girl_42 20.06.15, 18:15 Podobne pytanie jak...,ile można chlać? Hihihi.... Całą noc, cały dzień,całą noc cały dzień.....chyba już się wyspałam tylko ślepia przyzwyczaiły się być zamknięte.... Albo oczy pić chcą a dupa nie może? Ot i dylematy z nudów człowieka nachodzą Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
girl_42 Re: Ile można spać ? 20.06.15, 18:45 Phi...,to nic. Ja miałam kiedyś takiego kota co jak mu dawałam kawę z mlekiem to mleko wypił a kawę zostawił Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Ile można spać ? 20.06.15, 19:21 Oczami można jeść to pewnie i pić. Zresztą wieki całe , bo procenty przez oczka nie wchodzą w główkę. To już prędzej można uchlać sie przez picie dupką ...przez pory. Odpowiedz Link
girl_42 Re: Ile można spać ? 20.06.15, 19:39 Oj tam nic takiego nie było powiedziane,żeby przy kolacji być nie mogło Odpowiedz Link
girl_42 Re: Ile można spać ? 20.06.15, 19:38 W tv widziałam jak malolaty przez śluzówki oka sobie aplikowały wtedy małą ilością wszyscy się napoją.... Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Ile można spać ? 20.06.15, 19:40 Łomatko jestem do tyłu z nowinkami ale o tuszu aplikowanym do ócz już słyszałam Odpowiedz Link
leziox Re: Ile można spać ? 21.06.15, 00:36 Znaczy co? Whisky do oczu? Sperma do oczu? A przyjemność gdzie? Odpowiedz Link
rudka-a Re: Ile można spać ? 21.06.15, 13:14 Słyszałam takie porównanie...oczy w kolorze whisky.. ale o kapaniu tegoz trunku w gały - nie... to chyba wymyslają ci, co nie mają otworu gębowego ) i co dalej?..pijane oczy? Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Ile można spać ? 21.06.15, 17:24 a co do spermy to słyszałam o maseczkach ku zdrowotności cery , ale nie do ócz!! Odpowiedz Link
girl_42 Re: Ile można spać ? 21.06.15, 20:56 Do ócz może nie ale "per os" podobno spore ilości białka zawiera ( ta sperma).... koktajl odżywczy można przyrządzić Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Ile można spać ? 21.06.15, 21:02 Ja dziękuję za taki koktajl.Wewnętrznie zdecydowanie odpada. Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Ile można spać ? 29.06.15, 11:33 'Do ócz może nie ale "per os" podobno spore ilości białka zawiera ( ta sperma).... koktajl odżywczy można przyrządzić big_grin ' Przecie to kanibalizm Girl ludożerstwo !!! narazisz się bogobojnym i ojczyźnianym Odpowiedz Link
girl_42 Re: Ile można spać ? 02.07.15, 22:36 Ooo.... nie gadaj,żeś taki święty Czarusiu Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Ile można spać ? 29.06.15, 16:21 Zasilanie Ci siadło ? a na co działasz że tak powiem. Bo jak na siano to zgłoś się do Bociana tylko nie obraź się żartowałem Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Ile można spać ? 30.06.15, 05:31 Nalewka z czerwonej porzeczki - łał ale radocha dla oczu i gardła miłego dnia. Odpowiedz Link
cambria1.2 Re: Ile można spać ? 30.06.15, 06:28 Miłego wszystkim Letni dzień - tak się przynajmniej zapowiada. Byle nie za gorący. Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Ile można spać ? 30.06.15, 09:54 Tobie też miłego już jest gorąco ale co zrobić, jest lato a jak jest lato to i gorąco jest. Chrześnica mieszka w Barcelonie i mówi że tam teraz straszne upały są. Dobrze że mnie tam teraz nie ma - w Barcelonie Odpowiedz Link
glinia Re: Ile można spać ? 30.06.15, 22:10 Albo oczy pić chcą a dupa nie może? Dupą raczej nie pijesz?? Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Ile można spać ? 30.06.15, 22:12 Dupą nie . W gardziel leję a co nie mogę qrwa ? Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Ile można spać ? 30.06.15, 22:20 Wciskasz kit bo żadna strona się nie otwiera. Bujaj się. Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Ile można spać ? 30.06.15, 22:13 A Twoja dupa co mówi rybo ? tylko pytam Odpowiedz Link
leziox Re: Ile można spać ? 30.06.15, 23:09 Z Glinią mi tu kurturanie nawijać Czaruś bo krzesełkiem będę musiał pierdolnąć dla uspokojenia namiętności. Glinia to Glinia. Z szaconkiem bo się może skończyć źle. Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Ile można spać ? 01.07.15, 10:28 W takim razie muszę Glini zejść z drogi bo jak nic krzesełka będą latały po melinie i flaszki. Odpowiedz Link
