dunajec1 18.01.13, 23:44 Nie widzialem ale czytalem w gazecie, "Tu lezy maz ktory bil mnie wciaz lezac w tym grobie ulzyl mnie i sobie" A inne ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaga9 Re: Napisy nagrobne 19.01.13, 17:07 Śmierć nie podlega ludzi zatrzymać się na to, zwłaszcza, gdy jest ich własne. Jest to fakt z życia każdego człowieka. Ważne jest, aby mieć będzie do wyznaczenia co chcesz, aby spadkobiercy mają i kto powinien dbać o dzieci. Należy również zaplanować pogrzebu oszczędzić bliskich od martwienia się w czasie żałoby. Co o nagrobek? Czy myślałeś o tym, co słowa, które chcesz mówić do Ciebie na wieczność? Doskonała strona:D epitafia.pl/epitafia/zdobienie-nagrobkow-slowem-wzory-epitafiow/ Odpowiedz Link
good_morning Re: Napisy nagrobne 19.01.13, 18:38 to jest pewnie przetlumaczone w google=zmasakrowane tlumaczem google nie do czytania Odpowiedz Link
tfu.tfu dla graczy 19.01.13, 21:21 w takiej starej dość grze Sacred warto czytać napisy nagrobne ;-) Odpowiedz Link
sootball Re: dla graczy 07.02.13, 12:48 aha, tylko czasem chcesz przeczytać a tam z tego grobu coś wstaje i gryzie. Odpowiedz Link
tfu.tfu Re: dla graczy 07.02.13, 13:56 e, no pyta, czy chcesz otworzyć, c'nie? :-P nie musisz od razu tego nagrobka odmykać :-P Odpowiedz Link
mnop2 Re: Napisy nagrobne 21.01.13, 09:36 Tu leży staroświecka jak przecinek autorka paru wierszy. Wieczny odpoczynek raczyła dać jej ziemia, pomimo że trup nie należał do żadnej z literackich grup. Ale też nic lepszego nie ma na mogile oprócz tej rymowanki, łopianu i sowy, Przechodniu, wyjmij z teczki mózg elektronowy i nad losem Szymborskiej podumaj przez chwilę. Odpowiedz Link
dunajec1 Re: Napisy nagrobne 22.01.13, 00:45 A jeszcze mi sie przypomnialo, ale to juz chyba zart byl "Przechodniu, uwazaj na moje rogi i swoje nogi" Odpowiedz Link
tfu.tfu z Hameryki 06.02.13, 23:07 www.ipernity.com/doc/pandarine/14222220i www.ipernity.com/doc/pandarine/14222222 oraz wisięka www.ipernity.com/doc/pandarine/14222223 Odpowiedz Link