Dodaj do ulubionych

brak mi tego wszystkiego z 2010 roku...

10.01.14, 00:41
i Herminy...

pozdrawiam

Leśny
Obserwuj wątek
    • debi_bebi Re: brak mi tego wszystkiego z 2010 roku... 10.01.14, 05:49
      Ja również pozdrawiam i .... również mi brak.
      Czas biegnie, i teraz to już jest inna rzeka. Jednak dobrze się dowiedzieć, że starzy znajomi jeszcze nie wyginęli smile
      • leziox Re: brak mi tego wszystkiego z 2010 roku... 10.01.14, 11:07
        No moze by jakies wici rozpuscic za Herminka,to sie i moze pojawi.Kto wie.
        smile
        • leziox Re: brak mi tego wszystkiego z 2010 roku... 10.01.14, 11:18
          Zreszta mogloby wiecej ludzi z tych lat sie zejsc,ale albo poklócone z innymi co tu na forum pisza,albo maja fora wlasne i tam sie z inymi dziobia.
          A melyna w zasadzie poza paroma wyjátkami,dla kazdego otwarta i ugosci gosci tak jak trza a nawet lepiej,zwlaszcza jak gosc wlasna flaszke przyniesie na wkupne.
          • super.halusia Re: brak mi tego wszystkiego z 2010 roku... 17.01.14, 19:53
            bez flaszki ani ruszbig_grin
        • czlowiek_lesny Re: brak mi tego wszystkiego z 2010 roku... 17.01.14, 19:41
          ...wątpię...... sad
          • leziox Re: brak mi tego wszystkiego z 2010 roku... 18.01.14, 02:08
            No bo nic nie zastapi Herminki,prawda,Lesny?
            • arunna Re: brak mi tego wszystkiego z 2010 roku... 18.01.14, 18:21
              leziox napisał:

> No bo nic nie zastapi Herminki,prawda,Lesny?

nie znałam Herminki, ale rozumiem, bo też za kimś z tamtych lat tęsknię... ot, życie..
    • rybka.11 Ja dokładnie to nie wiem 18.01.14, 15:54
      co Tutaj było w 2010 ale jesli Wam brakuje to i mnie też wink

W 2010 to ja dopiero się zapoznawałam z gazetowym forum niesmiało....
    • zegor Re: brak mi tego wszystkiego z 2010 roku... 18.01.14, 16:25
      Witaj Leśny wink))

https://www.vinisfera.pl/upload/Image/2012/sophia2.jpg
    • al-szamanka Re: brak mi tego wszystkiego z 2010 roku... 18.01.14, 18:04
      czlowiek_lesny napisał:

> i Herminy...
      >
      > pozdrawiam
      >
      > Leśny

To może zamiast narzekać, rozpocznij ciekawy wątek
      • arunna Re: brak mi tego wszystkiego z 2010 roku... 18.01.14, 18:24
        al-szamanka napisała:

>
        > To może zamiast narzekać, rozpocznij ciekawy wątek

CIEKAWY ??? ciekawiący??...o matkpboskoelektryczno(((
        • al-szamanka Re: brak mi tego wszystkiego z 2010 roku... 18.01.14, 18:41
          arunna napisała:

> al-szamanka napisała:
          >
          >
          > >
          > > To może zamiast narzekać, rozpocznij ciekawy wątek
          >
          >
          > CIEKAWY ??? ciekawiący??...o matkpboskoelektryczno(((

A co, nie wierzysz w możliwości Leśnego?
        • al-szamanka Re: brak mi tego wszystkiego z 2010 roku... 18.01.14, 18:43
          arunna napisała:

> al-szamanka napisała:
          >
          >
          > >
          > > To może zamiast narzekać, rozpocznij ciekawy wątek
          >
          >
          > CIEKAWY ??? ciekawiący??...o matkpboskoelektryczno(((

No i dlaczego matkpboskoelektryczno, a nie np. matkoboskoziutowo?
          • anus-hka Re: brak mi tego wszystkiego z 2010 roku... 18.01.14, 19:11
            jesumaryjojusefieswiety moze
            • super.halusia Re: brak mi tego wszystkiego z 2010 roku... 18.01.14, 19:14
              big_grin
              • zegor Re: brak mi tego wszystkiego z 2010 roku... 18.01.14, 19:23
                To sie nie ma co śmiać,
                jak tyle imion...nadaremno wink)
                • anus-hka Re: brak mi tego wszystkiego z 2010 roku... 18.01.14, 19:32
                  Mea culpa, mea maxima culpa
                  • zegor Re: brak mi tego wszystkiego z 2010 roku... 18.01.14, 19:45
                    Dziewczynko,brakło jeszcze jednego Mea culpa
                    Zegor w durnym dzieciństwie był ministrantem wink))
                    • anus-hka Re: brak mi tego wszystkiego z 2010 roku... 18.01.14, 19:49
                      No może dlatego że ja nie byłam ministrantem;-D
                      • zegor Re: brak mi tego wszystkiego z 2010 roku... 18.01.14, 19:56
                        Przecież żartuję.....wink))
                        Chociaż takie całe łacińskie kwestie do dziś pamiętam....
                        Zaraz mi ktoś przyładuje :starcza pamięć wsteczna wink)))
                        • anus-hka Re: brak mi tego wszystkiego z 2010 roku... 18.01.14, 20:15
                          Ja też przecież żartuję big_grin
                          starcza pamięć wsteczna a co to takiego?
                          • zegor Re: brak mi tego wszystkiego z 2010 roku... 18.01.14, 20:20
                            Jak się nie pamięta wczorajszego dnia,
                            za to fakty z dzieciństwa dokładnie,ze szczegółami wink)
                            • anus-hka Re: brak mi tego wszystkiego z 2010 roku... 18.01.14, 20:23
                              Acha no to jak było fajne dzieciństwo to fajnie powspominacwink
                              • zegor Re: brak mi tego wszystkiego z 2010 roku... 18.01.14, 21:02
                                Ba,on sobie wspomina,
                                ale mamrotanie dziada pod nosem może bulwersować otoczenie wink)))
                                • leziox Re: brak mi tego wszystkiego z 2010 roku... 18.01.14, 22:40
                                  Arunna to tez ktos inny niz by chcial nim byc.
                                  Tylko nie chce sie przypucowac.
                                  Typuje na Czorta,Mine albo Samanthe.
                                  • zegor Re: brak mi tego wszystkiego z 2010 roku... 18.01.14, 23:21
                                    A mojej Sophii nikt nie zauważył........
                                  • m.maska Re: brak mi tego wszystkiego z 2010 roku... 19.01.14, 03:04
                                    leziox napisał:

