dunajec1 15.04.20, 00:58 ...na samolot odrzutowy: -Nie rozumiem, jak ten ptak moze tak szybko leciec? -Tez bys tak szybko leciala,- zauwazyla kafka -gdyby podpalono ci ogon! No! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leziox Re: Wrona spoglada.... 15.04.20, 13:09 No to i ja wezmę i sobie coś zaparzę, a potem - na skuterek. Odpowiedz Link
leziox Re: Wrona spoglada.... 15.04.20, 15:53 No mam ciepło, śnieg jakiś czas temu stopniał. Odpowiedz Link
leziox Re: Wrona spoglada.... 16.04.20, 12:17 A skoro już przy zwierzętach jesteśmy: Do francuskiej restauracji wjeżdża na wózku inwalidzkim żaba bez nóg. Wszyscy na nią patrzą, a żaba jak nie wrzaśnie: -I co kurwa?! Smakowało?! Odpowiedz Link
leziox Re: Wrona spoglada.... 16.04.20, 15:18 Ogólnie kawały o zwierzętach są bardzo ciekawe. Odpowiedz Link
leziox Re: Wrona spoglada.... 16.04.20, 15:20 Parę jeszcze, całkiem bez brody. Mama gołębica mówi do najmłodszego synka: -Musisz ciągle srać w gniazdo? Nie możesz iść jak wszyscy inni na pomnik? Przychodzi dzięcioł do lekarza i pyta: -Ma pan coś na wstrząs mózgu? Siedzi zajączek i coś pisze. Podchodzi wilk i pyta: -Te, zając, a co piszesz? -Doktorat o wyższości zajączków nad wilkami. -Ja ci tu zaraz!-i za zającem w krzaki. Zakotłowało się, zaszumiało i wychodzi potargany wilk. Za nim niedźwiedź, który mówi: -Trzeba było durniu zapytać, kto jest promotorem! Odpowiedz Link