Dodaj do ulubionych

Pusty wátek

05.04.14, 23:51
Zgodnie z postulatami ludnosci forumowej zakladamy nowy watek coby pisac na nim ch.j wie co ch.j wie o czym.
Na zdrowie.
Chlup!
Obserwuj wątek
    • anus-hka Re: Pusty wátek 05.04.14, 23:53
      jak widac na złaczonym ponizej obrazku ja złaożyłam wczesniej
      • girl_42 Re: Pusty wátek 05.04.14, 23:54
        To może ja założe se swój,co? :%
      • leziox Re: Pusty wátek 05.04.14, 23:56
        Wczesniej to byl tylko watek z postulatem,wiec sie nie liczy,a jak bedzie sie upierac to zaraz watek zniknie z przyczyn niewiadomych i tyle.
        • anus-hka Re: Pusty wátek 06.04.14, 00:10
          mój wątek? MÓJ ??;-D
          • leziox Re: Pusty wátek 06.04.14, 00:11
            No toz kuwa macia-nie moj,co?
    • anus-hka Re: Pusty wátek 06.04.14, 00:15
      Toż obraźliwy nie jest dla nikogowink
      • leziox Re: Pusty wátek 06.04.14, 00:26
        No ale tu nie chodzi o obrazliwosc tylko o partykularne interesy wrednego admina usilujacego przy kazdej okazji udowodnic ze ma racje.
        • anus-hka Re: Pusty wátek 06.04.14, 00:27
          To jakieś feudalne przepisy tu panujasmile
          • leziox Re: Pusty wátek 06.04.14, 00:40
            Tak jest.
            Demokracje to sobie róbta za piecem.
            Tu jest dyktatura proletariatu.
            • anus-hka Re: Pusty wátek 06.04.14, 00:45
              Baba za piec chłopu lżej - no tak
              • leziox Re: Pusty wátek 06.04.14, 00:56
                Dlaczego zaraz za piec?Zeby tam siedziala i cykala jak swierszcz?
                Paszla won po browar!
                • anus-hka Re: Pusty wátek 06.04.14, 00:58
                  Zamów se przez internetbig_grin
                  • leziox Re: Pusty wátek 06.04.14, 01:26
                    Zanim przywioza to sam sobie przyniose a babe z domu won pogonie,jak taka niewdzieczna jezd!
                    • debi_bebi Re: Pusty wátek 06.04.14, 08:18
                      Baba się odwdzięczyła:
                      przyniosła piwo i sama je wypiła big_grin
                      • zegor Re: Pusty wátek 06.04.14, 10:39
                        I leży za piecem big_grin
                        • debi_bebi Re: Pusty wátek 06.04.14, 10:55
                          Tak jest! Czego by nie zrobiła, ląduje za piecem, gdzie potulnie oczekuje na kolejne gurowate wezwanie do posługi smile
                          • leziox Re: Pusty wátek 06.04.14, 11:07
                            No a co?U guru za piecem nie jest wcale tak zle,byle nie irytowac.
                            • debi_bebi Re: Pusty wátek 06.04.14, 12:16
                              No smile Ogólnie - im mniej człowiek podskakuje, tym rzadziej w łeb dostaje wink
                              • zegor Re: Pusty wátek 06.04.14, 12:20
                                W człowieku jednak gdzieś tam głęboko tkwi chęć,
                                żeby sobie raz na jakiś czas podskoczyć !
                                W jwdnych głębiej,
                                u innych zaraz gdzieś pod skórą big_grin
                                • debi_bebi Re: Pusty wátek 06.04.14, 12:27
                                  Juz nie mówiąc o tych, co ledwie im zdążysz coś powiedzieć, a oni już raban podnoszą smile
                                  • zegor Re: Pusty wátek 06.04.14, 12:48
                                    Bo oni mają "na wierzchu"

big_grin
    • zetka50 Re: Pusty wátek 06.04.14, 15:08
      czas na kawę
      https://z2.frix.pl/frix214/22bbbabc0004ce0b4b0995d9/radosna%20kawa.jpg
      • debi_bebi Re: Pusty wátek 06.04.14, 17:49
        Ta kawa ma oka, a jedno takie bardziej kaprawe smile
    • mala200333 Re: Pusty wátek 06.04.14, 18:51
      Ślubny mnie wnerwia dziś.
      • zetka50 Re: Pusty wátek 06.04.14, 19:08
        może dobrze,że tylko dziśwink
        • debi_bebi Re: Pusty wátek 06.04.14, 19:39
          Ech, każdemu zdarza się gorszy dzień.
          • tamaryszek44 Re: Pusty wátek 06.04.14, 19:57
            Mnie dziś wszystko wnerwia, a najbardziej gazeta, bo znowu się leni w otwieraniu stron.
            • zetka50 Re: Pusty wátek 06.04.14, 20:15
              a to chyba się lepiej nie odzywać, bo mozna oberwaćwink
              • leziox Re: Pusty wátek 06.04.14, 20:28
                Odzywac sie mozna a nawet trzeba,to wtedy i ponurakom posepna geba moze sie rozjasnic.
                • anus-hka Re: Chcia?abym..... 06.04.14, 21:05
                  Mozna byle to bylo cichym glosem...można recznie na migi można jasne że mozna
                  • mala200333 Re: Chcia?abym..... 07.04.14, 14:57
                    róże na górze, fiołki na dole, tak mi się nie chce, że ja pier...niczę...
                    No i siem odezwalam..
                    • black-sandra Re: Chcia?abym..... 07.04.14, 15:14
                      anulka rym Ci się troszkę popier....lił smile
                      • izydor88 Re: Chcia?abym..... 07.04.14, 20:06
                        Dojrzałam do tego,żeby trafić na Melynę wink
                        Bo Ruda uznała,że jestem "wredna i bezczelna" i mnie zbanowała.
                        I dobrze.Moje wredne i bezczelne wynurzenia były warte bana smileTak się przy tym ubawiłam,że naprawdę było wartowink
                        Ale potem ukazał się wierszyk pewnego dzielnego Bohuna,że podobno - "daję każdemu dupy i co na to moi pacjenci".
                        Znam tylko jednego psychopatę,który mógłby to napisać.
                        Ale,że dla Rudej nie było to wredne i bezczelne?
                        Pamiętniczku,mój Pamiętniczku - gubię się...
                        Tylko koty Lezioxa są w stanie odpowiedzieć na moje pytanie.Albo wymruczeć odpowiedź wink
                        • zegor Re: Chcia?abym..... 07.04.14, 20:16
                          No to jest szansa,że w razie melynowych niedyspozycji
                          pomoc mamy na wyciągnięcie ręki big_grin
                          • izydor88 Re: Chcia?abym..... 07.04.14, 20:28
                            Najlepiej się sprawdzam w leczeniu kotówsmile
                            Mój Rychu świadkiem - dzisiaj opatrywałam mu kolejną ranę.A przecież kot sąsiad jest dużo młodszy i silniejszy.
                            I w dodatku nie ma w pobliżu żadnych niewysterylizowanych kotek.
                            Ci faceci są porąbani smile
                        • leziox Re: Chcia?abym..... 08.04.14, 12:46
                          A czesc Klaro,milo ze tu sie pojawilas.
                          Dodam tylko ze równiez Ruda tez sie tu pojawia,oraz inni z pewnoscia Ci znani-poniewaz jest to forum w zasadzie otwarte dla wszystkich i nie robie specjalnych rozgraniczen.
                          Ja po prostu uwielbiam pokojowa koegzystencje-a tu ma byc milo- i co bylo na innych forach,tu nie ma wiekszego znaczenia-no bo tu melyna jest i jak to ktos kiedys powiedzial-siedlisko buraków,looserów i ludzi z betonowymi glowami.
                          Wiec jesli nie przeszkadza Ci kompletne zmarnowanie sobie image-to serdecznie zapraszam na rytualná musztardówke denaturatu pod zagryche z grzybków halunkuff.
                          • izydor88 Re: Chcia?abym..... 08.04.14, 19:51
                            leziox napisał:

> Wiec jesli nie przeszkadza Ci kompletne zmarnowanie sobie image-to serdecznie z
                            > apraszam na rytualná musztardówke denaturatu pod zagryche z grzybków halunkuff.

Dziękuję smile Mój image jest już tak zszargany przez kol.Koguta,że z chęcią się tej jagodzianki napiję.
                            Nawiasem mówiąc zastanawiam się - dlaczego ten Ptak usiłuje mnie obrazić na wszelkie możliwe sposoby,przecież ja mu nigdy złego słowa nie powiedziałam.
                            To taka zabawa?Mobbing internetowy?
                            Ciekawy przypadek...
                            Moje koty pozdrawiają Twoje koty smile
                        • rudka-a Re: Chcia?abym..... 09.04.14, 21:49
                          izydor88 napisała:

> Dojrzałam do tego,żeby trafić na Melynę wink
                          > Bo Ruda uznała,że jestem "wredna i bezczelna" i mnie zbanowała.
                          > I dobrze.Moje wredne i bezczelne wynurzenia były warte bana smileTak się przy tym
                          > ubawiłam,że naprawdę było wartowink
                          > Ale potem ukazał się wierszyk pewnego dzielnego Bohuna,że podobno - "daję każde
                          > mu dupy i co na to moi pacjenci".
                          > Znam tylko jednego psychopatę,który mógłby to napisać.
                          > Ale,że dla Rudej nie było to wredne i bezczelne?
                          > Pamiętniczku,mój Pamiętniczku - gubię się...
                          > Tylko koty Lezioxa są w stanie odpowiedzieć na moje pytanie.Albo wymruczeć odpo
                          > wiedź wink

Za darmo nie dostałaś bana i dobrze o tym wiesz. Usiłowałam rozmawiać z Tobą, ale Ty kreciłas swoje własne lody z przeszłości i nie reagowałaś na żadne prośby, a pózniej upomnienia. To nie forum z Twojej przeszłości, nie mogłas zrozumieć, że kompletnie nie wiemy o czym notorycznie piszesz. Odwalałaś schizy, to się doigrałaś. Co chciałas osiągnąć wnosząc tutaj swoja skargę? i na Salonie u Siba? poklasku i słów pocieszenia do tego, co wyprawiasz na forach? Z takim nastawieniem do ludzi, jakie Ty prezentujesz nigdzie długo sie nie utrzymasz. Zapewniam Cie o tym. Najpierw oceń siebie, a pózniej tych o których tak rzewnie sie rozpisujesz.
                          • izydor88 Re: Chcia?abym..... 10.04.14, 13:23
                            rudka-a napisała:
                            >
                            > Za darmo nie dostałaś bana i dobrze o tym wiesz. Usiłowałam rozmawiać z Tobą, a
                            > le Ty kreciłas swoje własne lody z przeszłości i nie reagowałaś na żadne prośby
                            > , a pózniej upomnienia. To nie forum z Twojej przeszłości, nie mogłas zrozumieć
                            > , że kompletnie nie wiemy o czym notorycznie piszesz. Odwalałaś schizy, to się
                            > doigrałaś. Co chciałas osiągnąć wnosząc tutaj swoja skargę? i na Salonie u Siba
                            > ? poklasku i słów pocieszenia do tego, co wyprawiasz na forach? Z takim nastawi
                            > eniem do ludzi, jakie Ty prezentujesz nigdzie długo sie nie utrzymasz. Zapewnia
                            > m Cie o tym. Najpierw oceń siebie, a pózniej tych o których tak rzewnie sie roz
                            > pisujesz.

