leziox 05.04.14, 23:51 Zgodnie z postulatami ludnosci forumowej zakladamy nowy watek coby pisac na nim ch.j wie co ch.j wie o czym. Na zdrowie. Chlup! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anus-hka Re: Pusty wátek 05.04.14, 23:53 jak widac na złaczonym ponizej obrazku ja złaożyłam wczesniej Odpowiedz Link
leziox Re: Pusty wátek 05.04.14, 23:56 Wczesniej to byl tylko watek z postulatem,wiec sie nie liczy,a jak bedzie sie upierac to zaraz watek zniknie z przyczyn niewiadomych i tyle. Odpowiedz Link
leziox Re: Pusty wátek 06.04.14, 00:26 No ale tu nie chodzi o obrazliwosc tylko o partykularne interesy wrednego admina usilujacego przy kazdej okazji udowodnic ze ma racje. Odpowiedz Link
leziox Re: Pusty wátek 06.04.14, 00:40 Tak jest. Demokracje to sobie róbta za piecem. Tu jest dyktatura proletariatu. Odpowiedz Link
leziox Re: Pusty wátek 06.04.14, 00:56 Dlaczego zaraz za piec?Zeby tam siedziala i cykala jak swierszcz? Paszla won po browar! Odpowiedz Link
leziox Re: Pusty wátek 06.04.14, 01:26 Zanim przywioza to sam sobie przyniose a babe z domu won pogonie,jak taka niewdzieczna jezd! Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Pusty wátek 06.04.14, 08:18 Baba się odwdzięczyła: przyniosła piwo i sama je wypiła Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Pusty wátek 06.04.14, 10:55 Tak jest! Czego by nie zrobiła, ląduje za piecem, gdzie potulnie oczekuje na kolejne gurowate wezwanie do posługi Odpowiedz Link
leziox Re: Pusty wátek 06.04.14, 11:07 No a co?U guru za piecem nie jest wcale tak zle,byle nie irytowac. Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Pusty wátek 06.04.14, 12:16 No Ogólnie - im mniej człowiek podskakuje, tym rzadziej w łeb dostaje Odpowiedz Link
zegor Re: Pusty wátek 06.04.14, 12:20 W człowieku jednak gdzieś tam głęboko tkwi chęć, żeby sobie raz na jakiś czas podskoczyć ! W jwdnych głębiej, u innych zaraz gdzieś pod skórą Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Pusty wátek 06.04.14, 12:27 Juz nie mówiąc o tych, co ledwie im zdążysz coś powiedzieć, a oni już raban podnoszą Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Pusty wátek 06.04.14, 17:49 Ta kawa ma oka, a jedno takie bardziej kaprawe Odpowiedz Link
tamaryszek44 Re: Pusty wátek 06.04.14, 19:57 Mnie dziś wszystko wnerwia, a najbardziej gazeta, bo znowu się leni w otwieraniu stron. Odpowiedz Link
zetka50 Re: Pusty wátek 06.04.14, 20:15 a to chyba się lepiej nie odzywać, bo mozna oberwać Odpowiedz Link
leziox Re: Pusty wátek 06.04.14, 20:28 Odzywac sie mozna a nawet trzeba,to wtedy i ponurakom posepna geba moze sie rozjasnic. Odpowiedz Link
anus-hka Re: Chcia?abym..... 06.04.14, 21:05 Mozna byle to bylo cichym glosem...można recznie na migi można jasne że mozna Odpowiedz Link
mala200333 Re: Chcia?abym..... 07.04.14, 14:57 róże na górze, fiołki na dole, tak mi się nie chce, że ja pier...niczę... No i siem odezwalam.. Odpowiedz Link
black-sandra Re: Chcia?abym..... 07.04.14, 15:14 anulka rym Ci się troszkę popier....lił Odpowiedz Link
