patryyk
02.02.12, 23:43
SeoPilot.pl to bardzo ciekawy projekt, który chciałbym Wam przedstawić. Program SeoPilot.pl to platforma zajmująca się sprzedażą linków zatem poszukuje wydawców i reklamodawców. Z racji tego, że elementem sprzedaży są to linki, więc reklamodawcami automatycznie stają się osoby pozycjonujące swoje witryny.
W od różnieniu od innych witryn SeoPilot nie płaci Tobie wtedy kiedy znajdzie chętnych na zakup linków na Twojej stronie. SeoPilot z góry wycenia gwarantowane profity dla Ciebie w zamian za umieszczenie kodu niezależnie czy w danym miesiącu sprzeda 1, czy 3 linki na Twojej stronie.
Kto może zarabiać w SeoPilot?
Jeżeli posiadasz jakąkolwiek stronę www śmiało możesz wziąć udział w programie. Wystarczy, że się zarejestrujesz i umieścisz kod odpowiadający za wyświetlanie linków na swojej witrynie. Nie ma znaczenia ilość wyświetleń, ilość klików w linki. Tak jak pisałem pod dodaniu witryny do systemu w ciągu 24h otrzymasz wycenę miesięczną i codziennie będziesz otrzymywał 1/30 tej kwoty. Warto też się zarejestrować chociażby dla samej wyceny najmu powierzchni pod linki.
Ja za standardowego bloga z 100 zaindeksowanymi podstronami otrzymałem ofertę 60zł/miesięcznie. Po pierwszym dniu otrzymałem 1/30 stawki, czyli 2zł.
Wypłaty
Wypłaty realizowane są w ciągu 24h na rachunek bankowy. Minimalny próg wypłaty środków to 50PLN.
Program Partnerski
W SeoPilot istnieje możliwość rekrutacji/zapraszania nowych wydawców. Otrzymasz 5% ich miesięcznych zarobków. Dodatkowo jeżeli zdecydują się oni na pozycjonowanie swoich stron w platformie SeoPilot otrzymasz 5% od dokonanych wpłat na zakup linków.
Moje testy
Aktualnie testuję system w dwóch rolach. Jako wydawca i jako pozycjoner. Jako wydawca umieściłem kod na kilku serwisach. Kiedy otrzymam pierwszą wypłatę na rachunek bankowy - dam Wam znać
Zapraszam do opinii i zapisu
Czysty link - www.seopilot.pl
Reflink - www.seopilot.pl/webmaster/?session=807e84aaccafc51ee4f6616e521e6237