cambria1.2 02.09.19, 09:42 Встреча Маргариты и Азазелло Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leziox Re: Na baaaallll!! 03.09.19, 11:18 No ale ten krem to nie byle jaki krem... Kobiety oszalałyby aby chociaż kapinkę takiego czegoś mieć, jak Anuszka Odpowiedz Link
cambria1.2 Re: Na baaaallll!! 03.09.19, 13:09 Leziu, Anuszka to się chyba olejem słonecznikowym co najwyżej mogła posmarować Chyba że mylę obywatelki Odpowiedz Link
leziox Re: Na baaaallll!! 03.09.19, 14:35 Nie no, to ja myle. Anuszka była wszak sabotażystka... Ale ja ciągle te dwie mylę, jakiś diabeł chyba mi w głowie miesza w tej sprawie Odpowiedz Link
iga1 Re: Na baaaallll!! 03.09.19, 12:08 Cambria zawsze coś ciekawego wygrzebie...Taka wygrzebuszka Odpowiedz Link
cambria1.2 Re: Na baaaallll!! 03.09.19, 18:17 Nieeee, najpierw były Szukalice, potem - Znajdek. Odpowiedz Link
leziox Re: Na baaaallll!! 03.09.19, 23:20 Zagrzeb to sie mnie raczej z wygrzebywaniem nie kojarzy.-. no ale może ja kojarzę zupełnie inaczej od stada owieczek... Odpowiedz Link
cambria1.2 Re: Na baaaallll!! 04.09.19, 09:38 Beeeeeee Beeeeeez trudu wygrzebałam coś w Zagrzebiu. Proszzzzzzz... Na stanici stoji lokomotiva, Teška, ogromna, tamno je siva, Puna maziva. Stoji i dahće te paru grije, Jer vreli žar trbuh joj krije. Buh – što je vruće Uh – baš je vruće! Puff – što je vruće Uff – baš je vruće! Već jedva dahće, već jedva diše, Al’ ugljena ložač trpa sve više. Prikačiše uz nju teške vagone Željezne, velike, teže od tone; Prepuni ljudi, ići će prugom U jednom krave, konji u drugom. U trećem sami debeli sjede I svaki masnu kobasu jede. Četvrti vagon pun je banana, U petom stoji čak šest piana, A šesti skriva veliki top. Pazi! Ni blizu! Tu znak je „stop“! U sedmom hrastovi stolovi stoje, U osmom žirafe mede se boje, U devetom same tovljene svinje, U desetom – koferi, kutije, škrinje. A tih vagona i stotinu ima, Ni sam ne znam što ima u njima. Čak i da dođe tisuću atleta Svaki pojede tisuću kotleta, I svak se napne, da ne znam kako, Neće podići, nije to lako! Onda – zviždanje Pare – šištanje! Kotači se prenuše! I lijeno krenuše! Čak i da dođe tisuću atleta Svaki pojede tisuću kotleta, I svak se napne, da ne znam kako, Neće podići, nije to lako! Onda – zviždanje Pare – šištanje! Kotači se prenuše! I lijeno krenuše! Trgnu vagone i vuče uz muku, I kotač se kreće sa drugim pod ruku, I ide sve brže i juri kroz zrak, I lupa i trese i tuče u takt A kamo? A kamo? A kamo? Pred nos! Po putu željeznom, po putu na most, Kroz brda, planine, kroz tunel, kroz klas, I juri i žuri da stigne do nas. U ritmu klopoće i tutnji i lupa to: Tak to to, tak to to, tak to to, tak. I glatko i lako po šinama hita, Ko da je loptica, ne stroj od čelika, Ne težak zadihan ogroman stroj Već limenih igrački veseli spoj. Otkuda, a zašto tak juri kroz mrak? A tko to, a što to, tko dao je znak? Da juri, da žuri, da paru podiže? Što vruća i teška do klipa pristiže. Takne ga, makne ga, a onda tlak Kotače gurne i krene vlak. A para dalje šišti i huče Kotače gura, vagone vuče. I tutnji i grmi na svome putu Tak tu tu, tak tu tu, tak tu tu tak tu tu! Odpowiedz Link
leziox Re: Na baaaallll!! 04.09.19, 13:34 Z braterskim pozdrowieniem: Meeee, meeee. Beeeeee!! Pikna ta Lokomotywa Tuwima po chorwacku A te owiecki tu na fotce to one chcą gdzieś na skróty? Se? Beee, beeee, beee. Meeee. Odpowiedz Link
cambria1.2 Re: Na baaaallll!! 04.09.19, 14:18 Nie no, ta z prawej tylko patrzy. O tak: Odpowiedz Link
leziox Re: Na baaaallll!! 04.09.19, 14:28 Aha. Patrzy czy warto samej skakać czy wziąć kogoś ze sobą. Do towarzystwa. Odpowiedz Link
cambria1.2 Re: Na baaaallll!! 04.09.19, 14:49 No bo druga się ociąga. Prawą tylną jakby bardziej... Odpowiedz Link
iga1 Re: Na baaaallll!! 05.09.19, 10:49 Żeby coś wygrzebać trzeba najlepiej wcześniej zagrzebać, wtedy jest pewność, że coś tam jest To jedziemy na baaal lokomotywą i zrobimy małe zamieszanie... Odpowiedz Link
cambria1.2 Re: Na baaaallll!! 05.09.19, 15:33 Chyba się nie zrozumieliśmy... Chyba że w tym kontekście... Odpowiedz Link
leziox Re: Na baaaallll!! 05.09.19, 21:04 To było hasło adekwatne do oznaczenia poprzedniej lokomotywy, znaczy CCCP. Jeśli jeszcze ktoś wie, co to oznaczało. Odpowiedz Link
dunajec1 Re: Na baaaallll!! 05.09.19, 22:06 No jakze mam nie wiedziec? Cep Cepa Cepem Pogania. No! Odpowiedz Link
leziox Re: Na baaaallll!! 05.09.19, 22:10 O widzisz Dunajec! Stare mądrości w narodzie jednak nie giną. Odpowiedz Link