Dodaj do ulubionych

Słoneczny patrol

15.02.20, 08:07
Gruchnęła wiadomość, że będzie pokazywany w jakiejś TV, po remasteringu.
i tutaj jakiś młody człowiek zadał niewinne pytanie - a o czym to w ogóle jest.
No i hmmm, no wiemy, że o półnagim Davidzie i laskach w "lateksie" smile
ALE o czym był ten serial, to za nic nie mogę sobie przypomnieć. Raz chyba jakieś narkotyki były.
Obserwuj wątek
    • gryf-land1 Re: Słoneczny patrol 15.02.20, 09:44
      "Baywatch", znany w Polsce jako "Słoneczny patrol", to amerykański serial przygodowy, opowiada o zawodowych i prywatnych perypetiach grupy ratowników z Los Angeles , w roli osób pilnujących porządku na amerykańskich plażach.

• leziox Re: Słoneczny patrol 15.02.20, 12:51
        Już dawna nie mogę na ten serial patrzeć, bez ciągle nawracającego odruchu wymiotnego.
        • coco.franelka Re: Słoneczny patrol 15.02.20, 19:49
          Ja nie oglądałam.... nuda
          • leziox Re: Słoneczny patrol 15.02.20, 19:52
            No wiele nie straciłaś raczej big_grin
            • coco.franelka Re: Słoneczny patrol 15.02.20, 19:59
              Tak jak i wiele innych seriali... np.Moda na sukces... a może Szansa na sukces?? Bo był jeszcze program rozrywkowy, więc zgłupłam, tak jak ci co oglądali ten serial big_grinbig_grin Kto z kim i ile razy.. winkbig_grin
              Inne też nie lepsze suspicious
              • leziox Re: Słoneczny patrol 15.02.20, 20:00
                Trzynasty posterunek dał się oglądać.
                smile
                • coco.franelka Re: Słoneczny patrol 15.02.20, 20:07
                  No... fakt, wyjątkowo. Alternatywy 4 też big_grin
                • znikam_wracam Re: Słoneczny patrol 15.02.20, 20:20
                  Nie dał... Żal.pl

No nic, widzę nikt mi nie umie powiedzieć o czym był patrol, to będę musiał popatrzeć.
                  • leziox Re: Słoneczny patrol 15.02.20, 20:24
                    Przecież Gryf raczył powyżej napisać, o czym był ten knot z silikonową Pamelą A. oraz z wyjątkowym abstynentem o niemieckim nazwisku Hasselhof.
                    • znikam_wracam Re: Słoneczny patrol 15.02.20, 20:34
                      Przecież nawet napisałem o czym był jeden odcinek. Ale co po za tym właściwie? Jak serial o perypetiach policjantów no to tam rozwiązują sprawy kryminalne. A ci co - co chwilę wyławiali kogoś z wody? I tak przez ileś sezonów?
                      • coco.franelka Re: Słoneczny patrol 15.02.20, 20:41
                        No big_grinbig_grinbig_grin
                        • leziox Re: Słoneczny patrol 15.02.20, 20:47
                          Tylko co i rusz zmieniały się laski, ktoś czasem chciał się utopić, Hasselhof pomagał jeszcze dzieciom, zwierzakom i staruszkom, oraz bzykał okazjonalnie jakąś ratowniczkę. I miewał ataki depresji, jeśli nie było żadnej nowej silikonki do bzyknięcia.
                          • coco.franelka Re: Słoneczny patrol 15.02.20, 20:55
                            Niestety, nic o tym serialu nie mogę powiedzieć, bo nawet jak niechcący coś oglądałam to w pamięci nic nie zostało... big_grin
                          • znikam_wracam Re: Słoneczny patrol 15.02.20, 21:05
                            No to może nie bez powodu nic nie pamiętam wink
                            • leziox Re: Słoneczny patrol 15.02.20, 21:07
                              Bo to nie był serial w jakimkolwiek calu zmuszający komórki mózgowe do myślenia. Więc mózg miał to w dupie, aby toto zapamiętywać.
                              • coco.franelka Re: Słoneczny patrol 15.02.20, 21:12
                                Dynastię oglądałam.... kurna, ale kiecki były! wink i te chałupy..... ale nic innego nie pamiętam big_grinbig_grinbig_grin
                                • leziox Re: Słoneczny patrol 15.02.20, 21:16
                                  A Słoneczny Patrol (Partol) czyli Baywatch miał 243 odcinki.
                                  Kto by to strzymał?
                                  • znikam_wracam Re: Słoneczny patrol 15.02.20, 21:21
                                    No to jednak musieli wytrzymywać, skoro tyle natłukli.
                                  • coco.franelka Re: Słoneczny patrol 15.02.20, 21:27
                                    Człowieku, to było NIC... Moda na sukces miała ich tysiące.... aż sprawdzę ile... 6047!!!!!!!

pl.wikipedia.org/wiki/Moda_na_sukces
                                    • znikam_wracam Re: Słoneczny patrol 15.02.20, 21:33
                                      no właśnie widzę, że moda się dalej kręci
                                      rok temu świętowała 8000 odcinków
                                      to co podałaś to liczba wyemitowanych w polskiej tv
                                      • coco.franelka Re: Słoneczny patrol 15.02.20, 21:37
                                        I znowu można obejrzeć! W necie!!! big_grinbig_grinbig_grinbig_grin
                                        • znikam_wracam Re: Słoneczny patrol 15.02.20, 21:52
                                          Już lecę, przecież tyle mam do nadrobienia.
                                          .
                                          .
                                          .
                                          Od 2006, do serialu na stałe przywrócono rodzinę Loganów.
                                          Od 2009, serial ponownie skupił uwagę na klanie Spencerów, wypierając rodzinę Marone’ów.
                                          W 2017, z okazji jubileuszu 30-lecia istnienia Mody na sukces, postanowiono przywrócić do serialu wątek rodziny Spectra.
                                          .
                                          .
                                          • coco.franelka Re: Słoneczny patrol 15.02.20, 22:03
                                            Miłego oglądania winkbig_grinbig_grin jak skończysz, to siwiutki będziesz big_grinbig_grinbig_grin
                                • znikam_wracam Re: Słoneczny patrol 15.02.20, 21:20
                                  Karringtony!
                                  No i dobra Kristal i ta zła grana przez Joan Collins.
                                  • leziox Re: Słoneczny patrol 15.02.20, 21:23
                                    Polskie seriale Siedem Zyczeń i Wakacje z Duchami były zarąbiaste i nie tylko dla dzieci.
                                    • coco.franelka Re: Słoneczny patrol 15.02.20, 21:28
                                      Przebacz mi Brunhildooooo! winkbig_grin
                                    • znikam_wracam Re: Słoneczny patrol 15.02.20, 21:28
                                      7 życzeń to już przemknęło koło mnie, Duchy jak najbardziej. Zresztą więcej było niezłych.
                                      • leziox Re: Słoneczny patrol 15.02.20, 21:40
                                        A niedawno oglądałem Rademenesa, hehe-do tej pory człek się dobrze bawi.
                                        • coco.franelka Re: Słoneczny patrol 15.02.20, 21:53
                                          Podróż za jeden uśmiech big_grin
                                          • leziox Re: Słoneczny patrol 15.02.20, 22:02
                                            Oraz wszystkie filmy o kolei, jak np. Człowiek na torze itd
                                            • coco.franelka Re: Słoneczny patrol 15.02.20, 22:03
                                              A tego to nie znam....
                                        • znikam_wracam Re: Słoneczny patrol 15.02.20, 22:14
                                          Podejrzałem sobie pierwszy odcinek. Dziwna sprawa - serial robiony solidnie ale nawet nie zrobili sobie kukiełki kota do animacji jego przemów...
                                          • leziox Re: Słoneczny patrol 15.02.20, 22:17
                                            Może to był jakiś gadający kot, bo jak był Koń który mówi, no to dlaczego niby nie kot?*
                                            • znikam_wracam Re: Słoneczny patrol 15.02.20, 22:21
                                              Wyglądało raczej, jakby puszczali kawałeczki nagrania w tę i z powrotem smile
                                              • leziox Re: Słoneczny patrol 15.02.20, 22:28
                                                Czasami nie warto się zastanawiać nad techniką tylko po prostu oglądać.
                                                • znikam_wracam Re: Słoneczny patrol 15.02.20, 22:30
                                                  Kota gadającego o wcieleniach do dzieciaka? smile Niestety, już za późno, bym się wsentymencił w ten serial. Stąd takie chłodne spojrzenie.
                                                  • leziox Re: Słoneczny patrol 15.02.20, 22:37
                                                    Hehe no a dlaczego nie?
                                                    Jako dziecko, miewałem nie takie wizje.
                                                    Najgorzej że do tej pory to mi nie przeszło.
                                                  • znikam_wracam Re: Słoneczny patrol 15.02.20, 22:37
                                                    Bo nie jestem dzieckiem? smile
                                                  • leziox Re: Słoneczny patrol 15.02.20, 22:49
                                                    A może ja zdziecinnialem ze starości.
                                                    Każdemu wolno jeśli chce.
                                                    smile
                                                  • znikam_wracam Re: Słoneczny patrol 15.02.20, 22:54
                                                    Duchy bym obejrzał, Dudusia, Leśniewskich...
                                                  • leziox Re: Słoneczny patrol 15.02.20, 23:02
                                                    Ja to mam wszystko na USB.
                                                    big_grin
                                                    Ale dosłać nie mogę.
                                                  • znikam_wracam Re: Słoneczny patrol 15.02.20, 23:19
                                                    Bym obejrzał z sentymentu. Duduś nawet jakiś czas temu gdzieś leciał; ale jak się akurat pyknął po pilocie to się trochę z przyjemnością popatrzyło.
                                                  • coco.franelka Re: Słoneczny patrol 16.02.20, 11:57
                                                    Tyle mówiliśmy o serialach... a właśnie podano wiadomość Jerzy Gruza zmarł, miał 87 lat. Jego seriale to m.in. "Czterdziestolatek" i właśnie wiele seriali dla młodzieży...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka