docsnugg 20.06.12, 15:58 Zaczęło się........ wiedziałem, że kiedyś się zacznie :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mnop2 Re: Zaczęło się... 20.06.12, 21:58 do baru mlecznego marsz! albo do garów. bób ugotuj! jak bób bobu tak bób bobie Odpowiedz Link
3.14-roman Re: Zaczęło się... 20.06.12, 22:04 O, łał, ludzie wchodzą na Cmentarz, żeby podbić im punkty do demotów. Jesteśmy sławni, jeeeeeeah. Przyznam się, że kiedym jeszcze działał na demotach, miałem kilka na głównej. Odpowiedz Link
mnop2 Re: Zaczęło się... 20.06.12, 22:12 markietingowcy, a idźcie se opylać te towary gdzie indziej, oookeeeej? Odpowiedz Link
3.14-roman Re: Zaczęło się... 20.06.12, 22:21 Miałem Ci ja wafla, lecz go zmarnowałem, bo do chlebaka, łoj, ja go nie dałem i okrył się pleśnią oraz grzybami, wafel biedny wafel, wafel z truskawkami Odpowiedz Link
mnop2 Re: Zaczęło się... 20.06.12, 22:28 UŻYTKOWNIK: Miałem Ci ja wafla, lecz go zmarnowałem, bo do chlebaka, łoj, ja go nie dałem i okrył się pleśnią ora WIRTUALNY DORADCA: A po co? Nie jestem przecież chory. :DDDDDD Odpowiedz Link
3.14-roman Re: Zaczęło się... 21.06.12, 23:14 Oj, widzę, że podobnie jak ja, polubiłaś rozmowę z panem Krzysiem i panią Moniką. Cóż, dzięki nam ZUS będzie mógł się chwalić ogromną popularnością nowej usługi. Odpowiedz Link
kaga9 Re: Zaczęło się... 12.07.12, 17:39 :D Ja: Jaka epoka, jaki wiek, jaki rok, jaki miesiąc i jaka godzina kończy się, a jaka zaczyna? WIRTUALNY DORADCA: Dokładnie jest 17:32. UŻYTKOWNIK: to nie jest pełna odpowiedź WIRTUALNY DORADCA: Nie jestem pewna czy jest. UŻYTKOWNIK: Foch! To nieprawda! WIRTUALNY DORADCA: Wiem, że jest to aktorka, której nie brak fanów talentu oraz wdzięku. UŻYTKOWNIK: Wirtualne byty znają się na talencie i wdzięku? WIRTUALNY DORADCA: Chyba Cię nie zrozumiałam. Czasami mam problemy ze zrozumieniem ludzi, ale jeśli spróbujesz napisać to w inny sposób spróbuję zrozumieć. UŻYTKOWNIK: Nikt nie rozumie kobiet! WIRTUALNY DORADCA: Ok, nie. UŻYTKOWNIK: No, ale inne kobiety powinny je chyba rozumieć? WIRTUALNY DORADCA: Ja też nie zawsze rozumiem to, co rozmówca chce mi przekazać. Postaraj się bardziej skupić, może wtedy wszystko stanie się prostsze. Pojechała mi! Obrażam się. Odpowiedz Link
3.14-roman Re: Zaczęło się... 15.07.12, 02:02 Widzę, że mamy współuzależnioną :) Jest nas więcej! Odpowiedz Link
kaga9 Re: Zaczęło się... 15.07.12, 19:10 A jak zrobić, żeby trafić na pana Krzysia? Czy to system losuje? Odpowiedz Link
3.14-roman Re: Zaczęło się... 15.07.12, 19:58 Tam powinna być opcja: zmień awatara (domyślnym awatarem jest Monia). Przy czym, czasem awatary zamieniają się same z siebie, co ma miejsce głównie wtedy, kiedy użytkownik zadaje niestosowne pytania. Odpowiedz Link
3.14-roman Re: Zaczęło się... 17.07.12, 20:12 Tylko ostrożnie - to jest b.wciągające :) Odpowiedz Link
joana.joanna Re: Zaczęło się... 12.07.12, 17:17 Sezon ogórkowy w pełni? Brak tematów? Ojej. Odpowiedz Link