girl_42 02.05.14, 20:53 Tak za mną chodzi od wieczora.... A Wy na co macie ochotę? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarek_sz Re: Zjadłabym 02.05.14, 20:59 A za mną już nic dzisiaj nie chodzi. Na kolację se zjadłem bagietkę z wędzonym łososiem i z pomidorkiem. Się najadłem Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Zjadłabym 02.05.14, 21:02 Chętnie bo ja lubiem wszystko co z pomidorów z pomidorówką ze śmietaną i kluseczkami włącznie Odpowiedz Link
rudka-a Re: Zjadłabym 02.05.14, 21:20 Ten sok pomidorowy, to tak samotnie na kolację? kanapki zadnej? Odpowiedz Link
rudka-a Re: Zjadłabym 02.05.14, 21:25 Jak udało Ci sie to zrobić? )) te rózne bułeczki tak kuszą, że nie wytrwałabym długo w takim postanowieniu Odpowiedz Link
girl_42 Re: Zjadłabym 02.05.14, 21:28 Źle napisałam. Pieczywa wszelakiego. Jak? Początki były trudne ale jest tyle innych rzeczy,że spokojnie. Mogę wejść nawet do piekarni ze świeżymy ,pachnącymi bułeczkami i mnie to nie rusza Nie spożywam też wielu innych rzeczy ale mięska i rybek nie oddam Odpowiedz Link
rudka-a Re: Zjadłabym 02.05.14, 21:32 ..a już myslałam, ze tylko na wodzie mineralnej i sałacie zyjesz mięsko jest pycha, rybcie też....no i te bułeczki chrupiace a rogaliki z czekoladą - marzenie Cóż....jakos nie umiem powiedzieć - NIE! ) Odpowiedz Link
girl_42 Re: Zjadłabym 02.05.14, 21:33 Żadne bułeczki a tym bardziej rogaliki z czymś słodkim. To nie dla mnie Odpowiedz Link
rudka-a Re: Zjadłabym 02.05.14, 21:36 To na talerzu nie bardzo lubię nie przepadam...tak samo, jak za pizzą inne mam smaki Odpowiedz Link
girl_42 Re: Zjadłabym 02.05.14, 21:41 To na talerzu jeszcze niedawno też nie lubiłam. Ale polubiłam niedawno i tak zostało. Zależy kto robił,zależy z czego,zależy jak i zależy z jakimi dodatkami Mniam Odpowiedz Link
rudka-a Re: Zjadłabym 02.05.14, 21:43 Może kiedyś tez polubię ale wiesz, że... rybka lubi pływać Odpowiedz Link
leziox Re: Zjadłabym 02.05.14, 21:43 Jak Cie Ryzawe znam,to miesko sie dla Ciebie liczy i porzadna strawa w domu robiona,nie jakis tam fastfud czy podobne swinstwo. W koncu ktos kto tyle moze wypic,musi sie dobrze odzywiac. Odpowiedz Link
rudka-a Re: Zjadłabym 02.05.14, 21:47 leziox napisał: > Jak Cie Ryzawe znam,to miesko sie dla Ciebie liczy i porzadna strawa w domu rob > iona,nie jakis tam fastfud czy podobne swinstwo. > W koncu ktos kto tyle moze wypic,musi sie dobrze odzywiac. > To byli dobre, stare czasy pare latek juz mineło.... jak to mówiła babcia...podkład pod % musi być lepiej się alkohol przyjmie Odpowiedz Link
rudka-a Re: Zjadłabym 02.05.14, 21:54 A widzisz teraz juz wiesz słuchaj starszych )))) Odpowiedz Link
rudka-a Re: Zjadłabym 02.05.14, 21:57 A to dlaczego? jest dla ludzi przecież masz jakas nietolerancje pózniej ))? Odpowiedz Link
rudka-a Re: Zjadłabym 02.05.14, 22:03 Ojj, to masz fatalnie ) bo ja pamietam wszystko.... musisz zacząć ćwiczyc w takim razie Odpowiedz Link
leziox Re: Zjadłabym 02.05.14, 22:13 Nawet gdyby sie szykowalo to ja z kazdego spotkania wszystko pamietam,ku radosci jednych i wkurwieniu innych. Hyhyhy! Odpowiedz Link