szubad 05.05.14, 13:13 odłamek ułomka w kieszeni osiłka Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kalllka Re: Koronny dowód 19.07.14, 10:25 Zdrowie bezcenne. Należy się (rodzinnym chorobom przyjrzeć np. ambicji) Odpowiedz Link
brezly Świadek beretny 20.07.14, 12:52 Nie trzeba chronić. Wystarczy mu dać na flaszkę. Odpowiedz Link
kalllka Re: Świadek beretny 31.07.14, 12:46 Na kaganek,gryźli "Oliwa"- sprawiedliwa, da się odfiltrowac. Odpowiedz Link
kanuk Re: Świadek beretny 01.08.14, 19:18 Czesc piesni i Ich liebe pamieci ! Beret kupuje czeski ciemnoniebieski. Ahoj ! Odpowiedz Link
kanuk Re: Świadek beretny 05.08.14, 17:51 Pokoj moj wam zostawiam. Trudno chodzić z podniesionym czołem i nie zadzierać nosa. S. J. Lec Odpowiedz Link
eat.clitoristwood Koronny dowód to u dentysty ... 24.10.14, 20:59 chyba, że zrzuci z mostka do kanału. Odpowiedz Link
kanuk Re: Koronny dowód 31.12.14, 03:30 "Why do you sit there looking like an envelope without any address on it?" Odpowiedz Link
kalllka Re: Koronny dowód 02.01.15, 22:54 Szfajny szturm na sztelwizje szpolska. Praktisze deutsch z angielska muza w tle -Reklamisze voxhal. Pl ) Odpowiedz Link
kalllka Re: Koronny dowód 03.01.15, 18:02 Akurat oglądała wiec wyklucza zbieg okoliczności) (Kanuk podważa umiejetność oglądania po polsku i rozumienia:szturmbarterintenzionspielen machen)? Odpowiedz Link
kanuk Re: Koronny dowód 04.01.15, 00:34 Jesli tak ,to wszystko w porzadku. Gdyz jak ja ostatni raz ogladalem talewizje ,to rzucali sie plastykowymi telerzykami w jakims tvdurnieju. Z razmachem(n?) Odpowiedz Link
viki2lav Re: Koronny dowód 09.01.15, 20:22 dowod plastkowy mam jedden a drugi jak na ciemnogrod przystalo jeszcze papierowy niczym ksiezyc co znieba spadl sie byl, zawsze niech bedzie slonce wiec, komsomulka chwalaca Odpowiedz Link
kanuk Re: Koronny dowód 20.01.15, 17:35 zatrzymuje pikapa wiozacego szesc pingwinow i mowi do kierowcy : -wie pan ,ze nie wolno przewozic zwierzat w otwartym pojezdzie. -tak,ale ja wlasnie zawoze je do zoo. -dobra ,tym razem pana puszcze. na drugi dzien ten sam policjant zatrzymuje w tym samym miejscu tego samego pikapa z szescioma pingwinami -wczoraj mowil pan ,ze zawozi te pingwiny do zoo. -tak wczoraj bylismy w zoo . a dzisiaj jedziemy na plaze. Odpowiedz Link