Dodaj do ulubionych

Leziowa melina

27.08.14, 12:07
A dlaczego Leziowa ? bo Lezio ją założył reszta z doskoku się wcina - na krzywy ryj się załapuje ja też zresztą smile Lezio stawia wódkę Lezio karmi Lezio wyrywa co lepsze laski na wątku. Tylko Lezio kuźwa i Lezio. A co dla mnie ku..a jego w gajowego ?
Lezio gdzie ta kapela pogrywa Lezio ? super muzyka.

Obserwuj wątek
    • czarek_sz Re: Leziowa melina 27.08.14, 13:03
      Ciąg dalszy zbójowania. - Krzaki.
      Gdy w robocie poszło to i owo - i nie poszło - to na dopitkę szło się w łopiany. Bywało że do dobrego wieczora się zeszło a nawet dłużej smile zesrało się do rana a Janeczka i dziecki czekali a Ojciec rodziny zapierdalał po całości seta po secie wink hej.
      • czarek_sz Re: Leziowa melina 27.08.14, 16:04
        Czuję że tylko ja solo na melinie jestem. Lezio napijemy się grzdyla po kibajce po fikołku pod cebulku ? je.ć komunę - w 80 tych jestem, kopytami i po całości wink
        • czarek_sz Re: Leziowa melina 27.08.14, 16:12
          Generalnie nie trawię Niemców ale szanuję Ich za Ich dokładność i za porządek. Polacy uczcie się od Nich k..a !!! bo ja nie muszę, bo ja zawsze miałem poukładane i już taki umrę.

Zakochałem się w Tej kobiecie smile ale Janeczki nie przebije. Nigdy i za nic.
          • leziox Re: Leziowa melina 27.08.14, 16:17
            Co poradzic ze nikomu sie o tej porze tu zagladac nie chce?
            Ludziska zalatane, zapracowane i ciagle cos tam maja do roboty, zamiast poddac sie przyjemnosciom.
            • czarek_sz Re: Leziowa melina 27.08.14, 16:45
              Miło że napisałeś Brachu smile wiesz, bywa różnie, kwadratowo i podłużnie. Raz pod pod wozem raz flaszka się stłucze bo wypadnie zza paska. Raz tak miałem. Niosę flakona z meliny i bach....poszły konie. Rozdupcyła się bladź motyla noga. Poleciałem po drugą ale drogo kosztowała. Motyla noga smile w nocy to było ok drugiej kurwa.
              • girl_42 Re: Leziowa melina 27.08.14, 17:26
                Tak głośno krzyczysz Czaruś,że rzuciłam wszystko i jezdem wink
                A tak mi już się fajnie na tej kanapie zrobiło,taki spokój i cisza ,jeszcze tylko kilka dni dlatego korzystam smile

https://www.edycja.pl/images/kartki/duze/396.jpg
      • leziox Re: Silence.... 27.08.14, 17:31
        Zawsze jakies rozbitki sie jednak zablakaja.
        Ale to normalne bo wieczór sie zbliza.
        smile
        • girl_42 Re: Silence.... 27.08.14, 17:35
          Dziś mogę posiedziećsmile
          Nawet jeśli będzie ciemna nocsmile
          • leziox Re: Silence.... 27.08.14, 17:39
            Jasne noce to tylko w Skandynawii i to tez nie zawsze.
            • girl_42 Re: Silence.... 27.08.14, 17:45
              Nasze są juz ciemne i ziiiimnesmile
              • anus-hka Re: Silence.... 27.08.14, 20:01
                No bo w tej szerokości geograficznej to normalne o tej porze roku...
                • czarek_sz Re: Silence.... 27.08.14, 22:21
                  Girl nie nerwaj się na mnie, przepraszam. Postawiłem parę zł i trzęsę się jak w febrze. Janeczka nie wie że ew wygrana to w połowie będzie Jej smile jeszcze tylko pół godziny wybacz mi smile
                  • girl_42 Re: Silence.... 28.08.14, 15:01
                    czarek_sz napisał:

> Girl nie nerwaj się na mnie, przepraszam. Postawiłem parę zł i trzęsę się jak w
                    > febrze. Janeczka nie wie że ew wygrana to w połowie będzie Jej smile jeszcze tyl
                    > ko pół godziny wybacz mi smile

A ja na Ciebie niby za co?
                • girl_42 Re: Silence.... 28.08.14, 14:56
                  I normalne ,że już mam przesilenie wczesnojesienne? wink
                  • anus-hka Re: Silence.... 28.08.14, 15:35
                    Wczesne klimakterium big_grin
                    • girl_42 Re: Silence.... 28.08.14, 18:06
                      ło matko....,a co będzie później?wink
                      • leziox Re: Silence.... 28.08.14, 18:16
                        Pozniej bedzie sztuczna szczeka i uczestnictwo w moherowych sabatach.
                        • girl_42 Re: Silence.... 28.08.14, 18:28
                          Taaa....,a kiedy się wyśpię?wink
                          • anus-hka Re: Silence.... 28.08.14, 19:27
                            W krypcie big_grin
                            • girl_42 Re: Silence.... 28.08.14, 19:29
                              ..na Wawelu?wink
                              • anus-hka Re: Silence.... 28.08.14, 19:31
                                Tam juz jest zajęte 😊
                                • girl_42 Re: Silence.... 28.08.14, 19:36
                                  Oj tam....,kogoś wywalą a mnie położą wink
                                  • anus-hka Re: Silence.... 28.08.14, 20:18
                                    Musiałby mię podobne gabaryty
                                    • leziox Re: Silence.... 28.08.14, 21:06
                                      Tylko posiadanie gabarytów smoka wawelskiego moze jeszcze komus zalatwic polegiwanie w krypcie na Wawelu.
                                      Tylko ja nie wiem czy kazdemu odpowiadaloby tamtejsze towarzystwo.
                                      • girl_42 Re: Silence.... 28.08.14, 21:39
                                        Przecież mówię, że kogoś przeniosą a gabaryty z łatwością można zwiększyć,w drugą stronę niestety znacznie trudniej😀
                                      • anus-hka Re: Silence.... 28.08.14, 21:49
                                        leziox napisał:

> Tylko posiadanie gabarytów smoka wawelskiego moze jeszcze komus zalatwic polegi
                                        > wanie w krypcie na Wawelu.
                                        > Tylko ja nie wiem czy kazdemu odpowiadaloby tamtejsze towarzystwo.

w takim towarzystwie zgaga murowana...a jak wiadomo Smok już raz miał zgagę i źle sie to dla niego skończyło big_grin
                                        • girl_42 Re: Silence.... 28.08.14, 21:53
                                          A nie zauważyliście,że smok tylko pilnuje (i zieje ogniem)?
                                      • anus-hka Re: Silence.... 28.08.14, 22:28
                                        leziox napisał:

> Tylko posiadanie gabarytów smoka wawelskiego moze jeszcze komus zalatwic polegi
                                        > wanie w krypcie na Wawelu.
                                        > Tylko ja nie wiem czy kazdemu odpowiadaloby tamtejsze towarzystwo.

gabaryty jak gabaryty...raczej gruboskórnośc
    • mala200333 Re: Leziowa melina 28.08.14, 03:27

..Panie Brunner... ja już nie mogę.."
      .." Możesz możesz..
      .."Ja już muszę iść!

.."Nigdzie nie pójdziesz Zając..siadaj.. musimy sie yyyy..napić.."
      https://scontent-a-atl.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/t1.0-9/15683_10202553210697069_1261240841470485680_n.jpg

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka