06.02.18, 23:43
...rozwiązuje wszystkie problemy?

Chcesz schudnąć? Pij więcej wody.
Chcesz oczyścić cerę? Pij więcej wody.
Wkurza Cię ktoś? Utop go?
Obserwuj wątek
    • dunajec1 Re: Woda... 07.02.18, 00:02
      Wiecej wody ognistej?
      • urszulka_ma Re: Woda... 07.02.18, 00:08

jakiej - tykanej czy nietykanej?
        • cambria1.2 Re: Woda... 07.02.18, 10:36
          Tykana wygazowana rrraz!
          • urszulka_ma Re: Woda... 07.02.18, 22:41
            proszę!

• leziox Re: Woda... 08.02.18, 10:00
              Czujesz się opętany przez diabła? Chlej wódę rozcieńczoną wodą-ale tylko święconą.
              • cambria1.2 Re: Woda... 08.02.18, 12:30
                To chyba zbyt duże po-święcenie...
                • leziox Re: Woda... 08.02.18, 16:05
                  Zbyt duże poświęcenie to picie samej wody bez alkoholu.
                  • urszulka_ma nie ta łoda! 08.02.18, 21:52
                    "Wszelkie diety dziś na boku,
                    tłusty czwartek jest raz w roku!"
                    • leziox Re: nie ta łoda! 09.02.18, 12:06
                      Tłusty czwartej był i się zmył a ja ani jednego pączka nie schrupałem.
                      • cambria1.2 Re: nie ta łoda! 09.02.18, 12:25
                        Ja też nie. I nie zamierzam nadrabiać.
                        • dunajec1 Re: nie ta łoda! 09.02.18, 12:36
                          A ja trzy zjadlem, po wielkich bojach aby byly zrobione.
                          • cambria1.2 Re: nie ta łoda! 09.02.18, 12:54
                            Kogo spacyfikowałeś? Żonę? wink
                            • leziox Re: nie ta łoda! 09.02.18, 13:05
                              Co się kobiecie dziwić? big_grin
                              Jak nastawiać na pączki kociołek, to trza na 50 sztuk co najmniej.
                              A ten zje trzy sztuki i zadowolony.
                              • cambria1.2 Re: nie ta łoda! 09.02.18, 13:42
                                Dziś tez jest dzień wink
                                • leziox Re: nie ta łoda! 09.02.18, 13:46
                                  Ale dzisiaj jest chudy piątek.
                                  • dunajec1 Re: nie ta łoda! 09.02.18, 18:34
                                    Jaki chudy, zanioslem do pracy po paczku tym co razem pracujemy, bylo ich az siedem, chwalili ze hej jakie dobre, no!
                                    I co? Nie warto bylo "piescia w potylice " zone poglaskac? Heheh.
                                    • zegor Re: nie ta łoda! 09.02.18, 20:09
                                      Dobrze,że Ci na granici ciupagę zabrali wink
                                      • leziox Re: nie ta łoda! 09.02.18, 20:35
                                        Tyy, ale oni tam mają tomahawki. Też dosyć skuteczne.
                                        • zegor Re: nie ta łoda! 09.02.18, 20:44
                                          No ale "czego się Jaś za młodu nauczył......"
                                          No i stylisko takie krótsze wink
                                          Myślę,że Dunajec nie weźmie mi tego za złe wink
                                          Pamiętam,że na jednym zdjęciu,nie zdradzę gdzie,ciupagą się podpierał....tak mi się jakoś przypomina !
                                          • leziox Re: nie ta łoda! 09.02.18, 20:48
                                            Hehehe! No to ja też chcę tę fotę zobaczyć smile
                                            • zegor Re: nie ta łoda! 09.02.18, 20:52
                                              Ja nie mam wstępu na to forum
                                              • leziox Re: nie ta łoda! 09.02.18, 21:06
                                                Aha.
                                                No bywają takie, co się zaspawały od środka.
                                                I kiszą się i buzują.
                                                W sosie własnym.
                                                big_grin
                                                • zegor Re: nie ta łoda! 09.02.18, 21:08
                                                  Kiszone ...ogóry ??????
                                                  wink
                                                  • zegor Re: nie ta łoda! 09.02.18, 21:12
                                                    Nie......to konserwy !
                                                  • leziox Re: nie ta łoda! 09.02.18, 21:13
                                                    No takie tam...Z trucizną botulinową czyli jadem kiełbasianym w środku.
                                                    Otworzysz-i już Ci źle.
                                                  • zegor Re: nie ta łoda! 09.02.18, 21:49
                                                    Nawet nie pukam w wieczko wink)
                                                  • dunajec1 Re: nie ta łoda! 09.02.18, 22:06
                                                    No gdzies tam bylo jakies zdjecie ale czy na forum jakims? chyba nie, zegor, no przyznaj sie kto to pokazal, tak dla mnie, bo nie pamietam, a mam byc zly za cos? nieeeee, jeszcze sie usmiechne.
                                                    Czekaj , a jak mozesz to moze tu wstaw to zdjecie? zobacze czy to ja, heheh.
                                                  • zegor Re: nie ta łoda! 09.02.18, 22:17
                                                    Kilka lat temu wklejaliśmy zdjęcia na forum u Pani super_h.............
                                                    Moje też tam były.
                                                    Ponieważ nie mam tam wstępu,więc zdjęcia nie mam możliwości pokazać
                                                    Ale opiszę :
                                                    Z tego co pamiętam Pan w okularach,spodnie z parzenicami i oparty o ciupagę w pokoju ściany z bali
                                                    Nie wiem,czy czegoś nie pomyliłem.....
                                                    Okulary były chyba przyciemniane......
                                                  • dunajec1 Re: nie ta łoda! 09.02.18, 22:33
                                                    To nie moje, nogawic z parzynicom nigdy nie mialem ubrane,a okulary i przyciemniane to tak, ale nic inne, aaa, i dom z bali drewnianych, nie, to nie moje zdjecie.
                                                  • zegor Re: nie ta łoda! 09.02.18, 22:39
                                                    Wybacz,w moim wieku to już łatwo o sklerozę wink
                                                    A stałeś na jakimś zdjęciu oparty o ciupagę,bo może pomyliłem kilka zdjęć wink
                                                  • zegor Re: nie ta łoda! 10.02.18, 00:04
                                                    Pamiętam,że ten góral był w góralskim kapeluszu i miał fajkę......
                                                    No ale jak się pomyliłem,to wybacz !
                                                  • dunajec1 Re: nie ta łoda! 10.02.18, 00:13
                                                    hmm, moglo byc jak z fajka i kapeluszu ale nie w domu z bali, powiedz cos wiecej na jakim to forum, a moze to fecebook?
                                                  • zegor Re: nie ta łoda! 10.02.18, 00:30
                                                    Na pisałem wcześniej że u Pani super_h
                                                    czyli na Analogowym,ze trzy lata,cztery temu.....
                                                    Zdjęcia nie znajdę,bo tam nie wejdę.
                                                    Góral był w koszuli o kolorze albo czerwonej,albo coś zbliżonego,może bordo.
                                                    to jednak minęły lata.....
                                                    Dom z drewna mogłem wymyślić,parzenice też....ale jakiś motyw parzenic był na tym zdjęciu !
                                                  • leziox Re: nie ta łoda! 10.02.18, 14:17
                                                    To może jakieś nowe zdjęcie, po co komu stare.
                                                    Dziewczyny się ucieszą. big_grin
                                                  • zegor Re: nie ta łoda! 10.02.18, 14:36
                                                    To musisz Lezio galerię zacząć od siebie wink
                                                  • leziox Re: nie ta łoda! 10.02.18, 14:37
                                                    Toż każdy i tak wie, jak wyglądam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka