Dodaj do ulubionych

Jesienny........

11.11.16, 20:41
Jesienny smutek zza okna.....
Nawet wychodzić się nie chce....

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/id/vc/tyrg/ldmb1CTetvyzAYRhFB.jpg
Obserwuj wątek
    • rudka-a Re: Jesienny........ 11.11.16, 20:51
      Listopad, to cudów nie będzie...
      trzeba czekać cierpliwie do wiesny smile
      • zegor Re: Jesienny........ 11.11.16, 21:00
        Liście z wiśni spadły.....listopad wink
        Teraz tylko wierzby energetyczne ogolić i czekać na śnieg ....
        • rudka-a Re: Jesienny........ 11.11.16, 21:30
          Nie tęsknie za śniegiem...
          nie wybieram się na narty wink)
        • anus-hka Re: Jesienny........ 11.11.16, 21:31
          Jaki piękny cyklamen smile
          • rudka-a Re: Jesienny........ 11.11.16, 21:33
            W istocie - cudnej urody smile))))))
            • zegor Re: Jesienny........ 11.11.16, 21:38
              Jeszcze go koty nie obgryzły wink
              • rudka-a Re: Jesienny........ 11.11.16, 21:42
                Jak go wyniuchają, to krótki żywot przewiduję wink
                ale kociska tak lubią....kiedyś dom rodzinny był pełny kotów, znosiłam, co wpadło w rece...
                z obić krzeseł, wersalki frędzle zwisały...pazury ostrzyły wink
                • zegor Re: Jesienny........ 11.11.16, 21:44
                  Pazury obcinamy.....ale i tak ostrzą wink
                  Mam/miałem w kuchni krzesełka z białym obiciem.....wink
                  • zegor Re: Jesienny........ 11.11.16, 21:45
                    Dobrze,że stół ze szkła,to nie ruszająwink
                    • zegor Re: Jesienny........ 11.11.16, 21:48
                      https://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/id/vc/tyrg/H5hcbcRaDDkjOYEbRB.jpg
                      • rudka-a Re: Jesienny........ 11.11.16, 21:59
                        Mój pies narobił mi tyle szkód, że o mało do zawału mnie nie doprowadził...
                        pod moją nieobecność, syn wpuszczał go do domu.....i pewnego dnia coś mu odbiło i zeżarł mi drzwi wejściowe i do pokoju...miał czasem takie 'loty'...nawet, jak byłam w domu. Kiedys modne były drzwi harmonijkowe - byłam szczęśliwą posiadaczką pare miesięcy, darł tapety, wykopywał krzaki...ale miał wszystko przebaczone, bo mimo wszystko kochaniuśki był....po prostu nie lubił samotności smile
                        • zegor Re: Jesienny........ 11.11.16, 22:22
                          To tak,jak ja !
                          Nie lubię być głodny i niedopieszczony wink)
                          • rudka-a Re: Jesienny........ 11.11.16, 22:30
                            egor napisał:

> To tak,jak ja !
                            > Nie lubię być głodny i niedopieszczony wink)

..ale nie warczysz? suspicious
                            big_grin rozbawiłeś mnie tym postem big_grin
                            • zegor Re: Jesienny........ 11.11.16, 22:32
                              Bywa,że warczę.......
                              • rudka-a Re: Jesienny........ 11.11.16, 22:36
                                E, no coś, Ty smile jawisz się, jako ta oaza spokoju smile)))
                                • zegor Re: Jesienny........ 11.11.16, 22:37
                                  To przekłamania netu.....wink)
                                  • rudka-a Re: Jesienny........ 11.11.16, 22:45
                                    zegor napisał:

> To przekłamania netu.....wink)

no tak..rzeczywiście smile z tym sie całkowicie zgodzę smile
                                    możemy być kim chcemy big_grin
                                    lać wodę do woli...o, przepraszam - do czasu smile)
                                    • zegor Re: Jesienny........ 11.11.16, 23:20
                                      Póki się delikwent w bajkach nie zaplącze ??????
                                      • rudka-a Re: Jesienny........ 12.11.16, 09:39
                                        zegor napisał:

> Póki się delikwent w bajkach nie zaplącze ??????