glinia Re: Ile można spać ? 01.07.15, 19:52 Leziu kochany, nie napierdalaj krzesłami, bo nie bedzie na czym siedziec. Wiesz ja już stara sie zrobiłam i w związku z wiekiem wiele spraw mi zwisa kalafiorem. Ale Ciebie kocham nadal i wiesz już nie mam czarnej bujnej czupryny i nawet na starość w okulary mnie ubrali Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Ile można spać ? 01.07.15, 20:53 Chciałaś na melinie na czymś siedzieć ? paniusia w te i nazad się znalazła. A na nodze od krzesła cztery litery postawić nie łaska Odpowiedz Link
cambria1.2 Re: Ile można spać ? 01.07.15, 22:03 Czarek!!! D..a z ciebie, nie gospodarz (pod nieobecność). Ić ty lepiej wędkę moczyć, a nie gości podejmować. Odpowiedz Link
glinia Re: Ile można spać ? 02.07.15, 07:20 A jak noga za głęboko wejdzie, to kto ją wyjmie?? A potem bedą mówić, że chodze jakbym miała kij w dupie Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Ile można spać ? 02.07.15, 11:56 Nie będzie tak źle Glinia a kij w dupie to ja kiedyś miałem. Zdziwisz się ale to fakt a jak żałośnie mogło się dla mnie to skończyć. Kiedyś chciałem coś zobaczyć za płotem - był z blachy ok dwa metry wysokości. Przed płotem był palik na którym chciałem się podeprzeć by zobaczyć co za płotem. Tak się gramoliłem na niego że dupą usiadłem no i kij w dupie ledwo się wykaraskałem z tego bo jakby nie byłaby tragedia. Byłby nadziany na pal jak Olbrychski w Potopie glinia napisała: > A jak noga za głęboko wejdzie, to kto ją wyjmie?? A potem bedą mówić, że chodze > jakbym miała kij w dupie Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Ile można spać ? 02.07.15, 12:15 Łatwo gadać auć do mnie dopiero po czasie dotarło jakie kuku mogłem sobie zrobić. Ciekawość jest tak silna że człowiek traci kontrolę. A za tym płotem chałupę budowali w której miałem dostać przydział na mieszkanie. A i tak nie dostałem dostał jakiś czerwoniak. A dupa byłaby zbita - za friko. Odpowiedz Link
glinia Re: Ile można spać ? 02.07.15, 21:34 Przepraszam Cię Leziu ale :buahahahahhah. To musiało komicznie wyglądać Odpowiedz Link
glinia Re: Ile można spać ? 02.07.15, 21:35 Nie Leziu a Czarek Przepraszam Cie po raz drugi Odpowiedz Link
leziox Re: Ile można spać ? 01.07.15, 21:59 Oj tam oj tam, nikt z nas się nie odmładza niestety i z tym trza się jakoś pogodzić. Ale dopóki nie stoimy w muzeum osobliwości jako niezwykle ciekawe mumie, nic nie stoi na przeszkodzie aby jeszcze pare litrów spirytusu czy kilkaset browarów sobie wychlać. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Ile można spać ? 01.07.15, 22:04 Ja to bym raz chciała chociaż raz przespać siedem godzin ciurkiem, bez wstawania i łazikowania po mieszkaniu. Odpowiedz Link
cambria1.2 Re: Ile można spać ? 01.07.15, 22:06 Latem nie da rady chyba. Za dużo światła, ża ciepło, za jaskrawo. Trzeba poczekać na łaskawą jesień Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Ile można spać ? 01.07.15, 22:14 W wojsku siedem nocy pod rząd nie spałem, Fidel przyjechał i manewry były nad morzem. Później ordery /my murzyni nie dostaliśmy żadnego/. Dało się Al ? dało się. Nie spać siedem nocy pod rząd.A po powrocie abarot nocki nie spanie bo warty itd.Kto nie przeżył ten nie wie. Odpowiedz Link
anus-hka Re: Ile można spać ? 01.07.15, 22:38 Cezary kochanie ....Jesteś jak Szeherezada .... Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Ile można spać ? 01.07.15, 22:52 Nie przesadzaj. Jestem brutalny zimny drań. Łał ale menda ze mnie Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Ile można spać ? 02.07.15, 22:41 Dokładnie. Zdrowie na budowie Lezio i Glinia. I bez urazy bo nie ma o co. leziox napisał: > Oj tam oj tam, nikt z nas się nie odmładza niestety i z tym trza się jakoś pogo > dzić. > Ale dopóki nie stoimy w muzeum osobliwości jako niezwykle ciekawe mumie, nic ni > e stoi na przeszkodzie aby jeszcze pare litrów spirytusu czy kilkaset browarów > sobie wychlać. > Odpowiedz Link
glinia Re: Ile można spać ? 03.07.15, 23:31 Czarosław, ja sie nie urazam i nie obrazam. Lubię ludzi walących prosto z mostu. Zas bardzo nie lubię owijajacych w bawełnę. Leziox o tym wie (chyba). Lubię tez podyskutować, powiedziec swoje zdanie. Jak trzeba poślę parę wiązek. Jak kogoś nie lubię daję o tym znać. A teraz Twoje zdrowie Czarosław Ja narazie nie bardzo mogę się zamelinować ale napewno to sobie odbiję Odpowiedz Link