Dodaj do ulubionych

Stacja Warszawa

29.03.16, 19:19

Osobiście wolę starsze klimaty co do Wawy ale odmiana mile widziana. Wątki Leziowe są tak napakowane że piszcie, pijcie i używajcie na wątku Stacja Wawa. W lokalu kategorii pięć na dalekiej Woli gdzie psy dupami szczekają a w każdej chałupie bimber z kartofli z Czarnobyla pędzą wink
Obserwuj wątek
    • leziox Re: Stacja Warszawa 29.03.16, 21:08
      Te kartofle z Czarnobyla to chyba już wyszły...
      • czarek_sz Re: Stacja Warszawa 29.03.16, 21:20
        Kartofle pewnie tak ale to co w kartoflach pewnikiem do dziś siedzi. I nawet ruski spiryt tego nie wypędzi. Modlitwa tylko pozostaje. Nie pękaj Lezio i tak dłużej nie pożyjemy jak mamy pisane. Jebał to pies dziobała wrona srał kot smile
        • czarek_sz Re: Stacja Warszawa 29.03.16, 22:51
          Jak mnie nie ma to płacz jak jestem to długa i zerkanie zza krzaka. Za miesiąc może się odezwę pierdolę taką ciuciubabkę.
          • leziox Re: Stacja Warszawa 29.03.16, 22:55
            E tam, zaraz płacz. Człek ciekawy jest gdzie tą osobę co pisała na forumie, pognało albo zagnało.
            Poza tym dzisiaj w ogole nikt nic nie pisze, jakby wszyscy juz padli pod stół nawaleni w trzy dupy. To niby tylko ja sam mam tu być i marudzić? Chyba sam do siebie.
            • czarek_sz Re: Stacja Warszawa 29.03.16, 23:17
              Jak powiedziałem /i bez płaczu bo niby czemu/, do miłego Brachu wink dobrej noc na schledano.
              • czarek_sz Re: Stacja Warszawa 29.03.16, 23:28
                Wiesz Brachu, ja na ogół i w ogóle i w szczególe nie nadrzucam się a jeśli to tylko kobiet. Bo mam słabość do kobiet ,tak mam. Ale jeśli mam łasić się do Meliniar to walę to. Flaszka w krzakach i bujaj się Fela smile Anusia na białe niedźwiedzie w Kanadzie Cambria na Chipcia na księżycu wink dobranoc bo flaszka pusta a kto poleje a do barku podbiec mi się nie kce wink
                • leziox Re: Stacja Warszawa 29.03.16, 23:33
                  Jak nie chce się polać samo to trza iść spać. A kto wie, może się sen jaki przyśni że właścicielem gorzelni się jest czy jakoś tak podobnie.
                  • czarek_sz Re: Stacja Warszawa 30.03.16, 00:04
                    Sen nie przychodzi. Mam tak że mało śpię a bywa że wcale. Zwłaszcza gdy wqrwię się. Wtedy nie tyle że nie śpię tylko szaleję po Wawie. Ale to rzadko bo kupę kasy przez to tracę i wracam do domu z podkulonym ogonem a Janeczka liże mi rany a ja przepraszam. Za pieniądze oczywiście bo to Cyganicha jest. Przywykłem do tego qrwa.
                    • czarek_sz Re: Stacja Warszawa 30.03.16, 00:26
                      Kiedyś tak miałem. Baba się przykleiła a mi nie pasiła. Tłusta była i zakapiorowata. Ogólnie brzydka. Ja też Presley nigdy nie byłem ale szpetny nie jestem qrwa. Czaruś może spotkamy się taki miły jesteś. A spierdalaj babo jago na drzewo. Poszło po dywanie ale po ............pawiu poszło. Pa ryby.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka