08.07.16, 21:07
Nowego,małego kotka....smile
Tylko ten roczny strasznie na niegi warczy.....sad
Obserwuj wątek
    • anus-hka Re: A ja mam 08.07.16, 21:39
      Polubią się...?
      • rudka-a Re: A ja mam 08.07.16, 21:54
        Po kilku awanturach...na pewno wink
        • anus-hka Re: A ja mam 08.07.16, 22:11
          Kto się lubi ten się czubi?uncertain
          • rudka-a Re: A ja mam 08.07.16, 22:12
            Przyzwyczają sie do siebie smile potrzeba czasu...w koncu nowy domownik wink
            końkurencja...do głaskania, drapania smile
            • dunajec1 Re: A ja mam 08.07.16, 23:12
              Ze juz nie powiem co ja mam , gdzie i kiedy, ha.
              • fraise.old Re: A ja mam 09.07.16, 08:50
                A ja mam mega katar od kotka. Może dlatego, że to stary kot? wink
                • leziox Re: A ja mam 09.07.16, 12:57
                  Albo ma się uczulenie na koty albo się nie ma, niezależnie od kota wieku.
                  Chyba że to kot w dużym stopniu uczłowieczony...
                  smile
    • zegor Re: Dwa koty??????? 09.07.16, 14:21
      To się w głowie nie mieści ! ! !

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/id/vc/tyrg/vmOO14d3U6HABl1OEB.jpg

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/id/vc/tyrg/VSL0tmzuM1ZT4AJAHB.jpg

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/id/vc/tyrg/FmbIStckbi3BdJ0cjB.jpg
      • rudka-a Re: Dwa koty??????? 09.07.16, 21:12
        Takie, to pożyją smile bidy nie mają, na kocykach się wysypiają...
        ale zawsze mnie zastanawiało dlaczego koty uwielbiają kartony smile
        • zegor Re: Dwa koty??????? 09.07.16, 23:28
          Bo kartony są ciekawe wink
          A ja sobie siedzę przy ognisku
          co napewno nie jest w temacie.?. wink
          • zegor Re: Dwa koty??????? 09.07.16, 23:29
            I mam zamiar siedzieć tak do rana wink
            • zegor Re: Dwa koty??????? 09.07.16, 23:32
              Paliwa mi nie braknie wink
              • m.maska Re: Dwa koty??????? 10.07.16, 00:00
                Ze niby co? masz co dorzucac do ogniska?
                • zegor Re: Dwa koty??????? 10.07.16, 00:04
                  Mam co podrzucać
                  i mam co degustować wink
                  • anus-hka Re: Dwa koty??????? 10.07.16, 00:08
                    To sobie pewnie podśpiewujesz big_grin
                    • anus-hka Re: Dwa koty??????? 10.07.16, 00:09
                      Bo ja to sie podrzucę na lewy boczek i zasnęsmile...dobrej nocy
                      • zegor Re: Dwa koty??????? 10.07.16, 00:37
                        Podśpiewuję wink
                      • zegor Re: Dwa koty??????? 10.07.16, 00:38
                        Miłych snów wink
                  • m.maska Re: Dwa koty??????? 10.07.16, 00:28
                    zegor napisał:

> Mam co podrzucać
                    > i mam co degustować wink

Tylko nie przysnij podczas degustacji, bo kto wtedy bedzie "ogien" podsycal wink
                    • zegor Re: Dwa koty??????? 10.07.16, 00:35
                      Jest nas.... sporo wink
                      • zegor Re: Dwa koty??????? 10.07.16, 00:36
                        Rodzinnie wink
                        • m.maska Re: Dwa koty??????? 10.07.16, 00:55
                          No to spokojnie... mozesz oddac sie degustacji smile
                          • zegor Re: Dwa koty??????? 10.07.16, 02:14
                            Oddaje się wink
                            • zegor Re: Dwa koty??????? 10.07.16, 03:40
                              Już świta wink
                              • zegor Re: Dwa koty??????? 10.07.16, 04:11
                                Jasno wink
                                • dunajec1 Re: Dwa koty??????? 10.07.16, 04:31
                                  Wielkie nieba, zegor, a co Ty nad ranem o switaniu robisz na kompie?

"....miasto spi juz swiatla gasna,........i slysze tylko bicie swego serca......"
                                  • rudka-a Re: Dwa koty??????? 10.07.16, 09:33
                                    aaa, tam na kompie od razu wink
                                    mamy takie telefony, co se z nich pisać można wink
                                    • zegor Re: Dwa koty??????? 10.07.16, 10:04
                                      No,cztery godziny snu powinno wystarczyćwink
                                      • rudka-a Re: Dwa koty??????? 10.07.16, 10:15
                                        Do obiadu wink..owszem...potem zacznie Cię "łamać" wink))
                                        • leziox Re: Dwa koty??????? 10.07.16, 10:25
                                          A ja akurat zwlokłem się z wyra. Dosyć wcześnie jak na niedzielę, ale pogoda letnia, ma być ponad 30 stopni w plusie no i wściekły lazurek.
                                          Trza korzystać nim dobrą pogodę trafi szlag, co ma nastąpić niebawem.
                                          Przelicznik: dwa dni słoneczne, tydzień deszczu.
                                          • rudka-a Re: Dwa koty??????? 10.07.16, 10:30
                                            Aha...czyli 3 dychy bedzie jutro u mnie....
                                            Póki co...ponad dwajscia na termometrze i bardzo przyjemnie.....nie musi szybować w górę..
                                            akuratnie jest...
                                            tydzień deszczu......można wpaść w deprechę wink
                                            jakbyś robił jajecznicę na śniadanie, to dorzuć dwa jaja, zatopię łychę z przyjemnością wink)
                                            • leziox Re: Dwa koty??????? 10.07.16, 11:09
                                              Niestety dzisiaj bez jajecznicy, kanapki z polędwiczką, serem i pomidorkami, zapijane jebatkom.
                                              • zegor Re: Dwa koty??????? 10.07.16, 12:25
                                                Patrz,a u mnie była jajecznica wink
                                                A teraz sprawdzam, jak alkohol smakuje wink
                                                • zegor Re: Dwa koty??????? 10.07.16, 12:47
                                                  Smakuje wink
                                                  • leziox Re: Dwa koty??????? 10.07.16, 13:05
                                                    No co by nie gadać, etanol smakuje zawsze...
                                                  • rudka-a Re: Dwa koty??????? 10.07.16, 13:06
                                                    Do wieczora może wypocisz wink
                                                  • zegor Re: Dwa koty??????? 10.07.16, 13:11
                                                    Nie będę oddawał płynów przyjmowanych do organizmu z taką przyjemnością wink
                                                    A wręcz mam zamiar zgromadzić ich jeszcze więcej wink
                                                  • rudka-a Re: Dwa koty??????? 10.07.16, 13:19
                                                    Same znajdą ujście i Cię zmuszą suspicious
                                                    coś sie wchłonie, ale reszta sie upomni wink
                                                  • zegor Re: Dwa koty??????? 10.07.16, 14:29
                                                    Trzymam i nie popuszczam wink
                                                  • leziox Re: Dwa koty??????? 10.07.16, 19:01
                                                    Tylko czasem nie pęknij od tego trzymania...
                                                  • anus-hka Re: Dwa koty??????? 10.07.16, 19:11
                                                    Po gilgotkach popuści big_grin
                                                  • zegor Re: Dwa koty??????? 10.07.16, 20:40
                                                    W błogim nastroju będę teraz........ odpoczywał smile
                                                  • zegor Re: Dwa koty??????? 10.07.16, 20:42
                                                    To były dwa udane dni wink
                                                  • iwskarbona Re: Dwa koty??????? 10.07.16, 21:14
                                                    i upojne na pewnosmile
                                                  • leziox Re: Dwa koty??????? 10.07.16, 21:41
                                                    A ja dzisiaj, wstyd się przyznać, trzeźwy jak świnia jezdem...
                                                    sad
                                                  • zegor Re: Dwa koty??????? 11.07.16, 10:48
                                                    leziox napisał:

> A ja dzisiaj, wstyd się przyznać, trzeźwy jak świnia jezdem...
                                                    > sad

Bywają takie dni smile
                                                  • zegor Re: Dwa koty??????? 11.07.16, 10:45
                                                    iwskarbona napisał(a):

> i upojne na pewnosmile
                                                    >
                                                    Kaźdy robi to,co lubi wink
                                                    Kaźdemu według potrzeb wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka