grzech_o_1 15.04.14, 16:31 Wesołych Świąt, smacznego jajka, spełnienia wszelkich zamierzeń i wszelkiej pomyślności. I zdrówka. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grzech_o_1 Re: Jeszcze trochę 15.04.14, 18:27 Trochę wcześnie. Ale Anuszka, w czwartek rano wyjeżdżamy i wrócimy chyba dopiero we wtorek po południu. Wesołych Świąt. Odpowiedz Link
zegor Re: Jeszcze trochę 15.04.14, 18:33 grzech_o_1 napisał: > Trochę wcześnie. Ale Anuszka, w czwartek rano wyjeżdżamy i wrócimy chyba dopier > o we wtorek po południu. > Wesołych Świąt. Życzę Ci Zdrowych i Wesołych Świąt ! A z Wami,moi mili,chyba jeszcze się przed świętami zobaczymy ????? Odpowiedz Link
tamaryszek44 Re: WESOŁYCH ŚWIĄT. 15.04.14, 18:08 Poszłam na łatwiznę, ale gdybym pisała ołówkiem tak jak Ty Grzechu to takie same koślawce bym wypisała, albo jeszcze gorsze. Nic to, ważne szczere życzenia. Wzajemnie Odpowiedz Link
grzech_o_1 Re: WESOŁYCH ŚWIĄT. 15.04.14, 18:32 Kompletnie Tamarka nie mam wprawy do Painta. A gdybym miał talent jakikolwiek do rysunku, to bym został architektem. Odpowiedz Link
czarek_sz Re: WESOŁYCH ŚWIĄT. 15.04.14, 18:45 Dzięki Grzechu i wzajemnie zdrowia pomyślności oraz wszystkiego dobrego dla Ciebie i Twych najbliższych. Wesołego Alleluja i mokrego dyngusa Odpowiedz Link
tamaryszek44 Re: WESOŁYCH ŚWIĄT. 15.04.14, 18:49 I dla twojej mamci Grzechu, życzę zdrowia, zdrowia i jeszcze raz zdrowia!!!!!! Odpowiedz Link
leziox Re: WESOŁYCH ŚWIĄT. 15.04.14, 22:23 Wprawdzie swiat nie obchodze ale dziekuje bardzo za zyczenia Grzeskowe i zycze wszystkim zainteresowanym melyniarzom,tak tym czynnym jak i tylko podgladajacym smacznych swiat i wesolych jajek. Czy jakos tak. Odpowiedz Link
m.maska Re: WESOŁYCH ŚWIĄT. 15.04.14, 22:51 A Smigus Dyngus... mokrych jajek oczywiscie - bo to jajeczne Swieta sa Odpowiedz Link
anus-hka Re: WESOŁYCH ŚWIĄT. 15.04.14, 22:56 Jak dobrze pójdzie to mrożone jajca będą a w smigusa bedziem sie śnieżkami okładac Odpowiedz Link
czarek_sz Re: WESOŁYCH ŚWIĄT. 15.04.14, 23:06 Tak było w ubiegłoroczną Wielkanoc, wracając od syna przed sądami napotkaliśmy ponad dwumetrowego zająca ze śniegu a w dodatku śnieg walił jak cholera. Początkowo myślałem że to omamy spowodowane przedawkowaniem wypitego alkoholu ale to była najprawdziwsza jawa. Teraz w telewizorni zapowiadają że w te Święta będzie ponad dwadzieścia na plusie ale jak będzie się okaże. Bo wiadomo że telewizja łże jak bura suka Odpowiedz Link
anus-hka Re: WESOŁYCH ŚWIĄT. 15.04.14, 23:10 o jest info dla biednych turystów - na pocieche zeby jednak ne rezygnowali z rezerwacji Odpowiedz Link
leziox Re: WESOŁYCH ŚWIĄT. 15.04.14, 23:16 Tylko zaopatrzyli sie w porzadne skutery sniezne albo ewentualnie w psi zaprzég. Odpowiedz Link
grzech_o_1 Re: WESOŁYCH ŚWIĄT. 16.04.14, 17:37 W ubiegłym roku Wielkanoc to były ostatnie dni marca. Byliśmy w Święta w pensjonacie w Ustroniu Sląskim całą rodziną. Około 30 osób. Dosyć wysoko na jednej górze. Zapomniałem jak się nazywa. Ja zjechaliśmy się koło południa w wielka sobotę, to było dosyć byle jak. Ciepławo, dosyć słonecznie i kompletnie bez śniegu. Ale późnym wieczorem jak zaczęło sypać, wiać, przymrozkowo, to dosłownie koniec świata. Koniec świata. W I dzień Świąt zrzucaliśmy śnieg z dachów samochodów, by amortyzatory nie posiadały. Dosłownie. A przy wyjeździe w drugi po obiedzie, fura odkopywania samochodów. Odpowiedz Link
m.maska Re: WESOŁYCH ŚWIĄT. 16.04.14, 20:30 anus-hka napisała: > Jak dobrze pójdzie to mrożone jajca będą a w smigusa bedziem sie śnieżkami o > kładac Nie, nie, nie... nie ma na to mojej zgody... tak bylo w ubieglym roku i wystarczy Odpowiedz Link