Dodaj do ulubionych

Właśnie...

10.01.15, 19:40
...mam "przypływ" smile
Obserwuj wątek
    • anus-hka Re: Właśnie... 10.01.15, 19:48
      Ja zaś mam "odpływ" big_grin...ale to może przez Feliksa...szaleje u mnie
      • tropem_misia1 Re: Właśnie... 10.01.15, 19:59
        " u mnie"??
        Nie pytam gdzie - nie wypada.
        • anus-hka Re: Właśnie... 10.01.15, 20:19
          Tropciu calkiem niedaleko od Ciebiesmile
          • tropem_misia1 Re: Właśnie... 10.01.15, 20:21
            a Feliks to tornado? smile))
            • anus-hka Re: Właśnie... 10.01.15, 20:22
              Prawie...mniej sie kręcić ale podobnie ryczybig_grin
              • tropem_misia1 Re: Właśnie... 10.01.15, 20:29
                O pierona....
                Niby blisko mnie , a ja nic nie słyszę.
                • anus-hka Re: Właśnie... 10.01.15, 20:40
                  Zazdroszczę...u mnie ryczy na bank
                  • cambria1.2 Re: Właśnie... 10.01.15, 20:48
                    Na bank? Ale jusz zamknięty... A za co Felix ryczy na ten bank? Za prowizje, kary czy odsetki?
                    • anus-hka Re: Właśnie... 10.01.15, 20:52
                      Nie - kredytu nie dali bo nie ma zdolności
                      • cambria1.2 Re: Właśnie... 10.01.15, 20:55
                        Aaa, to ryczy z bezsilnosci...
                        • anus-hka Re: Właśnie... 10.01.15, 20:58
                          Zawsze może zaryczeć bardziej...sa jeszcze"chwilówki"
                          • cambria1.2 Re: Właśnie... 10.01.15, 21:03
                            Nienienie. O chwilówki to ...zaskomli. Ten Felix.
                            • leziox Re: Właśnie... 10.01.15, 23:10
                              Chwilówki?
                              Mówicie kobity o krótkich numerkach teraz?
                              • cambria1.2 Re: Właśnie... 10.01.15, 23:22
                                Leziu smile Nie, nie o krótkich numerkach, wyobraź sobie. O pożyczkach bankowych.
                                • leziox Re: Właśnie... 10.01.15, 23:30
                                  To brzmi jednak jakoś tak mało seksownie,gadał nie gadał...
                                  • anus-hka Re: Właśnie... 10.01.15, 23:41
                                    W sumie w związku z chwilowym przypływem gotówki związanej z chwilówkami, chwilo można "chwilówkami" sie nacieszyć tez...smile
                                    • cambria1.2 Re: Właśnie... 10.01.15, 23:47
                                      Hahaha smile Czyli klasyka, czyli Goethe, czyli Faust. "Chwilo, trwaj!" (... jesteś piękna - to ciąg dalszy o tej chwili, ale juz do kredytu nie pasuje jakby...)
                                      • anus-hka Re: Właśnie... 10.01.15, 23:50
                                        Hehe noooo.... każdy kredyt kiedys trzeba zacząć spłacać ...Faust tez o tym wiedział że cos bedzie musial oddać
                                        • cambria1.2 Re: Właśnie... 10.01.15, 23:59
                                          A windykatora miał bezwzględnego smile
                                          • leziox Re: Właśnie... 11.01.15, 00:12
                                            Tak ale windykatorowi temu niekoniecznie chodziło o bezwartosciowa w piekle kasę.
                                            • cambria1.2 Re: Właśnie... 11.01.15, 00:14
                                              To prawda. Polował na coś duuuszo cenniejszego smile
                                              • rudka-a Re: Właśnie... 11.01.15, 00:28
                                                Dać mu te cholerna pożyczkę niech przestanie mi tu piszczeć za oknem...pomrukiwać i odwalać harce...confused
                                                • anus-hka Re: Właśnie... 11.01.15, 00:31
                                                  ale to to sie zadowoli marna kasą???...toz wyje jakby własnie dusze wyrwac chciał
                                                  • rudka-a Re: Właśnie... 11.01.15, 00:36
                                                    Siła pieniądza jest wielka...to może chociaż zelży...
                                                    dmucha toto, jak głupie
                                                    bez opamietania wink)
                                                  • leziox Re: Właśnie... 11.01.15, 00:55
                                                    Myślisz ze pomogloby wyrzucenie paru stów na wiatr?
                                                  • cambria1.2 Re: Właśnie... 11.01.15, 00:56
                                                    Moze paru słów. O odpowiedniej sile rażenia smile
                                                  • rudka-a Re: Właśnie... 11.01.15, 00:59
                                                    Czyli muszą to być stówki w..obcej walucie...
                                                    moze jakieś eury, albo funciaki smile
                                                  • anus-hka Re: Właśnie... 11.01.15, 01:12
                                                    eee u mnie wystarczyło obniżenie temperatury
                                                  • girl_42 Re: Właśnie... 11.01.15, 01:23
                                                    Ryczy, pcha,dymie, dmucha...., u nas mówią,że jak tak wieje to Kaszub się powiesił.
                                                    Musiał być cholernie ciężki bo jest sztorm ba morzu i wieje z siłą 110 na godzinę. Nie wpływa na mnie dobrze taka pogoda i niepotrzebnie budzi mnie po nocach ten szwędający się bezgranicznie Orkan.....
                                                    Śpicie już?
                                                  • cambria1.2 Re: Właśnie... 11.01.15, 01:25
                                                    Nie, nie mozemy. Bo wieje...
                                                  • anus-hka Re: Właśnie... 11.01.15, 01:32
                                                    A u mnie właśnie wyłączyli smile
                                                    To co imprezka smile?
                                                  • cambria1.2 Re: Właśnie... 11.01.15, 01:34
                                                    Taaa, wyłączyli. Do mnie podesłali. Nieładnie...
                                                  • anus-hka Re: Właśnie... 11.01.15, 01:36
                                                    Cisza jak w oku cyklonu smile
                                                  • girl_42 Re: Właśnie... 11.01.15, 01:39
                                                    Nieprawda,całe jądro jest u mnie....
                                                  • anus-hka Re: Właśnie... 11.01.15, 01:40
                                                    girl_42 napisała:

> Nieprawda,całe jądro jest u mnie....

Mimo ze jądro to jakos Ci nie zazdraszczam big_grin
                                                  • girl_42 Re: Właśnie... 11.01.15, 01:43
                                                    Nie ma czego,ciekawe ile drzew połamało,straż jak głupia jeździ.... Rano znowu nie przyjadę bo konary będą na ulicy leżały
                                                  • anus-hka Re: Właśnie... 11.01.15, 01:44
                                                    girl_42 napisała:

> Nie ma czego,ciekawe ile drzew połamało,straż jak głupia jeździ.... Rano znowu
                                                    > nie przyjadę bo konary będą na ulicy leżały

A ja niby to co na pustyni bez drzew mieszkam...pradu nie ma przejazdu nie ma ciepło wywiane w pizdu...sama radosc
                                                  • girl_42 Re: Właśnie... 11.01.15, 01:46
                                                    Ale net jest.To najważniejsze big_grin
                                                  • anus-hka Re: Właśnie... 11.01.15, 01:49
                                                    girl_42 napisała:

> Ale net jest.To najważniejsze big_grin

Właśnie - bateria zdarzyła sie naładowac smile
                                                  • girl_42 Re: Właśnie... 11.01.15, 01:52
                                                    Ha,ja na taką ewentualność zabezpieczyli się power bankiem big_grin
                                                    No jak tu bez neta żyć big_grin
                                                  • anus-hka Re: Właśnie... 11.01.15, 01:55
                                                    girl_42 napisała:

> Ha,ja na taką ewentualność zabezpieczyli się power bankiem big_grin
                                                    > No jak tu bez neta żyć big_grin

No nie da sie nosmile
                                                  • girl_42 Re: Właśnie... 11.01.15, 01:38
                                                    Szefa nie ma,modliszkach harcują
                                                  • anus-hka Re: Właśnie... 11.01.15, 01:45
                                                    girl_42 napisała:

> Szefa nie ma,modliszkach harcują

Najwyzej powycina big_grin
                                                  • girl_42 Re: Właśnie... 11.01.15, 01:47
                                                    Przecież my grzeczne jesteśmywink
                                                  • anus-hka Re: Właśnie... 11.01.15, 01:49
                                                    girl_42 napisała:

> Przecież my grzeczne jesteśmywink

To tak na wypadek gdyby przyszło nam do głowy rozniesc te bude big_grin
                                                  • girl_42 Re: Właśnie... 11.01.15, 01:50
                                                    Nawet mi to do głowy nie przyszło big_grin
                                                  • anus-hka Re: Właśnie... 11.01.15, 01:54
                                                    girl_42 napisała:

> Nawet mi to do głowy nie przyszło big_grin

Mnie też ale co tam...pomarudzic mozna smile
                                                  • girl_42 Re: Właśnie... 11.01.15, 01:36
                                                    No tak,mnie też to wiejące obudziło big_grin
                                                  • anus-hka Re: Właśnie... 11.01.15, 01:38
                                                    To i tak dobrze ze dałas rade zasnacsmile...na chwile chociaż...na południu juz od czwartku sie gziło nocami
                                                  • girl_42 Re: Właśnie... 11.01.15, 01:40
                                                    Że spaniem to ja problemu nie mam,że wstaniem prędzej big_grin
                                                  • anus-hka Re: Właśnie... 11.01.15, 01:42
                                                    big_grin ja mam tak ....im większy problem z zasypianiem tym wiekszy problem ze wstawanie...chyba ze nie dojdzie w ogole...do tej proporcji big_grin
                                                  • girl_42 Re: Właśnie... 11.01.15, 01:45
                                                    Uuuuu.... nie zazdraszczam.
                                                    Ja dziś od 18:30.
                                                    Wypilam herbatkę i znów oczęta się zamykają....
                                                    No co tu robić jak tak wieje.
                                                  • anus-hka Re: Właśnie... 11.01.15, 01:46
                                                    No nic tylko zamknąc i przytrzymac smile
                                                  • girl_42 Re: Właśnie... 11.01.15, 01:48
                                                    Żaden problem wink
                                                  • leziox Re: Właśnie... 11.01.15, 11:27
                                                    Tak jest, kot śpi-myszy harcują.
                                                    Nic nie poradzę że niektóre wampirzyce przychodzą na forum wtedy kiedy ja idę sobie spać.
                                                    Ale już wstawać!!
                                                    Nowy dzionek się zaczął,kjwdjm!
                                                  • cambria1.2 Re: Właśnie... 11.01.15, 11:57
                                                    Zaczął, zaczął, ale nic nowego nie przyniósł. Jak wiało, tak wieje nadal. To po co wstawac?
                                                  • leziox Re: Właśnie... 11.01.15, 13:02
                                                    Tak myslac to cale zycie mozna przelezec.
                                                    A potem tez juz nie warto wstawac.
                                                  • girl_42 Re: Właśnie... 11.01.15, 13:05
                                                    leziox napisał:

> Tak myslac to cale zycie mozna przelezec.
                                                    > A potem tez juz nie warto wstawac.

Ale leżąc też można różne rzeczy robić.

np. czytać książki wink
                                                  • cambria1.2 Re: Właśnie... 11.01.15, 13:08
                                                    Eee, liczyłam na jakąś podpowiedź, po co wstawać. A tu taaaakie coś sad Powiało ostatecznością. I brakiem powodów.
                                                  • leziox Re: Właśnie... 11.01.15, 13:17
                                                    No dobra.
                                                    Podaje powod dla ktorego oplaca sie wstac:
                                                    Spacer z Leziem po miescie niezaleznie od pogody i polozenia geograficznego miasta.
                                                  • girl_42 Re: Właśnie... 11.01.15, 13:22
                                                    leziox napisał:

> No dobra.
                                                    > Podaje powod dla ktorego oplaca sie wstac:
                                                    > Spacer z Leziem po miescie niezaleznie od pogody i polozenia geograficznego mia
                                                    > sta.

Chyba wirtualny big_grin
                                                  • leziox Re: Właśnie... 11.01.15, 13:28
                                                    Rzeczywisty.
                                                    Trzeba tylko chciec.
                                                    I miec dla niego czas.
                                                    To sie nie zniecierpliwi.
                                                  • cambria1.2 Re: Właśnie... 11.01.15, 13:32
                                                    No, to jest powód smile Nawet sie zwlokłam i robię kawę. Potem przejrzę mapy. I prognozy pogody. I horoskopy smile
    • mala200333 Re: Właśnie... 17.01.15, 15:35
      hmmmm.."Ludzi inteligentnych jest w społeczeństwie jakieś 5 czy 6 procent. Moją kampanię robię więc dla idiotów."- Georges Freche, przewodniczący regionu Langwedocja-Roussillon (Francja)
      • leziox Re: Właśnie... 17.01.15, 16:45
        We Francji to mogą sobie robić kampanię nawet dla żab - coby im szybciej rosły.
        • anus-hka Re: Właśnie... 18.01.15, 02:44
          Takie duże żaby to musi być ciekawy widok
          • mala200333 Re: Właśnie... 18.01.15, 03:14
            Siedzi baca na przyzbie, podchodzi turysta:
            - Co robicie baco?
            - A tak sobie siedze i myśle.
            - A to wy zawsze tak ?
            - Nie, ino jak mam cas.
            - A jak nie macie czasu ?
            - To sobie ino siedze.
            Wszystkim Wam zycze weekendowego odpoczynkusmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się