be_ell 30.12.13, 18:39 A bo mi smutno samej, tu na smętarzu... Wirus też tęskni... Komu bigosu, bo uwarzyłam... A za oknem szczelajom. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
freyete Re: A bo smutno samej 30.12.13, 19:51 jak nie muszę, to bigosu nie jem. ale wafli z masą z mleka w proszku bym zjadła <buja_w_obłokach> Odpowiedz Link
aaricia_szalona Re: A bo smutno samej 30.12.13, 20:56 Oooo, bigosik, mmmmmniam. Poproszę miseczkę. Odpowiedz Link
misiania Re: A bo smutno samej 30.12.13, 21:58 Czy do womitacji was doprowadzę wspominając, że łazi za mną bigos z niekiszonej kapusty? Znaczy, to pewno nawet nie jest bigos, ale zdaje się, że mam plan na jutro. A efekty planu będą na pojutrze jak znalazł w garnku. Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: A bo smutno samej 30.12.13, 23:39 poproszę i ja zgłodniałam jakoś, czy cóś? Odpowiedz Link
uccello Re: A bo smutno samej 31.12.13, 13:15 To ja się wpraszam na bigos z okrągłym serniczkiem polanym gorzką czekoladą i przystrojonym migdałami. W środku serniczka uprzednio sparzone rodzynki mutanty - zwane w Krakowie złotymi. Nieodmiennie wywołują uprzejmy aż trwożny uśmiech u gości. Odpowiedz Link
trusiaa Re: A bo smutno samej 31.12.13, 13:41 Oooooo :) A czy z bułeczkami drożdżowymi wypełnionymi wiśniami abo masą bakaliowo-orzechową abo śliwkami z cynamonem się dosiąść mogę? Odpowiedz Link
aaricia_szalona Re: A bo smutno samej 31.12.13, 15:31 Mniam, mniam. Zapowiada się niezły wyżer :) Ale dziś mnie ominie:( Pędzę na Turbacz, podziwiać sylwestrowo-noworoczne widoki z góry. Do zobaczenia (?) w 2014. Pa, pa. Ściskam wasz czule i życzę samych dobrych dni w nadchodzącym :) Happy New Year! Do siego! Darz bór! Odpowiedz Link
kaga9 Re: A bo smutno samej 31.12.13, 15:56 A bo wogle tak jakoś...Za bigos dziękuję, samam wykańczała od świąt, paczeć już nie mogę. Za to mam tort urodzinowy i sushi i udawanego szampana. To ja poleję. Odpowiedz Link
tfu.tfu Re: A bo smutno samej 02.01.14, 12:58 ja to bym na ten tort reflektowała ;-P buziam urodzinovo, a jakże! Odpowiedz Link
dzidzia_bojowa Re: A bo smutno samej 02.01.14, 13:10 Kagunia ma urodziny!!! No to wszystkiego najlepsiejszego, kochana! Odpowiedz Link
uccello Urodziny Kaga! 02.01.14, 18:00 W oktawę to się jeszcze liczy prawda-? Życzę Ci ,żeby Twoje największe marzenie spełniło się następnych urodzin! Bukiecik dla Ciebie! Odpowiedz Link
kaga9 Dziękójem:D 02.01.14, 21:07 Fszystkim za rzyczenia. Wszystkie przyjmuję i zabieram, bom łasuch życzeniowy okropny. Buziole! PS Ucello, bukiecik w Kagowym kolorze...ale trafiłaś:) Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Dziękójem:D 02.01.14, 23:06 Kagu, to ja się jeszcze dołączam - wszystkiego najfajniejszego!!!! i Złotego Smoka ;) Odpowiedz Link
trusiaa Re: Dziękójem:D 03.01.14, 09:03 A ja? Żem durna, ślepa i sklerotyczna - teraz lecę dopiero, tak? Ale serdecznie i szczerze!!! Odpowiedz Link
kaga9 Re: Dziękójem:D 03.01.14, 22:00 Matko Panzerno i Trusiaczku, dziękówki wielkie! Dygam nuszko. Odpowiedz Link
trusiaa Na niesmutkowanie 31.12.13, 19:31 Pharrell Williams - Happy (Despicable Me 2 - Lyric Video) Odpowiedz Link
kaga9 Re: Na niesmutkowanie 05.01.14, 22:03 Uznam, że to MI, choć pod postem TruSI (rymy, rymy!). Święty Jesion zapłać:) Odpowiedz Link