coco.franelka 14.02.20, 01:21 Kochajcie i bądźcie kochani ! A to prezent dla panów na Walentynki Jeszcze dni zimne, a przecież trzeba dbać o klejnoty! Reszta.... na melynie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dunajec1 Re: Walentynki!!! 14.02.20, 02:04 A mnie sie zawsze wtedy przypomina Walentyna......Tierieszkowa, i piosenka.. "....Walentyna, Walentyna , juz gwiazd kraina ja dobrze zna, byly kwiaty dla Gagarina a Walentyna twista maaaaa..." No ale ja komuch to moze temu. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: Walentynki!!! 14.02.20, 02:10 ja też ją pamiętam. Nawet pamiętam jak przyjechała do Polski... była w Olsztynie, widziałam ją Wszystkie szkoły zgonili żeby ją witać..... Odpowiedz Link
znikam_wracam Re: Walentynki!!! 14.02.20, 07:22 W roli głównej prototyp urządzenia do sztucznej grawitacji... Odpowiedz Link
leziox Re: Walentynki!!! 14.02.20, 13:22 Nie chcę psuć święta, ale od tej cukierkowości walentynek bolą mnie za każdym razem zęby. No i nie identyfikuję się jakoś z tym "świętem". Ale jak kto chce się bawić, niech se ma. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: Walentynki!!! 14.02.20, 13:42 Każda okazja do zabawy jest dobra a czekoladek tyle nie musisz żreć, to zęby nie będą bolały No i do wypicia, każda okazja jest dobra Odpowiedz Link
leziox Re: Walentynki!!! 14.02.20, 13:55 W sumie najlepszą czekoladką dla mnie są śledzie. Słodycze żrę bardzo rzadko, nie pijam żadnych napoi słodzonych ani soków produkowanych przemysłowo, no ale jeśli nawet w soli mamy cukier no to na pewno coś z białego szaleństwa przyjmuję. Odpowiedz Link