gryf-land1 05.01.20, 06:41 ... bez względu na wszysto zawsze rano mam jeden cel wstawania... WC... reszta zależy od wielu czynników. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gryf-land1 Re: Rano ... ☔️ 05.01.20, 07:09 🍷🍷🍷🍷🍷🍷🍷😀👍🍷🍷🍷🍷🍷🍷🍷 ŚLĄSKIE SZLAGRY CZYLI ŚPIYWOMY PO NASZYMU Odpowiedz Link
coco.franelka Re: Rano ... ☔️ 05.01.20, 11:59 no dobra.... najśmieszniejsze jest to, że abstynenci i pijący okazyjnie tylko (i mało) na melynie chleją jak ostatni opoje Może to tęsknota za dobrą popijawą, czy też działa wyobraźnia jak powinna wyglądać melyna? No cóż.... bycie stałym bywalcem melyny do czegoś zobowiązuje W razie czego pójdziemy na wirtualny odwyk A póki co, to przynajmniej browarek trzeba zaliczyć na dobry początek dnia Odpowiedz Link
leziox Re: Rano ... ☔️ 05.01.20, 12:21 Odwyk odwykiem, a wypić coś trzeba. No to ja piję za odwyk-aby zawsze się udał, kiedy będzie potrzebny. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: Rano ... ☔️ 05.01.20, 12:37 No to twoje zdrówko! i całej melyny! i melyniarzy! Jak trza będzie iść na odwyk, to idziemy całą melyną, będzie weselej Odpowiedz Link
gryf-land1 Re: Rano ... ☔️ 05.01.20, 13:30 Nic z tego! Żaden odwyk nie wchodzi w rachubę, bo obce żule wkroczą na nasz teren ! 😡 Odpowiedz Link
leziox Re: Rano ... ☔️ 05.01.20, 13:32 Przez ten czas ustali się jakieś pijące zastępstwo. Odpowiedz Link
gryf-land1 Re: Rano ... ☔️ 05.01.20, 13:42 Tyż nie, bo mogą wzorem naśladownictwa pójść za tymi niepijącymi. Nie nie. Zostajemy w wersji obecnej. Pijemy, żremy i robimy balangi. Melyna to Melyna, a nie jakieś badziewie ! 😑 Odpowiedz Link
leziox Re: Rano ... ☔️ 05.01.20, 13:51 Dziwne że do tej pory robiliśmy wszystko inaczej, czyli razem, w tym samym miejscu. Odpowiedz Link
gryf-land1 Re: Rano ... ☔️ 05.01.20, 13:56 No i tak zostaje. Stół ma pojemny blat. Po prawej pijemy, po lewej tańcujemy. 😀 Odpowiedz Link
coco.franelka Re: Rano ... ☔️ 05.01.20, 14:14 Jasne! Melyna to melyna... albo się przystosujesz, albo... wstęp utrudniony Odpowiedz Link
gryf-land1 Re: Rano ... ☔️ 05.01.20, 14:18 Brawo Coco ! Picie to nie wstyd, bo nawet ksiundz sobie chlapnie bez krępacji przy ołtarzyku na oczach wiernych owiec 😀 a im pozostaje tylko się obejść smaczkiem 😜 Odpowiedz Link
leziox Re: Rano ... ☔️ 05.01.20, 16:37 Nawet Jezus zamieniał wodę w wino, więc musiał sam wiedzieć, że to ludziom smakuje. Więc picie to nie grzech, tylko konieczność. Odpowiedz Link
gryf-land1 Re: Rano ... ☔️ 05.01.20, 19:09 OMG ! Zapomniałem o Jezusicku. Musiał z niego być niezły koleś. Zawsze z obstawą 12 chłopa i ani jednej białogłowy. Widocznie miał awersję do bab i popijał wyłącznie z chłopcami. Może miał swoją Melynę i żeby przykryć pokątną wytwórnię, częstował gmin. 😀 No i jak tu nie pić ? To se tak ne da. Odpowiedz Link
znikam_wracam Re: Rano ... ☔️ 05.01.20, 21:10 Coś słyszałem, że zadawał się z jawnogrzesznicą. Ale ciii.... Odpowiedz Link