> Arunna to tez ktos inny niz by chcial nim byc.
                                    > Tylko nie chce sie przypucowac.
                                    > Typuje na Czorta,Mine albo Samanthe.

Leziu... toz to dobrze nam znana Ziuta... nawet sama ze soba kiedys gadala... smile wystarczy popatrzec gdzie sie pojawia i kogo zaczepia wink
                                    • super.halusia Re: brak mi tego wszystkiego z 2010 roku... 19.01.14, 08:06
                                      m.maska napisała:

> leziox napisał:
                                      >
                                      > > Arunna to tez ktos inny niz by chcial nim byc.
                                      > > Tylko nie chce sie przypucowac.
                                      > > Typuje na Czorta,Mine albo Samanthe.
                                      >
                                      > Leziu... toz to dobrze nam znana Ziuta... nawet sama ze soba kiedys gadala... :
                                      > ) wystarczy popatrzec gdzie sie pojawia i kogo zaczepia wink

a to dobre,gadać sama ze sobąbig_grin
                                      • leziox Re: brak mi tego wszystkiego z 2010 roku... 19.01.14, 12:58
                                        Ano moze,juz mnie sie te nicki wielokrotne chyba mylá.
                                        Kiedys bylo prosciej,byl Kogut i jego kurnik a teraz to sie wszystko jakos rozmnozylo i lazi samopas.Skad wiec mam wiedziec,hu is hu?
                                        • arunna Re: brak mi tego wszystkiego z 2010 roku... 19.01.14, 14:08
                                          leziox napisał:

> Ano moze,juz mnie sie te nicki wielokrotne chyba mylá.
                                          > Kiedys bylo prosciej,byl Kogut i jego kurnik a teraz to sie wszystko jakos rozm
                                          > nozylo i lazi samopas.Skad wiec mam wiedziec,hu is hu?

Jak to dobrze, że ja już parę lat regularnie nie forumuję, bo też pewnie bym widziała w każdym nowym "nicki wielokrotne". Ogarnij się Lezio, bardzo proszę bo fajnego Cię pamiętam smile).
                                      • m.maska Re: brak mi tego wszystkiego z 2010 roku... 19.01.14, 13:37
                                        super.halusia napisała:

>
                                        > a to dobre,gadać sama ze sobąbig_grin

Widac chciala pogadac z kims rownym sobie wink
                                        • super.halusia Re: brak mi tego wszystkiego z 2010 roku... 19.01.14, 16:35
                                          m.maska napisała:

> super.halusia napisała:
                                          >
                                          > >
                                          > > a to dobre,gadać sama ze sobąbig_grin
                                          >
                                          > Widac chciala pogadac z kims rownym sobie wink

big_grin
                                    • arunna Re: brak mi tego wszystkiego z 2010 roku... 19.01.14, 14:06
                                      m.maska napisała:

.
                                      >
                                      > Leziu... toz to dobrze nam znana Ziuta... nawet sama ze soba kiedys gadala... :
                                      > ) wystarczy popatrzec gdzie sie pojawia i kogo zaczepia wink

Nie znam żadnej Ziuty.
                                      Zaczepiam??? Gadam ze sobą?
                                      W którym miejscu .... forum.gazeta.pl/forumSearch.do?author=arunna&sortMode=DATE ???
                                      • m.maska Re: brak mi tego wszystkiego z 2010 roku... 19.01.14, 14:28
                                        smilewink
                                      • leziox Re: brak mi tego wszystkiego z 2010 roku... 19.01.14, 15:42
                                        Dziwne ale na Milkyway tez mnie to nie pasuje.
                                        A ja jestem bardzo fajny,ale tylko do tych,co sie nie maskuja,tylko gadaja kim sá naprawde.
                                        Farbowanych lisów jakos tak nie cierpie i basta.
                                        • m.maska Re: brak mi tego wszystkiego z 2010 roku... 19.01.14, 16:07
                                          Hihi... a ja nie znam zadnej Arunny, ktora mieni sie byc bardzo stara bywalczynia wink
                                          • leziox Re: brak mi tego wszystkiego z 2010 roku... 19.01.14, 18:50
                                            No bo nowy nick a stara bywalczyni.
                                            Tylko cos sie wstydzi przyznac pod jakim nickiem pisala.
                                            Widac jej wstyd za cos.
    • m.maska Re: brak mi tego wszystkiego z 2010 roku... 19.01.14, 18:52
      czlowiek_lesny napisał:

> i Herminy...
      >
      > pozdrawiam
      >
      > Leśny

A pod jakim nickiem wtedy wystepowales Czlowieku_lesny? Bo wyglada na to, ze ot tak troche sobie popisales w 2011 i 2012... i tyle a w 2010, to wcale Ciebie nie bylo big_grin
      • leziox Re: brak mi tego wszystkiego z 2010 roku... 19.01.14, 19:06
        Lesny bywal zwlaszcza w 2010.
        Akurat o nim to tyle mozna powiedziec.
        • super.halusia Re: brak mi tego wszystkiego z 2010 roku... 19.01.14, 19:19
          najzdrowsze jest mieć jeden nick,i problemu nie mabig_grin
        • m.maska Re: brak mi tego wszystkiego z 2010 roku... 19.01.14, 19:54
          leziox napisał:

> Lesny bywal zwlaszcza w 2010.
          > Akurat o nim to tyle mozna powiedziec.

No i to jest ciekawa sprawa... ja tez ten nick pamietam... tylko archiwum forum nic nie chce wypluc... Hermina jest, a jakze a lesnego, archiwum pochlonelo, z tego wynika, ze sytem zawodzi.
          • leziox Re: brak mi tego wszystkiego z 2010 roku... 19.01.14, 20:12
            Jest w archiwum i tak samo jest na Melynie,poszukaj raz jeszcze.
            • m.maska Re: brak mi tego wszystkiego z 2010 roku... 19.01.14, 20:18
              Tyko tyle i nic ponadto...

forum.gazeta.pl/forumSearch.do?pageNumber=1&query=&author=czlowiek_lesny&title=&forum=
              • rudka-a Re: brak mi tego wszystkiego z 2010 roku... 19.01.14, 21:16
                Wcale się nie dziwię, że Leśnemu brakuje forumowania z tamtych lat. Bawiliśmy się na całego. Nie było przepychanek, ludzie schodzili się, by pośmiać się i powygłupiać. Pamietasz, Lezio dwa wątki po 2500 postów? jechalismy wszyscy w pociągu i ubaw był przedni. Nikt nikogo nie pytał skąd przychodzi i jaki ma życiorys, jaki przebieg na gazecie. Nie to było ważne. Panowała miła atmosfera i przyjemnością było forumowanie.
                Obsesje wielonickowe przyszły z Tobą, Masko..Ty to wprowadziłaś. A w ogóle dziwię się...co robisz na Melinie....zapomniałaś, że nazwałaś ludzi piszących tutaj nieudacznikami, betonami, a samego Lezioxa burakiem? smile
                tak sie składa, że ja pamietam to doskonale i dziwię się gospodarzowi Meliny, że za to nie wywalił Cię na pysk smile

Tak, Lezio...było inaczej..lepiej, fajniej...
                odkąd te dwie przyszły z innego forum wszystko się zmieniło...ludzie omijają je z daleka, bo niezłe zasługi mają....
                Nie tylko Leśnemu brakuje wspaniałej atmosfery...innym też.
                • m.maska Re: brak mi tego wszystkiego z 2010 roku... 19.01.14, 21:38
                  Przyprawiasz mi gebe od wielu lat...

Mozesz sie ode mnie odpiac? z toba nie gadalam NIGDY, nie gadam i gadac nie zamierzam...

Tyle w temacie....
                  • rudka-a Re: brak mi tego wszystkiego z 2010 roku... 19.01.14, 21:46
                    i nie waż się!!!!
                    • al-szamanka Re: brak mi tego wszystkiego z 2010 roku... 19.01.14, 22:19
                      rudka-a napisała:

> i nie waż się!!!!

A to do kogo, kobieto, i niby dlaczego?
                • al-szamanka Re: brak mi tego wszystkiego z 2010 roku... 19.01.14, 22:18
                  rudka-a napisała:

> Masko nazwałaś ludzi piszących tutaj
                  > nieudacznikami, betonami, a samego Lezioxa burakiem? smile
                  > tak sie składa, że ja pamietam to doskonale i dziwię się gospodarzowi Meliny, ż
                  > e za to nie wywalił Cię na pysk
                  smile

Wiesz co, kobieto, nie wciskaj nikomu bzdur... nie możesz pamiętać czegoś, czego nie było.

> odkąd te dwie przyszły z innego forum wszystko się zmieniło...ludzie omijają je
                  > z daleka, bo niezłe zasługi mają....

Jakoś nie widzę, by nas ktoś omijał, chyba że masz na myśli czepialskich jak ty, co to bez powodu walą na oślep. Kobieto, ja z tobą słowa nie zamieniłam.
                  • m.maska Re: brak mi tego wszystkiego z 2010 roku... 19.01.14, 22:29
                    Daj spokoj AL... niech mi ktos pokaze jeden moj wpis, w ktorym uzylabym okreslenia "burak" na czlowiekja - nie moj jezyk, wlasne slowa probuje komus w usta wcisnac.
                • m.maska Re: brak mi tego wszystkiego z 2010 roku... 21.01.14, 16:52
                  rudka-a napisała:

A w ogóle dziw
                  > ię się...co robisz na Melinie....