izydor88 Re: Chcia?abym..... 07.04.14, 20:06 Dojrzałam do tego,żeby trafić na Melynę Bo Ruda uznała,że jestem "wredna i bezczelna" i mnie zbanowała. I dobrze.Moje wredne i bezczelne wynurzenia były warte bana Tak się przy tym ubawiłam,że naprawdę było warto Ale potem ukazał się wierszyk pewnego dzielnego Bohuna,że podobno - "daję każdemu dupy i co na to moi pacjenci". Znam tylko jednego psychopatę,który mógłby to napisać. Ale,że dla Rudej nie było to wredne i bezczelne? Pamiętniczku,mój Pamiętniczku - gubię się... Tylko koty Lezioxa są w stanie odpowiedzieć na moje pytanie.Albo wymruczeć odpowiedź Odpowiedz Link
zegor Re: Chcia?abym..... 07.04.14, 20:16 No to jest szansa,że w razie melynowych niedyspozycji pomoc mamy na wyciągnięcie ręki Odpowiedz Link
izydor88 Re: Chcia?abym..... 07.04.14, 20:28 Najlepiej się sprawdzam w leczeniu kotów Mój Rychu świadkiem - dzisiaj opatrywałam mu kolejną ranę.A przecież kot sąsiad jest dużo młodszy i silniejszy. I w dodatku nie ma w pobliżu żadnych niewysterylizowanych kotek. Ci faceci są porąbani Odpowiedz Link
leziox Re: Chcia?abym..... 08.04.14, 12:46 A czesc Klaro,milo ze tu sie pojawilas. Dodam tylko ze równiez Ruda tez sie tu pojawia,oraz inni z pewnoscia Ci znani-poniewaz jest to forum w zasadzie otwarte dla wszystkich i nie robie specjalnych rozgraniczen. Ja po prostu uwielbiam pokojowa koegzystencje-a tu ma byc milo- i co bylo na innych forach,tu nie ma wiekszego znaczenia-no bo tu melyna jest i jak to ktos kiedys powiedzial-siedlisko buraków,looserów i ludzi z betonowymi glowami. Wiec jesli nie przeszkadza Ci kompletne zmarnowanie sobie image-to serdecznie zapraszam na rytualná musztardówke denaturatu pod zagryche z grzybków halunkuff. Odpowiedz Link
izydor88 Re: Chcia?abym..... 08.04.14, 19:51 leziox napisał: > Wiec jesli nie przeszkadza Ci kompletne zmarnowanie sobie image-to serdecznie z > apraszam na rytualná musztardówke denaturatu pod zagryche z grzybków halunkuff. Dziękuję Mój image jest już tak zszargany przez kol.Koguta,że z chęcią się tej jagodzianki napiję. Nawiasem mówiąc zastanawiam się - dlaczego ten Ptak usiłuje mnie obrazić na wszelkie możliwe sposoby,przecież ja mu nigdy złego słowa nie powiedziałam. To taka zabawa?Mobbing internetowy? Ciekawy przypadek... Moje koty pozdrawiają Twoje koty Odpowiedz Link
rudka-a Re: Chcia?abym..... 09.04.14, 21:49 izydor88 napisała: > Dojrzałam do tego,żeby trafić na Melynę > Bo Ruda uznała,że jestem "wredna i bezczelna" i mnie zbanowała. > I dobrze.Moje wredne i bezczelne wynurzenia były warte bana Tak się przy tym > ubawiłam,że naprawdę było warto > Ale potem ukazał się wierszyk pewnego dzielnego Bohuna,że podobno - "daję każde > mu dupy i co na to moi pacjenci". > Znam tylko jednego psychopatę,który mógłby to napisać. > Ale,że dla Rudej nie było to wredne i bezczelne? > Pamiętniczku,mój Pamiętniczku - gubię się... > Tylko koty Lezioxa są w stanie odpowiedzieć na moje pytanie.Albo wymruczeć odpo > wiedź Za darmo nie dostałaś bana i dobrze o tym wiesz. Usiłowałam rozmawiać z Tobą, ale Ty kreciłas swoje własne lody z przeszłości i nie reagowałaś na żadne prośby, a pózniej upomnienia. To nie forum z Twojej przeszłości, nie mogłas zrozumieć, że kompletnie nie wiemy o czym notorycznie piszesz. Odwalałaś schizy, to się doigrałaś. Co chciałas osiągnąć wnosząc tutaj swoja skargę? i na Salonie u Siba? poklasku i słów pocieszenia do tego, co wyprawiasz na forach? Z takim nastawieniem do ludzi, jakie Ty prezentujesz nigdzie długo sie nie utrzymasz. Zapewniam Cie o tym. Najpierw oceń siebie, a pózniej tych o których tak rzewnie sie rozpisujesz. Odpowiedz Link
izydor88 Re: Chcia?abym..... 10.04.14, 13:23 rudka-a napisała: > > Za darmo nie dostałaś bana i dobrze o tym wiesz. Usiłowałam rozmawiać z Tobą, a > le Ty kreciłas swoje własne lody z przeszłości i nie reagowałaś na żadne prośby > , a pózniej upomnienia. To nie forum z Twojej przeszłości, nie mogłas zrozumieć > , że kompletnie nie wiemy o czym notorycznie piszesz. Odwalałaś schizy, to się > doigrałaś. Co chciałas osiągnąć wnosząc tutaj swoja skargę? i na Salonie u Siba > ? poklasku i słów pocieszenia do tego, co wyprawiasz na forach? Z takim nastawi > eniem do ludzi, jakie Ty prezentujesz nigdzie długo sie nie utrzymasz. Zapewnia > m Cie o tym. Najpierw oceń siebie, a pózniej tych o których tak rzewnie sie roz > pisujesz. Zbanować - rozumiem,ale po co zaraz spuszczać z łańcucha wściekłego koguta Odpowiedz Link
m.maska Re: Chcia?abym..... 10.04.14, 14:26 Klaro, bo to dziala tak: kto nie z Mieciem, tego zmieciem... Odpowiedz Link
rudka-a Re: Chcia?abym..... 10.04.14, 15:56 m.maska napisała: > Klaro, bo to dziala tak: kto nie z Mieciem, tego zmieciem... nie byłabyś sobą, gdybyś nie dolała oliwy do ognia... Odpowiedz Link
m.maska Re: Chcia?abym..... 10.04.14, 17:20 rudka-a napisała: > m.maska napisała: > > > Klaro, bo to dziala tak: kto nie z Mieciem, tego zmieciem... > > nie byłabyś sobą, gdybyś nie dolała oliwy do ognia... Kobieto, nigdy z Toba nie gadalm na forum i nie bardzo wiem czemu sie mnie czepilas... wiec badz laskawa i odczep sie, raz na amen - nie jestes dla mnie partnerem do rozmowy. Odpowiedz Link
m.maska Re: Chcia?abym..... 10.04.14, 17:24 a poza tym, tam nie ma co dolewac do tych wysoce "kulturalnych" wypowiedzi, jakie zafundowano Klarze... Odpowiedz Link
izydor88 Re: Chcia?abym..... 10.04.14, 17:45 m.maska napisała: > a poza tym, tam nie ma co dolewac do tych wysoce "kulturalnych" wypowiedzi, jak > ie zafundowano Klarze... Zafundowano mi ostrą jazdę,to prawda. Masko,problem w tym,że ja nigdy nie chciałam być - ani z Mieciem,ani z Józią Przez cztery lata broniłam się,żeby nie zostać "naszą Klareńką".I wtedy nikt nie martwił się o moją depresję,czy załamanie nerwowe. Mąż znajdował mnie roztrzęsioną przy telefonie i tłumaczył,że - przecież to świry,nie sekta.I że w domu nic mi z ich strony nie grozi.Mogą mnie "kochać" do woli A teraz ta "subtelna" i pełna emocji osoba... Kończę,bo zaraz wpadnę w schizę ,jak twierdzi Rudka. Może i tak,każdy z nas jest trochę świrem.Ważne,żeby być świrem pozytywnym,co nie zawsze mi wychodzi Pozdrowienia dla całej Melyny Odpowiedz Link
leziox Re: Chcia?abym..... 10.04.14, 19:44 Moje spojrzenie na sprawe jest takie:dorosli ludzie a zachowujecie sie jakbyscie bawili sie w piaskownicy i jeden drugiemu zabieral lopatke. Przestancie sie tak tym do cholery podniecac-kto gdzie pierdnál,szepnál albo tabletek nie wzial. Apeluje jednoczesnie o zalatwianie swoich spraw "Innoforumowych" gdzie indziej lub w jakikolwiek inny sposob-przez majla np? Tu jet melyna-i owszem.Kurturka byc musi kurwa mac. I laske klade na Wasze pozamelynowe problemy-tu sobie mozeta gaworzyc ale spokoj ma byc i nie chce slyszec kto na jakim forum co...etc. Jak co-bedé pruc´. Dziekuje z góry za zrozumienie Odpowiedz Link
m.maska Re: Chcia?abym..... 10.04.14, 19:46 izydor88 napisała: > m.maska napisała: > > > a poza tym, tam nie ma co dolewac do tych wysoce "kulturalnych" wypowiedz > i, jak > > ie zafundowano Klarze... > Zafundowano mi ostrą jazdę,to prawda. > Masko,problem w tym,że ja nigdy nie chciałam być - ani z Mieciem,ani z Józią Klaro, no ale jesli nie z Mieciem, to Cie zmieciem. Jak sama napisalas u nas... obsobaczyc Kalejdoskop i zostaniesz zaakceptowana... nie bedzie sie liczylo co napisalas, bedziesz "z Mieciem" i to jest tylko wazne A na Melynie... to z Leziem i poleziem Odpowiedz Link
m.maska Re: Chcia?abym..... 10.04.14, 19:51 uuuups.... nie widzialam Leziox Twojego postu... mea culpa - sie wstrzelilam Odpowiedz Link
rudka-a Re: Chcia?abym..... 10.04.14, 15:54 izydor88 napisała: > Zbanować - rozumiem,ale po co zaraz spuszczać z łańcucha wściekłego koguta Zapytaj Koguta..to bedzie najrozsądniejsze...masz wpływ na to gdzie i co ktos pisze? bo ja niestety musze Cię rozczarować - nie mam... Odpowiedz Link
izydor88 Re: Chcia?abym..... 10.04.14, 17:13 rudka-a napisała: > Zapytaj Koguta..to bedzie najrozsądniejsze...masz wpływ na to gdzie i co ktos p > isze? bo ja niestety musze Cię rozczarować - nie mam... Nie mogę zapytać Koguta,bo on...nie lubi lekarzy A kiedy dzisiaj przeczytałam,że alergik domaga się od lekarza,żeby ten wiedział na co Ptaszysko jest uczulone...ręce mi opadły. Każdy alergik dbający o swoje zdrowie i życie - powinien od drzwi gabinetu informować lekarza na co jest uczulony! A jeśli "ma pecha" i jest uczulony na wszystkie leki p/bólowe - pozostają okłady z lodu - może być mrożona marchewka z groszkiem. Dobrze,że nie trafił na Wściekłego lekarza POZ.Ten by bomisiowi dobitniej wytłumaczył Odpowiedz Link
anus-hka Re: Chcia?abym..... 07.04.14, 21:20 black-sandra napisała: > anulka rym Ci się troszkę popier....lił Hyhy no zdaje się ale ubij zabij nie wiem o co mnie sie rozchodziło wtedy Odpowiedz Link
black-sandra Re: Chcia?abym..... 08.04.14, 09:51 anus-hka napisała: > Hyhy no zdaje się ale ubij zabij nie wiem o co mnie sie rozchodziło wtedy haha ja też nie wiem o co mnie chodziło . No ale jak wątek o niczym znaczy w dobrym miejscu się znalazłam Odpowiedz Link
mariuszg2 Re: Pusty wátek 08.04.14, 01:17 chciałem napisać, że jest mi dobrze,,,, tęsknie za zetka50...no ale co zrobić.... nie lubię kotow też....no i wogle jest ok... Odpowiedz Link
leziox Re: Pusty wátek 08.04.14, 12:52 Koty to malo kto lubi az do chwili kiedy mu sie taki maly,puchaty klebek milosci napatoczy pod nogi i nie ma sily coby tego czegos nie wziac do domu. A potem maly terrorysta rosnie i opanowuje nasze zycie.I robi to tak chytrze oraz z takim wdziekiem ze nie ma sily aby przejsc obok tego obojetnie i nie wytarmosic milutko. Ktos niedawno napisal ze kotow to nie lubia ci,którzy ich nie rozumieja-i jest to prawda absolutna. Niemniej sa tu mile widziani rowniez wielbiciele psow,grzechotnikow, krokodyli, modliszek,skorpionow i innych tego rodzaju sympatycznych stworzonek. Wazne coby flaszka byla postawiona. Odpowiedz Link