..bo to kiepska podróba była smile

Ni to orzeł, ni to wrona
                                        coś podobne do gawrona
                                        itp. itd
                                        smile
                  • rudka-a Re: Jesienny........ 11.11.16, 21:46
                    Grześ...smile kolor obicia obojetny big_grin
                    byle pazurki wbić smile)
                    • zegor Re: Jesienny........ 11.11.16, 21:50
                      Tyle,że po rękach nie drapią,nie potrafią się bawić,atakując rękę......
                      Miałem dzikiego kota,z piwnicy,do zabawy grube rękawice wink
                      • rudka-a Re: Jesienny........ 11.11.16, 21:53
                        Znam ten ból wink wiele razy chodziłam nieźle porysowana...smile
                        aż piekło...ale zabawa z kotem przednia była smile
                        • zegor Re: Jesienny........ 11.11.16, 21:55
                          Mam dziwnie spokojne koty.....może to wpływ pobytu w schronisku
                          • rudka-a Re: Jesienny........ 11.11.16, 22:01
                            Może...ale moja znajoma ma koty ze schroniska...jeden fajny, a drugi włoczykij i brudas...
                            paprze, gdzie stanie, nie korzysta z kuwety...ma z nim mały kłopot smile
                            • zegor Re: Jesienny........ 11.11.16, 22:24
                              To moje są po prostu zbyt spokojne,jeśli już szaleją,to w swoim towarzystwie wink
                              • rudka-a Re: Jesienny........ 11.11.16, 22:31
                                A jak reagują na psa? smile
                                nie ma porysowanej mordeczki? wink
                                • zegor Re: Jesienny........ 11.11.16, 22:33
                                  Pies próbuje wpaść jak burza a koty stają murem.....raz już w michę dostał
                                  • rudka-a Re: Jesienny........ 11.11.16, 22:41
                                    big_grin ale sie zdziwił big_grin
                                    • zegor Re: Jesienny........ 11.11.16, 23:21
                                      Zdziwił się wink
                                      • rudka-a Re: Jesienny........ 12.11.16, 09:42
                                        Zapamiętał.....na następny raz podejdzie, jak do jeża wink
                                        • rudka-a Zimowy krajobraz za oknem... 12.11.16, 18:53
                                          Ta biała flądra już sie pokazała suspicious
                                          czyli..śnieg w natarciu smile
                                          • anus-hka Re: Zimowy krajobraz za oknem... 12.11.16, 20:16
                                            Się panoszy ....rozłożyła kiecki i zamiata nimisuspicious
                                            • rudka-a Re: Zimowy krajobraz za oknem... 12.11.16, 20:20
                                              Zapraszałaś ja w gościnę? bo ja nieee...
                                              sama się wprosiła...
                                              żeby to dało się ją wykopać tam, skąd przyszła confused
                                              wink)
                                              • zegor Re: Zimowy krajobraz za oknem... 12.11.16, 20:24
                                                Dzisiaj sprzątałem na dwóch cmentarzach,zimno jak cholera,ale tylko kilka płatków śniegu spadło......
                                                • zegor Re: Zimowy krajobraz za oknem... 12.11.16, 20:33
                                                  A jak dojechałem do domu to już tylko gałęzie i liście posprzątałem,bo syn wierzby ogolił wink

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/id/vc/tyrg/nKiOtxrJtlNBcNorrB.jpg
                                                  • rudka-a Re: Zimowy krajobraz za oknem... 12.11.16, 20:38
                                                    zegor napisał:

> A jak dojechałem do domu to już tylko gałęzie i liście posprzątałem,bo syn wier
                                                    > zby ogolił wink
                                                    >
                                                    > https://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/id/vc/tyrg/nKiOtxrJtlNBcNorrB.jpg

Nie mogłeś przyjechać jeszcze później, by posprzątał? wink
                                                    kto bałagani, ten sprząta winkwink
                                                  • zegor Re: Zimowy krajobraz za oknem... 12.11.16, 20:40
                                                    Syn i wnuczka sprzątali aktywnie wink
                                                  • rudka-a Re: Zimowy krajobraz za oknem... 12.11.16, 21:17
                                                    zegor napisał:

> Syn i wnuczka sprzątali aktywnie wink

To trza było iść na kawę do domu, a nie łapać za grabie wink))
                                                  • zegor Re: Zimowy krajobraz za oknem... 12.11.16, 21:25
                                                    A bo ja też taki aktywny wink
                                                  • rudka-a Re: Zimowy krajobraz za oknem... 12.11.16, 21:29
                                                    Widzę, że bez pracy nie usiedzisz wink
                                                  • zegor Re: Zimowy krajobraz za oknem... 12.11.16, 21:34
                                                    Ja się roboty nie boję,dajcie ludzi,pokieruję big_grin
                                                  • rudka-a Re: Zimowy krajobraz za oknem... 12.11.16, 21:36
                                                    Taki zap...l, że nie ma czasu załadować suspicious
                                                    smile))))))
                                                  • zegor Re: Zimowy krajobraz za oknem... 12.11.16, 21:38
                                                    Wszystko przez te normy !
                                                • rudka-a Re: Zimowy krajobraz za oknem... 12.11.16, 20:37
                                                  A, gdzie tam....nawet nie pomyslałam o sprzataniu grobów...
                                                  wziełam się ostro za wymiatanie z kątów, w chałupie...
                                                  jakos tak samo się nie chce zrobić, a i krasnoludy tez leniwe wink
                                                  • zegor Re: Zimowy krajobraz za oknem... 12.11.16, 20:39
                                                    Jutro jadę do Cz.posprzątać,a 14 rocznica śmierci szwagierki.....czas leci nieubłaganie
                                                  • rudka-a Re: Zimowy krajobraz za oknem... 12.11.16, 20:41
                                                    zegor napisał:

> Jutro jadę do Cz.posprzątać,a 14 rocznica śmierci szwagierki.....czas leci nieu
                                                    > błaganie

Ano leci...i zatrzymać sie nie da...
                                                    w związku z tym odczuwam czasem ból smile
                                                  • zegor Re: Zimowy krajobraz za oknem... 12.11.16, 21:01
                                                    Ja na ból.....bul,bul wink)
                                                  • rudka-a Re: Zimowy krajobraz za oknem... 12.11.16, 21:20
                                                    zegor napisał:

> Ja na ból.....bul,bul wink)

O tej porze jeszcze pływasz w basenie sąsiada? wink
                                                    big_grin wink) tongue_out
                                                  • zegor Re: Zimowy krajobraz za oknem... 12.11.16, 21:26
                                                    Sąsiad spuścił wodę.....bo łyżew nie mamy big_grin
                                                  • rudka-a Re: Zimowy krajobraz za oknem... 12.11.16, 21:32
                                                    Uu, szkoda suspicious chetnie zobaczyłabym te piruety po północy big_grin
                                                  • zegor Re: Zimowy krajobraz za oknem... 12.11.16, 21:36
                                                    A wiesz,ciągnie mnie,żeby pojeździć,
                                                    a z drugiej strony strach,że przy wywrotce kręgosłup odmówi posłuszeństwa....
                                                  • rudka-a Re: Zimowy krajobraz za oknem... 12.11.16, 21:42
                                                    2 lata temu wyciągneła mnie na lodowisko chrześnica. Oj, na poczatku ciężko było, rozkręciłam się, ale nie było to szaleństwo sprzed lat.
                                                  • zegor Re: Zimowy krajobraz za oknem... 12.11.16, 21:45
                                                    Ostatnio trochę na rolkach,ale ostrożnie
                                                  • rudka-a Re: Zimowy krajobraz za oknem... 12.11.16, 21:49
                                                    To coo, Grześ smile pozostał nam jeszcze skok na bungee big_grin
                                                  • zegor Re: Zimowy krajobraz za oknem... 12.11.16, 21:56
                                                    Na to mnie nie namówisz !!!!!!!!
                                                    wink
                                                  • rudka-a Re: Zimowy krajobraz za oknem... 12.11.16, 21:57
                                                    Wolisz ze spadochronem? big_grin
                                                  • zegor Re: Zimowy krajobraz za oknem... 12.11.16, 22:04
                                                    Nie strasz mnie ! wink
                                                    Wiesz,Twoje posty przychodzą z pięciominutowym opóźnieniem.
                                                  • rudka-a Re: Zimowy krajobraz za oknem... 12.11.16, 22:07
                                                    Czyli..znów ktoś mnie nie lubi
                                                    smile
                                                  • zegor Re: Zimowy krajobraz za oknem... 12.11.16, 22:43
                                                    Teraz to mnie wcięło na dłużej wink
                                                  • rudka-a Re: Zimowy krajobraz za oknem... 12.11.16, 22:46
                                                    Pewnie spełniałeś obowiazek małżeński - tym razem wlączyłes pralkę big_grin
                                                  • zegor Re: Zimowy krajobraz za oknem... 13.11.16, 18:49
                                                    U mnie rano posypało cukrem pudrem wink

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/id/vc/tyrg/89BBst9BfjRblxYeaB.jpg
                                                  • zegor Re: Zimowy krajobraz za oknem... 13.11.16, 18:50
                                                    W Cz. też wydawało mu się,że pada wink

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/id/vc/tyrg/nOMTAfBfcfIVCvfsMB.jpg
                                                  • rudka-a Re: Zimowy krajobraz za oknem... 13.11.16, 18:57
                                                    Lichuśko wink
                                                    u mnie możesz zapinać narty, albo bałwana ulepić smile
                                                  • zegor Re: Zimowy krajobraz za oknem... 13.11.16, 18:59
                                                    Ale nie pokazujesz.........nawet zdjęcia zza okna wink
                                                  • rudka-a Re: Zimowy krajobraz za oknem... 13.11.16, 19:08
                                                    Nie chcę kusić ponownie losu...
                                                    będąc na moim miejscu nie wiem, czy zdecydowałbyś się na pokazanie czegokolwiek...smile
                                                  • zegor Re: Zimowy krajobraz za oknem... 13.11.16, 19:09
                                                    Przyjąłem do wiadomości.......
                                                  • rudka-a Re: Zimowy krajobraz za oknem... 13.11.16, 19:13
                                                    Miałam na myśli forum, oczywiście..smile
                                                  • zegor Re: Zimowy krajobraz za oknem... 13.11.16, 19:14
                                                    O,to wróciłaś mi .......realne wink nadzieje big_grin
                                                  • rudka-a Re: Zimowy krajobraz za oknem... 13.11.16, 19:21
                                                    Nie wiem, jak mogłeś pomyśleć inaczej smile))))))
                                                  • zegor Re: Zimowy krajobraz za oknem... 13.11.16, 19:22
                                                    To zimne powietrze czaszkę owiało wink)
                                                  • rudka-a Re: Zimowy krajobraz za oknem... 13.11.16, 19:26
                                                    Nie powinienes pomysleć o jakiejś gustownej czapeczce? wink
                                                    a koncu zima nadciąga wink)
                                                  • zegor Re: Zimowy krajobraz za oknem... 13.11.16, 19:28
                                                    Wyobraź sobie,że od wczoraj w czapeczce wink
                                                  • zegor Re: Zimowy krajobraz za oknem... 13.11.16, 19:29
                                                    A kiedyś też miałem bujną czuprynę,ale kolorek inny wink)
                                                  • rudka-a Re: Zimowy krajobraz za oknem... 13.11.16, 19:34
                                                    Jak to kiedyś big_grin......to już nie masz??? wink))))
                                                  • rudka-a Re: Zimowy krajobraz za oknem... 13.11.16, 19:46
                                                    No nie masz smile))))))))
                                                  • zegor Re: Zimowy krajobraz za oknem... 13.11.16, 19:50
                                                    No.....wiesz ! ! !
                                                    wink
                                                  • rudka-a Re: Zimowy krajobraz za oknem... 13.11.16, 20:01
                                                    To się chyba nazywa..ząb czasu, czy jakos tak big_grin wink))
                                                  • zegor Re: Zimowy krajobraz za oknem... 13.11.16, 20:22
                                                    Przestań.........jakby to był ząb czasu,to bym miał czoło porysowane.....wink
                                                  • rudka-a Re: Zimowy krajobraz za oknem... 13.11.16, 20:33
                                                    big_grin......skąd wziąc tego ząbka do ryśnięcia big_grin
                                                  • zegor Re: Zimowy krajobraz za oknem... 13.11.16, 20:34
                                                    Sztuczną szczęką nie dam się porysować !

big_grin
                                                  • rudka-a Re: Zimowy krajobraz za oknem... 13.11.16, 20:38
                                                    To trzeba czekać suspicious
                                                    az wyrosną trzecie big_grin wink)
                                                  • zegor Re: Zimowy krajobraz za oknem... 13.11.16, 20:42
                                                    O żesz.......!
                                                    wink
                                                  • rudka-a Re: Zimowy krajobraz za oknem... 13.11.16, 20:45
                                                    To co...chyba sie jednak zgodzisz suspicious smile)))
                                                  • zegor Re: Zimowy krajobraz za oknem... 13.11.16, 20:49
                                                    Nie napiszę,bo słowo pisane.....zostanie,jak na płocie wink)
                                                  • rudka-a Re: Zimowy krajobraz za oknem... 13.11.16, 21:03
                                                    Tylko te...drzazgi suspicious smile))))))
                                                  • zegor Re: Zimowy krajobraz za oknem... 13.11.16, 21:09
                                                    W tym właśnie ....sęk wink
                                                  • rudka-a Re: Zimowy krajobraz za oknem... 13.11.16, 21:13
                                                    A w sęku dziuuraaaaaaa smile)
                                                  • zegor Re: Zimowy krajobraz za oknem... 13.11.16, 21:23
                                                    Dziuuraaaaaa brzmi tak.....ponętnie wink
                                                  • rudka-a Re: Zimowy krajobraz za oknem... 13.11.16, 21:28
                                                    Mogłam napisać...otworek big_grin
                                                  • zegor Re: Zimowy krajobraz za oknem... 13.11.16, 21:31
                                                    Mogłaś,mogłaś,ale przecież potrzebna szczypta.....wink
                                                  • rudka-a Re: Zimowy krajobraz za oknem... 13.11.16, 21:34
                                                    A kto by sie tam bawił w aptekarza big_grin
                                                  • zegor Re: Zimowy krajobraz za oknem... 13.11.16, 21:36
                                                    No to weźmy całymi garściami ! ! !
                                                  • rudka-a Re: Zimowy krajobraz za oknem... 13.11.16, 21:39
                                                    A potem ence pence...w której ręce wink)))
                                        • zegor Re: Jesienny........ 12.11.16, 20:37
                                          Zdziwiony ....wink

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/id/vc/tyrg/zQUFuSxiIHUjx6HO4B.jpg
                                          • rudka-a Re: Jesienny........ 12.11.16, 20:40
                                            ..ale fajny big_grin
                                            aż mi sie micha sama uśmiechnęła do foty smile)))))
                                            • leziox Re: Jesienny........ 12.11.16, 23:20
                                              Fajna piezia,można by rzec.
                                              Czekamy na foty kotuff.
                                              • zegor Re: Jesienny........ 13.11.16, 18:47
                                                Zdjęciami kotów zawsze mogę się podzielić wink

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/id/vc/tyrg/B16L6ZWa0VT6lagpaB.jpg

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/id/vc/tyrg/4Rg8r3vzZr5SWpEAlB.jpg
                                                • anus-hka Re: Jesienny........ 13.11.16, 20:52
                                                  Ale ślicznesmile!!!
                                                  • zegor Re: Jesienny........ 13.11.16, 20:56
                                                    Żebyś Ty wiedziała jaki ja ładny wink)))))
                                                  • rudka-a Re: Jesienny........ 13.11.16, 21:14
                                                    Pokaż, nie bądź taki suspicious wink))))
                                                  • zegor Re: Jesienny........ 13.11.16, 21:22
                                                    Chcesz żebym młodzież forumową wystraszył ????????
                                                  • rudka-a Re: Jesienny........ 13.11.16, 21:27
                                                    Poluzujesz krawat i będzie dobrze wink)
                                                  • zegor Re: Jesienny........ 13.11.16, 21:29
                                                    A co,widać,że oczka mam wybałuszone ????????

big_grin
                                                  • rudka-a Re: Jesienny........ 13.11.16, 21:33
                                                    Wyraz twarzy sugeruje, że coś Cie uwiera wink))
                                                    pomyslałam, że krawat big_grin
                                                    wink)))))
                                                    cos innego?...hm wink))))
                                                  • zegor Re: Jesienny........ 13.11.16, 21:35
                                                    Trzeba zrobić jednak retusz......wink)
                                                  • rudka-a Re: Jesienny........ 13.11.16, 21:37
                                                    To gdzie sobie życzysz kolczyk? suspicious smile)))))
                                                  • zegor Re: Jesienny........ 13.11.16, 21:41
                                                    Tylko spróbuj ! ! !

big_grin
                                                  • rudka-a Re: Jesienny........ 13.11.16, 21:44
                                                    Spróbowałam big_grin nie pasuje...
                                                    ale ten czub irokeza całkiem fajnie wygląda suspicious smile))))
                                                  • leziox Re: Jesienny........ 13.11.16, 23:40
                                                    Fajne tygryzy...Miło pooglądać, a ja mam jeszcze traumę i nie mam żadnego nowego zwierzaka. I nie wiem czy mieć będę, trochę to za dużo w parę miesięcy pożegnać dwa ulubione sierściuchy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka