Dodaj do ulubionych

Można bełkotać

04.02.15, 00:20
Z powodu licznych pytań zadawanych przez ziomalice i ziomale , szczególnie jeśli chodzi o możliwości wizyt w melynie w stanie znietrzeźwiałym, wyjaśniam co następuje, podając przy okazji regulamin, aby nie było że nie mówiłem:

-ilość promili we krwi podczas wstępu na melyne jest obowiązkowa
-zawartość promili może się zwiększyć ale nie może się zmniejszyć
-jakiekolwiek zachowania typu molestowanie seksualne mężczyzn przez kobiety są dozwolone, odwrotne po uprzednim uzgodnieniu i ewentualnym ustaleniu wynagrodzenia
-puszczanie pawi ukradzionych w zoo lub Łazienkach mozliwe, te mogą łazić po terenie melyny, puszczanie innych pawi tylko do wiaderka lub kibelka,w żadnym zaś wypadku za zapluskwioną wersalkę
-można się chwiać i zataczać, będąc kobietą wieszać na mężczyznach
-godność kobiety można zostawić za drzwiami melyny na wycieraczce lub u szatniarza, pana Czesia i odebrać wychodząc z powrotem na świat zewnętrzny
-można przeklinać, prowadzić głupie dysputy z innymi uczestnikami imprezy, lub z lustrem albo kimś kogo się akurat poznało ale kto w rzeczywistości i tak nie istnieje
-można naturalnie bełkotać
-można się oczywiście zeszmacić, skołtunić, doprowadzić do upadku, upodlić itd, etc, dotyczy to obu płci, cokolwiek też miałoby to oznaczać

W razie innych pytań jestem do dyspozycji
Obserwuj wątek
    • rudka-a Re: Można bełkotać 04.02.15, 10:07
      ..a kiedy lustro w innym kącie melyny i lenistwo, lub błogość nie pozwala doczołgać się tam...zawsze można pogadać do flachy...rozczulić się, przytulić, ostatkiem sił rzucić przed siebie, by pozbyć się ułamka emocji, które w połączeniu z problemem i alkoholem żyć nie dają smile
      • cambria1.2 Re: Można bełkotać 04.02.15, 10:15
        Rudka, dzięki, że sie odezwałaś, bo juz się zastanawiałam, czy dopisać uroczyste AMEN pod Leziowym leguraminem smile
        Ale nie-nie, po prostu trwała intensywna realizacja poszczególnych punktów zapisu Szefa smile
        • rudka-a Re: Można bełkotać 04.02.15, 10:45
          cambria1.2 napisała:

> Rudka, dzięki, że sie odezwałaś, bo juz się zastanawiałam, czy dopisać uroczyst
          > e AMEN pod Leziowym leguraminem smile
          > Ale nie-nie, po prostu trwała intensywna realizacja poszczególnych punktów zapi
          > su Szefa smile

Witaj, witaj Cambrio smile) nieee, nieeee...trzeba ony rozpracować wink
          najlepiej wg własnej wizji....każda twórczość dozwolona
          nawet ta najbardziej zawiła smile)
          • cambria1.2 Re: Można bełkotać 04.02.15, 11:17
            No widze, widzę waszą wytężona pracę, dziewczynki smile Aneksem wprowadzamy? Czy ... ogniem i mieczem?
            • anus-hka Re: Można bełkotać 04.02.15, 11:34
              cambria1.2 napisała:

> No widze, widzę waszą wytężona pracę, dziewczynki smile Aneksem wprowadzamy? Czy
              > ... ogniem i mieczem?

...aneksem proponuję smile
              • rudka-a Re: Można bełkotać 04.02.15, 18:48
                > ...aneksem proponuję smile

Miecio też mile widziany wink)) stan trzeźwosci - obojetny wink)
    • anus-hka Re: Można bełkotać 04.02.15, 10:33
      ...jak kogo najdzie ( bez względu na płeć i stan znietrzeźwienia ) to i wyśpiewać w klapę ( nie koniecznie pana Czesia ) w tonacji menelowej jaką dumkę smile...
      • rudka-a Re: Można bełkotać 04.02.15, 10:42
        koniecznie z prostymi elementami tanecznymi wink bujanie, podrygiwanie wink))))
        • anus-hka Re: Można bełkotać 04.02.15, 10:47
          ...elementy taneczne mile widziane zwłaszcza na stole...bez względu na płeć smile
          • rudka-a Re: Można bełkotać 04.02.15, 10:51
            Przy wyższym stopniu upojenia, stół jednak nie jest wskazany wink)
            mozna sobie nosek podrapać wink i kieliszek rozbić smile))
            • anus-hka Re: Można bełkotać 04.02.15, 10:55
              racja racja trza pomyśleć o czymś niższym smile
              • zegor Re: Można bełkotać 04.02.15, 12:24
                Z taboreta też można dupnac zdrowo. wink
                • leziox Re: Można bełkotać 04.02.15, 13:01
                  Nie myślita. Wszak od razu można się rozkulbaczyć, siadając tuż obok stołu. W razie nawalenia człek nigdzie i znikąd nie spadnie, tylko spokojnie i delikatnie wtoczy się pod stół albo inni go tam wepchną coby nie przeszkadzał a jakaś ciepła podpórka pod stopki też zawsze się przyda.
                  • zegor Re: Można bełkotać 04.02.15, 13:55
                    Lezio. taniec na podłodze już nie jest tak "eksponowany",jak taki na stole. wink
                    • cambria1.2 Re: Można bełkotać 04.02.15, 13:58
                      Oj, Zegorku, nie każdy chce na postument. Są też chętni do robienia ...za podwaliny smile
                      • zegor Re: Można bełkotać 04.02.15, 14:24
                        Ja to rozumiem,
                        Ale podwalina to "szeregowy członek"
                        to ja wole na postument
                        po swoje pięć minut chwały wink
                        • cambria1.2 Re: Można bełkotać 04.02.15, 14:44
                          Szeregowy ... członek, powiadasz? Aha, to stąd ta tęsknta za lepszą ekspozycją, choćby na postumencie smile
                          • zegor Re: Można bełkotać 04.02.15, 15:34
                            Że to niby ja tęsknię ??? Chcę się wyrwać z szeregów szeregowych ???
                            Nic bardziej błędnego !
                            Nie jestem i nie bywam podwaliną wink
                            • cambria1.2 Re: Można bełkotać 04.02.15, 16:02
                              Ej no, nie smile To, ze chcesz wyżej, oznacza tylko to, ze chcesz wyżej. O Podwalu nikt nic nie mówił smile
                              • leziox Re: Można bełkotać 04.02.15, 18:05
                                Osobiście to wołałbym jednak aby przede mną, nawet w pijanym widzie, tańczyła na stole dowolna melynowa rusałka niż Zegor.
                                Naturalnie Zegorku nie mam nic przeciwko Tobie, ale mimo wszystko wolę samice, zwłaszcza kiedy podczas tańca na stole rzucają ciuchy.
                                • rudka-a Re: Można bełkotać 04.02.15, 19:01
                                  O, widzę, że część artystyczna się rozkręca....wink
                                  • cambria1.2 Re: Można bełkotać 04.02.15, 19:32
                                    Eee, ale tancerz nam uciekł...
                                    • rudka-a Re: Można bełkotać 04.02.15, 19:35
                                      Może pobiegł po kastaniety, albo inne grzechotki wink)
                                      • cambria1.2 Re: Można bełkotać 04.02.15, 19:47
                                        Myślisz? Mmmmmm, to czekamy cierpliwie. Zobaczysz, opłaci się smile
                                        • rudka-a Re: Można bełkotać 04.02.15, 19:57
                                          Do północy mam czas wink
                                          później stworzy się własny regulamin wink) o!
                                          • anus-hka Re: Można bełkotać 04.02.15, 19:58
                                            Można przynieść swojego tancerza...big_grin
                                          • cambria1.2 Re: Można bełkotać 04.02.15, 20:02
                                            Ooo, właśnie. Ale jak w końcu - anex czy mieć?
                                            • cambria1.2 Re: Można bełkotać 04.02.15, 20:03
                                              To o regulaminie, ale tak jakoś ...nieprecyzyjnie wyszło.
                                            • rudka-a Re: Można bełkotać 04.02.15, 20:04
                                              a co będzie bardziej korzystne? wink))
                                              • cambria1.2 Re: Można bełkotać 04.02.15, 20:05
                                                Sama nie wiem... Anex to tak mądrzej brzmi, nie? No ale mieć... Tesz fajne. I ten dylemat: być czy ... mieć.
                                                • rudka-a Re: Można bełkotać 04.02.15, 20:11
                                                  cambria1.2 napisała:

> Sama nie wiem... Anex to tak mądrzej brzmi, nie? No ale mieć... Tesz fajne. I t
                                                  > en dylemat: być czy ... mieć

Jakis poziom trzeba zachować wink))
                                                  nie da się 2 w 1? wink
                                                  • cambria1.2 Re: Można bełkotać 04.02.15, 20:13
                                                    Oczywiscie. Miecz w aneksie.
                                                  • rudka-a Re: Można bełkotać 04.02.15, 20:17
                                                    Ze względu na mocny argument, zmiany jednogłosnie weszły w życie na Melynie wink)
                                          • zegor Re: Można bełkotać 04.02.15, 20:03
                                            Zara,zara,jako najtrzeźwiejszy w tym przybytku,stwierdzam,
                                            że tańce były proponowane prze Rudkę i Anusię,
                                            a ja tylko stwierziłem,że pląsanie na podwyższeniu jest lepiej wyeksponowane !!!!! wink)
                                            Oszywiście,kot został obkręcony na odwyrtkę,
                                            ale wiadomo,z kobietami,zwłaszcza po "wodzie wymownej"
                                            lepiej nie zaczynać poważnych dyskusji .....big_grin
                                            • cambria1.2 Re: Można bełkotać 04.02.15, 20:04
                                              Racja, proszę więc tańczyć bez dyskusji smile
                                              • rudka-a Re: Można bełkotać 04.02.15, 20:06
                                                To przysune bliżej krzesełko suspicious big_grin
                                              • zegor Re: Można bełkotać 04.02.15, 20:08
                                                Będziesz tego żałować.........wink
                                                • rudka-a Re: Można bełkotać 04.02.15, 20:12
                                                  Eee, nie!....smile kto nie ryzykuje...wink)
                                                  • cambria1.2 Re: Można bełkotać 04.02.15, 20:13
                                                    Mogę siem dosiąść?
                                                  • rudka-a Re: Można bełkotać 04.02.15, 20:15
                                                    No, gdzie chodzisz?? miejscówki Ci pilnuję smile)
                                                    jak myslisz...po 22.00 powinno być juz całkiem wesoło wink))
                                                  • cambria1.2 Re: Można bełkotać 04.02.15, 20:17
                                                    smile Wiesz, ja już teraz się doskonale bawię! Panie Zegorku, energiczniej prosimy! Rudka, klaszczemy mu. Do taktu!
                                                  • zegor Re: Można bełkotać 04.02.15, 20:15
                                                    Zaryzykujesz ????? że płacząc ze śmiechu zapaćkasz się tuszem do rzęs ??????
                                                    Już nie napiszę,że robiąc na stole rozbierane piruety,
                                                    mogę publiką zawadzić którymś członkiem,tfu,miało być : kończyną ....wink)
                                                  • cambria1.2 Re: Można bełkotać 04.02.15, 20:18
                                                    Uuuu, w obliczu takiego obrotu, piruetu, slrawy, to nie wiem, czy klaszczemy....
                                                  • zegor Re: Można bełkotać 04.02.15, 20:19
                                                    Nie,to nie !
                                                    wink
                                                  • zegor Re: Można bełkotać 04.02.15, 20:19
                                                    Ja się na stół nie pchałem !
                                                  • cambria1.2 Re: Można bełkotać 04.02.15, 20:23
                                                    Ale moment. MOMENT! My tylko przestałysmy klaskać. Podziwiamy nadal. W ciszy i skupieniu.
                                                  • rudka-a Re: Można bełkotać 04.02.15, 20:27
                                                    cambria1.2 napisała:

> Ale moment. MOMENT! My tylko przestałysmy klaskać. Podziwiamy nadal. W ciszy i
                                                    > skupieniu.

Tez mnie juz odetkało...z wrazenia przycichłam smile))
                                                  • cambria1.2 Re: Można bełkotać 04.02.15, 20:29
                                                    Nie? Brak słów...
                                                  • girl_42 Re: Można bełkotać 04.02.15, 20:24
                                                    To ja ze stołu ściągnę.....

Butelczyny pełne big_grin
                                                  • rudka-a Re: Można bełkotać 04.02.15, 20:25
                                                    W takim momencie net mi sie zwiesił suspicious smile)))
                                                    noo, dalej, dalej....
                                                    mogę przyklaskiwać, machać koszulą i zagwizdać na palcach wink)))))
                                                  • rudka-a Re: Można bełkotać 04.02.15, 20:33
                                                    zegor napisał:

>

hah big_grin każdy taniec własciwie do przyjęcia smile))
                                                    byle po butkach za bardzo partnerce nie deptal smile)
                                                  • zegor Re: Można bełkotać 04.02.15, 20:35
                                                    rudka-a napisaa

Jak partnerka względnie trzeźwa,to jej na pewno na rękę nie nadepnę.....
                                                  • rudka-a Re: Można bełkotać 04.02.15, 20:43
                                                    > Jak partnerka względnie trzeźwa,to jej na pewno na rękę nie nadepnę.....

Chyba, że z kazda chwilą wzrasta poziom alkoholu we krwi wink wówczas masz nie lada wyzwanie wink utrzymać w pionie partnerke do konca taktów wink)
                                                  • rudka-a Re: Można bełkotać 04.02.15, 20:28
                                                    zegor napisał:

> Ja się na stół nie pchałem !

Perfekcyjnie wymiatasz big_grin

https://img.sadistic.pl/pics/0e7c172db29f.gif
                                                  • cambria1.2 Re: Można bełkotać 04.02.15, 20:31
                                                    Aż ściany drżą! Mam nadzieję, że nie tylko ja to widzę... Ekhm...
                                                  • rudka-a Re: Można bełkotać 04.02.15, 20:36
                                                    Zawsze to ładniejszy widok, kiedy pan pląsa....
                                                    co mi tam kobita w uniesieniu tanecznym confused
                                                    wink
                                                  • cambria1.2 Re: Można bełkotać 04.02.15, 20:38
                                                    Rudeczko, ten twój kot to z wrażenia się wyfiknął?
                                                  • cambria1.2 Re: Można bełkotać 04.02.15, 20:38
                                                    Bo on już tylko mruga. A i to - niemrawo...
                                                  • rudka-a Re: Można bełkotać 04.02.15, 20:43
                                                    Mnie sie wydaje, że kotek na haju lekkim wink)
                                                  • rudka-a Re: Można bełkotać 04.02.15, 20:45
                                                    A girlę gdzie wcieło? wink)) drinki miesza? czy za disc dżokeja robi? wink)
                                                  • cambria1.2 Re: Można bełkotać 04.02.15, 20:49
                                                    Nie, nie. U Girli wszystko ok, bardzo ok smile Pojechała dalej, ale jeszcze nie do domu.
                                                  • rudka-a Re: Można bełkotać 04.02.15, 20:52
                                                    Uffff, to super smile) i do domu zagnają Ja pomyslne wiatry smile)
                                                  • cambria1.2 Re: Można bełkotać 04.02.15, 20:56
                                                    Myślę, że w weekend do nas pomacha z jakiegoś wątku smile
                                                  • rudka-a Re: Można bełkotać 04.02.15, 20:57
                                                    Powitamy chlebem i solą smile)
                                                    trzeba tradycje podtrzymywać wink)
                                                  • cambria1.2 Re: Można bełkotać 04.02.15, 20:58
                                                    A tam między tym chlebem i tą solą to jakichs kieliszków nie powinno być?
                                                  • rudka-a Re: Można bełkotać 04.02.15, 21:03
                                                    ..ale chyba nie pustych? smile))
                                                  • cambria1.2 Re: Można bełkotać 04.02.15, 21:11
                                                    No ba! Pustych to nawet nie wypada pokazywać...
                                                  • rudka-a Re: Można bełkotać 04.02.15, 21:23
                                                    Zatem..Gospodarzu tego forum pamietaj o zakupach w monopolowym suspicious
                                                  • leziox Re: Można bełkotać 05.02.15, 00:41
                                                    Ja mam melyne. Ten kto przyłazi, przynosi flaszki.
                                                    Ew.moge odsprzedać po cenie spekulacyjnej.
                                                  • cambria1.2 Re: Można bełkotać 05.02.15, 09:16
                                                    No dobrze, dobrze. przyniesiemy w termosie. Jak sie dno pokaże, dokupimy nowy wlew u Gospodarza. Aaaa, Leziu, zajrzałbys pod stół i wersalkę, bo Zegorek, po solowym numerze na blacie, jakoś się zawieruszył... Albo wyszedł był po angielsku...
                                                  • anus-hka Re: Można bełkotać 05.02.15, 09:19
                                                    A ja wiem gdzie jest smile
                                                    ...nadstawił się do glaskania
                                                  • cambria1.2 Re: Można bełkotać 05.02.15, 09:34
                                                    Do głaskania nadstawił... wink
                                                  • anus-hka Re: Można bełkotać 05.02.15, 09:38
                                                    ..sięsmile
                                                  • cambria1.2 Re: Można bełkotać 05.02.15, 09:41
                                                    Aaaa, tak. Zgubiło mi. Się.
                                                  • leziox Re: Można bełkotać 05.02.15, 09:46
                                                    Ostatnio widziano go na progu toalety z Ziutą. Na razie nie wiadomo gdzie jest, a toaleta zamknięta.Od środka.
                                                  • rudka-a Re: Można bełkotać 05.02.15, 09:52
                                                    Auć...jak straszny musi być taki poranek poimprezowy confused
                                                    suchośc w gardle, karuzela w głowie, niesmak w ustach...
                                                    pełne popielniczki, czyjaś koszula na podłodze, pustawe szkło...
                                                    i ten ktos chrapiący obok....wink))))))
                                                  • zegor Re: Można bełkotać 05.02.15, 10:31
                                                    https://static2.flaker.pl/static/images/flaker/user_submitted/m_1160624_1374235075_0_495.jpeg
                                                  • rudka-a Re: Można bełkotać 05.02.15, 10:39
                                                    Mina bezcenna smile) a taka ładna była wczoraj suspicious
                                                    big_grin
                                                  • zegor Re: Można bełkotać 05.02.15, 10:42
                                                    https://www.twojegify.pl/gify/2016.gif
                                                  • zegor Re: Można bełkotać 05.02.15, 22:11
                                                    Nawet mi się bełkotać nie chce........
                                                  • zegor Re: Można bełkotać 05.02.15, 22:16
                                                    Bo człowiek,
                                                    nawet nie przymierzając pijak,albo melyniarz,
                                                    to zwierzę towarzyskie,
                                                    co i "niedzwiedzia" zrobi ze świeżo poznanym osobnikiem płci obojętnej,
                                                    Maślane oczy do płci przeciwnej,
                                                    a i kolejkę postawi zebranym,
                                                    nawet jeśli była by to kolejka ....wąskotorowa big_grin
                                                  • leziox Re: Można bełkotać 05.02.15, 22:26
                                                    Kolejki wąskotorowe tera to tylko w Bieszczadach. I jakieś pozostałości w okolicach wybrzeża.
                                                  • zegor Re: Można bełkotać 05.02.15, 22:31
                                                    Może to właśnie było podtekstem ?????
                                                    wink
                                                  • cambria1.2 Re: Można bełkotać 05.02.15, 23:10
                                                    Co bylo pod tekstem? Zegorku, co ty czytasz?
                                                  • zegor Re: Można bełkotać 06.02.15, 11:05
                                                    Cóż,bywają ludzie,
                                                    którym podczas czytania tekst "zlewa się w jeden wyraz",
                                                    a niektórym,jak widać dzieli .....
                                                    Nie przejmuj się,taki stan powinien minąć z chwilą opadnięcia procentów !
                                                    Jeśli nie,musisz sprawdzić u okulisty
                                                    czy nie "patrzysz na wuja,a widzisz stryja"
                                                    wink)
                                                  • leziox Re: Można bełkotać 06.02.15, 11:15
                                                    Pamiętaj! Czytasz - nie pij.
                                                    Nie piłeś ? Wypij!
                                                  • cambria1.2 Re: Można bełkotać 06.02.15, 11:16
                                                    Już mi minęło, słowo harcerza wink Chociaż przez chwilę mignął mi ... pretekst. Dzień dobry! Dobry chociaż?
                                                  • zegor Re: Można bełkotać 06.02.15, 11:21
                                                    Animated Message: share.viber.com/animated_message/show?Version=1&Location=b&VideoId=dgJn4DtSPIYQaxJUUBQOFgVNzIU
                                                  • cambria1.2 Re: Można bełkotać 06.02.15, 11:30
                                                    Ale ostrzegaj Pan na drugi raz, że to nie tylko skacze pod tęczą, ale też ludzkim głosem mówi smile (w pracy jesem, ciiii...)
                                                  • zegor Re: Można bełkotać 06.02.15, 11:32
                                                    cambria1.2 napisała:

> Ale ostrzegaj Pan na drugi raz, że to nie tylko skacze pod tęczą, ale też ludzk
                                                    > im głosem mówi smile (w pracy jesem, ciiii...)

big_grin Nie pomyślałem......
                                                  • cambria1.2 Re: Można bełkotać 06.02.15, 11:44
                                                    Eee, nic to smile Najważniejsze, że humorek dzis lepszy, co? Słońce, piątek i piątek. No i ... piątek smile
                                                  • zegor Re: Można bełkotać 06.02.15, 12:02
                                                    cambria1.2 napisała:

> Eee, nic to smile Najważniejsze, że humorek dzis lepszy, co? Słońce, piątek i pią
                                                    > tek. No i ... piątek smile

Co mi tam piątek.......
                                                    Cały tydzień byłem poza domem,to dzisiaj muszę posprzątać,
                                                    ja jutro jadę na imprezę !
                                                    I do tego sprzątania,jak nigdy,podchodzę jak do jeża ....
                                                  • cambria1.2 Re: Można bełkotać 06.02.15, 12:22
                                                    Rozumiem. Nie ma weny. I termin taki niesymbliczny. Bożonarodzeniowe szorowanie i omiatanie kątów już za nami, Wielkanocne pucowanie dopiero w planach. Tak że podejdź do tego jeża niezobowiązująco ... albo go zgrabnie omiń smile
                                                  • anus-hka Re: Można bełkotać 06.02.15, 12:49

> Co mi tam piątek.......
                                                    > Cały tydzień byłem poza domem,to dzisiaj muszę posprzątać,
                                                    > ja jutro jadę na imprezę !
                                                    > I do tego sprzątania,jak nigdy,podchodzę jak do jeża ....
                                                    >
                                                    >
                                                    Po imprezie bedzie jeszcze trudniej smile
                                                  • zegor Re: Można bełkotać 06.02.15, 15:11
                                                    Po imprezie wskazany jest odpoczynek i spokojna głowa wink
                                                  • zegor Re: Można bełkotać 06.02.15, 15:13
                                                    A ponieważ już mam posprzątane,
                                                    to wrócę do czystego,pachnącego mieszkania big_grin
                                                  • anus-hka Re: Można bełkotać 06.02.15, 15:49
                                                    Właśnie to miałam napisaćbig_grin
                                                  • zegor Re: Można bełkotać 06.02.15, 15:52
                                                    Myślę,że i ja będę pięknie pachniał...jałowcem big_grin
                                                  • anus-hka Re: Można bełkotać 06.02.15, 16:29
                                                    Jałowcem?big_grin ...jałowcówka czy kiełbaska?
                                                  • zegor Re: Można bełkotać 06.02.15, 16:53
                                                    Ginem,słoneczko,
                                                    najwspanialszym,bo lubuskim big_grin
                                                  • zegor Re: Można bełkotać 06.02.15, 16:54
                                                    Chociaż nie zarzekam się,kiełbasę jałowcową też lubię wink)
                                                  • leziox Re: Można bełkotać 06.02.15, 11:22
                                                    To nie był pretekst, co Ci przed oczami mignęło. To była kolejka wąskotorowa.
                                                    smile
                                                  • cambria1.2 Re: Można bełkotać 06.02.15, 11:26
                                                    Hmmm, ale z taką prędkością? Pędolino chyba...
                                                  • leziox Re: Można bełkotać 06.02.15, 17:49
                                                    Maszynista na glodzie pendzoncy po jalowcówkie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka