cambria1.2 31.10.19, 09:59 niektórzy nie świętują, to czują... TO czują. TSA - 51 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
coco.franelka Re: Mimo że 31.10.19, 10:27 Czujemy, czujemy... nie tylko w ten dzień. A w ten dzień może szczególnie.. może to przez tą otoczkę towarzyszącą wszędzie, ale szczególnie na cmentarzach. Ten podniosły, niejako zmuszający, do zastanowienia się. Nad sobą też. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: Mimo że 31.10.19, 11:25 Chyba tak, choć jej nie widzę.... ale czuję i pamiętam... Odpowiedz Link
leziox Re: Mimo że 31.10.19, 11:41 A u mnie dzisiaj Halloween. Będzie raczej wesoło, jeszcze tylko się zabarykadować przed gówniarstwem, które będzie chodzić hordami po osiedlu i wymuszać rozbójniczo słodycze. Więc nie smućmy się, tylko bawmy się. Kto wie, czy to umarli z nas się teraz nie śmieją, że zawracamy sobie głowę głupotami, miast cieszyć się na ponowne spotkanie z nimi w przyszłości. Przy tym można w coś nie wierzyć, w dusze, święta, nawet w Boga. Ważne że to On w nas wierzy. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: Mimo że 31.10.19, 11:53 Całe szczęście, że u mnie nie chodzą nie mam zamiaru dzielić się swoimi cukierkami Odpowiedz Link
leziox Re: Mimo że 31.10.19, 12:00 Zanim do Ciebie weszliby po tych schodach bez windy, to by spuchli. Pewnie dlatego okupują tylko partery. Odpowiedz Link
leziox Re: Mimo że 31.10.19, 15:00 Ale do wieczora jeszcze trochę czasu. Na razie panuje pikna, słoneczna pogoda i morda się śmieje, no bo jest po prostu ciepło. Tak więc na spokojnie wilcze doły wykopię, psy głodne z łańcucha spuszczę, małe pole minowe koło wejścia założę. I całkiem spokojnie, wolny od zwierzęcej hołoty młodocianej, zacznę sobie sączyć koniaczek, w porozumieniu myślowym i pisemnym ze spółką zoło melyna inc. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: Mimo że 31.10.19, 15:32 O czym szef mówi!? Jakie słońce!? Zimno, szaro, całe szczęście, że jeszcze sucho, ale pewnie nie za długo Tylko pod koc i drzemać, żeby przedrzemać ten okropny dzień. To samo jutro - chociaż ma być bardziej słonecznie... Do kitu taki dzień, albo... do butelki (i to podwójnej ) Odpowiedz Link
leziox Re: Mimo że 31.10.19, 15:43 No to musisz najwyraźniej wykupić lepszy pakiet na dobrą pogodę. Odpowiedz Link
cambria1.2 Re: Mimo że 31.10.19, 20:51 Chyba wy(ku)piła te dwie flaszki. Bo cisza podejrzana... Odpowiedz Link
leziox Re: Mimo że 31.10.19, 21:15 Po dwóch flaszkach to cisza mogłaby zapaść na dlużej. Zapaść też. Odpowiedz Link
leziox Re: Mimo że 31.10.19, 21:33 No przecież wiem że ona to nie ale zapadła się w mysią dziurę-może się na nas za coś obraziła? Odpowiedz Link
leziox Re: Mimo że 02.11.19, 16:41 A w razie co to jak się swięta skończą, to też będzie okazja do popicia. Odpowiedz Link
leziox Re: Mimo że 02.11.19, 17:08 Nooo...A na przykład taka cnota-to chroniczny brak okazji. Odpowiedz Link
leziox Re: Mimo że 02.11.19, 17:33 Wtedy najlepiej zadzwonić po kominiarza, który udrożni nieczynny komin. Odpowiedz Link