Dodaj do ulubionych

Uzależnienie

25.10.14, 04:12
Ratunku!!!

Czytam tu fajne komentarze i odruchowo szukam przycisku "lubię to". Taka Misiania miałaby ode mnie z tysiąc lajków na przykład. A tu kicha! Jak więc wyrazić swoje lubienie Misiani? Pozostaje założyć osobny wątek pod mocnym tytułem i napisać: Misiania- "lubię to" :)

Dlaczego tytuł "uzależnienie" i dlaczego "ratunku"? Bo jestem, niestety(bardzo się wstydzę), uzależniona od facebooka no i ratunku!
Obserwuj wątek
    • misiania Re: Uzależnienie 25.10.14, 09:41
      O matko, Dzidziu! Lubisz mnie o czwartej nad ranem??? No tak to jeszcze nigdy nie miałam :)

Ja myślę, że sam fakt przebywania i wypowiadania się na cmentarzu jest formą wyrażania sympatii dla współcmentarników... A jak ktoś odpowie na posta to już w ogóle jak deklaracja 'lowciam cię' :)
      • misiania Re: Uzależnienie 25.10.14, 09:44
        I oficjalnie: drodzy cmentarnicy - ja was lowciam i ślę wam w ramach lajków cmokasy i miziulce, howgh!
        • tfu.tfu Re: Uzależnienie 25.10.14, 15:45
          i nawzajemnie, nawzajemnie :-D
    • paco_lopez Re: Uzależnienie 25.10.14, 09:45
      To kompulsja i zdziecinnienie w lagodnej formie. Ja niczego nie lubie i co mam sobie przycisnac ?? Nawet fb nie mam.
      • dzidzia_bojowa Re: Uzależnienie 25.10.14, 11:01
        @Misiania :)
        @Paco- dziękuję za diagnozę.
        • tfu.tfu Re: Uzależnienie 25.10.14, 15:46
          Dzidziu, Koffana!
          Pragnę donieść, że fave, like albo star to jest pójście na łatwiznę ;-) ale też tam kam, wolę kliknąć "serduszko", "gwiazdkę" czy inne cuś, niż smażyć komcia, bo wszystkie komcie brzmią tak samo ;-)
      • apersona Re: Uzależnienie 25.10.14, 23:53
        @paco siebie lubisz?
      • sootball Re: Uzależnienie 02.11.14, 23:29
        To dla Ciebie mogłyby być przyciski:
        - nie lubię tego
        - nienawidzę tego
        - rozerwę to na strzępy

I to będzie o wiele bardziej dojrzałe ;)
    • trusiaa Re: Uzależnienie 25.10.14, 18:25
      O: Dzidzia! A Magdolot Cię szuka i we wątku mojem hophopuje, a ffszyscy siem martffiom, no to ja jusz nie wię, tak?
      PSzepraszam za prywatę.
      • dzidzia_bojowa Re: Uzależnienie 25.10.14, 19:53
        Trusiaczku, już się poprawiłam i odpowiedziałam wzruszona, że ktoś mię jeszcze tam pamięta. I za co przepraszasz? No weź przestań, słonko!

I jeszcze a propos wątku: trochę to wszystko zabrzmiało nie teges bo wygląda na to, że tylko Misianię ajlajkju. Nie, nie, nie! Fffffszystkich Was tu lajkju, bez wyjątku! Wszystkich!
        • apersona Re: Uzależnienie 25.10.14, 23:53
          no jak miło, niedzwiadki dla wszystkich i każdego po kolei z osobna
        • trusiaa Re: Uzależnienie 26.10.14, 06:48
          Dobra dobra z tem lajakowaniem nieMisiani, jusz my sfoje wiemy, praffdaaa?
          • kaga9 Re: Uzależnienie 26.10.14, 17:53
            Uhm, uhm, no, ja na ten pszykłat wię. Swoje wię. I cudze też czasę wię.

Z fb nie pomogę, gdyż jestem bardzo wbrew. Bo tak.
            • dzidzia_bojowa Re: Uzależnienie 26.10.14, 17:58
              Kagunia- mądrala, wszystko wie. A nie wszystko, nie wszystko, co do moich uczuć to nie wie ani swoje ani cudze.

PS. to sobie nagrabiłam:)))
              • kaga9 Re: Uzależnienie 26.10.14, 18:07
                O nie, o nie, jam ci nie pisała, że wszystko, noboskont??

PS Odgrabię, a co!;)
                • misiania Re: Uzależnienie 26.10.14, 20:37
                  Ja się nie odzywam, ale przyszłam i zobaczyłam, że wszystko, co powiedziała Dzidzia, było dobre :)
                  • kaga9 Re: Uzależnienie 26.10.14, 20:51
                    No bardzo to było miłe:P
                    • iwonnkaa Re: Uzależnienie 06.11.14, 21:30
                      Aśta se nasłodzili...........
                      Mam nadzieją że kiedys mosze i mnie o szczwartej rano ktos polubi.......
                      No to se poczekam...........
                      Ruda
                      • dzidzia_bojowa Re: Uzależnienie 06.11.14, 22:11
                        Pisz tu nadal to na pewno, niebawem, niedługo i drugiej w nocy Cię tu zalajkuję :)

PS. Faktycznie od słodzenia trochę zemgliło :)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka