leziox 10.10.13, 14:01 Szkoda ze nie mozna urzadzic lapanki na forumowiczow. Bo jakby mozna bylo tobyscie tu pisali az kurz by szedl. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dwa-filary Re: Lapanka 10.10.13, 14:16 ja zaraziłam się od Ciebie i mam tumiwisizm, nic mi się nie chce, swiat wydaje się szary Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: Lapanka 10.10.13, 17:16 Napisałam. Czy zobaczyłeś kurz ? Dwójeczko, Leziu ! Głowy do góry, świat jest jednak i mimo wszystko piękny. Popatrzcie dobrze wokól siebie, a zobaczycie, że tak jest. Gdzie Wasz optymizm i pamiętajcie, że szklanka jest do połowy pełna Odpowiedz Link
dwa-filary Re: Lapanka 10.10.13, 17:59 Tiaaa, świat może być pełen barw, zależy jak się tabletki dobierze . Jakoś tak przed Świętem Tych co odeszli zawsze mam taki humor. Dopada mnie czas przemijania, refleksje i wspomnienia o tych co odeszli. To minie, to nie groźne. W ferworze glupoty jaka teraz szaleje po naszym kraju, nie chce mi się wracac do rzeczywistości..... ale "jutro" będzie nowy dzień i nowe życie z uśmiechem na twarzy. Odpowiedz Link
m.maska Re: Lapanka 10.10.13, 17:53 Z lapanki to kiepskie pisanie by bylo - stosuje sie to tu i owdzie i wychodzi tak wlasnie... Odpowiedz Link
leziox Re: Lapanka 10.10.13, 18:58 No kurzu nie widzialem bo jeden pterodaktyl wszak jeszcze wiosny nie czyni. A z lapanki moze byc,zawsze sie to nada do rozpowszechniania propagandy sukcesu. Odpowiedz Link
anus-hka Re: Lapanka 10.10.13, 19:00 z łapanki to mogą klakiery byc...poklaszcza do wszystkiego Odpowiedz Link
dwa-filary Re: Lapanka 10.10.13, 19:47 leziox napisał: > Jak to sie mówi,bez pol litra nie razbieriosz. Odpowiedz Link
lounger Re: Lapanka 10.10.13, 19:04 Z musu to trochę bez sensu. Nie wychodzi najlepiej. Odpowiedz Link
leziox Re: Lapanka 10.10.13, 19:16 Ale czasami funkcjonuje.A inni,zacheceni tym co sie dzieje,czasami zglaszaja sie sami. Prawda Lounger? Odpowiedz Link
lounger Re: Lapanka 10.10.13, 19:17 Fakt, wystarczy, że zbierze się kilka aktywnych osób i tłum gęstnieje Odpowiedz Link
leziox Re: Lapanka 10.10.13, 19:23 A klakiery to tez sie przydadza, jak bede kandydowac na prezydenta. Polsce potrzebna jest jakas alternatywa, a gorzej to sie juz niczego nie da spieprzyc, wiec dam sobie rade bez problemu. Zreszta wiekszym idiotá, niz ci co aktualnie przy korycie, tez nie jestem. Odpowiedz Link
leziox Re: Lapanka 10.10.13, 20:31 Pédzam sie po swiecie bez zarostu, z reguly gladko ogolony, a poza tym jestem indywidualnoscia, nie nasladujaca znanych przykladów. Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: nie dobra 10.10.13, 20:37 Pterodaktylem być i klakierem w jednym, to trochę za dużo jak na jedną osobę, ale jakoś muszę to przeżyć No chyba, ze wyrzuci się to ptero i zostanie daktyl, to dam radę Odpowiedz Link
leziox Re: nie dobra 10.10.13, 20:46 Pterodaktyla to my tu juz w sumie jednego mamy,niestety objawia sie on bardzo nieregularnie i rzadko,nad czym bardzo boleje. Mozesz byc,jak zawsze Wiercipiétká i tez bedzie dobrze a wrecz bardzo dobrze. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: nie dobra 10.10.13, 20:54 Niedawno wpadł się wyprać. a już martwiłam się nieobecnością zostawił po sobie "brzydki kawał " o babie i lekarzu Odpowiedz Link
leziox Re: nie dobra 10.10.13, 22:47 Widzialem.Tym razem wywarl i na mnie taki kawal wrazenie. Odpowiedz Link
leziox Re: Lapanka 11.10.13, 18:22 To napisz gdzie mozna Cie upolowac,to bedzie prosciej,hehehe! Odpowiedz Link
leziox Re: Lapanka 14.10.13, 12:27 A jakze,gonic ale czasem tez dogonic,wykorzystac,wypuscic i znowu gonic. Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Lapanka 14.10.13, 23:39 Ktoś tu wspomniał o Jasiu Himilsbachu. Leży na Komunalnym Północnym. Kiedyś idąc do syna poszliśmy inną drogą i natrafiliśmy na Jego grób. Nic szczególnego, zwykły grób. A kamieniarzem był !! zapaliliśmy gościowi światełko bo lubiliśmy gościa. Miał niewydarzony język i w ogóle. Swojak był, nie dał se w kaszę dmuchać nikomu, żadnym 'autorytetom' bo tym też potrafił nawsadzać wujów. Z Maklakiewiczem trzymał sztamę. Podobno we dwóch potrafili wypić pięć butelek i jeszcze przez telefon wołali meliniarę po kolejną butelkę ojczyźnianej Odpowiedz Link