urszulka_ma 06.02.18, 23:43 ...rozwiązuje wszystkie problemy? Chcesz schudnąć? Pij więcej wody. Chcesz oczyścić cerę? Pij więcej wody. Wkurza Cię ktoś? Utop go? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leziox Re: Woda... 08.02.18, 10:00 Czujesz się opętany przez diabła? Chlej wódę rozcieńczoną wodą-ale tylko święconą. Odpowiedz Link
leziox Re: Woda... 08.02.18, 16:05 Zbyt duże poświęcenie to picie samej wody bez alkoholu. Odpowiedz Link
urszulka_ma nie ta łoda! 08.02.18, 21:52 "Wszelkie diety dziś na boku, tłusty czwartek jest raz w roku!" Odpowiedz Link
leziox Re: nie ta łoda! 09.02.18, 12:06 Tłusty czwartej był i się zmył a ja ani jednego pączka nie schrupałem. Odpowiedz Link
dunajec1 Re: nie ta łoda! 09.02.18, 12:36 A ja trzy zjadlem, po wielkich bojach aby byly zrobione. Odpowiedz Link
leziox Re: nie ta łoda! 09.02.18, 13:05 Co się kobiecie dziwić? Jak nastawiać na pączki kociołek, to trza na 50 sztuk co najmniej. A ten zje trzy sztuki i zadowolony. Odpowiedz Link
dunajec1 Re: nie ta łoda! 09.02.18, 18:34 Jaki chudy, zanioslem do pracy po paczku tym co razem pracujemy, bylo ich az siedem, chwalili ze hej jakie dobre, no! I co? Nie warto bylo "piescia w potylice " zone poglaskac? Heheh. Odpowiedz Link
leziox Re: nie ta łoda! 09.02.18, 20:35 Tyy, ale oni tam mają tomahawki. Też dosyć skuteczne. Odpowiedz Link
zegor Re: nie ta łoda! 09.02.18, 20:44 No ale "czego się Jaś za młodu nauczył......" No i stylisko takie krótsze Myślę,że Dunajec nie weźmie mi tego za złe Pamiętam,że na jednym zdjęciu,nie zdradzę gdzie,ciupagą się podpierał....tak mi się jakoś przypomina ! Odpowiedz Link
leziox Re: nie ta łoda! 09.02.18, 21:06 Aha. No bywają takie, co się zaspawały od środka. I kiszą się i buzują. W sosie własnym. Odpowiedz Link
leziox Re: nie ta łoda! 09.02.18, 21:13 No takie tam...Z trucizną botulinową czyli jadem kiełbasianym w środku. Otworzysz-i już Ci źle. Odpowiedz Link
dunajec1 Re: nie ta łoda! 09.02.18, 22:06 No gdzies tam bylo jakies zdjecie ale czy na forum jakims? chyba nie, zegor, no przyznaj sie kto to pokazal, tak dla mnie, bo nie pamietam, a mam byc zly za cos? nieeeee, jeszcze sie usmiechne. Czekaj , a jak mozesz to moze tu wstaw to zdjecie? zobacze czy to ja, heheh. Odpowiedz Link
zegor Re: nie ta łoda! 09.02.18, 22:17 Kilka lat temu wklejaliśmy zdjęcia na forum u Pani super_h............. Moje też tam były. Ponieważ nie mam tam wstępu,więc zdjęcia nie mam możliwości pokazać Ale opiszę : Z tego co pamiętam Pan w okularach,spodnie z parzenicami i oparty o ciupagę w pokoju ściany z bali Nie wiem,czy czegoś nie pomyliłem..... Okulary były chyba przyciemniane...... Odpowiedz Link
dunajec1 Re: nie ta łoda! 09.02.18, 22:33 To nie moje, nogawic z parzynicom nigdy nie mialem ubrane,a okulary i przyciemniane to tak, ale nic inne, aaa, i dom z bali drewnianych, nie, to nie moje zdjecie. Odpowiedz Link
zegor Re: nie ta łoda! 09.02.18, 22:39 Wybacz,w moim wieku to już łatwo o sklerozę A stałeś na jakimś zdjęciu oparty o ciupagę,bo może pomyliłem kilka zdjęć Odpowiedz Link
zegor Re: nie ta łoda! 10.02.18, 00:04 Pamiętam,że ten góral był w góralskim kapeluszu i miał fajkę...... No ale jak się pomyliłem,to wybacz ! Odpowiedz Link
dunajec1 Re: nie ta łoda! 10.02.18, 00:13 hmm, moglo byc jak z fajka i kapeluszu ale nie w domu z bali, powiedz cos wiecej na jakim to forum, a moze to fecebook? Odpowiedz Link
zegor Re: nie ta łoda! 10.02.18, 00:30 Na pisałem wcześniej że u Pani super_h czyli na Analogowym,ze trzy lata,cztery temu..... Zdjęcia nie znajdę,bo tam nie wejdę. Góral był w koszuli o kolorze albo czerwonej,albo coś zbliżonego,może bordo. to jednak minęły lata..... Dom z drewna mogłem wymyślić,parzenice też....ale jakiś motyw parzenic był na tym zdjęciu ! Odpowiedz Link
leziox Re: nie ta łoda! 10.02.18, 14:17 To może jakieś nowe zdjęcie, po co komu stare. Dziewczyny się ucieszą. Odpowiedz Link