Dodaj do ulubionych

Zawiadomienie

05.01.20, 16:46
Wszystkich lubiących filmy leziowe zawiadamiam, że na skutek różnych nowych pomysłów, tych mądrzejszych a także głupszych, oraz rozmaitych odchyłek umysłowych, będę zamykać swoje dwa kanały na YT. Operacja odbędzie się nie wcześniej, niż na początku lutego a może nawet nieco potem. O ostatecznej dacie zawiadomię. Przejrzyjcie więc sobie od początku co chcecie, bo na skutek reorganizacji nie wszystkie filmy powrócą, chociaż raczej na pewno wszystkie z podróży.
To tyle, tymczasem wychyam setkę za koniec polityki na melynie.
Oby się sprawdziło.
big_grin
Obserwuj wątek
    • gryf-land1 Re: Zawiadomienie 05.01.20, 19:13
      Wiem o jednym kanale, na YT. Nie wiedziałem, że są dwa. Gdzie ten drugi ? Nie szkoda usuwać takiej produkcji, tyle godzin pracy ? To Twoja decyzja czy YT ? Zgupłem ☹️
    • coco.franelka Re: Zawiadomienie 05.01.20, 19:20
      No i sprawdziło wink
      Już zauważyłam zmiany... Studio Melyna - teraz wszystko na jednej stronie i studio i filmiki z podróży... Chociaż... raz są razem, a raz filmiki oddzielnie.... nie mogę się połapać. No i oczywiście duuuuuuużo nie ma, ale trzeba umieć szukać.... chyba. Bo raz mi się udaje, a raz nie big_grinbig_grinbig_grin
    • coco.franelka Re: Zawiadomienie 05.01.20, 19:31
      U mnie w nocy przyszła zima.... zrobiło się biało, myślałam, że w czasie dnia śnieg zniknie, a on się utrzymał! (jakieś 2 cm). To znaczy niezupełnie ... chodniki już czarne, tylko na trawnikach między trawą jest biało. Więcej opadów nie zapowiadają, więc te resztki jutro pewnie znikną. Idzie ocieplenie wink Słowem - na narty do mnie nie radzę się wybierać winkbig_grin
    • gryf-land1 Re: Zawiadomienie 05.01.20, 19:45
      OMG ! OMG ! No nie ! Lezio ... Ty jesteś nie do pobicia! Znajdłem to Studio i ze śmiechu ledwo żyję. Przy "Leziowej modlitwie" dostałem czkawki , a przy "Próbie mikrofonu" spadłem z krzesła ! 😀😀 No chyba tego nie będziesz usuwał. Tu się Nobel należy!
      • gryf-land1 Re: Zawiadomienie 05.01.20, 19:52
        Tyranskiego też znajdłem ! 😀👍
        • leziox Re: Zawiadomienie 06.01.20, 13:04
          No bo tyranski to wlasnie te nowe.
          Widzę że jesteś bardziej operatywny niż to dozwolone, hehe.
          Nicka wstawię chyba dzisiaj, jak się już ogarnę.
          big_grin
          • leziox Re: Zawiadomienie 06.01.20, 13:05
            Znaczy linkie, cholera jasna.
            Chyba się jeszcze nie obudziłem.
      • leziox Re: Zawiadomienie 05.01.20, 19:57
        Franelko, o to chodzi właśnie, aby wszystko było w jednym miejscu i razem. Teraz są dwa kanały plus jeden, a czasem jak się wpisze nazwę kanału, to wyskakuje raz ze studia coś albo ode mnie. Bałagan. Poza tym są to dwa kanały dodatkowe, na które zacząl się ktoś podczepiać, przyjmując nicka leziox i to na YT wolno, chyba że masz kanał główny, to nikt się wtedy już nie podczepi i nie będzie się zwał tak jak ja. Będą nowe opowiadanka, nowe rzeczy, ale oczywiście najpierw muszę przeprowadzić te stare na nowy kanał, co się już dzieje.
        Gryfie, prawie nic nie będę usuwać, będzie tylko więcej opisów oraz filmy będą nieco bardziej dymaniczne. Wszędzie rewolucje, dlaczego ma jej i u mnie nie być?
        smile
        • gryf-land1 Re: Zawiadomienie 05.01.20, 20:05
          No tak. Jak będzie wszystko na jednym kanale, to można wybierać w/g gustu i ciekawości. Masz trocha roboty, wiem co to znaczy. Teraz rozumiem, dlaczego mało Ciebie tu, na Melynie. To wszystko potrwa, jest tego sporo.
          • leziox Re: Zawiadomienie 05.01.20, 20:30
            Teraz to tylko przerzucać i dorabiać, przerabiać, myślę że jakiś czas będzie to musiało iść równolegle. Oczywiście filmy oraz muzyka dla rozrywki też tam będą, więc dla każdego coś miłego.
            Link dodatkowy wstawię za parę dni obok innych, aby można było na nowy kanał trafić ale nie dać się wpuścić w kanał.
            big_grin
        • coco.franelka Re: Zawiadomienie 05.01.20, 20:36
          Skoro "nic nie zginie" i będzie razem, to uspokoiłeś smile Rzeczywiście trochę zamieszania było/jest, bo studio melyna była/jest poprzeplatana jakimiś filmikami innego studio, co człowieka wkurza. Jeśli to wyeliminujesz to będzie fajnie.
          • leziox Re: Zawiadomienie 05.01.20, 20:39
            Właśnie niejako też i z tego powodu postanowiłem zrobić przeprowadzkie.
    • znikam_wracam Re: Zawiadomienie 05.01.20, 21:00
      A co będzie z listami? Muza niemiecka, filmy rosyjskie - itp?
      • leziox Re: Zawiadomienie 05.01.20, 21:18
        To sie tez poprzenosi i pododaje na nowo i nowe też

• znikam_wracam Re: Zawiadomienie 05.01.20, 21:25
          Spoko, ale w sumie dobrze mieć i tak bata, żeby nie odkładać w nieskończoność.
          PS - lista rosyjska poleciała przy którejś sałatce - dzięki smile
          • leziox Re: Zawiadomienie 05.01.20, 21:54
            Cieszę się że się przydała. Jako że rosyjską muzę lubię, musi być w nowej melynie.
            • cambria1.2 Re: Zawiadomienie 05.01.20, 22:41
              Harmonistę jakiegoś byś zaprosił wink
              • leziox Re: Zawiadomienie 05.01.20, 22:42
                Gdzies tez był
              • znikam_wracam Re: Zawiadomienie 06.01.20, 08:44
                Ja znam niejednego! Miałem taki okres... Ale nie pamiętam.
                • cambria1.2 Re: Zawiadomienie 06.01.20, 09:09
                  Przypomnij sobie! smile
                  • znikam_wracam Re: Zawiadomienie 06.01.20, 09:21
                    Nie będę wychodził przed szefa smile
                    • cambria1.2 Re: Zawiadomienie 06.01.20, 09:59
                      To wyjdź z szafy. Grającej wink
                      • znikam_wracam Re: Zawiadomienie 06.01.20, 10:15
                        Dobra, ale jak co to szef bije Ciebie!
                        • leziox Re: Zawiadomienie 06.01.20, 13:08
                          Kambryzię bić? No co Ty...
                          Ukochałbym, utulił...A ona nawet nr telefonu dać mi nie chce...
                          sad

znikam_wracam napisał:

> Dobra, ale jak co to szef bije Ciebie!
                          • znikam_wracam Re: Zawiadomienie 06.01.20, 13:10
                            Czyli się dało smile
    • coco.franelka Re: Zawiadomienie 05.01.20, 23:29
      Przyda się wink
      tvnmeteo.tvn24.pl/informacje-pogoda/prognoza,45/pogoda-na-16-dni-ida-az-dwie-fale-ciepla-bedzie-nawet-10-stopni,310379,1,0.html
      • znikam_wracam Re: Zawiadomienie 06.01.20, 08:45
        Ciepło, zimnawo, ciepło... bakterie szaleją.
        • cambria1.2 Re: Zawiadomienie 06.01.20, 09:09
          Wirusy wirują.
          • znikam_wracam Re: Zawiadomienie 06.01.20, 09:37
            Ta, a mnie nos wariuje.
            • cambria1.2 Re: Zawiadomienie 06.01.20, 09:58
              Polej zimną wodą!
              • znikam_wracam Re: Zawiadomienie 06.01.20, 10:12
                Piwem znaczy.
                • leziox Re: Zawiadomienie 06.01.20, 13:15
                  Na bakterie to tylko spirytus. Taki, jaki pije prawdziwa dama.
                  • znikam_wracam Re: Zawiadomienie 06.01.20, 13:17
                    Na szczęście nie jestem damą.
                    • leziox Re: Zawiadomienie 06.01.20, 13:19
                      Ale wypić działeczkę też możesz.
                      Czy lekarz już zabronił?
                      • znikam_wracam Re: Zawiadomienie 06.01.20, 13:21
                        I to nie jeden. A co masz?
                        • leziox Re: Zawiadomienie 06.01.20, 13:30
                          Na dobry poczatek dnia oczywiście Jägermeister.
                          • znikam_wracam Re: Zawiadomienie 06.01.20, 13:31
                            Ha tfu!
                            • leziox Re: Zawiadomienie 06.01.20, 14:08
                              Niektórym smakuje a prawie 40 procent ma.
                              • znikam_wracam Re: Zawiadomienie 07.01.20, 07:11
                                Wiem, że smakuje. Mam takiego w domu smile
                            • cambria1.2 Re: Zawiadomienie 06.01.20, 14:54
                              Koniecznie letnia woda z solą!
                              • leziox Re: Zawiadomienie 06.01.20, 14:57
                                A ten płyn, to przepraszam, do czego jest dobry?
                                • cambria1.2 Re: Zawiadomienie 06.01.20, 15:10
                                  No na gardło Znika, bo coś go chyba drapie.
                                  • leziox Re: Zawiadomienie 06.01.20, 15:54
                                    Jägermeister rogami zadrapal nieoczekiwanie.
                                    • cambria1.2 Re: Zawiadomienie 06.01.20, 15:56
                                      Kopytem!
                                      • dunajec1 Re: Zawiadomienie 06.01.20, 18:55
                                        Nie gadajcie o wirusach cholera, nie dosc plecy pociete to mnie dopadlo w sobote i trzyma 38.5 C.fuck.
                                        • cambria1.2 Re: Zawiadomienie 06.01.20, 18:58
                                          Dunajec, coś z nerką?
                                          • leziox Re: Zawiadomienie 15.01.20, 18:39
                                            No, dzisiaj skończę z przewalaniem piosenek rosyjskich na nowe konto.
                                            Kolejny kawałek roboty będzie zakończony.
                                            Co dale,j, zobaczymy.
                                            smile
                                          • dunajec1 Re: Zawiadomienie 15.01.20, 19:20
                                            Problem z kregoslupem a wlasciwie z dyskiem ,cos tam pogrzebali, poszlifowali i zaszyli, ale po 10 dniach wdarlo sie zakazenie, no i cieknie zrany, a trafic z antybiotykiem jest ciezko, moze jutro cos bede wiecej wiedziec bo wzieli,na posiew czy jak to sie nazywa, ech zdrowie.
                                            • cambria1.2 Re: Zawiadomienie 15.01.20, 19:29
                                              No to współczuję bardzo sad Trzeba uzbroić się w cierpliwość. Życzę zdrowia!
                                              • leziox Re: Zawiadomienie 15.01.20, 19:35
                                                To pijemy za Twoje zdrowie Dunajec! Oby wszystko się ładnie zaczęło goić.
                                                • znikam_wracam Re: Zawiadomienie 15.01.20, 19:39
                                                  Również zdrowia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka