Dodaj do ulubionych

Witajcie !!! :)

18.03.18, 15:33

Jak w temacie - witam wszystkich serdecznie po dłuuugim moim niebycie na Melynie smile
Widzę , że Melyna cały czas się kręci choć jak widzę w nieco uszczuplonym składzie - pewnie szef alkoholem tak raczył , że się towarzycho do AA przeniosło smile
Obserwuj wątek
    • leziox Re: Witajcie !!! :) 18.03.18, 20:18
      Wszelki duch Pana Boga chwali!
      A skadże Ty dziecko tutaj się znalazłaś?
      Z towarzystwem bywa różnie, większość poszła szukać intensywniejszych wrażeń, ci co są, lubią pić i gadać w spokoju.
      Ot i cała tajemnica.
      Zachodź Sanderek i rozgość się znowu.
      smile
      • black-sandra Re: Witajcie !!! :) 19.03.18, 06:07
        Leziorku cóż Ci mogę napisać ? - po prostu zatęskniłam za pogaduchami przy kielichu no i za Tobą rzecz jasna smile
        Pewnie , że będę wpadać
    • urszulka_ma Re: Witajcie !!! :) 18.03.18, 22:55
      uszulka wita równie serdecznie,
      chyba nie miała wcześniej przyjemności poznać Sandry
      ale ma nadzieję, że zostanie to nadrobione wink
      • black-sandra Re: Witajcie !!! :) 19.03.18, 06:09
        urszulka ja myślę , że jak to na melynie szybko się zakumplujemy smile
        Pozdrawiam .
        • leziox Re: Witajcie !!! :) 19.03.18, 12:17
          Ale miła wiosenno-zimowa niespodzianka, hehe.
          Uwielbiałem się dawniej z Sandrą kłócić.
          smile
          • black-sandra Re: Witajcie !!! :) 19.03.18, 18:10
            I vice versa smile
            Nikt jak Ty Leziorku nie potrafił mi podnieść ciśnienia smile
            Ale to już za nami i teraz jesteśmy kumplami od wódki jak przystało na melynę smile
            • leziox Re: Witajcie !!! :) 19.03.18, 21:08
              Czasy się pozmieniały, człek jakoś dziwnie łagodniejszy zaczął się robić smile
              • black-sandra Re: Witajcie !!! :) 19.03.18, 21:44
                Myślisz , że to starość może ? smile
                • leziox Re: Witajcie !!! :) 19.03.18, 22:24
                  Może znudzenie tym ciągłym napieprzaniem się o jakieś mało znaczące bzdury.
                  Ps. Na GG Cię szukałem ale jakoś nie wywabiłem z jaskini.
                  • black-sandra Re: Witajcie !!! :) 20.03.18, 07:17
                    Bo ja GG już nie mam , zabrali , długo nieużywane zanikło smile
                    Napisałam do Ciebie na pocztę smile
        • urszulka_ma Re: Witajcie !!! :) 19.03.18, 23:05
          black-sandra napisała:

> urszulka ja myślę , że jak to na melynie szybko się zakumplujemy smile
          > Pozdrawiam .

Dziękuję, wzajemnie smile
          • dunajec1 Re: Witajcie !!! :) 20.03.18, 00:28
            Hej "ciorno", juz myslalem zes zapomniala o "starsiawych", "..mlodosci....ty nad poziomy wylatuj.." czy jakos tak.
            • black-sandra Re: Witajcie !!! :) 20.03.18, 07:19
              Są rzeczy i ludzie , o których się nie zapomina smile
              Ale cieszę się Dunajec1 , że Ty mnie pamiętasz smile
              PS.
              Nie kojarzę za bardzo abyś Ty takim poetą był ostatnio ... smile
              • leziox Re: Witajcie !!! :) 20.03.18, 11:33
                Bo Dunajec poeta na pół etatu tylko a nie na cały.
                • black-sandra Re: Witajcie !!! :) 20.03.18, 14:39
                  No patrz każdy ma jakieś ukryte talenta smile
                  • dunajec1 Re: Witajcie !!! :) 20.03.18, 17:33
                    Jaki tam talent , to przepisane tylko, nie bylo to w "Odzie do mlodosci' przypadkiem?
                    • cambria1.2 Re: Witajcie !!! :) 20.03.18, 17:51
                      No ale użyte z poetyckim wyczuciem wink I wdziękiem!
                    • black-sandra Re: Witajcie !!! :) 20.03.18, 17:56
                      Może i coś tam było ale w Twoim wydaniu brzmi zupełnie nowatorsko smile
                      • cambria1.2 Re: Witajcie !!! :) 20.03.18, 18:26
                        Dzień dobry przy okazji smile Nie wiem, czy się znamy. Chyba się minęłyśmy...
                        • black-sandra Re: Witajcie !!! :) 20.03.18, 18:30
                          Dzień dobry smile
                          Widywałyśmy się ale faktycznie jakby się mijając smile
                          • cambria1.2 Re: Witajcie !!! :) 20.03.18, 18:42
                            Co ciekawego robiłaś, jak Cię nie było? Albo - jak przetrwałaś nieciekawy czas?
                            • black-sandra Re: Witajcie !!! :) 20.03.18, 22:21
                              Paca mnie pochłonęła , wyssała na tyle , że zapomniałam o całym świecie smile
                            • leziox Re: Witajcie !!! :) 20.03.18, 22:21
                              Skoro już mowa o odachm to proponuję dla przypomnienia moją "Odę do dupy".

