leziox 25.05.20, 21:14 Dobrze po 21ej a jeszcze dosyć widno. Niebo bez chmurki. Ptaszki podspiewują w krzaczorach. Cicho na ulicy. Nawet miło jest. To na zdroffie! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leziox Re: Nadpełza noc 25.05.20, 21:29 I tylko z daleka niesie się wściekłe szczekanie jakiegoś nędznego kundla. Odpowiedz Link
1999_chyba Re: Nadpełza noc 25.05.20, 21:34 moje myśli też biegały po zakamarkach wiedzy o chmurkach, ptaszkach, krzaczkach i, niestety, o przemijaniu gdy wyprowadziwszy psy zatrzymałem się na polanie a zachodzące słońce przyjemnie mnie oślepiało. już niebawem Noc Kupały a potem już z górki i chłód, i deszcz, i wiatr, i błoto na łapach psich i wspomnienie z jaką złością wycierałem cztery łapy, teraz przyjdzie mi wycierać osiem. szlag Odpowiedz Link
cambria1.2 Re: Nadpełza noc 25.05.20, 21:37 Niedługo... Ballada o nocy czerwcowej-Hufcowe śpiewanie z koroną Chorągiew Kujawsko-Pomorska ZHP Hufiec Tuchola Odpowiedz Link
leziox Re: Nadpełza noc 25.05.20, 21:56 Ja to jak sobie kiedyś sobrze podpiłem, to też nie mogłem się doliczyć swoich kończyn, ciągle mi wychodziło ponad sześć albo więcej. Odpowiedz Link
cambria1.2 Re: Nadpełza noc 25.05.20, 22:01 Uwaga, uwaga! Motocykliści w Noc Kupały... Żywiołak - Bóstwa Odpowiedz Link
leziox Re: Nadpełza noc 25.05.20, 22:34 Niezbyt wiarygodne. Zaden prawdziwy motocyklista nigdy nie zostawi samopas swojego motóra, aby lecieć za jakimiś dziwnymi babami. Odpowiedz Link
leziox Re: Nadpełza noc 25.05.20, 22:34 Aha, czyli teraz dwa psy na te osiem łap wychodzi. No ale do jesieni jeszcze daleko, niech się suszą. I cieszą. Odpowiedz Link
dunajec1 Re: Nadpełza noc 26.05.20, 02:38 Z tego co wiem pies ma osiem lap. Zacznijmy liczyc- dwie przednie i dwie tylne to cztery dodac dwie lewe i dwie prawe to chocby nie wiem jak "cudowac" wychodzi osiem. Odpowiedz Link
leziox Re: Nadpełza noc 26.05.20, 12:53 Pijana ośmiornica licząca swoje odnóża musi mieć przejebane. Odpowiedz Link
leziox Re: Nadpełza noc 26.05.20, 13:58 O tym też pomyślałem, ale scenariusz wydał mi się zbyt okropny, więc pozostałem przy ośmiornicy. Odpowiedz Link
leziox Re: Nadpełza noc 26.05.20, 21:38 Gdy się nie daje rady zasnąć to i czasem przeczołgać trzeba. Odpowiedz Link