Zbanować - rozumiem,ale po co zaraz spuszczać z łańcucha wściekłego koguta wink
                            • m.maska Re: Chcia?abym..... 10.04.14, 14:26
                              Klaro, bo to dziala tak: kto nie z Mieciem, tego zmieciem...
                              • rudka-a Re: Chcia?abym..... 10.04.14, 15:56
                                m.maska napisała:

> Klaro, bo to dziala tak: kto nie z Mieciem, tego zmieciem...

nie byłabyś sobą, gdybyś nie dolała oliwy do ognia...
                                • m.maska Re: Chcia?abym..... 10.04.14, 17:20
                                  rudka-a napisała:

> m.maska napisała:
                                  >
                                  > > Klaro, bo to dziala tak: kto nie z Mieciem, tego zmieciem...
                                  >
                                  > nie byłabyś sobą, gdybyś nie dolała oliwy do ognia...

Kobieto, nigdy z Toba nie gadalm na forum i nie bardzo wiem czemu sie mnie czepilas... wiec badz laskawa i odczep sie, raz na amen - nie jestes dla mnie partnerem do rozmowy.
                                  • m.maska Re: Chcia?abym..... 10.04.14, 17:24
                                    a poza tym, tam nie ma co dolewac do tych wysoce "kulturalnych" wypowiedzi, jakie zafundowano Klarze...
                                    • izydor88 Re: Chcia?abym..... 10.04.14, 17:45
                                      m.maska napisała:

> a poza tym, tam nie ma co dolewac do tych wysoce "kulturalnych" wypowiedzi, jak
                                      > ie zafundowano Klarze...
                                      Zafundowano mi ostrą jazdę,to prawda.
                                      Masko,problem w tym,że ja nigdy nie chciałam być - ani z Mieciem,ani z Józiąwink
                                      Przez cztery lata broniłam się,żeby nie zostać "naszą Klareńką".I wtedy nikt nie martwił się o moją depresję,czy załamanie nerwowe.
                                      Mąż znajdował mnie roztrzęsioną przy telefonie i tłumaczył,że - przecież to świry,nie sekta.I że w domu nic mi z ich strony nie grozi.Mogą mnie "kochać" do wolismile
                                      A teraz ta "subtelna" i pełna emocji osoba...
                                      Kończę,bo zaraz wpadnę w schizęsmile ,jak twierdzi Rudka.
                                      Może i tak,każdy z nas jest trochę świrem.Ważne,żeby być świrem pozytywnym,co nie zawsze mi wychodzi wink
                                      Pozdrowienia dla całej Melynysmile
                                      • leziox Re: Chcia?abym..... 10.04.14, 19:44
                                        Moje spojrzenie na sprawe jest takie:dorosli ludzie a zachowujecie sie jakbyscie bawili sie w piaskownicy i jeden drugiemu zabieral lopatke.
                                        Przestancie sie tak tym do cholery podniecac-kto gdzie pierdnál,szepnál albo tabletek nie wzial.
                                        Apeluje jednoczesnie o zalatwianie swoich spraw "Innoforumowych" gdzie indziej lub
                                        w jakikolwiek inny sposob-przez majla np?
                                        Tu jet melyna-i owszem.Kurturka byc musi kurwa mac.
                                        I laske klade na Wasze pozamelynowe problemy-tu sobie mozeta gaworzyc ale spokoj ma byc i nie chce slyszec kto na jakim forum co...etc.
                                        Jak co-bedé pruc´.
                                        Dziekuje z góry za zrozumienie
                                      • m.maska Re: Chcia?abym..... 10.04.14, 19:46
                                        izydor88 napisała:

> m.maska napisała:
                                        >
                                        > > a poza tym, tam nie ma co dolewac do tych wysoce "kulturalnych" wypowiedz
                                        > i, jak
                                        > > ie zafundowano Klarze...
                                        > Zafundowano mi ostrą jazdę,to prawda.
                                        > Masko,problem w tym,że ja nigdy nie chciałam być - ani z Mieciem,ani z Józiąwink

Klaro, no ale jesli nie z Mieciem, to Cie zmieciem. Jak sama napisalas u nas... obsobaczyc Kalejdoskop i zostaniesz zaakceptowana... nie bedzie sie liczylo co napisalas, bedziesz "z Mieciem" i to jest tylko wazne wink

A na Melynie... to z Leziem wink i poleziem wink
                                        • m.maska Re: Chcia?abym..... 10.04.14, 19:51
                                          uuuups.... nie widzialam Leziox Twojego postu... mea culpa - sie wstrzelilam wink
                            • rudka-a Re: Chcia?abym..... 10.04.14, 15:54
                              izydor88 napisała:
                              > Zbanować - rozumiem,ale po co zaraz spuszczać z łańcucha wściekłego koguta wink

Zapytaj Koguta..to bedzie najrozsądniejsze...masz wpływ na to gdzie i co ktos pisze? bo ja niestety musze Cię rozczarować - nie mam...
                              • izydor88 Re: Chcia?abym..... 10.04.14, 17:13
                                rudka-a napisała:
                                > Zapytaj Koguta..to bedzie najrozsądniejsze...masz wpływ na to gdzie i co ktos p
                                > isze? bo ja niestety musze Cię rozczarować - nie mam...

Nie mogę zapytać Koguta,bo on...nie lubi lekarzywink
                                A kiedy dzisiaj przeczytałam,że alergik domaga się od lekarza,żeby ten wiedział na co Ptaszysko jest uczulone...ręce mi opadły.
                                Każdy alergik dbający o swoje zdrowie i życie - powinien od drzwi gabinetu informować lekarza na co jest uczulony!
                                A jeśli "ma pecha" i jest uczulony na wszystkie leki p/bólowe - pozostają okłady z lodu - może być mrożona marchewka z groszkiem.
                                Dobrze,że nie trafił na Wściekłego lekarza POZ.Ten by bomisiowi dobitniej wytłumaczył smile
                      • anus-hka Re: Chcia?abym..... 07.04.14, 21:20
                        black-sandra napisała:

> anulka rym Ci się troszkę popier....lił smile

Hyhy no zdaje się ale ubij zabij nie wiem o co mnie sie rozchodziło wtedysmile
                        • black-sandra Re: Chcia?abym..... 08.04.14, 09:51
                          anus-hka napisała:

> Hyhy no zdaje się ale ubij zabij nie wiem o co mnie sie rozchodziło wtedysmile

haha ja też nie wiem o co mnie chodziło . No ale jak wątek o niczym znaczy w dobrym miejscu się znalazłam smile
    • mariuszg2 Re: Pusty wátek 08.04.14, 01:17
      chciałem napisać, że jest mi dobrze,,,, tęsknie za zetka50...no ale co zrobić.... nie lubię kotow też....no i wogle jest ok...
      • leziox Re: Pusty wátek 08.04.14, 12:52
        Koty to malo kto lubi az do chwili kiedy mu sie taki maly,puchaty klebek milosci napatoczy pod nogi i nie ma sily coby tego czegos nie wziac do domu.
        A potem maly terrorysta rosnie i opanowuje nasze zycie.I robi to tak chytrze oraz z takim wdziekiem ze nie ma sily aby przejsc obok tego obojetnie i nie wytarmosic milutko.
        Ktos niedawno napisal ze kotow to nie lubia ci,którzy ich nie rozumieja-i jest to prawda absolutna.
        Niemniej sa tu mile widziani rowniez wielbiciele psow,grzechotnikow, krokodyli, modliszek,skorpionow i innych tego rodzaju sympatycznych stworzonek.
        Wazne coby flaszka byla postawiona.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka