karafka_do_wina 05.02.13, 21:40 witaj Diabollo, prosze sprawdz maila gazetowego, napisalam do Ciebie. przepraszam za prywate na forum pozdrawiam!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kora3 Re: do Diabollo :) 05.02.13, 21:47 hej ... jesteś, mogę napisać nagazetowego? Wszystkie inne kontakty (slużbowy mail, skype) mam wykasowane Odpowiedz Link
karafka_do_wina Re: do Diabollo :) 05.02.13, 21:59 ciao Bella! oczywiscie ze mozesz! pisz! Odpowiedz Link
grzespelc Witaj czcigodna :) 06.02.13, 10:07 Dawno Cię nie było na forum, jak Ci się wiedzie? Pozdrawiam G. Odpowiedz Link
karafka_do_wina Re: Witaj czcigodna :) 06.02.13, 17:52 witaj czcigodny! jakos ostatnio nie mam glowy do forum. mialam male zawirowania w ostatnim czasie. kolejna przeprowadzka (zmiana kraju, ja to jestem szalona hehe), a potem praca, praca, praca.... teraz mi sie fajny urlop szykuje wiec bedzie i rozrywka moze zaczne znow pisac na forum, ale nie wiem, bo stos ksiazek na mnie na czeka i inne sprawy, ale postaram sie tu zagladac czesciej pzdr! Odpowiedz Link
diabollo Re: do Diabollo :) 07.02.13, 21:09 Witam serdecznie, czcigodna Karafko_Do_Wina. Kłaniam się nisko. Odpowiedz Link