Oda do dupy

Dupo kobieca, dupo wyśniona
                              Szczerze cię pragnę, tulić do łona
                              Mieć cię na codzień, twoje krągłości
                              I do klepania i do miłości

Marząc o tobie prężę się cały
                              I chociaż jestem nieco nieśmiały
                              Twój widok zmienia mnie wnet w tygrysa
                              Co przy tym myślę - nie będę pisał

Twoje krągłości nagich pośladków
                              Klepane były przez naszych dziadków
                              Czy to za Mieszka, czy innych Piastów
                              Każdy z nich dupie przydawał głasków

O Ciebie walczono, bito się krwawo
                              By po zwycięstwie posiąść cię żwawo
                              Ty grzałaś armie mokrych sołdatów
                              I ukrywałaś powstańczych swatów

Dupo kobieca! Przez tysiąclecia
                              Dawałaś siebie dla króla i kmiecia
                              Trwaj ty nam jeszcze przez długie lata
                              Bez ciebie dupo nie będzie świata

Gładka ty dupo, śliczny wyrobie
                              Tyś nam jedyna tylko w przyrodzie
                              Tyś nam jest matka, siotra i żona
                              Chylę się nisko przed Tobą w pokłonach

A gdy zmarznięty tak chodzę po świecie
                              I znajdę znowu się ja przy kobiecie
                              Ciepła jej dupa mnie słodko kołysze
                              Iż nie chcę już nic ja tak wiedzieć i słyszeć

Ten hymn dla dupy niech będzie w chwale
                              Śpiewany wszędzie, ciągle i stale
                              Chwalić nam dupy wszak trzeba w trudzie!
                              Bez nich nie byłoby wszak nas - o, ludzie!

The End

Copyright by Leziox

• black-sandra Re: Witajcie !!! :) 20.03.18, 22:26
                                Piękna "Oda do dupy" smile
                                • urszulka_ma Re: Witajcie !!! :) 24.03.18, 07:40
                                  dziś urszulka musiała wcześniej podnieść d..., znaczy cztery litery, ponieważ czeka ją następna imprezowa sobota...ech!
                                  • cambria1.2 Re: Witajcie !!! :) 24.03.18, 08:24
                                    A porządki świąteczne? No tak, jest Barbara...
                                    • urszulka_ma Re: Witajcie !!! :) 25.03.18, 21:50
                                      jeszcze tydzień, ...urszulka sprząta na bieżąco, więc nie ma problemu wink
                                      • leziox Re: Witajcie !!! :) 25.03.18, 22:15
                                        Ano, nie ma co szaleć z tym sprzątaniem, gotowaniem i zakupami w kolejności dowolnej. A w wielkanoc wyleźć na długi spacer, wyjechać gdzieś, a jeśli nie wyjechać to na pewno zabarykadować drzwi, zabić okna dechami, wyłączyć dzwonek i telefon i zaopatrzywszy się w setkę dobrych książek, filmów, dobre jedzenie i trochę alkoholu i jeśli możliwe, w kogoś miłego i ciepłego i tak spędzić sobie spokojne i zdrowe święta wielkanocne.
                                        • cambria1.2 Re: Witajcie !!! :) 26.03.18, 10:33
                                          Ano, Alleluja i do przodu smile
                                          • urszulka_ma Re: Witajcie !!! :) 26.03.18, 22:34
                                            urszulka od jakiegoś czasu obiecuje sobie, że nic na święta robić nie będzie, tylko wyjedzie gdzieś sobie a później i tak podwija rękawy i ....
                                            • leziox Re: Witajcie !!! :) 26.03.18, 22:40
                                              Bo to tak samo jak z alkoholem i narkotykami-uzależnienie od czegoś.
                                              • urszulka_ma Re: Witajcie !!! :) 26.03.18, 22:41
                                                w tym przypadku uzależnienie od tradycji? wink
                                                • leziox Re: Witajcie !!! :) 26.03.18, 23:04
                                                  Jak zwał tak zwał.
                                                  Kiedy człowiek robi coś latami, wydaje mu się że musi, bo to bo tamto.
                                                  I tylko wzdycha i tylko jęczy że ma dosyć...
                                                  Ale niczego nie zmienia.
                                                  A czas za oknem zapierdziela coraz szybciej.
                                                  • dunajec1 Re: Witajcie !!! :) 27.03.18, 00:47
                                                    Im czlowiek starszy tym szybciej czas ucieka, niestety.
                                                    A swieta, znowu jazda ok 1000 km w jedna strone zeby sie spotkac .
                                                  • cambria1.2 Re: Witajcie !!! :) 27.03.18, 06:33
                                                    Hej, Dunajec smile Jak zdrowie, jak pogoda?
                                                  • leziox Re: Witajcie !!! :) 27.03.18, 08:54
                                                    Te 1000 km w Hameryce to przecież jak wyjazd na piknik za miasto...
                                                  • cambria1.2 Re: Witajcie !!! :) 27.03.18, 09:50
                                                    "Z przygód Guliwera" wink
                                                  • dunajec1 Re: Witajcie !!! :) 27.03.18, 12:13
                                                    Pogoda? Slonecznie ale zimno, noc -4C a dzien to ok 5 do 7 C, brrr.
                                                    Wyjazd na piknik za miasto? Mozna i tak, tylko ze jak juz sie jest "starsiawym"to 10 godz. za kierownica to niemalo, ale co tam , daje rade, jeszcze.
                                                  • cambria1.2 Re: Witajcie !!! :) 27.03.18, 12:36
                                                    A samolotem?
                                                  • leziox Re: Witajcie !!! :) 27.03.18, 13:28
                                                    Noo...Można se kupić kukuruźnika, na pewno byłoby szybciej niż autem.
                                                  • dunajec1 Re: Witajcie !!! :) 27.03.18, 18:35
                                                    Mozna, ale przesiadek ze dwie i dojazd do lotniska w miejscu gdzie bedziemy zajmuje ok 1.5 godz. Lepiej samochodem, no chyba ze by sie mialo swojego jak lezio gada kukuruznika, heheh.
                                                  • leziox Re: Witajcie !!! :) 28.03.18, 13:07
                                                    Czasem coś wcina Urszulkę. Jednak szybko wraca na melyny łono.
                                                    Ale jak Black Sandrę wcięło, to raz a dobrze.
                                                  • black-sandra Re: Witajcie !!! :) 28.03.18, 21:05
                                                    Oj tam oj tam , na chwilkę zniknęłam a ten już krzyczy aż tutaj słychać smile
                                                  • leziox Re: Witajcie !!! :) 28.03.18, 21:40
                                                    To syćko bez te tensknoty... big_grin
                                                  • black-sandra Re: Witajcie !!! :) 29.03.18, 17:26
                                                    www.youtube.com/watch?v=oHbGP01Xnws
                                                  • urszulka_ma Re: Witajcie !!! :) 05.04.18, 08:42
                                                    posiedzą, podumają i ...
                                                  • leziox Re: Witajcie !!! :) 14.04.18, 12:54
                                                    Teraz nam Sandrę ukradli big_grin
                                                  • cambria1.2 Re: Witajcie !!! :) 14.04.18, 13:43
                                                    Ogłoszenia trzeba rozwiesić!
                                                  • leziox Re: Witajcie !!! :) 15.04.18, 11:33
                                                    Listy gończe też!
                                                  • cambria1.2 Re: Witajcie !!! :) 15.04.18, 14:14
                                                    Plus poczta szeptana.
                                                  • black-sandra Re: Witajcie !!! :) 15.04.18, 16:21
                                                    haha ło matko jaok żyje nikt za mną listów gończych nie słał i jako żem strachliwa to wytkam nos z kryjówki ino bardzo Was proszę zaniechajcie już tych poszukiwań bo jeszcze jaka afera z tego będzie smile
                                                  • leziox Re: Witajcie !!! :) 15.04.18, 16:42
                                                    Zawsze jest ten pierwszy raz.
                                                    Lepsza afera z Black Sandrą, niż brak afer.
                                                  • black-sandra Re: Witajcie !!! :) 15.04.18, 16:50
                                                    Powiem Ci Leziorku , że ostatnio jednak przyzwyczajona żem do spokoju raczej i afer unikam ale jak sam dobrze wiesz jakby się było trza bronić to może bym sobie co-nieco przypomniała smile
                                                  • leziox Re: Witajcie !!! :) 15.04.18, 17:30
                                                    Bronić się? Ale przed czym się bronić? Od kiedy to trza się bronić przed czymś dobrym i ciekawym i radosnym? No co ty... smile
                                                  • black-sandra Re: Witajcie !!! :) 15.04.18, 18:17
                                                    Jejku aż się zaczerwieniłam smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka