uccello 14.06.12, 12:24 Czy u Was też siąpi, pada, leje, dżdży, z przerwą na ulewy i burze? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uccello Re: Pozdrowienia z Macondo 14.06.12, 12:26 Czuję, że jeszcze dzień, dwa takiej pogody, a wyrosną mi błony pławne między palcami, a ciało pokryje się srebrzystą łuską... Aaaa Odpowiedz Link
trusiaa Re: Pozdrowienia z Macondo 14.06.12, 15:07 U nasz nie lepiej - klimaty z powieści "Jak mnie lali w Ukajali". Własnie dach zaczął przeciekać :) Odpowiedz Link
trusiaa Re: Pozdrowienia z Macondo 14.06.12, 17:32 Nie w Uppsali, tylko w Ukajali (tam gdzie ryby śpiewali ;) Odpowiedz Link
mnop2 Re: Pozdrowienia z Macondo 14.06.12, 17:52 tia... nic ino wyglądać następnej plagi: bezsenności tfu! Odpowiedz Link
kaga9 Re: Pozdrowienia z Macondo 14.06.12, 20:01 Tak. Błogosławię dzień, w którym wpadłam na pomysł zakupienia dodatkowej parasolki i przechowywania jej w pracy. Dziś bym chyba musiała zostać na noc...Gdyż rano optymistycznie założyłam, że dziś nie będzie padać. Odpowiedz Link
misiania Re: Pozdrowienia z Macondo 14.06.12, 20:25 no ale przecież nie padało. fcaleafcale. Odpowiedz Link
uccello Re: Pozdrowienia z Macondo 14.06.12, 21:26 Biedny Trusikk -dosuszam elektronicznie Dziś w deszczu i dżdżu harcował po Krakowie Lajkonik. I ja tam byłam, pod buławę się nadstawiłam. Bije skubaniec całkiem mocno, zwłaszcza za papierkowe. Czy wiecie że: część kostiumów uszyta jest według projektów Stanisława Wyspiańskiego-to ci barwni Tatarzyni. . Kostiumy dla orkiestry zaprojektowała Krystyna Zachwatowicz foty zeszłoroczne z netu, moje z racji pogody nie bardzo się udały Odpowiedz Link
mnop2 Re: Pozdrowienia z Macondo 14.06.12, 22:37 teraz się przyznaj, który to TY ja jestem Wojtek i też mam 15 lat :D :D :D Odpowiedz Link
uccello Wojtku Mnopie2 15.06.12, 11:17 Niestety jesteś dla mnie za młody, gdyrz mam już 16lat. Mam długie włosy blont, chłopacy muwią,że jestem bardzo ładna. Na zdjeciu niestety zasłania mie jakiś gość fspiczastej czapce. Odpowiedz Link
trusiaa Re: Pozdrowienia z Macondo 15.06.12, 07:06 uccello napisała: > Biedny Trusikk -dosuszam elektronicznie Dziękuję, doleciało :) P.S. Takiego Lajkonia co mocno bije to bym pomidorem w noch za to. Pokaż mi tylko, który to: żeby naszą Uccellę tak? Odpowiedz Link
uccello Lajkonik 15.06.12, 11:13 > P.S. Takiego Lajkonia co mocno bije to bym pomidorem w noch za to Prawdopodobnie ktoś już na to wpadł, bo nawet pomijając dość mocny makijaż, kolor nosa naszego Lajkonika nie jest z tego świata. Ale jak sobie pomyślę, że harcuje od 12tej, mając na sobie kostium ważący ponad 20kg, w każdym sklepie, knajpie do której wchodzi pobiera Tatarski haracz również w formie płynów , to się kolorowi oblicza, ani też bezwładności buławy nie dziwię. Poza tym, ludność cywilna kłębi się jak wokół gwiazdy rocka - chcą go dotknąć i niemal podzielić na relikwie. Ja mam teorię, że im mocniej bije, tym więcej szczęścia w przyszłym roku człowieka czeka. Parę lat temu, wraz z Księciem Małżonkiem porównywaliśmy czyj lajkonikowy siniec ma lepsze kolory. Odpowiedz Link
trusiaa Re: Lajkonik 15.06.12, 14:17 uccello napisała: Parę lat temu, wraz z Księciem Małżonkiem porównywaliśmy czyj lajkonikowy siniec ma lepsze kolory. Hesusie Brodaty... Wy w tym Krakowie to jacyś dziwni jesteście... ;)))) Odpowiedz Link
uccello Re: Pozdrowienia z Macondo 14.06.12, 21:30 misiania napisała: > no ale przecież nie padało. fcaleafcale. fcale a fcale, a glony we włosach potargał wiatr Odpowiedz Link
dzidzia_bojowa Re: Pozdrowienia z Macondo 14.06.12, 21:46 Fszędzie pada a ja tak słońca pragnę! Kości w upale wygrzewać pragnę! Chmurna jestem jak ta pogoda:( Odpowiedz Link
dzidzia_bojowa Re: Burza 14.06.12, 22:16 Aari, mam nadzieję, że te chmurzyska u was znikną do 27.06. Ty wiesz dlaczego:) Odpowiedz Link
mnop2 Re: Burza 14.06.12, 22:39 a co Ty tu robisz? DO MECZU MARSZ! Aha, teraz to już za poźno. Odpowiedz Link
uccello porozmawiajmy o pogodzie 15.06.12, 12:49 O kurczęż, zza chmur wyszło .......to.. no........jak to się nazywało... SŁOŃCE!!! a jak u Was cmentarni siostry i bracia ? Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: porozmawiajmy o pogodzie 15.06.12, 14:46 było, słońce było jakoś kiedyś niedawno... chyba wczoraj rano na jakie czynaście minut... Odpowiedz Link
kaga9 Re: porozmawiajmy o pogodzie 15.06.12, 14:50 O 7 rano jeszcze napadało mi na okulary, a 2 godziny później już słońce świeciło nad nami, ogrzewało nasze ciaua promieniami:) Odpowiedz Link