hartwoods 02.06.18, 22:08 polecam - nie dla ponuraków i sztywniaków świetna zabawa z animatorem + dużo gadźetów sprawdźcie sami: achbudka.pl Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
upecek2x Re: polecam na wesele:-) 19.02.19, 09:15 To ja w takim razie polecę kogoś od siebie, bo jestem już po ślubie ^^ A dokładniej chodzi tutaj o DJ Macieja Wilkanowskiego, rozruszał nasze wesele, goście bawili się wybornie ^^ Odpowiedz Link
sobczaksss Re: polecam na wesele:-) 20.02.19, 19:16 A jakby ktoś z Was szukał fajnej sali na wesele pod Warszawą, to w Kaniach jest Dom Weselny Astoria. Super miejscówka. Salę mają przepiękną, a lokalizacja spokojna cicha, no i ceny bez porównania niższa do tych ze stolicy Odpowiedz Link
upecek2x Re: polecam na wesele:-) 21.02.19, 10:15 Jeśli chcesz mieć dobrą muzykę to sprawdź sobie djmw.pl Odpowiedz Link
gryfonmusic Re: polecam na wesele:-) 19.09.19, 12:25 polecam zespoły muzyczne z Dream Art. Zdecydowanie unikatowe brzmienie i poziom wykonawczy. Zapraszam na stronę w celu odsłuchania. Jeśli zależy na zespole live to jest to na pewno dobra opcja www.dream-art.pl/zespoly-muzyczne/cover-band/its-freak Odpowiedz Link
marco36a Re: polecam na wesele:-) 18.02.20, 19:51 Polecam zespol flores. Byłem ostatnio na 3 weselach w Warszawie i okolicach, ale z tym zespołem bawiłem się najlepiej! www.zespol-flores.pl/ Była mega zabawa. Są z Lublina albo z Warszawy nie wiem dokładnie Odpowiedz Link