...to dziw sie dalej... nie ty tutaj jestes gospodarzem...

zapomniałaś, że nazwałaś ludzi piszących tutaj
                  > nieudacznikami, betonami, a samego Lezioxa burakiem? smile

... nie bylo czego pamietac, bo slownictwo jakim tutaj operujesz na pewno nie wyszlo ode mnie - nie moja bajka...

> tak sie składa, że ja pamietam to doskonale i dziwię się gospodarzowi Meliny, ż
                  > e za to nie wywalił Cię na pysk smile
                  >

... dziw sie nadal, bo jest pewna roznica miedzy Lezioxem i toba... Leziox zna mnie z reala i na pewno lepiej niz ciebie... a ty konfabulujesz...

no i to slownictwo.... no coz...
              • leziox Re: brak mi tego wszystkiego z 2010 roku... 19.01.14, 21:30
                Zamaskowana,na samej melynie wykazuje mi ponad 87 wpisow lesnego,pomijajac inne fora.Wiec cos z Twoim wyszukiwaniem jest nie tak.
                A poza tym nie zamierzam sie licytowac,poniewaz Lesny jest mi znany z forumowania,wiec o co jeszcze chodzi?Jest wiele nickow ktorych mozesz nie znac,ale bierz pod uwage ze ja tkwie tu juz lat 12 wiec niektore "nieznane"nicki moga mnie byc jednak znane.
                • m.maska Re: brak mi tego wszystkiego z 2010 roku... 19.01.14, 21:36
                  Ale ja tego nie kwestionuje... ja tez znam ten nick - dziwi mnie ta rozbieznosc... mnie w ogole duzo rzeczy dziwi w tym systemie.
                  Pewnie powinnam cicho siedziec, bo jak raz za duzo pytalam, to dostalam centralnego bana wink
                  • super.halusia Re: brak mi tego wszystkiego z 2010 roku... 19.01.14, 21:41
                    ale ponoć,kto pyta nie błądzi
                • leziox Re: brak mi tego wszystkiego z 2010 roku... 19.01.14, 21:42
                  A co do Twojej wypowiedzi Ruda-mysmy sobie pewne rzeczy z Maska wyjasnili i uwazam ze w tym punkcie akurat nie ma nic do dodania.
                  Biorac pod uwage,co niektore osoby do dzisiaj wypisuja na róznych forach,na ktore wbrew pozorom mam wejscie,równiez,a moze zwlaszcza na te ukryte-na moj temat rowniez,to nie chce tego specjalnie komentowac,ale pare osobnikow i osobniczek zasluzylo na solidny wpierdol i to wcale nie taki wirtualny tylko realny.
                  A kiedys bywalo,owszem ,fajnie,ale nie zawsze tylko fajnie.Zas od intryg i spiskowania az kipialo.Teraz ci co najwiecej wtedy kutasili,otulaja sie w plaszyczyk niewinnosci,slodkosci i prawosci,jakby skurwysyny zapomnialy,co wczesniej robili.
                  Rzygac mi sie chce od tych polukrowanych bydlaków,przymilnych i pseudinteligentnych sukinsynow,myslacych ze wszystko zostalo im wybaczone i zapomniane.
                  Ja wiem Rudka,ze czasami bywasz w tym wszystkim zagubiona,ale przynajmniej jedna ceche masz w porzadku,ze jak Ci co na watrobie lezy,to potrafisz to powiedziec.
                  Wszystkie te inne zaklamane kurwy i scierwa niech sie wala w kolano,bo moga mi tylko na pukiel naskoczyc,popienic sie z boku,ale i tak nie powiedza mi niczego w oczy,co o mnie mysla,mimo ze forum jest otwarte praktycznie dla wszystkich.
                  To bylem ja-burak i alkoholik,zboczony milosnik nastolatek,taka wasza w morde rypana.

• rudka-a Re: brak mi tego wszystkiego z 2010 roku... 19.01.14, 21:56
                    Niestety, to było, jest i będzie. Tego nie da się w żaden sposób wyplenić.
                    Kiedyś powiedziałeś....trzeba wziąc wielkie sito, przesiać...plewy spadną, ziarno zostanie...
                    i miałeś rację...ale czasem mam wrażenie, że z tymi plewami spadły i dobre ziarna...
                    Miłego wieczoru dla Ciebie.
                    • al-szamanka Re: brak mi tego wszystkiego z 2010 roku... 19.01.14, 22:20
                      rudka-a napisała:

> Niestety, to było, jest i będzie. Tego nie da się w żaden sposób wyplenić.
                      > Kiedyś powiedziałeś....trzeba wziąc wielkie sito, przesiać...plewy spadną, ziar
                      > no zostanie...
                      > i miałeś rację...ale czasem mam wrażenie, że z tymi plewami spadły i dobre ziar
                      > na...
                      > Miłego wieczoru dla Ciebie.

A ty, kobieto, po co przyszłaś się czepiać i zamęt siać?
                  • m.maska Re: brak mi tego wszystkiego z 2010 roku... 19.01.14, 21:56
                    Tak sie sklada Leziox, ze od ponad roku masz wejscie na to forum, gdzie to ja niby takie straszne rzeczy pisalam, masz tam takze moderacje, coby nie bylo, ze cos ukrywam... a rzeczony watek wisi na samej gorze, zebys za duzo szukania nie mial... jedno mnie zastanawia, skad niby ona persona owe wiadomosci ma, skoro NIGDY nie byla na liscie uczestnikow tego forum... oto jest pytanie do naczelnych plotkarzy i roznosicieli intryg... a skoro nie byla tam uczestnikiem, to skad wie? z kopii? zmanipulowanych? nie widziala na wlasne oczy, ale roznosi ploty na moj temat od kilku lat.
                    • leziox Re: brak mi tego wszystkiego z 2010 roku... 19.01.14, 22:02
                      Skoro ze soba nie gadacie no to nie ma fizycznej mozliwosci aby cokolwiek wyjasnic.
                      Taka jest prawda,a kazdy kij ma dwa konce oraz kazdy ma swoja,indywidualna racje.
                      A skoro tyko sobie dokuczacie no to trudno.Widac podoba sie Wam dokuczanie bez wyjasniania.
                      • rudka-a Re: brak mi tego wszystkiego z 2010 roku... 19.01.14, 22:23
                        leziox napisał:

> Skoro ze soba nie gadacie no to nie ma fizycznej mozliwosci aby cokolwiek wyjas
                        > nic.
                        > Taka jest prawda,a kazdy kij ma dwa konce oraz kazdy ma swoja,indywidualna racj
                        > e.
                        > A skoro tyko sobie dokuczacie no to trudno.Widac podoba sie Wam dokuczanie bez
                        > wyjasniania.

No, nie ma. Wolałabym ze starym diabłem pogadać i wódkę pić, niż z nią najdroższego szampana. Nie po drodze mi.
                        Dobrej nocy.
                        • al-szamanka Re: brak mi tego wszystkiego z 2010 roku... 19.01.14, 22:39
                          rudka-a napisała:

> leziox napisał:
                          >
                          > > Skoro ze soba nie gadacie no to nie ma fizycznej mozliwosci aby cokolwie
                          > k wyjas
                          > > nic.
                          > > Taka jest prawda,a kazdy kij ma dwa konce oraz kazdy ma swoja,indywidual
                          > na racj
                          > > e.
                          > > A skoro tyko sobie dokuczacie no to trudno.Widac podoba sie Wam dokuczan
                          > ie bez
                          > > wyjasniania.
                          >
                          > No, nie ma. Wolałabym ze starym diabłem pogadać i wódkę pić, niż z nią najdrożs
                          > zego szampana. Nie po drodze mi.

To po kiego diabla depczesz nam po pietach i wypowiadasz się na nasz temat, kobieto... kiedy my tobą kompletnie się nie interesujemy i nie chcemy mieć z tobą nic wspólnego.
                          • al-szamanka Re: brak mi tego wszystkiego z 2010 roku... 19.01.14, 22:41
                            al-szamanka napisała:

> rudka-a napisała:
                            >
                            > > leziox napisał:
                            > >
                            > > > Skoro ze soba nie gadacie no to nie ma fizycznej mozliwosci aby co
                            > kolwie
                            > > k wyjas
                            > > > nic.
                            > > > Taka jest prawda,a kazdy kij ma dwa konce oraz kazdy ma swoja,indy
                            > widual
                            > > na racj
                            > > > e.
                            > > > A skoro tyko sobie dokuczacie no to trudno.Widac podoba sie Wam do
                            > kuczan
                            > > ie bez
                            > > > wyjasniania.
                            > >
                            > > No, nie ma. Wolałabym ze starym diabłem pogadać i wódkę pić, niż z nią
                            > najdrożs
                            > > zego szampana. Nie po drodze mi.

>
                            > To po kiego diabla depczesz nam po pietach i wypowiadasz się na nasz temat, kob
                            > ieto... kiedy my tobą kompletnie się nie interesujemy i nie chcemy mieć z tobą
                            > nic wspólnego.

Pokaż, kobieto, że my kiedykolwiek łaziłyśmy za tobą i bredziłyśmy takie bzdury jak ty tutaj.
                      • m.maska Re: brak mi tego wszystkiego z 2010 roku... 19.01.14, 22:37
                        leziox napisał:

> Skoro ze soba nie gadacie no to nie ma fizycznej mozliwosci aby cokolwiek wyjas
                        > nic.
                        > Taka jest prawda,a kazdy kij ma dwa konce oraz kazdy ma swoja,indywidualna racj
                        > e.
                        > A skoro tyko sobie dokuczacie no to trudno.Widac podoba sie Wam dokuczanie bez
                        > wyjasniania.

Leziox.... obudz sie, nie mialam nigdy do czynienia z ta persona, nie udzielam sie na jej temat, bo nic o niej nie wiem, nie interesuje mnie, nie istnieje dla mnie, nie ma jej - rozumiesz? nie zajmuje sie kims kogo nie ma... ale gdzie sie nie obroce to slysze, ze strasznie duzo ma do powiedzenia na moj temat... nie wiem skad ma te informacje, bo jedynym potencjalnym lacznikiem moglbys byc tylko i wylacznie TY... a z kolei Ty wiesz, ze nigdy nie wykazywalam zainteresowania ona persona... wiec bardzo prosze, nie bede sobie niczego wyjasniac z kims kto dla mnie nie istnieje, niech dalej pilnie klepie swoje pobozne zyczenia w rodzaju: ze mamy sie z AL poklocic na smierc i zycie i chyba sie pozazynac przy tej okazji(autor: rudka)....
                        Tak sie sklada, ze wlasnie Ty jak malo kto wiesz, jak wygladaja moje przyjaznie big_grin
                        • leziox Re: brak mi tego wszystkiego z 2010 roku... 19.01.14, 22:57
                          Leziox.... obudz sie, nie mialam nigdy do czynienia z ta persona, nie udzielam sie na jej temat, bo nic o niej nie wiem, nie interesuje mnie, nie istnieje dla mnie, nie ma jej - rozumiesz? nie zajmuje sie kims kogo nie ma... ale gdzie sie nie obroce to slysze, ze strasznie duzo ma do powiedzenia na moj temat... nie wiem skad ma te informacje, bo jedynym potencjalnym lacznikiem moglbys byc tylko i wylacznie TY... a z kolei Ty wiesz, ze nigdy nie wykazywalam zainteresowania ona persona... wiec bardzo prosze, nie bede sobie niczego wyjasniac z kims kto dla mnie nie istnieje, niech dalej pilnie klepie swoje pobozne zyczenia w rodzaju: ze mamy sie z AL poklocic na smierc i zycie i chyba sie pozazynac przy tej okazji(autor: rudka)....
                          Tak sie sklada, ze wlasnie Ty jak malo kto wiesz, jak wygladaja moje przyjaznie big_grin

Tak sie sklada ze tak naprawde to chuj mnie to wszystko obchodzi.Zawsze bylem zwolennikiem natychmiastowego wyjasniania sporow i nie grzezniecia w tym po dupe albo i wyzej,np.po cycki.
                          Ale dyskusja jest nadzwyczaj interesujaca,bo gdzie jak gdzie,ale tu kazdy ma prawo sie wypowiedziec.Równiez Rudka .
                          • m.maska Re: brak mi tego wszystkiego z 2010 roku... 19.01.14, 23:04
                            leziox napisał:

>
                            > Tak sie sklada ze tak naprawde to chuj mnie to wszystko obchodzi.Zawsze bylem z
                            > wolennikiem natychmiastowego wyjasniania sporow i nie grzezniecia w tym po dupe
                            > albo i wyzej,np.po cycki.
                            > Ale dyskusja jest nadzwyczaj interesujaca,bo gdzie jak gdzie,ale tu kazdy ma pr
                            > awo sie wypowiedziec.Równiez Rudka .

To znaczy, ze dajesz zgode na to, zeby na Twoim forum ktos atakowal innych, bez powodu, BEZ POWODU:... bo NIGDY, powtarzam, NIGDY z ta osoba nie prowadzilysmy zadnych rozmow, a ona przychodzi ot po prostu zeby dokopac, wylac na nas pomyje, bez zadnych podstaw i uwazasz, ze ma prawo? ma prawo bluzgac i klamac? nie znize sie do jej poziomu niech robi swoja robote, jak juz od lat...
                            • rudka-a Re: brak mi tego wszystkiego z 2010 roku... 19.01.14, 23:12
                              ty, a nie mialaś przypadkiem "lustrować" Leśnego? big_grin
                              nie przeszkadzaj sobie......licho co prawda ci to idzie, ale przekopiesz internet, to do rana znajdziesz....big_grin
                              a teraz gryż swój ogon z niemocy...
                              i nie nazywaj mnie kłamcą, bo jestem w stanie ci udowodnić twoją niepamięć....
                              pozdrów koleżankę smile)))
                              to do jutra, plotkary wink)))))))))))))
                              • al-szamanka Re: brak mi tego wszystkiego z 2010 roku... 19.01.14, 23:17
                                rudka-a napisała:

> ty, a nie mialaś przypadkiem "lustrować" Leśnego? big_grin
                                > nie przeszkadzaj sobie......licho co prawda ci to idzie, ale przekopiesz intern
                                > et, to do rana znajdziesz....big_grin
                                > a teraz gryż swój ogon z niemocy...
                                > i nie nazywaj mnie kłamcą, bo jestem w stanie ci udowodnić twoją niepamięć....
                                > pozdrów koleżankę smile)))
                                > to do jutra, plotkary wink)))))))))))))

Nie do jutra, kobieto, do NIGDY, gdyż nigdy nie chciałyśmy i nie chcemy mieć z tobą do czynienia.
                                • rudka-a Re: brak mi tego wszystkiego z 2010 roku... 19.01.14, 23:19
                                  yhy..to tak, jak inni z wami..
                            • leziox Re: brak mi tego wszystkiego z 2010 roku... 19.01.14, 23:13
                              Nie powinno sie wprawdzie kogos obrazac ale mozna atakowac.
                              Jesli sie przytacza argumenty logiczne lub wyssane z palca,to nie moj w tym problem jesli sie ktos czuje urazony.
                              I NIKT-powtarzam-NIKT nie bedzie mi mowil co mam na swoim forum robic i jak.
                              Ja cie wprawdzie Masko lubie,ale nie jestes tu na specjalnych prawach tylko na takich samych jak inni.I skoro Ty sie tu wypowiadasz ,to tak samo inni to moga-mimo ze czasem moze zabolec.
                              • m.maska Re: brak mi tego wszystkiego z 2010 roku... 19.01.14, 23:18
                                leziox napisał:

> Nie powinno sie wprawdzie kogos obrazac ale mozna atakowac.
                                > Jesli sie przytacza argumenty logiczne lub wyssane z palca,to nie moj w tym pro
                                > blem jesli sie ktos czuje urazony.
                                > I NIKT-powtarzam-NIKT nie bedzie mi mowil co mam na swoim forum robic i jak.
                                > Ja cie wprawdzie Masko lubie,ale nie jestes tu na specjalnych prawach tylko na
                                > takich samych jak inni.I skoro Ty sie tu wypowiadasz ,to tak samo inni to moga-
                                > mimo ze czasem moze zabolec.

Tylko jest pewna roznica, ja nikogo nie atakuje i nie opluwam...
                                Zabolec? ja Cie prosze... zabolec, ze strony kogos kto nie istnieje?... nie zartuj smilesmilesmile
                                • rudka-a Re: brak mi tego wszystkiego z 2010 roku... 19.01.14, 23:22
                                  > Tylko jest pewna roznica, ja nikogo nie atakuje i nie opluwam..

ty juz chyba nie panujesz nad tym, co piszesz...
                                  wystarczy, zebys przeczytala własne forum
                                  i wreszcie zdala sobie sprawę z tego, ile krzywdy wyrządziłaś innym...
                                  ale do tego trzeba mieć rozeznanie....co jest dobrem, a co złem...
                                  • m.maska Re: brak mi tego wszystkiego z 2010 roku... 20.01.14, 09:14
                                    rudka-a napisała:

> > Tylko jest pewna roznica, ja nikogo nie atakuje i nie opluwam..
                                    >
                                    > ty juz chyba nie panujesz nad tym, co piszesz...
                                    > wystarczy, zebys przeczytala własne forum
                                    > i wreszcie zdala sobie sprawę z tego, ile krzywdy wyrządziłaś innym...
                                    > ale do tego trzeba mieć rozeznanie....co jest dobrem, a co złem...

Goebbels by sie nisko poklonil....znalazl godnych nasladowcow,,, "klamstwo powtarzane wiele razy staje sie prawda"...
                                • leziox Re: brak mi tego wszystkiego z 2010 roku... 20.01.14, 00:00
                                  No nie wiem,nie wydaje mnie sie aby Rudka byla wirtualnym oparem inteligencji,nie istniejacym fizycznie.
                                  Ale co tam,nic dzisiaj nie pilem,to moze mnie sie mglic w oczach i wiele wydawac.
                                  No to chlup!
                    • rudka-a Re: brak mi tego wszystkiego z 2010 roku... 19.01.14, 22:19
                      >jedno mnie zastanawia, skad niby ona persona owe wiadomosci ma, skoro NIGDY nie byla na liscie uczestnikow tego forum... oto jest pytanie do naczelnych plotkarzy i roznosicieli intryg... a skoro nie byla tam uczestnikiem, to skad wie? z kopii? zmanipulowanych? nie widziala na wlasne oczy, ale roznosi ploty na moj temat od kilku lat.

Nie zastanawiaj się, bo nie zgadniesz, ale przypomnę ci
                      z Lasu. Byłaś uczestnikiem tak, jak ja...zatem widzialam na własne oczy...
                      gubisz sie już w tych swoich chorych manipulacjach...
                      na drugi raz lepiej się przygotuj do wypowiedzi...
                      kiedyś ktoś zrobi ci to samo, co ty zafundowałaś innym...
                      i to by było na tyle..na rozmowę z tobą szkoda mi klawiatury...
                      takich ludzi, jak ty omija się.
                      • m.maska Re: brak mi tego wszystkiego z 2010 roku... 19.01.14, 22:43
                        rudka-a napisała:

> >jedno mnie zastanawia, skad niby ona persona owe wiadomosci ma, skoro NIGD
                        > Y nie byla na liscie uczestnikow tego forum... oto jest pytanie do naczelnych p
                        > lotkarzy i roznosicieli intryg... a skoro nie byla tam uczestnikiem, to skad wi
                        > e? z kopii? zmanipulowanych? nie widziala na wlasne oczy, ale roznosi ploty na
                        > moj temat od kilku lat.
                        >
                        > Nie zastanawiaj się, bo nie zgadniesz, ale przypomnę ci
                        > z Lasu. Byłaś uczestnikiem tak, jak ja...zatem widzialam na własne oczy...
                        > gubisz sie już w tych swoich chorych manipulacjach...
                        > na drugi raz lepiej się przygotuj do wypowiedzi...
                        > kiedyś ktoś zrobi ci to samo, co ty zafundowałaś innym...
                        > i to by było na tyle..na rozmowę z tobą szkoda mi klawiatury...
                        > takich ludzi, jak ty omija się.

Bredzisz, nie bylam uczestnikiem tej wylegarni...
                        No to omijaj i przestan nas opluwac na roznych forach...
    • m.maska Leziox... 19.01.14, 22:24
      Jeszcze raz... ja nie kwestionuje nicka czlowiek_lesny

.... ale, ten nick ma wizytowke a na niej ponad 8tys. postow - tylko, ze odnalezc mozna ich okolo czterdziestu... gdziekolwiek nie klikne, znajduje cytat: czlowiek_lesny napisal: ale postu w ktorym to napisal nie ma... znalazlam u Ciebie krotki watek, a wiem, ze niczego nie kasujesz, zreszta niby po co mialbys to kasowac... ale tego nie ma... np. tutaj... gdzie jest wpis do ktorego odnosi sie kropeczka-b?

forum.gazeta.pl/forum/w,94363,116731531,116759230,Re_cytat_dnia_o_jezu.html
      • leziox Re: Leziox... 19.01.14, 22:33
        Kwestia giniecia niektorych wpisow tez mnie troche zastanawia,bo wyglada na to ze niektore osoby jakby tracily wypowiedzi,znaczy jest odpowiedz na wypowiedz ktorej nie mozna przeczytac i temu podobne ciekawostki.
        Nie szukam teorii spiskowych ale moze w archiwum Gazety zadomowily sie gremlinsy.
        • leziox Re: Leziox... 19.01.14, 23:09
          Lesny nawet sie pewnie nie spodziewal,jaka kariere zrobi jego cichy,skromny wpis.
          • zegor Re: Leziox... 19.01.14, 23:13
            Prawie jak ....FT
            wink
            • leziox Re: Leziox... 20.01.14, 00:05
              Ale tylko prawie,Zegor,tylko prawie.
              smile
          • czlowiek_lesny Re: Leziox... 20.01.14, 00:24
            tak Leziu, nie spodziewałem się takiej lawiny postów pod moim wpisem...

