wiesz Euroxia ile tajfun moze spowodowac nieszczesc? A Ty sie tak rzadko pojawiasz jak komety wlasnie... czeka sie na nie latami calymi a potem pstryk pokaza sie i koniec i tylko pamiec zostaje, ze byly a nieszczesc zadnych... Odpowiedz Link