czarek_sz 26.12.14, 23:03 Różnie o nich mówią - brudasy pijaki itp. Moja ślubna też jest Romką a ani ani. Co ja gadam. Zapytam. A kto z naszej populacji nie jest sxrwielem ? ech. Don Vasyl Życie to są piękne chwile Od Czarka Cygana dla pięknej Dorotki Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leziox Re: Hej Cyganie 26.12.14, 23:35 Czarek no ale jaki ty Cygan? Ty nawet nie Bialorusin. Ale tez na zdrowie. Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Hej Cyganie 26.12.14, 23:40 Lezio kiedy będziesz w Wawie. Urwę się Janeczce spoko brachu mam jauż plany na cały dzień. Wóda to po pierwsze wóda to po drugie Wawa Wola kłania się. Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Hej Cyganie 27.12.14, 00:40 Ja nie Białorusin ja Wolak Lezio z krwi i kości ja Wolak jestem. Ech. Wóda tu wóda tam alpagę kupię i wypiję sam. Lezio kiedy wdepniesz ? Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Hej Cyganie 27.12.14, 01:09 Ja już wygrałem - bo wiem że warto kochać na dobranoc bo jeszcze malucha kiwnę ale - gleba kurwa ciągnie www.youtube.com/watch?v=NM8U4uqqMos dobranoc. Odpowiedz Link
leziox Re: Hej Cyganie 27.12.14, 06:13 Sie zobaczy po nowym roku co sie uda zalatwic z Warszawa. A póki co, stercze w Rzeszy i nawet nie bardzo jest z kim tu wypic. Poza tym stala sie rzecz straszna- przepilo mi sie piwo. Mam nadzieje ze to chwilowe. Odpowiedz Link
leziox Re: Hej Cyganie 27.12.14, 10:38 Na glebie tak poza tym leżeć teraz niezdrowo wyjątkowo jezd. Można sobie nabiał odmrozić. Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Hej Cyganie 27.12.14, 10:45 Dzwonił do mnie z rana koleś z Waryńszczaka. Też z maszyn. Życzonka co słychać itd. Tyle lat się znamy a dopiero przyznał się że nie trunkuje a kiedyś to ho ho. Siedem lat temu miałem udar Czaruś i lekarz powiedział że albo albo - albo gorzała i piach albo kobiecy cycek co najwyżej no to przykro mi Adaś mówię bo ja ładuję do pełna i ani myślę o udarze prawie się popłakal ,tak mi pozazdrościł że ja mogie Odpowiedz Link