Ruda tylko pamięta mnie (pisaliśmy maile) no i Ty Szef Wszystkich Szefów.

Co do znikania moich postów.... cóż, musiałem zrobić cenzurę wpisów Herminy i moich, tyle musi wystarczyć jako wyjaśnienie...

nie obraźcie się
            brak mi najbardziej Herminy,
            Jej takiej jak tutaj na forum, z pociągami, koalicjami Koguta i Anki, Mnie i Herminy,
            Jej takiej jak w tysiącach naszych listów, które wydałem w książce, która miała stać w sypialni
            Jej na zdjęciach które zrobiłem
            Jej z ukochanego Wilka Stepowego z dedykacją...
            takiej jaką Ją pamiętam i będę....zawsze
            i po Niej nic już NIGDY takie nie będzie i wszystko nie ma sensu...
            minęły trzy lata...

(Ob)Leśny
            • leziox Re: Leziox... 20.01.14, 00:40
              No to moze jestesmy w pewnym sensie szwagrami,Lesny,tak powracajac do sytuacji minionej.
              Hehehe!
    • k-amea Re: brak mi tego wszystkiego z 2010 roku... 01.02.14, 19:52
      Sylwek, ale Cię wzięło na wspominki smile
      • leziox Re: brak mi tego wszystkiego z 2010 roku... 01.02.14, 20:16
        Jeszcze troche,to wszystkie zombie powylaza wreszcie z nor.
        smile
        • k-amea Re: brak mi tego wszystkiego z 2010 roku... 01.02.14, 20:26
          dziękuję za komplementa smile
          • k-amea Re: brak mi tego wszystkiego z 2010 roku... 01.02.14, 20:27
            ja z nory nie wylazła, bo ja do niej nie wlazła tongue_out
            • leziox Re: brak mi tego wszystkiego z 2010 roku... 01.02.14, 20:40
              No to ja nie wiem,Kamea,gdzie sie ukrywalas do tej pory-w krypcie jakiej czy co?
              • k-amea Re: brak mi tego wszystkiego z 2010 roku... 01.02.14, 20:49
                prostowałam ścieżki swojego życia smile
                • 17lipiec1976 Re: brak mi tego wszystkiego z 2010 roku... 03.02.14, 17:02
                  eh...
                  aż się łezka zakręciła w oku...
                  smile
                  pozdrawiam smile
                  • mala200333 Re: brak mi tego wszystkiego z 2010 roku... 03.02.14, 17:17
                    Było, minelo, realne zycie dorwalo...
        • czlowiek_lesny Re: brak mi tego wszystkiego z 2010 roku... 03.02.14, 20:59
          lepiej im chyba jako zombie....
      • czlowiek_lesny Re: brak mi tego wszystkiego z 2010 roku... 03.02.14, 20:55
        napisałem dwie książki, robię scenariusz filmu, kiedyś to zobaczysz...
        a spotkanie przy tawernie Mestwin.... pamiętam tongue_out

k-amea napisała:
        > Sylwek, ale Cię wzięło na wspominki smile
        • czlowiek_lesny Re: brak mi tego wszystkiego z 2010 roku... 03.02.14, 20:56
          a póki co fotografuję.... z sukcesami tongue_out
          • k-amea Re: brak mi tego wszystkiego z 2010 roku... 22.02.14, 07:14
            Póki co....wiem tongue_out
        • k-amea Re: brak mi tego wszystkiego z 2010 roku... 21.02.14, 20:38
          Leśny, tego spotkania nie da się zapomnieć tongue_out przez te trzy lata tyle się wydarzyło echh
        • mala200333 Re: brak mi tego wszystkiego z 2010 roku... 21.02.14, 22:17
          czlowiek_lesny napisał:

> napisałem dwie książki, robię scenariusz filmu, kiedyś to zobaczysz...
          > a spotkanie przy tawernie Mestwin.... pamiętam tongue_out
          >
          > k-amea napisała:
          > > Sylwek, ale Cię wzięło na wspominki smile
          >

Jakie, napisz, plis...jestem molem książkowym.
          • leziox Re: brak mi tego wszystkiego z 2010 roku... 22.02.14, 00:02
            Nie napisze bo musialby ujawnic swoje nazwisko.
            smile
            A Lesny usiluje byc caly czas tajemniczy.
            • zegor Re: brak mi tego wszystkiego z 2010 roku... 22.02.14, 00:19
              Ja też jestem molem książkowym,skonsultuj się z Leśnym i może tytuły daj na @
              Nie ukrywam,że jestem ciekawy.
              • anus-hka Re: brak mi tego wszystkiego z 2010 roku... 22.02.14, 14:22
                No właśnie...może i nam tym nie wtajemniczonym zrobiłoby się czegoś żal...niekoniecznie z 2010 roku

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka