black-sandra 18.03.18, 15:33 Jak w temacie - witam wszystkich serdecznie po dłuuugim moim niebycie na Melynie Widzę , że Melyna cały czas się kręci choć jak widzę w nieco uszczuplonym składzie - pewnie szef alkoholem tak raczył , że się towarzycho do AA przeniosło Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leziox Re: Witajcie !!! :) 18.03.18, 20:18 Wszelki duch Pana Boga chwali! A skadże Ty dziecko tutaj się znalazłaś? Z towarzystwem bywa różnie, większość poszła szukać intensywniejszych wrażeń, ci co są, lubią pić i gadać w spokoju. Ot i cała tajemnica. Zachodź Sanderek i rozgość się znowu. Odpowiedz Link
black-sandra Re: Witajcie !!! :) 19.03.18, 06:07 Leziorku cóż Ci mogę napisać ? - po prostu zatęskniłam za pogaduchami przy kielichu no i za Tobą rzecz jasna Pewnie , że będę wpadać Odpowiedz Link
urszulka_ma Re: Witajcie !!! :) 18.03.18, 22:55 uszulka wita równie serdecznie, chyba nie miała wcześniej przyjemności poznać Sandry ale ma nadzieję, że zostanie to nadrobione Odpowiedz Link
black-sandra Re: Witajcie !!! :) 19.03.18, 06:09 urszulka ja myślę , że jak to na melynie szybko się zakumplujemy Pozdrawiam . Odpowiedz Link
leziox Re: Witajcie !!! :) 19.03.18, 12:17 Ale miła wiosenno-zimowa niespodzianka, hehe. Uwielbiałem się dawniej z Sandrą kłócić. Odpowiedz Link
black-sandra Re: Witajcie !!! :) 19.03.18, 18:10 I vice versa Nikt jak Ty Leziorku nie potrafił mi podnieść ciśnienia Ale to już za nami i teraz jesteśmy kumplami od wódki jak przystało na melynę Odpowiedz Link
leziox Re: Witajcie !!! :) 19.03.18, 21:08 Czasy się pozmieniały, człek jakoś dziwnie łagodniejszy zaczął się robić Odpowiedz Link
leziox Re: Witajcie !!! :) 19.03.18, 22:24 Może znudzenie tym ciągłym napieprzaniem się o jakieś mało znaczące bzdury. Ps. Na GG Cię szukałem ale jakoś nie wywabiłem z jaskini. Odpowiedz Link
black-sandra Re: Witajcie !!! :) 20.03.18, 07:17 Bo ja GG już nie mam , zabrali , długo nieużywane zanikło Napisałam do Ciebie na pocztę Odpowiedz Link
urszulka_ma Re: Witajcie !!! :) 19.03.18, 23:05 black-sandra napisała: > urszulka ja myślę , że jak to na melynie szybko się zakumplujemy > Pozdrawiam . Dziękuję, wzajemnie Odpowiedz Link
dunajec1 Re: Witajcie !!! :) 20.03.18, 00:28 Hej "ciorno", juz myslalem zes zapomniala o "starsiawych", "..mlodosci....ty nad poziomy wylatuj.." czy jakos tak. Odpowiedz Link
black-sandra Re: Witajcie !!! :) 20.03.18, 07:19 Są rzeczy i ludzie , o których się nie zapomina Ale cieszę się Dunajec1 , że Ty mnie pamiętasz PS. Nie kojarzę za bardzo abyś Ty takim poetą był ostatnio ... Odpowiedz Link
leziox Re: Witajcie !!! :) 20.03.18, 11:33 Bo Dunajec poeta na pół etatu tylko a nie na cały. Odpowiedz Link
black-sandra Re: Witajcie !!! :) 20.03.18, 14:39 No patrz każdy ma jakieś ukryte talenta Odpowiedz Link
dunajec1 Re: Witajcie !!! :) 20.03.18, 17:33 Jaki tam talent , to przepisane tylko, nie bylo to w "Odzie do mlodosci' przypadkiem? Odpowiedz Link
cambria1.2 Re: Witajcie !!! :) 20.03.18, 17:51 No ale użyte z poetyckim wyczuciem I wdziękiem! Odpowiedz Link
black-sandra Re: Witajcie !!! :) 20.03.18, 17:56 Może i coś tam było ale w Twoim wydaniu brzmi zupełnie nowatorsko Odpowiedz Link
cambria1.2 Re: Witajcie !!! :) 20.03.18, 18:26 Dzień dobry przy okazji Nie wiem, czy się znamy. Chyba się minęłyśmy... Odpowiedz Link
black-sandra Re: Witajcie !!! :) 20.03.18, 18:30 Dzień dobry Widywałyśmy się ale faktycznie jakby się mijając Odpowiedz Link
cambria1.2 Re: Witajcie !!! :) 20.03.18, 18:42 Co ciekawego robiłaś, jak Cię nie było? Albo - jak przetrwałaś nieciekawy czas? Odpowiedz Link
black-sandra Re: Witajcie !!! :) 20.03.18, 22:21 Paca mnie pochłonęła , wyssała na tyle , że zapomniałam o całym świecie Odpowiedz Link
leziox Re: Witajcie !!! :) 20.03.18, 22:21 Skoro już mowa o odachm to proponuję dla przypomnienia moją "Odę do dupy". Oda do dupy Dupo kobieca, dupo wyśniona Szczerze cię pragnę, tulić do łona Mieć cię na codzień, twoje krągłości I do klepania i do miłości Marząc o tobie prężę się cały I chociaż jestem nieco nieśmiały Twój widok zmienia mnie wnet w tygrysa Co przy tym myślę - nie będę pisał Twoje krągłości nagich pośladków Klepane były przez naszych dziadków Czy to za Mieszka, czy innych Piastów Każdy z nich dupie przydawał głasków O Ciebie walczono, bito się krwawo By po zwycięstwie posiąść cię żwawo Ty grzałaś armie mokrych sołdatów I ukrywałaś powstańczych swatów Dupo kobieca! Przez tysiąclecia Dawałaś siebie dla króla i kmiecia Trwaj ty nam jeszcze przez długie lata Bez ciebie dupo nie będzie świata Gładka ty dupo, śliczny wyrobie Tyś nam jedyna tylko w przyrodzie Tyś nam jest matka, siotra i żona Chylę się nisko przed Tobą w pokłonach A gdy zmarznięty tak chodzę po świecie I znajdę znowu się ja przy kobiecie Ciepła jej dupa mnie słodko kołysze Iż nie chcę już nic ja tak wiedzieć i słyszeć Ten hymn dla dupy niech będzie w chwale Śpiewany wszędzie, ciągle i stale Chwalić nam dupy wszak trzeba w trudzie! Bez nich nie byłoby wszak nas - o, ludzie! The End Copyright by Leziox Odpowiedz Link
urszulka_ma Re: Witajcie !!! :) 24.03.18, 07:40 dziś urszulka musiała wcześniej podnieść d..., znaczy cztery litery, ponieważ czeka ją następna imprezowa sobota...ech! Odpowiedz Link
cambria1.2 Re: Witajcie !!! :) 24.03.18, 08:24 A porządki świąteczne? No tak, jest Barbara... Odpowiedz Link
urszulka_ma Re: Witajcie !!! :) 25.03.18, 21:50 jeszcze tydzień, ...urszulka sprząta na bieżąco, więc nie ma problemu Odpowiedz Link
leziox Re: Witajcie !!! :) 25.03.18, 22:15 Ano, nie ma co szaleć z tym sprzątaniem, gotowaniem i zakupami w kolejności dowolnej. A w wielkanoc wyleźć na długi spacer, wyjechać gdzieś, a jeśli nie wyjechać to na pewno zabarykadować drzwi, zabić okna dechami, wyłączyć dzwonek i telefon i zaopatrzywszy się w setkę dobrych książek, filmów, dobre jedzenie i trochę alkoholu i jeśli możliwe, w kogoś miłego i ciepłego i tak spędzić sobie spokojne i zdrowe święta wielkanocne. Odpowiedz Link
urszulka_ma Re: Witajcie !!! :) 26.03.18, 22:34 urszulka od jakiegoś czasu obiecuje sobie, że nic na święta robić nie będzie, tylko wyjedzie gdzieś sobie a później i tak podwija rękawy i .... Odpowiedz Link
leziox Re: Witajcie !!! :) 26.03.18, 22:40 Bo to tak samo jak z alkoholem i narkotykami-uzależnienie od czegoś. Odpowiedz Link
urszulka_ma Re: Witajcie !!! :) 26.03.18, 22:41 w tym przypadku uzależnienie od tradycji? Odpowiedz Link
leziox Re: Witajcie !!! :) 26.03.18, 23:04 Jak zwał tak zwał. Kiedy człowiek robi coś latami, wydaje mu się że musi, bo to bo tamto. I tylko wzdycha i tylko jęczy że ma dosyć... Ale niczego nie zmienia. A czas za oknem zapierdziela coraz szybciej. Odpowiedz Link
dunajec1 Re: Witajcie !!! :) 27.03.18, 00:47 Im czlowiek starszy tym szybciej czas ucieka, niestety. A swieta, znowu jazda ok 1000 km w jedna strone zeby sie spotkac . Odpowiedz Link
leziox Re: Witajcie !!! :) 27.03.18, 08:54 Te 1000 km w Hameryce to przecież jak wyjazd na piknik za miasto... Odpowiedz Link
dunajec1 Re: Witajcie !!! :) 27.03.18, 12:13 Pogoda? Slonecznie ale zimno, noc -4C a dzien to ok 5 do 7 C, brrr. Wyjazd na piknik za miasto? Mozna i tak, tylko ze jak juz sie jest "starsiawym"to 10 godz. za kierownica to niemalo, ale co tam , daje rade, jeszcze. Odpowiedz Link
leziox Re: Witajcie !!! :) 27.03.18, 13:28 Noo...Można se kupić kukuruźnika, na pewno byłoby szybciej niż autem. Odpowiedz Link
dunajec1 Re: Witajcie !!! :) 27.03.18, 18:35 Mozna, ale przesiadek ze dwie i dojazd do lotniska w miejscu gdzie bedziemy zajmuje ok 1.5 godz. Lepiej samochodem, no chyba ze by sie mialo swojego jak lezio gada kukuruznika, heheh. Odpowiedz Link
leziox Re: Witajcie !!! :) 28.03.18, 13:07 Czasem coś wcina Urszulkę. Jednak szybko wraca na melyny łono. Ale jak Black Sandrę wcięło, to raz a dobrze. Odpowiedz Link
black-sandra Re: Witajcie !!! :) 28.03.18, 21:05 Oj tam oj tam , na chwilkę zniknęłam a ten już krzyczy aż tutaj słychać Odpowiedz Link
black-sandra Re: Witajcie !!! :) 15.04.18, 16:21 haha ło matko jaok żyje nikt za mną listów gończych nie słał i jako żem strachliwa to wytkam nos z kryjówki ino bardzo Was proszę zaniechajcie już tych poszukiwań bo jeszcze jaka afera z tego będzie Odpowiedz Link
leziox Re: Witajcie !!! :) 15.04.18, 16:42 Zawsze jest ten pierwszy raz. Lepsza afera z Black Sandrą, niż brak afer. Odpowiedz Link
black-sandra Re: Witajcie !!! :) 15.04.18, 16:50 Powiem Ci Leziorku , że ostatnio jednak przyzwyczajona żem do spokoju raczej i afer unikam ale jak sam dobrze wiesz jakby się było trza bronić to może bym sobie co-nieco przypomniała Odpowiedz Link
leziox Re: Witajcie !!! :) 15.04.18, 17:30 Bronić się? Ale przed czym się bronić? Od kiedy to trza się bronić przed czymś dobrym i ciekawym i radosnym? No co ty... Odpowiedz Link